Седмичен хороскоп за 9-15 януари

Седмичен хороскоп за 9-15 януари

Вижте какво вещаят за вас звездите за следващите 7 дни, за да вземете най-правилните решения и да предприемете най-точните действия.

Овен 21 март – 20 април

На 9-и лесно се въвличате в излишни спорове. Не очаквайте да стигнете до консенсус независимо какво се разисква и обсъжда. На 10-11-и ще постигнете максималното за периода и ще установите полезни връзки. Уредете имотен и наследствен въпрос. Сега е момента да направите предложение, да се обвържете в лично и делово партньорство и да поемете заедно по нов път. Всичко предприето ще тръгне в правилната посока, ще донесе пари и ще обезпечи бъдещите ви дейности.

На 12-и нищо важно да не се предприема. В деня преди новолунието тъмнината е непрогледна. Липсва ни енергия, трудно се справяме със задачите и правим непростими грешки. 13-и е ден за проучване и диагностика. Родените в третата декада ще имат важни срещи, от които ще е трудно да се избяга. На 14-и всички заставаме на старта готови за нови инициативи. Проведете делови срещи и разговори, уточнете правилата. На 15-и не работете в екип. Проведените общи преговори ще се окажат нереалистични, ще ви поставят в неизгодна лична и професионална позиция и ще ви обвържат с наравностойни договори.

Телец 21 април – 20 май

9-и е рисков повече за родените в третата декада. Неблагоприятен ден е за всякакви видове съвместни дейности, за преговори и колективни инициативи. Ще си загубите времето, ако влезете в спорове с близки и познати. 10-11 отварят нови пътища и посоки, дават възможност да решите семеен спор и да уредите имотни и наследствени дела. Ще се случват събития и ще се провеждат разговори, които е добре да си останат тайна. Всичко предприето ще е успешно и ще отваря нови възможности за работа, а вечерта на 11-и и любовта ще е до вас. На 12-и сложете край на един любовен триъгълник, прекъснете фалшиви и губещи връзки. Време е за общо прочистване на организма и мислите от всичко негативно насъбрано през празниците. 13-14-и са рискови за родените до 1 май. Група хора ще се обединят срещу личните ви интереси. Планирайте отваряне на нов търговски обект. За родените в първата декада 14-и ще донесе рискови и проблемни ситуации, ще ви постави в неочаквани положения, при които трябва да се взимат бързи решения. На 15-и не започвайте съвместна работа. Не канете гости и не отивайте на първа среща.

Близнаци 21 май – 21 юни

9-и е един от критичните дни за месеца. Лесно се влиза в конфликти и скандали дори по незначителни поводи. Не провокирайте никого, не се въвличайте в излишни спорове. На 10-и криволичите между позволеното и забраненото и качвате адреналина. Ще срещате спънки, но не бива да се отказвате от намеренията си. 11-и ви среща с чужди хора, които скоро може да ви станат близки. Денят е благоприятен за преговори с роднини по отношение на прехвърляне на наследства, имоти и собствености. На 12-и не започвайте нищо ново, на което ще разчитате в бъдеще. Днес трябва да сте пределно отговорни за думи и дела. Не обещавайте нещо, което знаете, че трудно ще изпълните. 13-и определя нови цели и приоритети и ви насочва в нова посока. Ще намерите изход от едно трудно положение и може да установите полезни за бъдещето контакти. 14-и е чудесен ден за старт на нови работни проекти, за подновяване на делови отношения, за сключване на нови договори и за преговори в посоката, в която смятате да работите и действате в бъдеще. На 15-и не работете в екип. Вероятно е отговорностите да се размият.

Рак 22 юни - 21 юли

На 9-и взимате своето, докато другите се карат. Ограничете контактите само в рамките на полезните делови и творчески връзки. На 10-11-и може да постигнете важни цели и да подпишете перспективни договори. Влизате в успешни съюзи и може да намерите спонсори. Пътят ви ще лъкатуши между желания и задължения, от които не можете да избягате. На 11-и идва моментът да се връщат дългове на внимание и обич. Дайте си втори шанс и в любовта, тъй като 12-и е рисков за връзките ви, изневерявате или разбирате за изневери. Не правете нищо, за което може да съжалявате. Стъпвайте на пръсти. На 13-и пренебрегвате усещанията си и бъркате. Не позволявайте да ви убеждават как трябва да постъпите и какъв избор да направите. 14-и дава старт на нови инициативи. Активизирайте се, настройте се и на самозащита, погрижете се за кондицията и външния си вид. На 15-и потърсете съвет от капацитет. Не споделяйте и не търсете отдушници, които може да спекулират с личните ви тайни. В отношенията между двама се появява трети. Някой може да стане излишен.

