Седмичен хороскоп за 8-14 юни

Седмичен хороскоп за 8-14 юни

Овен 21 март – 20 април

В събота е благоприятно за контакти с чужбина, за проучване на условия за кандидатстване за работа и учене в страната и в чужбина. Може да откриете истинския смисъл на една досегашна връзка, а това ще ви помогне да се усторите в нова среда. В неделя до обед може да получите важни уточнения и отговори на запитвания. Следобед навлизаме в провокационен период до понеделник на обед.

Ще се разменят удари под кръста, ще се води копроматна игра и изневерите ще се разкриват. Важното за понеделник насрочете за следобед, когато може да уредите пътуване и командировка и до стоплите отношенията с нужните ви хора. Във вторник до обед е време да се проведат лечебни процедури и консултации със специалисти. От обед до сряда на обед ще получавате неприятни знаци и обаждания. Очертават се опити за намеса в делата ви и в личния ви избор. Нищо важно да не се предприема. Щадете кръста и бъбреците. Неблагоприятно за оперативни намеси в областа на отделителната система. Трудно ще докажете правотата си, ако водите дела и друг ще определя правилата на работното ви място. Почти в края на работното време на 12-и може да получите изгодно предложение и да уредите важна сделка. 13-14-и ще бъдат силните ви дни за периода. В четвъртък ще намерите нови източници на средства и подкрепа, а в петък някой ще дочака повишение или изгодно делово предложение.

Телец 21 април – 20 май

В събота може да си позволите обилна закуска, но не и обилен обед. И във връзките ви ще се засилва тенденцията към ограничение. Една среща може да ви бъде отказана или сами да решите, че не ви е мястото в определена среда. В неделя направете разбор на една своя връзка и решете в каква посока да я развиете или промените. Някой ще се ожени, друг ще се реши на развод, а трети ще си затрае решил да запази и старото и новото. От обед до 10-и на обед бъдете внимателни в думи и пожелания, защото ще се сбъднат. Венера напуска вашия знак и добива двойнствена природа в Близнаците. Вървим към изневери и двойнствени отношения, в които определяща ще е ползата, а не чувствата. Важното за 11-и да се свърши до обед, когато с лекота се преодоляват границите в отношенията и преговорите вървят гладко. След това навлизате в период, в който голяма част от важните за вас решения ще се взимат на тъмно или шефовете ще ви гласуват доверие, но с тежки и прилепващи условия. Но каквото и да се случи в тези дни Телецът няма да продаде труда си за жълти стотинки. 12-и идва с лижливи информации. Каквото отложите почти за края на работното време ще получи благоприятно развитие и ще донесе ползи. На 13-и Луната е в опозиция на Уран от Телец. Очертават се неприятни обрати в отношенията и при публичните ви изяви и за петък.

Близнаци 21 май – 21 юни

Пътувайте рано в съботния ден. Първата половина на деня е заредена с желание за приятелски срещи и участия в престижни събития. След това до понеделник на обед осъществете нужните контакти с чужбина, сондирайте мнение с децата и с хората, с които смятате да влезете в директни лични и бизнес отношеня. Венера навлиза във вашия знак в неделя и внася емоционален и чувствен елемент в голяма част от връзките ви. Оглеждате се за нова връзка, но същевременно задълбочавате нещата в старата с вероятности за непредвидено зачатие. 10-и дава възможност да прокарате идеи и намерения, да спечелите дело или да заемете важна юридическа позиция, докато конкурентите ви спорят и не са решили още в каква посока ще продължат. На 11-и станете рано и свършете важното до обед. След това до 12-и на обед много неща ще се правят на тъмно и скрити от погледа. Силните на деня овладяват командващите позиции. Не взимайте решения под натиск и диктовка. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Вечерта ще дойде с осветляващи пътя ви срещи и информации. Взимате важно решение и на 13-и правите силен ход в нова среда. Ще спечелят хората даващи нестандартни решения. Заемете се с благоустройството на дома и офиса. Добре е да се подпишат и преподпишат договори. В петък чакайте награди и стимулиращи срещи.

Рак 22 юни – 21 юли

Очертава се приятна събота, която е добре да започнете с обилна закуска, но за обед да се ограничите. Пътувайте, организирайте приятелски и делови срещи и се рекламирайте по всички възможни начини. Неделният ден дава възможност да усвоите нови умения и даже нов занаят. От обед до понеделник на обед има тенденция мислите ни да се материализират, така че внимавайте какво си пожелавате. Пазете си документацията, ако нещо се загуби трудно ще се възстанови. Отговорните срещи насрочете за понеделник следобед. Добре е да подновите стари връзки и отношения, да подпишете или преподпишете договори и да си осигурите нужните защити. 11-и започва с ентусиазъм, но към обед се очертават конфликти, които имат тенденция да се разрастват. Родените във втората декада ще са провокирани към скандали. Марс и Меркурий са в съвпад със Слънцето ви, а този аспект дава остра и непримирима реакция на ума и тенденция към конфликти. Първо действате после мислите и на 12-и. Очертават се провокации, качвате адреналина и може да направите грешен ход. Съветът е в тези дни да не реагирате на критики и да стоите далече от всякакви разправии. Щадете кръста и бъбреците. На 13-и уредете имотна сделка и стартирайте базови проекти. В петък ще постигнете повече от очакваното. Дейставйте активно, пазарете се.

