Какво ви очаква през седмицата

Овен 21 март – 20 април

9-и е ден на фатално привличане, на срещи и връзки, от които по някакъв начин може да пострадате или сами да влезете в капани на страсти и амбиции. Тенденцията в неделя е към генерални промени в начина ви на живот и в отношенията с другите. Родените в последните дни на зодията, които по принцип са си водачи, развяват първи знамето на промените и повеждат хорото. Не се ограничавайте, яжте на корем със съзнанието, че в този ден не се пълнее. 11-и е ден за пророчества и за предаване на мисли на разстояние. Засилват се телепатичните контакти, може да ви се обадят точно хората, за които мислите непрекъснато. Вечерта е провокативна, а скандалите имат тенденция да се разрастват и пряко да засягат не само личния, но и професионалния ви живот в следващите дни. 12-и започва провокативно, някой ви качва кръвното, а и вие не прощавате грешките на другите. Очертават се скандали и разправии. Каквото си пожелаете ще се сбъдне, но само ако не наврежда никому. Ако счупите нещо е лош знак. На 13-и сутринта ставате нервни и си го изкарвате на половинката и децата. Но с напредването на деня ви идват печеливши идеи, които в следващити дни ще донесат победи и признание, а може би и пари в брой, с които да омилостивите тези, които сте обидили. На 14-и важното да се свърши до обед, след това до 15-и на обед тъмни сили се разпореждат в живота ни.

Телец 21 април – 20 май

За събота се препоръчват солови акции, а не работа в екип. Някой се опитва да печели и пробива в живота на ваш гръб. На 10-и сутринта предстои някаква неочаквана промяна, която ще ви вкара в конфликти с любимите хора, но пък може да даде възможност да печелите повече и да се внедрите в престижна ниша. Участвайте в конкурси и творчески изяви, подредете изложби и се рекламирайте по всички възможни начини. В живота ви може да се появи неочакван благодетел. Прошка е. 11-и е ден за връзки с чужбина. Обадете се на роднини и приятели, уговорете пътуване и гостуване. Очаквайте предложения от чуждестранни фирми. Неблагоприятен ден за любовни срещи и авантюри, но преговорите за работа ще дадат добри резултати. На 12-и ще получите важна информация по клюкарските канали. Пазете си документацията, прибирайте на сигурно място квитанции и бележки. Може да изплагиатствате чужда идея, но и от вашите някой ще се възполва. 13-и започва с конфликт, но до вечерта успявате да намерите нещо търсено отдавна и да вдигнете нивото. В този ден сме близо до важни източици на сила, ресурси и пари. Канидатствайте по спонсорски програми. Не се отказвайте от допълнителна работа. На 14-и късметът ви работи сутринта, след това до петък на обед нищо важно да не се предприема. За уикенда планирайте ремонти и строителни дейности.

Близнаци 21 май – 21 юни

9-и е ден на фатални влияния и неочаквано привличане, което ще ви отдалечи от семейните и приятелски интереси. Но в неделя на Сирни заговезни, за грешка ще има и прошка. Поискайте прошка от тези, които сте пренебрегнали и дано ви я дадат. Луната върви на среща с Уран. Очертават се експлозивни реакции и конфликти, ако някъде и в нещо сме прекалили. Съберете се на трапезата пред витата баница. Не е време за диети, в този ден не се пълнее, независимо какво и колко ще изядете. 11-и е ден за преговори с чужбина. Осветляват се въпроси от взаимен интерес, получавате важни информации, а това ще помогне да действате от позиция на силата. На 12-и очаквайте провокации. Всяка ваша дума ще се изтълкува превратно. Не правете излишни коментари, не давайте интервюта. Вечерта Луната навлиза в Близнаци. Вероятно ви чакат на две места и двете трябва да посетите. Важното за 13-и да се свърши следобед, когато лесно ще преодолеете различията, ще спечелите съюзници, ще намерите нужните ви лекари и лекарства. Препоръчват се пътувания и командировки. На 14-и бъдете първи на гишетата за вадене на документи и разрешителни. От обед до 15-и на обед е нужна активна самозащита от чернотата наоколо. Всичко ще се прави на тъмно. В петък вечер залагате основите на нов бизнес и нова любов.

