Секс и романтика по зодии

Секс и романтика по зодии

Кои са най-подходящите астрологични партньори в кревата и живота

Астролози са подбрали някои от основните характеристики за флиртуване при зодиите. Според тях астрологичният знак има влияние дори върху секса и романтиката, но все пак всеки човек има и индивидуални особености.

Овен – водят хорото

По принцип представителите на зодия Овен са огнени, темпераментни и неудържими. Те не се боят да експериментират. В повечето случаи те ще кажат на партньора си именно това, което искат, без заобиколки. Те обичат да запалват огъня преди да избухнат като фойерверк, а още повече от това ласкателствата. Проблемът при тях е, че могат да се наситят и да се отегчат много бързо. Те имат нужда от партньор, който постоянно внася нови и вълнуващи елементи в интимния им живот. За да запазите пламъкът им жив – използвайте сексуални роли и играчки, но не забравяйте, че Овенът винаги държи да води хорото, независимо колко пасивна роля приема. Хората с този зодиакален знак могат да се оглеждат за зодии Лъв, Стрелец, Риби, тъй като те са изпълнени с подходящ на темперамента им еротизъм, но също и за изобретателни партньори като Водолей.

Телец – страстни по природа

Профилът на хората със зодия Телец показва страстна природа, за която физическото общуване е много важно. Те обичат да действат по същество, тъй като отклоненията, фантазиите, възгласите и експериментите не ги привличат. Когато са възбудени, те все пак могат да съумеят да се въздържат и да подходят с ягоди, шампанско и класическа музика и т.н. глезотии за разпалване на страстта у партньора. За тях са важни дълбочината на чувствата и силата на връзката – по природа те не са от най-големите авантюристи, но биха се справили блестящо с еротичния масаж с благовонни масла. Те обичат да докосват, да прегръщат, да се грижат. Родените в зодия Телец не се разбират с Близнаци, но със Скорпион би трябвало да имат идеална връзка. Тези, които са Козирог и Дева, са неизтощими и също ще доставят радост на Телеца.

Близнаци – без правила

За да плените някого от зодия Близнаци, са ви необходими хитрост, ловкост и интелект. Така не само ще го привлечете, а и ще му дадете онзи риск и онова необикновено приключение, за което мечтае. Те са готови да опитат всичко, което е забавно, възбуждащо или извън правилата. Те са готови да опитат всякакви пози на всяко място. Когато са възбудени, те са готови да избухнат от вдъхновение. Те нямат нищо против разнообразните сексуални партньори. Най-подходящ партньор за тях е зодия Стрелец, тъй като те също търсят и се надяват на разнообразие. Синхронизирането с някой от зодия Водолей или Везни също може да се получи. Козирогът е ненаситен и Близнаците ще трябва да вложат цялата си енергия и находчивост, за да го заситят. Зодия Дева също може да подхвърли интригуващи идеи на някой от зодия Близнаци.

Рак - творци в леглото

Ракът е творчески настроен в леглото. Той се старае да задоволи своите нужди и тези на партньора си. В същото време обаче те могат да бъдат доста срамежливи – не очаквайте подканяне и инициатива, преди да сте ги предразположили. Хората от зодия Рак са верни и очакват вярност, дори и да си позволят някой флирт. Тяхната ревност може да избликне неочаквано, но ще идва от дълбоко. Ракът трудно може да се свърже с Овен, защото последният твърде много държи да бъде лидер на всяка цена, понякога и без покритие. Стрелецът ще изглежда непостоянен. Чувствена и завладяваща може да бъде връзката с Риби, Скорпион, Дева. Насладата от любимия човек, продължителният акт и интимните разговори са нещо, което ще зарадва и двете страни.

Лъв - любовници от класа

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието. Те не пестят енергията си, но се стремят да задоволяват своите нужди и търсят някой, който да им отговори със същата страст и ентусиазъм. Хората от зодия Лъв са умели любовници, но обичат да играят по правилата и да следват вече избраните маршрути. Новите идеи в кревата ще трябва да идват от партньорите им. Важно е да ги накарате да мислят, че идеята им е дошла на тях – в противен случай скоро ще бъде забравена. Връзката между Лъв и Телец функционира много добре, тъй като и двете страни се радват на сексуалните умения на своя партньор. Козирогът, Овенът или Стрелецът също са добро съчетание – Лъвът чувства огромната страст и внимание, които са насочени към него, а и се счита за знаменитост. Споровете между Лъв и Стрелец могат да бъдат страшни, но сексът при сдобряването ще бъде върховно удоволствие.