Лъв 22 юли – 22 август

За родените в третата декада 9-и носи конфликти. Поне до обед се въздържайте от преговори и разговори, от които може да зависи бъдещата ви дейност и бизнес. На 10-11-и всичко ще потръгне, ще се отворят нови шансове, ще постигнете максимално възможното в ситуацията. Излизате от труден период, получавате изгодни предложения и сами правите такива. Всичко предприето ще носи ползи и ще улеснява бъдещата ви работа. На 12-и нищо съществено и важно да не се предприема. Ден на грешни решения и на рискови попадения. Може да изпаднете в неприятна ситуация. Препоръчва се диета. 13-и дава усещане за правилния избор на цел и посока. Доверете се на интуицията. Ако нещо ви е неприятно и притеснително не го правете. На 14-и започнете нова дейност или подновете старата. 4-и планети от Водолея и двете планети от Телец образуват кармичен кръст със Слънцето ви. Настройте се на активна самозащита. На 15-и работете самостоятелно. Предприетото в екип, ще зацикли, ще даде възможност на конкуренцията да вмъкне провокатор в делата ви и да ги обърка.

Дева 23 август – 22 септември

На 9-и до обед управлявате ситуацията, но след това се въвличате в рискове и интриги. Отношенията ви ще излязат от зоната на комфорт. 10-11-и ще изискват от вас огромни усилия и жертви, за да реализирате намеренията си. Пътят ви криволичи между амбициите на един и желанията на друг, а за вашите никой не пита и не се интересува. 11-и изисква от вас лична саможертва в името на семейството и бъдещето на децата. Прехвърляте имот и наследство. 12-и носи любов, но и една обреченост на връзките. В момента е важно да си гоните интереса и да парирате евентуални намеси. 13-и дава индикация за доброто и злото, за полезното и вредното. Ако пренебрегнете съветите на вътрешния си глас ще сбъркате и ще навлезете в тресавището на неравностойните и губещи връзки. 14-и е ден за старт на нова програма в професионалните ви дела. Подсигурете се, търсете ново място за внедряване, защитете юридическите си права и територии на работа и влияние. На 15-и някой се опитва да ви стовари своите задачи. Не се съгласявайте да вършите чуждата работа и да поемате несвойствени ангажименти.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 9-и ще се водят безсмислени разговори, ще загубите пари и време. Стремете се към трезва оценка на реалностите. Посетете капацитет за съвет по отношение на здравословни, професионални или лични проблеми. Нека 10-11-и бъдат активните ви дни. Поемате по нов път, рестартирате стопирани бизнес инициативи. Преговаряйте и сключвайте нови договори. Направете инвентаризация и равносметка и отстранете ненужния баласт в деловите отношения.

На 12-13-и не рискувайте излишно в любовта и в партньорските връзки. Ще се наложи да се връщате към позиции от миналото и да започвате отначало в следващите дни. Родените в третата декада са на път да направят грешен избор. Склонни сте да загърбите усещанията и предчувствията си и да тръгнете в грешната посока.

14-и е ден за настъпление в най-важната за вас посока. Луна, Юпитер и Меркурий са в точен съвпад в хармоничния ви Водолей. Бизнесът живва. Подновете старите делови контакти.

На 15-и ограничете контактите. Не взимайте прибързани решения, особено под нечий диктат. Ден за самостоятелна работа. Нужна е трезва оценка на личните възможности.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 9-и постигате целите си, докато другите спорят. Не водете преговори и не влизайте в спорове. Направете това, което смятате за правилно. На 10-и работата ви потръгва, ако сте дискретни. Съвпадът на Меркурий и Сатурн налага да си затваряме устата, да не бъдем многословни, да не споделяме фирмени тайни и бизнес проекти. На 11-и предавате в ръцете на децата ключ от апартамента или документация, свързана с бизнеса. Родените в първата декада ще трябва да извървят трънливия път на поставените ултиматуми и да се съгласят със странично желание и мнение. На 12-и внимавайте с изневерите, може да попаднете в капан. Не предприемайте важни стъпки и начинания. Всичко ще тръгне в грешната посока. 13-и е ден на предателства. Ако изпитате неприязън към нещо, това е знак, че то е вредно или губещо за вас. 14-и е рисков. Бъдете особено внимателни при работа с електроуреди, техника и транспорт. Внимавайте при подписване на нови договори и пазете фирмените си тайни. На 15-и действайте солово. Не взимайте прибързани решения и не избирайте между нещо потенциално добро или зло.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 9-и до обед се въвличате в провокации. Избухват скандали по незначителни поводи. Ще ви е трудно да контролирате отношенията с близки и любими. 10-11-и дават повече права и пълномощия. Преследвайте си целите, не се отказвайте от намеренията си и подпишете нов договор. Имате шанс да намерите нов път, нова цел и посока в кризата. 11-и е благ и хармоничен ден, белязан от съвпада на Меркурий и Юпитер. 12-и обвива в тъмнина и завоалира намеренията ви. Лесно може да бъдете подведени и вкарани в капани. Някой ще се опита да ви изнудва. Нищо съществено да не се предприема. На 13-и печелят тези, които ще надвият комплексите. Дайте си време за размисъл. Ще се рестартират инициативите в търговската и деловата ни дейност. Доверете се повече на интуицията и инстинктите и ще успеете. На 14-и са отпушват бизнес инициативите, рестартират се стопирани производства и дейности. Ден за защита и нападение. Едното не бива да изключва другото. На 15-и работете солово. Постарайте се да защитите работата и личните си проекти от конкуренти атаки.

