Седмичен хороскоп за 9-15 октомври

Седмичен хороскоп за 9-15 октомври

Какво вещаят звездите за следващата седмица.

Овен 21 март – 20 април

На 9-и ролите трудно се разпределят. Не работете в екип, обгрижвайте партньора. Публичните ви изяви ще ви срещнат с хора, които може да ви навредят. 10-11-и дават полет на личния ви ентусизъм. Задръстени начинания се отпушват и работата потръгва. Доставете си радост за сетивата с вкуса на любовта и храната. Върнете си дълговете, постарайте се да имате повече свобода на действие.12-13-и ви въвличат в конфликти, здравето е нестабилно. Правите прибързан ход или споделяте нещо поверително. Не унищожавайте бележки и документи, ще ви потрябват като доказателство. Извинете се, оправете нещата, особено ако сте ги забъркали вие. На 14-и губят хората с ниско самочувствие, но не и вие. Вървят преговори, в които трябва дейно да се участва и всеки да си изкаже претенциите. На 15-и мъчително напредвате до обед, но почти в края на работното време постигате нещо важно и желано. Колкото повече изчакате, толкова по-изгодни варианти ще ви предложат. По възможност отложете важните си делови разговори.

Телец 21 април – 20 май

9-и е критичен в отношенията, особено за родените в третата декада. Не се впускайте в нестандартни отношения. Крачка в грешната посока тотално ще преобърне живота ви. Важното за 10-и отложете за следобед. Храната изцяло се превръща в енергия и тъкани, а не се складира в мастните депа. От 11-и тръгващият в директна посока Сатурн ще наложи нови разпоредби. В следващите два дни всичко предприето от вас ще има положителен ефект и ще ви вдига нивото. На 12-13-и ще постигнете максимума в ситуацията, в която се намирате. Може да уредите имотни и наемни отношения или да намерите търсеното жилище и терен за бъдеща дейност. Родените в третата декада ще трябва да вземат важно решение след една разправия или странично предложение. 14-и поставя в подчинено положение родените до 1 май. Този ден ще покаже над какво трябва да работите и да се замислите. Съдбата ви дава урок. 15-и подрязва крилцата и на останалите. Спазвайте закона и разпоредбите. Настройте се на самозащита. Каквото отложите за следващите два дни ще мине на ниво.


Близнаци 21 май – 21 юни

Важното свършете до обед на 9-и. След това навлизате в слаб двудневен период, в който е добре да се доверите на инстинктите. Очертава се гостуване, което ще ви разбалансира и провокира не само емоционално, но и интелектуално. Ще се наложат пътувания до 12-и и разместване в програмата. 11-и носи предложения от чужбина. С лекота се поддавате на странично въздействие. Доверете се на предчувствията. Някой може да ви зариби с личните се амбиции и виждания по професионални и лични дела. 12-и е конфликтен, а на 13-и оставете другите да се оправят. Не е без значение какво казваш, предлагаш и пожелаваш за себе си или за някой друг. Пазете квитанции, както свои и чужди тайни. Не заставайте между други двама като страна в спор. Ще се окажете виновни за чужда вина. На 14-и чакайте каещите се грешници да се върнат. С лекота елиминирате конкурент, който вече е свалил гарда и води колеблива политика. На 15-и правите силен юридически ход. Съберете сили и изчакайте, не бързайте да избирате и поемате отговорност.

Рак 22 юни – 21 юли

9-и може да стане крайъгълен камък на успешна и перспективна за вас работа или връзка. Затворете производствения си цикъл, съкратете разходите и се постарайте до средата на месеца да уредите имотни дела. На 10-и важните срещи насрочете за следобед. Сутринта останете в тесен кръг. Посетете панаири и изложби. Лесно се усвояват знания и се обменя опит. 11-и разширява деловите контакти. Идват нови решения и разпореждания от хората, под чието ръководство действате. Проведете уточняващи разговори. На 12-13-и ще водите тежки битки с конкуренцията не само на работното място, но и в живота. Подложени сте на натиск и агресия на работното място, а близките ви хора ще ви затрудняват с техните проблеми. Внимавайте в приказките, не давайте обещания, които ще ви затруднят излишно. На 14-и губят хората с комплекси, а нахъсаните ще победят. Стопете дистанциите, обединете интересите си с тези, които държат на вас и ви обичат. 15-и ви среща със спонсор. Може да получите съобщение даващо ви повече шансове, права и пълномощия.