Рак 22 юни - 21 юли

Настоящият период започва тежко и рисково за родените в третата декада. Съботният ден се свързва с прегрешенията, с грехопадението, с компроматната игра и фалшивите връзки. Трудно ще се измъкнете от фатално привличане, което може да ви разведе или да навреди на работата и имиджа ви в обществото. Отложеното за неделя ще мине много по-добре, ще стабилизира връзките, ще помогне да стопите дистанциите и да прекарате семейно чудесни часове заедно. Хапнете си наволя, няма да напълнеете, а и от понеделник започват постите. На 11-и контролирайте емоциите, преговаряйте за договори и хонорари, гонете си интереса, но не давайте възможност на  недоволстото да ви завладее. Радвайте се на това, което ви се дава. 12-и е денят на петела. Разменят се важни информации, води се компроматна война, използва се всяка възможност за елиминиране на конкуренцията. Внимавайте какво къде оставяте, какво казвате и с кого се срещате. На 13-и се включват фините енергии, усещате къде бъркате. Коригирайте се с извинения и жестове на внимание. пътувайте, преговаряйте на място без посредници. Сънищата от тази вечер показват с какво е добре да се занимавате занапред. Важното за 14-и да се свърши по най-бързия начин. Към обед получавате някакви неприятни знаци и съобщения. Чак в петък следобед облаците се разнасят.

Лъв 22 юли – 22 август

Препоръчва се уединение в съботния ден. Не излизайте на преден план, използвайте посредници и движете работата си зад кадър. Очертават се ползи и придобивки при работа на свой терен и със свои средства. В неделя ще имате моменти на силно емоционално напрежение. Ще плачете и ще се радвате. Не прикривайте чувствата си, така ще разберете кой наистина ви е приятел или враг. Вечерта предстоят тежки признания в любовта. Луна, Венера и Марс сключват тежки аспекти със Слънцето ви. Очертават се раздели, някой се готви да замине за чужбина, а престоят му може да се окаже много дълъг за взаимните ви чувства. Обърнете внимание на храната, не е време за диети, не се ограничавайте поне в тази посока. 12-и е ден зареден с провокативност, с желание за намеса и влизане в чужда територия. Всичко, което оставите без надзор или загубите ще се превърне в компромат. Внимавайте какво си пожелавате, защото наистина може да се случи и получи. На 13-и имате на пръв поглед само два варианта, но до вечерта и трети може да се появи. Добре е до 14-и на обед да изберете именно него. Опитайте да пробиете ледовете в отношнията у дома и на работното място. Една блага дума наистина ще отвори железните врати на недоверието и обидата. До петък на обед властват тъмни сили, отложеното за 15-и следобед ще тръгне по правилата.

 Дева 23 август - 22 септември

9-и е ден на пасивност и почивка. Не се включвайте в публични изяви и съвместни дейности. Може да попаднете под негативно влияние. Отложеното за неделя ще ви донесе радост, приятни моменти с близки и приятели и някакава особена промяна, която ще се отрази благотворно на връзките и работата ви. Ден на протегнатите ръце и на взаимното опрощение. Хапнете си наволя, от утре започват постите, но в този ден храната изцяло се усвоява и се превръща в енергия. 11-и идва с желанието за разширение, за излизане от местата на ограничение и за пътуване в нова посока. Някой ще купи еднопосочен билет, а друг вече е в самолета. В този ден разстоянията нямат значение, лесно се преодоляват и кризите в отношенията. На 12-и сутринта ще свършите много добра работа, но с напредването на деня се разсейвате с дреболии и важното ви убягва. Някой ще се опита да избяга от отговорност, а друг ще ви предаде споделяйки с околните тайните, които сте му поверили. Затваряйте си устата, за да не дадете храна на ламята-клюка. 13-14-и ще бъдат тежки дни за амбицията ви. Не планирайте старт на нови дейности и следете знаците на съдбата. Особено неблагоприятно за връзките ви ще е на 14-и вечерта, когато ще попаднете под информационно затъмнение и всяко решение ще е грешно. От обед на 15-и навлизате в силен и творчески период.