Козирог 22 декември – 20 януари

За 9-и планирайте двустранни срещи с консултанти и учители. Не е ден за екипна работа. Търсете съюзници, особено ако ви предстои да направите стъпка в нова посока. Преговаряйте на четири очи. 10-и стяга редиците на бизнеса. Пазете професионалните си тайни. Преди да кажете каквото и да било, добре помислете. Ако срещнете непреодолима преграда, заобиколете, за да си нямате неприятности. 11-и е добър за брокерски инициативи. Ден на търговското право. Може да се прокарат животоспасяващи бизнеса закони. На 12-и нищо важно да не се започва. Трудно ще се справите с поставените задачи. Нищо съществено да не се предприема, за да не загубите пари и позиции. Препоръчва се инвентаризация. 13-и идва с вдъхновение, на което е добре да се доверите. Денят стимулира интуицията. Впрегнете и нея в колата на личната си и делова амбиция и дейност и ще спечелите. На 14-и застанете на старта. В живота ви започва възраждане. Ден на птицата Феникс. На 15-и ограничете случайните връзки. Не е време да допускате нови хора в семейството, в производствената и фирмена дейност.

Водолей 21 януари – 19 февруари

9-и е ден на разправии за дреболии. Родените в третата декада ще бъдат провокирани по различни начини и канали, ще се изгубят сред хорските битки и разправии. Не се включвайте като трета страна в споровете между други двама. На 10-11-и всичко ви се отдава с лекота, бизнесът потръгва, пътувате и печелите предимства. Съвпадът на Меркурий и Сатурн във вашия знак ви казва „затваряйте си устата”, ако искате да спечелите. От 11-и се рестартират стопирани производства, възраждат се замразени дейности. На 12-и се движете на пръсти. Нищо ново да не се започва. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние във вашия знак. Ще се чувствате употребени. На 13-и се доверете на интуицията. Ще почувствате силен афинитет към определени храни или хора. Добре е да посегнете към това, което ви въздейства положително и зареждащо. 14-и е денят на голямата промяна. Уран тръгва директно, а Луна, Сатурн, Меркурий и Юпитер са в съвпад във Водолей. Идва вашето време, правите силен ход. Ако на 15-и си движите нещата без да допускате странични намеси, ще имате ползи и печалби.

Риби 20 февруари – 20 март

9-и е ден за двустранни срещи. До обед имате повече степени на свобода и може да свършите с успех всичко планирано. От обед някаква сянка се появява на личния ви хоризонт. Изключете страничните присъствия. На 10-11-и ще водите тежки битки, ще криволичите между свои и чужди интереси по пътя към целта. Няма да мине без водовъртежи от напрежение, но до два дни обстановката ще се подобри и ще постигнете целта. Потърсете ново убежище в кризата, обезпечете децата и личните си нужди. На 12-и засадете новия разсад, за да покълнат и новите ви надежди. Нищо друго не започвайте. На 13-и виждате светлина в тунела, събуждате се с някакво прозрение за бъдещето и с откровение коя посока да изберете, накъде да тръгнете, какво да ядете и кое да отстраните от менюто си, от личните си отношения и намерения. На 14-и застанете на старта. Тенденцията е да се затвори поне една от тежките страници на миналото. На 15-и увеличете дистанциите. Не се съобразявайте с натрапено мнение или с разпореждане, което усещате, че ще донесе само проблеми и загуби.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.