Лъв 22 юли – 22 август

На 9-и влизате в клопката на случайни и нежелани връзки. Вероятно е да нарушите закони и разпоредби и да ви глобят. Губите предимства. Вечерта носи любовно предизвикателство. 10-11-и са силните ви и успешни дни, в които реализирате печалби и привличате спонсори. Очертават се пътувания, които ще ви разделят с един, за да ви срещнат и съберат с друг. Прекрачвате ограничения и прегради. Нищо не отказвайте, намерете време за всяка предложена задача. 12-и започва с преговори, но завършва с разправии. Ще ви пречат конфликтите на другите. Не влизайте като трета страна в чужда разправия. Губите си времето. На 13-и поне едно ваше желание ще се изпълни. Започвайте само такива дела, които до утре ще приключите. 14-и ви въвлича в конфликти, а на 15-и докато се каните друг привлича хората, които биха ви били от полза. Старайте се да не предизвиквате тези, от които все още по някакъв начин зависите. Ще попаднете в нестандартни и непредвидими ситуации. Не тръгвайте на път с нередовни документи.


Дева 23 август – 22 септември

На 9-и Меркурий е в съвпад със Слънцето и Марс, Аспектът провокира агресивна нагласа на ума. Търпението ви се изчерпва, може да направите нещо, за което да съжалявате. Бройте до 10 преди да кажете нещо, което би навредило на връзките и работата ви. На 10-11-и изневерявате и ви изневеряват, създавате си излишни врагове и дистанцирате приятелите. Някой се връща към стара любов, а друг към старата си алергия. Не се напрягайте, не участвайте в конкурси и не си налагайте тежка състезателна програма. Внимавайте в дозировките на лекарства и алкохол. Трудно дозирате и отношенията. На 12-13-и правите важни крачки напред и се стабилизирате в работата. Получавате лично откровение за правилната посока. Включете се в проекти с чуждестранно финансиране. Възползвайте се от всеки шанс. Не приказвайте много. На 14-и ви липсва самочувствие, а на 15-и подкрепа. Време е горделивостта да отстъпи място на истинската гордост от връзките с тези, които обичаме. Някой се възползва от неувереността ви и заема мястото, което вие сте заслужили с честен труд.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 9-и Слънцето е в съвпад с Меркурий и Марс, Настроени сте непримиримо, агресивно си търсите правата. В неделя до обед ограничете контактите, сутринта е само за любов. Не сте склонни да отстъпвате дори и пред детските молби. Може да се кажат тежки думи. От обед до 11-и на обед направете крачка напред, създайте нови връзки и търсете допълнителна работа. Не отклонявайте предложения, смирете претенциите до едно приемливо за партньорите ви ниво. Ставате по-богати, не само на идеи, но и на възможности за лична реализация. 12-13-и са рискови, бъдете дипломатични. Не споделяйте важни информации. Счупеното до утре на обед е лош знак и е предвестник на раздели. Който не може да работи със словото и е изнервен просто да замълчи, за да не си докара излишни неприятности. 14-и стопява дистанциите, а на 15-и приключвате успешно важна задача. Съдбата ви изпраща попътен вятър и може да постигнете важна цел. Огледайте се. Оставете без коментар забележките, с които някой се опитва да ви извади от релси. Денят е благоприятен за преместване.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 9-и някой бяга от място на конфликт и вечерта среща любовта. Ден на фатално привличане. Ако „мечката играе” у съседите бъдете сигурни, че и при вас ще дойде. 10-и предлага нови правила. Планирайте визити, на които покрай обикновените разговори за децата и времето ще се засегнат злободневни или делови теми, след които може да ви предложат по-добра работа или доходен страничен ангажимент. На 11-и Сатурн тръгва в директна посока и налага строги изисквания на всички нива. Ще се наложи да се съобразите с някого, но и с вашите нужди и изисквания ще се съобразят. На 12-и се събуждате с откровение за правилния избор. Този ден започва с откровение за вярната посока и начин на действие, но до вечерта срещате видима и невидима съпротива. На 13-и постигате своето. Ще ви е нужно разбиране и подкрепа за нещата, които движите. Споделете отговорностите. 14-и е рисков за родените в първата декада, а на 15-и и останалите получават тежки уроци. За грешка ще има и прошка, но ще ни е трудно да си го признаем.