Везни 23 септември – 22 октомври

9-и може да стане щастлив или нещастен поради личния ви избор. Съветът е в този ден да не работите в екип и да не позволявате да ви въздействат странични хора и фактори. Вероятно е да има целенасочено действие от някого за промяна на личния ви избор. Отложеното за неделя ще мине много по-добре, в радост и веселие. Ден на прошката. Съберете се заедно на трапезата, колкото и да изядете няма да напълнеете. Решете семейните въпроси без бавене, чака ви натоварена седмица. Символ на 11-и е птица излизаща от облаците. Изясняват се много неща в деловите и приятелски връзки. Подновете контакти, от които в миналото сте печелили или са ви носили радост. 12-и е ден на провокации, на странично предизвикани конфликти и скандали. Печелят хората, които могат да работят вербално и да налагат идеите си на другите. Счупеното е лош знак. Повишава се рискът от престъпления. Ще ви се иска да замажете неприятната истина, но така ще дадете комромат в нечии ръце. Не се обвързвайте с никого, не започвайте дълготрайни проекти и връзки до 13-и на обед. От обед на 13-и до 14-и на обед правите силен ход, печелите пари и протекции. Вечерта не отсъствайте от дома, независмо колко приятни варианти ви се предлагат. В петък важното да се насрочи за следобед, когато ще имате повече възможности за свободен избор.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота ще доминирате в средата си, ще се ползвате от подкрепата и съдействието на близките. Работете в тесен семеен кръг. Вечерта може да се случат събития, които коренно ще променят планове и програми. Ще се наложи да се съобразявате с чужди амбиции и условия. В следващите два дни ще плащате и за чуждите удоволствия, ще срещате противопоставяне, а някъде се се отиде и към поставяне на ултиматуми. Периода 10-12-и не е добър за операции на гласни връзки и щитовидна жлеза. Контролирайте страсти и емоции, не си позволявайте странични забежки. Каквото загубите трудно ще възстановите. Не преговаряйте по имотни въпроси и не споделяйте интимности. Родените около 10 ноември ще бъдат под голямо емоционално напрежение. Не взимайте решения нито за приключване, нито за започване. Запазете неутралитет във връзките до 13-и на обед. Една изпусната или накриво казана дума може да ви вкара в разправии, които в момента не са ви нужни. От 12-и на обед до 13-и на обед ще свършите много добра работа и може да очаквате добра печалба. След това до петък на обед не бързайте да вкарвате нови хора и нови проекти в основната си работа. Очертават се провокации. От петък на обед навлизате в силен тридневен период. Започнете ремонти, преустройства и премествания на нова база. Не пестете труд и материали.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 9-и не вредете на природата, не сечете дървета и не късайте цветя.  Почивайте повече, работете самостоятелно и не позволявайте намеси, ако искате да успеете в начинанията си. 10-и е ден за прошка, родът се събира, миналото остава на заден план. Пътуайте, проявете емоции, покажете чувства. Хапнете без задръжки. Това е единственият ден в месеца, в който не се пълнее. 11-и ви зарежда с емоцията на една връзка от разстояние. Осъществете контакт с приятели и близки в чужбина. Денят е благоприятен за кандидитстване за работа в чуждестранна фирма. Някой ще получи отговор на отдавна подадена молба. 12-и започва с успех и възможност за издигане в служебен план, но до вечерта някой ще се опита да ви подложи крак и да ви елиминира от престижни позиции. Навлизаме в деня на вербалната магия. Който няма нужното дар слово и съответните познания губи позиции. Ограничете контактите в мрежата. Важното за 13-и свършете следобед , но за родените около 5-10 декември няма да има мира и спокойствие. Чуждо тяло се опитва да се промъкне в личната ви вселена. На 14-и до обед е време за командировки и лечения. От обед до 15-и на обед проблемите при вас ще никнат като гъби, ще бъдете подложени на атаки по всички линии на живота и личната ви инициатива. В петък следобед ситуацията се успокоява.

