Седмичен хороскоп за 9-15 ноември

Седмичен хороскоп за 9-15 ноември

Какво ви очаква през седмицата според звездите

Овен 21 март – 20 април

Предстои тежък уикенд, с неочаквани обрати в отношения и връзки, с трудности на всички нива и опасност от инциденти. Намалете темпото. В понеделник апетитите за кокала са огромни, а конфликтите неизбежни. 12-и носи смирение, а на 13-и чакайте приятна вест и изгодни предложения. На 14-и всеки мисли само за себе си. В петък не се обвързвайте с никого на никаква цена.

9-и. Ден само за любов. 10-и. Ден за екипна работа и съвместни инициативи. 11-и. Пълнолунието превъзбужда, вади на показ прикривани до момента чувства и страсти. 12-и. Днес всеки ще получи своята печалба и ще остане удовлетворен от сделките, които направи. 13-и. Силен и успешен ден.14-и. Ще срещате широко отворени сърца. 15-и. Оплитаме в мрежи от лъжи и завоалирани действия.

Телец 21 април – 20 май

В събота отделете време за разкрасителни и лечебни процедури. В неделя ви чака важна сбирка и посещение, на което ще ви тестват, оглеждат и преценяват. На 11-12-и вие ще командвате парада, ще получавате максималното и ще доминирате в отношенита. 13-и ще донесе информации одобряващи личната ви кандидатура. Правите силен ход и на 14-и. На 15-и бъдете внимателни. 9-и. Лесно се усвояват знания и умения. 10-и. Препоръчва се работа в екип. 11-и. Денят ще донесе непредвидими случайности. 12-и. Луната от Телец е в опозиция на Слънцето и Меркурий. 13-и. Ще направите своя успешен ход. 14-и Всеки е с маска и с грим, които скриват истинските намерения и настроения. 15-и. Нищо не е такова каквото изглежда.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота отделете време за себе си, за ободряващи и разкрасителни процедури. За неделя планирайте представителни срещи на групата и на екипа, в които се изявявате извън работно време. Предстоят коренни обрати. 11-12-и носят пари, но и разходите ви се увеличават. На 13-и Луната навлиза в Близнаци. Пътувайте, уредете срещи на място. 14-и е ден на изневери, а в петък лесно падате в капани. 9-и. Отново ще се появи стар проблем, но този път вече ще съберете сили и ще го решите. 10-и. Препоръчват се участия в колективни инициативи. 11-и. Не правете планове. 12-и. Ден на умереността. 13-и. Ден на двойнствени игри. 14-и Всеки на своето ниво ще получи по заслуги. 5-и. В желанието да спечелите и привлечете някого може да влезете в капана и да попаднете под ударите на закона.

Рак 22 юни – 21 юли

Очертава се тежък и неблагоприятен уикенд. Не работете извънредно и не поемайте ангажименти, които ще ви напрегнат и дотежат. Вероятни са здравословни проблеми. На 11-и предстоят коренни обрати в работата и в живота. 12-и е ден за помирение. На 13-и направете важна крачка напред подновете дейност и договор. 14-и сваля маските, а на 15-и вечерта попадате в мрежи за наивници. 9-и. Намалете темпото и изискванията към себе си и другите. 10-и. Добре е да се работи в екип. 11-и. Ден на краткотрайните и измамни връзки и удоволствия, за които после дълго ще се плаща. 12-и. Денят се свързва с човешката душа. 13-и. Ден на печалби и придобивки. 14-и. Днес всеки има своя резервен вариант. 15-и. Ден на мрежата. Откажете се от действия в сивата икономика.

Лъв 22 юли – 22 август

Очертава се чудесен уикенд, в който вие ще налагате правилата и ще насочвате в желаната от вас посока действията и амбициите на другите. Свикайте семейния съвет и работете екипно в неделя. На 11-и се очертават мълниеносни промени в живота на родените в първата декада. Не правете планове, нещо ще се обърка. На 12-и работите за чужди интереси, но на 14-15-и правите силен ход. 9-и. Ден за представителни срещи и престижни участия. 10-и. Сега е момента да организирате съвместни участия, събрания на екипа и колектива, в който се изявявате или тренирате. 11-и. Рисков ден за родените в първата декада. 12-и. Родените във втората декада днес попадат под ударите на чужди претенции и амбиции. 13-и. В началото на деня рискуват повече родените след 15 август. 14-и. Днес всеки получава това, което е заслужил в миналото с действието или с бездействието си. 15-и. На всички нива са заложени капани.

Дева 23 август – 22 септември

Очертава се успешен уикенд с възможности за внедряване в нова среда, за покани и срещи важни за бъдещето ви. Всеки контакт ще е от значение. Постарайте се да изглеждате на ниво и да покажете такова. На 11-и големите ви врагове взаимно ще се елиминират и в утрешния ден вашата кандидатура може да излезе на преден план. Вечерта на 13-и е рискова. На 14-15-и ви очакват грижи и раздели. 9-и. Отделете време за себе си, променете прическа и визия. 10-и. Казано е, че „в спора се ражда истината”. 11-и. Родените в първата декада ще направят силен ход, ще получат по различни канали и начини това, към което се стремят и искат от дълго време. 12-и. Ден с хармонична и ведра енергетика. 13-и. До обед ще свършите много работа. 14-и. Родените във втората декада ще бъдат подложени на натиск от няколко страни. 15-и. Родените в третата декада са на прага на опасни връзки и обвързване, което ще им донесе само неприятности и загуби.