Дева - пламенни и силни

Онези, които са родени с този зодиакален знак са пример за нежност. Те предпочитат да бъдат по-умерени в желанията си. Техен стремеж е да удовлетворят партньора си като постепенно му дадат това, от което се нуждае, без да бързат. В същото време споменът за тях остава дълго. Когато изпитат не само привличане, а и доверие, Девите са пламенни и силни – просто „пускат юздите“. Съперничеството между Дева и Водолей може да е проблемно, но Дева и Козирог или Телец са съчетания, които удовлетворяват и двете страни, без да има някакви взаимни ограничения. Скорпион и Дева могат да бъдат наистина пламенни любовници – когато се разберат кой „да бъде отгоре“. Хората от зодия Дева считат Лъвовете за твърде егоцентрични и сексът при тях най-често може да се използва като оръжие.

Везни – артистични в кревата

Зодия Везни са също толкова артистични и вдъхновени в леглото, колкото са и в живота извън вкъщи. Те смятат секса за форма на изкуството и желаят да изследват най-различни форми на интимност. За зодия Везни има значение не само сексуалният акт, а и атмосферата и вътрешните изживявания. Те харесват разговорите, свещите и музиката. Те имат високо самочувствие – комплиментите ще ви осигурят почти всичко с тях. Дева и Везни, Водолей и Везни, Рак и Везни и дори Скорпион и Везни могат да дадат удовлетворяващ резултат, въпреки че последните могат доста да спорят извън спалнята. Идеално съчетание са Козирог и Везни.

Скорпион – върховно изживяване

Когато стане въпрос за секс, Скорпионът е сред тези, които са високо в хранителната верига. Той е незадоволим, примитивен и хищен. В леглото има една единствена цел – да даде и да получи най-голямо удоволствие. Партньорът може да очаква всичко, колкото и лудо да е. Козирогът е добро съответствие на Скорпиона, тъй като и двете зодии си подхождат по тип на страстта. Техните сесии могат да засенчат и най-разюзденото порно, което можете да намерите в нета. Физическото допълване между Скорпион и Риби е не само на телесно, а и на духовно равнище, а с Водолей и Стрелец също може да потръгне. Сексът с Рака е върховен, но не се знае колко дълготраен ще е взаимният им интерес.

Стрелец - палави по природа

Когато стане въпрос за секс, представителите на зодия Стрелец са свободомислещи – те наистина вярват, че секс може да се прави на всяко място, по всяко време. Стрелците са забавни, игриви и страстни. Експериментирането с нови сексуални техники също им идва присърце. Връзката със Стрелец е удовлетворяваща и може да продължи дълго. Един от най-добрите партньори е Риби – те са различни в ежедневието си, но в леглото са открити и сексуалните им умения могат да събудят завист у другите. Хората от зодия Стрелец приемат живота и секса далеч не толкова сериозно, колкото биха поискали зодия Водолей например – но веднъж превъзмогнали различията си, те задълго остават свързани. Дева и Близнаци могат да бъдат много близки със Стрелец, дори и енергията им да не доведе до мигновено възпламеняване. С Овен и Лъв имат интересни конфигурации и макар в една триада могат да се окажат на несъвместими позиции.

Козирог – страст и енергия

Те са повече от дръзки и необуздани. Тяхната страст може да изненада всеки любовник, който е привикнал към продължителни увертюри и изисканост. Козирозите са разкрепостени и когато опознаят партньора си, те са готови да изпитат границите на неговата страст. Хората от зодия Козирог рядко ще предложат прекалено нестандартни сексуални практики, но ще вложат огромна енергия във вече познатите начинания. Те очакват знак от своя партньор – не се бойте да покажете какво желаете и ще намерите верен съмишленик. Дева е добро допълнение към Козирог, както Телец и Овен, въпреки че тяхната обща енергия може да се насочи главно към подобряване на сексуалната им техника. Везни са не по-малко подходящи от Дева за дълготрайно и щастливо обвързване.

Водолей - нестандартни идеи

Сексуалният живот на зодия Водолей се гради на странното и необичайното. Хората, които са с този зодиакален знак, винаги се стремят към нова техника или играчка, която още не е опитана. Те могат да намерят свой любим секс партньор дори и само по странните си предпочитания и идеи, представи за външността и мисленето. Когато му се наситят – те могат просто да обърнат нова страница и да продължат нататък. Водолей обичат да определят това, което се случва в леглото. Техният партньор трябва да е не само търпелив, а и всеотдаен, без обаче да показва твърде много чувства. Подобно на Стрелец, те са издръжливи и жадни за повече. Риби и Козирог също са готови на нови забавления и ще намерят радост и наслада във Водолей. Близнаци и Везни за тях са от най-дълготрайните партньори.

Риби – фантазиите безчет

Природата на Риби е задвижвана от фантазията, както и техния сексуален свят. Те са отворени към най-различни предложения и имат нужда от самоуверен партньор. Това означава, че освен увереността си, той трябва да умее д отгатва и техните желания. Дева и Везни са идеални партньори, заради своята оригиналност и жажда за нови ласки. Сексът с Овен също може да бъде горещ, но не и така изненадващ. Когато обаче достигне до своеобразен връх – ще минат часове, преди страстта да се уталожи. Рак и Скорпион могат да им предложат невъобразими изживявания.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.