Семейства от Пазарджик благодарят на огнеборците, че са ги спасили

Семейства от Пазарджик благодарят на огнеборците, че са ги спасили

Три семейства от Пазарджик-Шопови, Иванови и Грозданови изпратиха писмо до местната Районна служба“ Пожарна безопасност и защита на населението“,

в което изказват своята благодарност към огнеборците Стоил Млеканов, Веселин Кежов и Николай Чукойски от РСПБЗН – Пазарджик. „Само когато сърцето ти е огнено може да вървиш в битка с пожара!Ако не си горял, не можеш да си го представиш. За спасените е белег за цял живот. За спасителите – поредно напрегнато ежедневие“.

Тези думи на признателност са за спасителите огнеборци Стоил Млеканов, Веселин Кежов и Николай Чукойски от РСПБЗН-Пазарджик. Момчетата, които „дежурни“ се отзоваха на сигнал за инцидент с газова бутилка на ул.“Софроний Врачански“ №22 „А“ в ранния следобед на вторник – 27 август 2019-а година.За тримата това бе „поредният напрегнат работен ден“.

Така писаха медиите в Пазарджик. За спасеното семейство Шопови и нас – техните близки, това ще остане деня, в който те влязоха в сърцата ни. Уникални професионалисти – овладени, спокойни, бързи, смели, учтиви и отзивчиви!Стоил, Веско, Николай, до този момент дори не сме си представяли вашето ежедневие…Бъдете здрави и се прибирайте след всяко дежурство!Благодарим е най-малкото, което може да кажем!“ , пишат с признателност трите семейства от Пазарджик.

Назад

ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.