0

Р омантиката, сексът и любовните отношения от всякакъв вид ще са най-качествени на 8 и 9 септември, отсичат експертите по астрология.

Романтиката, сексът и любовните отношения от всякакъв вид ще са най-качествени на 8 и 9 септември, отсичат експертите по астрология.

Това е заради съвпада на Луната и Венера – две от най-важните за астрологията небесни тела. Луната е носителка на силни емоции и романтика, а Венера е планетата на секса, любовта и връзките. Двете попадат в благоприятна позиция към Марс и така се образуват най-добрите дни за романтика и секс в звездно отношение. Това са и най-добрите дни за любов въобще в годината.

В същото време Марс продължава да е в опозиция на мрачния Нептун, което навява повече романтика в отношенията. На 8 и 9 септември не е добре да правим интриги и да ръсим клюки, за да не навлечем проклятието на съдбата.

Други силни дни за романтика са на 24 и 25 септември, когато луната и Уран са в съвпад. Точно ретроградната фаза на Уран помага на лунния устрем да ни предразположи към романтика. Това е време за изпълнение на желанията. Но в никакъв случай през тези два дни не трябва да си позволяваме да бъдем лениви, ако искаме нещата да се случат добре.

Дните от 21-ви до 23-ти се смятат за най-подходящите следващия месец да направим предложение за годеж или брак. Това са дните около равноденствието, което този път е на 22 септември от 22,21 ч (19,21,ч по Гринуич).

На 13 и 14 септември Меркурий и във връхната си точка на небосклона и ще се вижда най-добре след залез Слънце на запад. Това са и най-добрите дни да бъдем щедри, да правим подаръци и да очакваме дарове от съдбата. На 14 и 15 септември Нептун е във върхова фаза и съвпадът му с Меркурий може да подведе някои да влизат в спорове и безсмислени кавги. А на 16-ти има опасност да проявим излишна ревност не само към любовната половинка, но и към всичко, което ни заобикаля.

Най-силни творчески пориви през месеца ще ни обземат на 18, 19 и 20 септември. Това е заради съединението на Луната и Юпитер, което усилва всякакви творчески сили. Неговата връхна точка е на 18 септември. А на 21 септември е септемврийското пълнолуние в 02,55 ч през нощта (23,55 ч на 20 септември по Гринуич).

До 10 октомври 4 зодии са в силни позиции заради прехода на Венера във Везни. Това са зодиите Везни, Телец, Водолей и Козирог. Особено представителките на нежния пол от Везни ще са много облагодетелствани от престоя на Венера в техния знак. Повод да се сменят тоалети, да се завържат нови романтични познанства. Телците ги очакват успехи на работното място, все пак Венера е тяхната планета и тя има силно отношение към парите. Водолеите ще бъдат извадени от депресията, заради хармоничния аспект между Уран и Венера. А Козирогът ще има силни позиции на всички фронтове.

Но трябва да се знае едно – Господ дава, а в кошара не вкарва – затова всеки трябва да се потруди за успеха си.