0

П ървият самостоятелен търговско-сервизен комплекс на Volvo в България беше отличен със специалната награда „Сграда на годината в България 2019” в категорията „Търговски сгради”. Това се случи на провелата се преди броени дни официална церемония по връчването на наградите „Сграда на годината”. Статуетките бяха връчени на Атанас Фурнаджиев, управител на „Мото-Пфое”, и инженер Илиян Терзиев, управител на „АТ Инженеринг”.

Първият самостоятелен търговско-сервизен комплекс на Volvo в България беше отличен със специалната награда „Сграда на годината в България 2019” в категорията „Търговски сгради”. Това се случи на провелата се преди броени дни официална церемония по връчването на наградите „Сграда на годината”. Статуетките бяха връчени на Атанас Фурнаджиев, управител на „Мото-Пфое”, и инженер Илиян Терзиев, управител на „АТ Инженеринг”.

„Изключително съм щастлив, че клиентите на Volvo получиха своя нов комплекс. Тази сграда е наистина прекрасна, създава усещане за уют и спокойствие. Бих искал да благодаря на изпълнителя на този проект – „АТ Инженеринг”, за качествената работа и за всички спазени срокове”, сподели Атанас Фурнаджиев по време на награждаването. „Пожелавам на всички колеги архитекти и инженери инвеститор като „Мото-Пфое”. Благодаря ви, че работим заедно и сме един прекрасен колектив. Благодаря на журито за високата оценка на нашата работа. Смятам, че успяхме да създадем страхотен комплекс”, допълни инженер Илиян Терзиев.

Шоурумът, чийто главен инвеститор е „Мото-Пфое”, беше открит на 15 май тази година. Той се намира на ул. „Околовръстен път” № 483, на ключовия транспортен възел в близост до детелината на „Ботевградско шосе”, където Северната скоростна тангента се влива в Околовръстното шосе в посока Пловдив. Ексклузивният търговско-сервизен център е изграден по най-актуалните стандарти на Volvo и се отличава с изискан скандинавски стил, изчистени линии и внимание към детайла. Той се простира на площ от общо 2780 кв.м.

Шоурумът заема 800 кв.м, а сервизната зона и складът за резервни части - над 1000 кв.м. На разположение са близо 90 паркоместа. Автомобилният център е изграден изцяло по стандарта на производителя -Volvo Retail Experience. Комплексът гарантира премиум усещане, благодарение на характерно семплия шведски дизайн, излъчващ уют и топлина, които могат да накарат всеки клиент да се почувства като у дома си. Архитектурният дизайн, минималистичният и семпъл стил, както и изборът на материали и повърхности, допринасят за създаването на изискано пространство, в което е пресъздадена вдъхновената от шведската култура философия Volvo Retail Experience.

С изграждането на ексклузивния комплекс „Мото-Пфое” вдигна високо летвата в автомобилния бизнес. Официалният представител на шведската премиум марка в България за пореден път демонстрира последователната си стратегия да устройва за своите клиенти функционални и красиви дилърства, предлагащи под един покрив пълна гама продукти и услуги в конкурентните луксозни пазарни сегменти.