Везни 23 септември – 22 октомври

Очертава се рисков уикенд. Трудно сдържате експлозивната си реакция спрямо всичко, което ви изнервя. Късате важни връзки. 11-и ще донесе обрати, носещи предимства, докато околните губят. На 12-и да не се отива в крайности. 13-и идва със съобщения, за които някой ще почерпи, а друг ще стегне куфарите. 14-и носи заслужени предимства, а на 15-и в мрежите ви ще попадне голямата риба. 9-и. Марс от вашия знак образува конфликтни аспекти с Луна, Сатурн и Плутон. 10-и. От няколко страни ще чувате призив, ще получавате предложения, които взаимно ще се изключват. 11-и. Ден на огромните апетити, на желанието да имаш повече от другия, да се изкачиш на раменете на колектива и да вземеш максималното от общо спечелените екстри и ресурси. 12-и. Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена. 13-и. Ако в този ден нито за миг не загубите чувството си за мярка ще се похвалите с победи и придобивки. 14-и. Ден на огледалото. 15-и. Вие сте рибаря, който може да улови своята златна рибка.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

През уикенда ще постигнете много, ще привлечете съюзници и ще си прекарате добре. Събирайте сили за проблемите, които ще ви засипят още от понеделник. 11-и е ден на неочаквани обрати, на кризи в отношенията и конфликти на всички нива. 12-и разпределя роли и отговорности. На 13-и правите успешен ход. 14-и налага дистанции. В петък се залагат капани на страстта и амбицията. 9-и. Ден на преобразяването. 10-и. Уредете си представителни срещи, включете се в публични изяви и чествания, особено ако приятели и близки имат важен повод за срещи и тържества. 11-и. Под влияние на тежки звездни аспекти. 12-и. Ден на балансираната политика. 13-и. Не бързайте. 14-и. Днес ще се водят двойнствени игри, ще се действа подмолно и с желание да се извлекат максимални облаги от връзките. 15-и. До обед отбивате атаките на нелоялната конкуренция. Ден на мрежата.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За вас предстои уикенд с много екстри, с приятни срещи и запознанства, с шансове за участия в престижни мероприятия, на които ще срещнете бъдещи спонсори. Нищо важно да не се планира за 11-и. Очакват се промени и рокади на всички нива. На 12-и ще разделите неделимото, а на 13-и ще получите дължимото. 14-и носи проблеми в любовта, а на 15-и се пазете от обвързване. 9-и. Облечете новите дрехи и бързайте на среща със случайността. 10-и. Ден за работа в екип, за среща на спортисти и треньори. 11-и. Всички искат от всичко и по много, без да се интересуват дали може да го получат, дали са в правото си и дали другите са склонни да им го дадат.12-и. Светъл и спокоен ден. 13-и. До обед правите силен ход и получавате изгодни оферти. 14-и. Ден на леденото сърце. 15-и. Родените в третата декада ще бъдат обект на атаки и компроматна игра.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 9-и е време за разтоварваща програма, а в неделя се занимавайте с личното си хоби. Бъдете с хората, с които имате общи интереси и занимания. На 11-и ще се случават изненадващи събития, които ще проправят пътя ви напред. Конкуренцията губи позиции и предимства. На 12-13-и чакайте придобивки и повишение. На 14-и дистанциите се увеличават. На 15-и лесно попадате в капани. 9-и. Позволете си релаксиращи процедури, посетете център за разкрасяване и се погрижете за визията си. 10-и. Трудно ще се разберете с близките и децата. Назряват конфликти между поколенията. 11-и. Ден на големите апетити и амбиции. 12-и. Ден на балансираната политика. 13-и. Ден на животопроменяща и успешна крачка напред към нови дейности и хоризонти. 14-и. Ден на маска и грим, под които трудно ще забележите истинските гримаси, намерения и чувства. Изчакайте. 15-и. Ден на мрежата и на хората с хищнически интереси и амбиции. Отминете без внимание тези, които ви подхвърлят предизвикателства.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На прага сте на важно обвързване в полето на творчеството и любовта. През уикенда обирате овациите и печелите публичното одобрение. 11-и носи неочакван обрат в живота на родените до 1 февруари. На 12-и преди да поискате дайте, финансирайте и обезпечете начинанията на близък. На 13-и правите голяма крачка напред. Чакайте повишение и преназначение в следващите два дни. 9-и. Ден на пръстена и колелото. 10-и. Сега е момента да намерите нова група по интереси или да заемете престижни позиции в старата. 11-и. Навлизате в рисков период. 12-и. Един от дните, в които трябва да смириш амбицията, да се съгласяваш с шефове и колеги, дори и да не си съгласен с това, което става и се предприема. 13-и. Днес е особено опасно да отивате в крайности в отношенията и емоциите. Внимавайте с алкохола и стимулантите. 14-и. За вас денят има своята тъмна и светла половина. 15-и. Ден на ненаситните апетити. Родените в третата декада ще получат своя шанс.

Риби 20 февруари – 20 март

До 13-и на обед бавно и полека излизате от зациклянето, решавате проблемите, постигате неотложните си цели и намерения. След това до съботния ден ще газите в мътната вода на неуредените и фалшиви връзки, ще изневерявате не само на партньора, но и на себе си и ще губите без бой завоюваните позиции. На 15-и вървите и към закононарушения, които ще ви костват много. 9-и. Ще получите нова информация. 10-и. Всичко предприето ще носи успех. 11-и. Днес ще се случват събития, които ще допринесат за разслояването в обществото. 12-и. Ще спечелят дипломатите и хората, които винаги намират баланса в отношенията. 13-и. Луната навлиза в нехармоничните ви Близнаци и до петък ще задейства тежки и неблагоприятни аспекти. 14-и. Ден на леденото сърце. 15-и. Родените в третата декада ще изпитват големи натоварвания и удари на съдбата.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.