0

А трактивни и секси - така се чувстват дамите, фотографирани от Криси Спаркс от Бирмингам. Тя е майстор на "будоарната фотография" и с помощта на грим, осветление и лека режисура може да вземе от всяка една жената най-доброто.

Атрактивни и секси - така се чувстват дамите, фотографирани от Криси Спаркс от Бирмингам. Тя е майстор на "будоарната фотография" и с помощта на грим, осветление и лека режисура може да вземе от всяка една жената най-доброто.

"Целта ми е да покажа най-хубавото във всяка дама. Без значение на колко са години, дали са слаби или пълни. С правилното позиране, осветление и стилизиране всяка една жена може да изглежда красива", убедена е Криси.

В студиото си Dollhouse Photography, което предлага и луксозно долно бельо, корсети и рокли, Криси и нейният екип фотографират жени от всички възрасти и често над 70-годишни. Най-силно трансформацията си личи при по-възрастните жени, които въпреки всичко са очарователни.

"След като направя снимката, я обработвам с фотошоп и отстранявам всички недостатъци от моделите. Изглаждам силуета, намалявам бръчките, накрая жените са неузнаваеми", разкрива тайните си Криси. Тя допълва, че работата по обработката и отнемат от два часа до цял ден. Дизайнерката разказва, че първоначално всички жени са много нервни, когато прекрачват прага на студиото й, но след това вече се отпускат и се чувстват прекрасно там.

Едва пет процента от клиентите на Криси са под 50-годишна възраст. Клиентките разказват, че се чувстват прекрасно в бельото на майсторката. Някои от сетовете струват по 200 000 паунда.