Козирог 22 декември – 20 януари

Не планирайте за събота колективни мероприятия и публични изяви. Съвместните инициативи ще ви струвят скъпо, ще отнемат от енергията и времето ви и ще носят повече негативи. Не позволявайте на непознати да се присламчват към компанията ви. Вечерта прекарайте в тесен кръг. 10-и ще донесе много радости и сладости, ще стопи дистанциите и ще сближи семейството. Даваме си прошка и търсим такава. Диетите са противопоказни, от понеделник започват постите. 11-и е ден на преобразяването. Постъпете така както ви идва от вътре, както го чувствате и усещате. Участвайте в конкурси. Търсете ново място за развитие тук или в чужбина. Вечерта в живота ви може да се появи благодетел, с когото първоначално може да влезете в конфликт. 12-и е провокативен ден, може да разберете скривани от вас информации и тайни, за които някой ще плати или ще ви се извини. Денят сбъдва пожеланията. На 13-и предстоят рокади, които може да ви изстрелят в благоприятна орбита, да повишат рейтинга ви в обществото и бизнеса. Сега е момента да се обединяват ресурси и интереси, да се подновяват връзки, с хора, с които и преди добре сте работили. На 14-и до обед уредете поне една важна среща. От обед до петък на обед властват тъмни и агресивни сили. Приберете се навреме след работа. Родените в първата декада ще бъдат поставени пред труден избор.

Водолей 21 януари – 19 февруари

9-и носи изкушения, опити за намеса в личния ни живот и избор. Не позволявайте да ви въздействат, не търсете консултанти и посредници, всичко важно свършете сами и без да търсите съюзници или съдружници. В този ден „общата работа е срам за майстора”. В неделя нищо не става така както сте го планирали. Може да се разминете с едно гостуване или да ви дойдат неканени гости. Ще чувствате болезнени липси в този ден, в който родът се събира и си даваме прошка. 11-и предизвиква личната ви активност с неочаквани предложения от чужбина. Не давайте прибързан отговор и не притискайте никого с личните ви условия. Да не се започва нова връзка и нова бизнес инициатива. Изневерите ще ви струват скъпо, а и здравето е нестабилно. На 12-и не споделяйте идеи, мерете си приказките. Ден на вербалната магия. Важното да се свърши вечерта или в края на работното време. Не позволявайте на околните да надничат в работната ви кухня. Конкуренцията не спи. 13-и ще ви даде възможност да направите пробив в средата си, да спечелите нечие доверие и да привлечете стари приятели за съвместна работа. 14-и има своята светла и тъмна половина. Важното да се свърши до обед , а след това до 15-и на обед не се опитвайте да се доказвате. В петък вечер поставете отношенита си на нова база. Планирайте ремонти и преместване за уикенда.

Риби 20 февруари – 20 март

На 9-и десет пъти помислете преди да вземете каквото и да било решение. Ден на фатално привличане и негативни влияния, целящи личното ви обсебване и вкарване в източващи силите и ресурсите ви програми. Вечерта предстоят неочаквани обрати. В неделя чакайте желан подарък и още по желано присъствие. Ден на прошката. Изглаждаме отношенията си, забравяме миналото и гледаме само напред. В този ден храната изцяло се превръща в енергия и тъкани, а не се складира в мастните депа. Яжте наволя, няма да напълнеете. Започват постите, така че сега е момента да угодите на сетивата. 11-и е дълбоко интуитивен ден. Ще ви се обаждат тези, за които мислите, а и вие се обадете на приятели, които са далече и им кажете, че ви липсват. Уреждате пътуване, учене или работа в чужбина. Ден на телепатичните контакти. Вечерта една врата ще се затвори, особено ако направите прибързани признания. Не говорете преди да сте уредили нужните пари и документи. 13-и изисква да се направи разбор на връзките. Обърнете гръб на миналото, не се чувствайте виновни за постъпките си, ако те са направени с чисти мисли и любящо сърце. Ден за пътувания и командировки. Ще намерите нужните лекари и лекарства. На 14-и си късате нервите и срещате неразбиране. От 15-и следобед навлизате в силен и успешен период.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Кореецът Бонг Джуун-хо вдигна "Златната палма" в Кан

Южнокорейският режисьор Бонг Джуун-хо е големият победител на 72-ото издание на филмовия фестивал в Кан. Това стана ясно по време на гала церемонията в събота вечер. Джуун-хо триумфира със заветната "Златна палма", като до последния момент надпреварата за топ отличието на вечерта бе между него и един от любимците на форума - Куентин Тарантино.