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 9-и стойте далече от колективните инициативи. Вечерта Луната навлиза в Стрелец и среща Венера, а вие срещате любовта. Някои отношения ще се задълбочат. Навлизате в опасните води на изневерите и любовните авантюри. 10-11-и са дни на контакти и запознанства. Правите връзки с чужбина, привличате хора, които дълго ще останат в личната ви орбита. Водете принципна политика, не лъжете, дори и за добра кауза. 12-и е провокационен. Каквото се загуби трудно ще се върне и възстанови. Може би сега е момента да сложите край на губещи връзки. 13-и започва с конфликт и завършва с помирение. В желанието да се похвалите или оправдаете, може да си вкарате автогол с разкриване на свои и чужди тайни. На 14-и измествате някого. С лакти и зъби ще се стига до финала, а който не е възпитан така ще остане да диша прахта на безкомпромисните. 15-и е добър за преместване. Не бързайте да се хвалите, все още вашата риба е в морето, така че не слагайте тигана. Прибързаните действия работят за чужда кауза.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 9-и ограничете страничните контакти. Време е да сте двама, време е за любов. Тези, които съдбата е решила да събере ще се намерят и съберат. Внимавайте с изневерите. На 10-и важните срещи уредете за следобед. Обаждане от чужбина ще помогне да вземете важно решение за промяна. До 11-и на обед правите важни връзки и постигате максималното. Платете данъци и такси, изпълнете дадените обещания и довършете проектите, които влачите от доста време. На 12-13-и Луната е във вашия знак. Конкуренцията е максимална, явете се на конкурси, не говорете, а действайте. Всичко ще става по трудния начин, но до края на деня ще получите лично откровение за правилната посока и избор. Който не може да работи със словото просто да замълчи и да преглътне това, кето би искал да коментира. На 14-и хората без самочувствие отпадат от играта. Забравете проблемите на миналото и неприятностите от детството, вървите към сдобряване и сближаване. 15-и ви среща със спонсор. Планирайте среща с покровител, с човек на когото вярвате и може да потърсите за съвет.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 9-и не правете никакъв избор, ще сбъркате. За всеки ще се намери изкушение и изкусител. Не взимайте важни решения и не поглеждайте встрани от пътя. Може да изневерите на партньора. 10-и ви среща с любовта, с приятели и почитатели. Каквото предприемете следобед ще е важно за бъдещето ви, ще определи правилната цел и посока и ще ви срещне с подходящите хора, с които да реализирате мечтите си. 11-и разширява сферата ви на влияние. Идват покани от чужбина. Влизаме в нов коридор от споразумения и законови промени, които ще въведат порядък там, където не се спазва регламента. На 12-и се събуждате с откровение за правилния избор. Приемайте нащата такива каквито са и не искайте друго. Търсете контакти с близки от чужбина и се консултирайте със специалист. До 13-и на обед може да влезете в нежелани конфликти, но е важно да отстоявате мнението си. Може би ви играят някакъв номер и театър с цел да разберат истинските ви цели и намерения. На 14-и родените в първата декада са в тежка позиция. 15-и е ден за среща с покровители.

Риби 20 февруари – 20 март

На 9-и си впускате в неравностойни, но важни за бъдещето ви връзки. Вечерта е любовна. След време може да се чудите как да се отървете от тази толкова желана интимност. 10-11-и са конфликтни и проблемни. Може да се разберат тайни, които ще провокират раздели. Стаеното с месеци избива навън. Предстои трансформация, която ще изисква тежка равносметка. В тангото на живота правите една крачка назад, за да може утре да направите две напред. Получавате прозрение. На 12-и търсите опора в чужбина или във връзките си извън дома. Ако мислите за някого непременно му се обадете или той ще ви звънне. 13-и е провокативен, всяка дума е бумеранг. На път сте да прекратите отношения с хора, които до момента си ви подкрепяли. Работата ви изисква да вземете тежки решения. 14-и ви поставя в подтиснато положение. 15-и носи късмет. Някъде ще се направи опит за промяна, ще се надигнат глави и гласове, но енергията едва ли ще стигне за качествен скок. Възниква неприятен ангажимент, който ще промени плановете ви тотално.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.