Лъв 22 юли – 22 август

Очертава се прекрасен съботен ден. Използвайте всяка възможност за активна почивка и контакти с важни за бъдещето ви хора. Публичните ви изяви ще са успешни. В неделя осъществете връзки с приятели и евентуални партньори от чужбина. В понеделник купете билет, резервирайте места за почивка и преговори. Може да съчетаете полезното с приятното в този уикенд. Намирате посредници за предстоящите огледи и делови срещи. До 11-и на обед е добре за подписване на нови договори. Търсете информации от няколко източника. След това до 12-и на обед не избързвайте във взимането на важни решения. До вечерта на 12-и ще получите нова информация и може да направите успешен ход. Родените в първите дни на Лъва ще изживеят рискови и кризисни момени на 13-и. Губите нишката в преговорите или някаква агресия се насочва към вас. Луна и Уран са в негативни аспекти със Слънцето ви. Правите едно, а става друго, попадате в нестандартни отношения и може да ви спретнат компромат. Добре е да повторите изследванията, очертават се трудности при диагностика на заболявания. 14-и освобождава нишата, към която се стремите. Не бързайте, този който си тръгва е заложил капани. Вероятни са юридически спънки, неуредени данъци, плащания и ипотеки. Проучете всичко, с което възнамерявате да се захванете. Внимавайте при имотни сделки.

Дева 23 август – 22 септември

8-и е ден за пътувания и срещи, за бране на билки и гостувания, които може да упражнят лечебен ефект върху личните ви и семейни връзки. В неделя не е време за недоволстово. Приемайте нещата такива каквито са, насочете мисли и амбиции към места и хора, които ви привличат. Чакайте обаждане от чужбина, предложения за работа или гостуване. Луната навлиза във вашия знак на 9-и и стимулира решения за пътувания, за устройване в нова среда и старт на нови бизнес инициативи. Но навлизащата Венера в знака на нехармоничните ви Близнаци може да обърка нещата, ако имате любовни връзки поместоработа. Засилва се двойнственият аспект в отношенията ни. Както вие си правите сметки, така и обекта на желанията ви е направил своите. На 10-и не е време за приказки, а за действие. Пожеланото ще се сбъдне. Родените в третата декада са в силна позиция по отношение на сделки и договори. От обед до вторник на обед много от действията ни остават в сянка, а така лъжем и партньорите си и те правят грешки. Отложеното за 12-и към края на работното време ще ви донесе ползи и ще премахне ограниченията. На 13-и е време за старт на нови проекти, за строителни и ремонтни дейности. Уреждате имот, печелите дело и си връщате отнети позиции. В петък не отклонявайте покани, но бъдете внимателни във всичко. Ден на високите енергии и претенции.

Везни 23 септември – 22 октомври

8-и е ден за представителни срещи и разговори с чужбина. Засилват се телепатичните контакти и ако мислите за някого той ще ви се обади. Ще убедите някой да ви съдейства и да подкрепи личните ви инициативи. Тази хармонична и благодатна за връзките ви тенденция продължава до неделя на обед. След това се очертават намеси и болезнени конфликти. Каквото кажете или си пожелаете до понеделник на обед ще се сбъдне и дано после не се чудите как да се отървете от него или от нея. Особено опасно е да се лъже. Всичко казано може да се материализира. Започвайте в понеделник само такава работа, която бързо ще приключи. Не е ден за старт на дълготрайни и базови проекти. От 9-и Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Близнаците. Може да започнете нова връзка и да се запознаете с нов партньор. На 11-12-и Луната е във вашия знак. Пътувайте във вторник сутринта и водете преговори до обед. От обед до 12-и на обед не започвайте нови дейности, не влизайте в нова среда и ограничете контактите. Следобед на 12-и нещата потръгват и на 13-и. Ще намерите важни източници на сила. Някой може да финансира и спонсорира проектите ви, да ви подкрепи с протекции и връзки и да ви насочи към перспективни партньорства. Нещо нестандартно ще се случи и ще ви помогне в избора. В петък вземете участие във всички предложени инициативи.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в третата декада ще имат трудности при пътувания и публични изяви в съботния ден. Засилват се телепатичните контакти. Ще ви се обаждат и ще направите връзка точно с хората, способни да ви помогнат и съдействат. Предстои вечер на откровение, на споделени мигове на радост и такива, които дистанцират окончателно. Този уикенд показва стойноста на връзката ви с някого. Време е да преминете на ново ниво, да сключите брак или да се разделите. Някой се готви да замине за чужбина. 9-и ви носи нова отправна точка, може би и нова любов. От този ден Венера вече не ви гледа в опозиция. Вчерта си пожелайте нещо. В понеделник до обед се очертават спорове и неразбории, внимавайте къде оставяте документи и телефони, някой ще надникне в кореспонденцията ви и ще се възползва. В края на работното време идват по изгодните предложения. Връзките, които правите до вторник на обед ще носят придобивки и шанс за престижни договори. 12-и идва с притеснения, с активна конкурентна дейност и трудности в отношенията. За всичко ще плащате повече. На 13-и Луната от Скорпион е в точна опозиция на Уран. Ден на нестандартни връзки, на неочаквани обрати и изпитание за чувствата. Родените в първата декада да не афишират пикантни подробности от личния си живот. В петък ще постигнете важна цел. Действайте активно.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 8-и късметът ще работи за родените в третата декада. Пътувайте, уредете срещи с важни за бъдещето ви хора и водете преговори с чужбина. Възползвайте се и от случайно проведените разговори. 9-и носи провокации. Венера навлиза в знака на опозицията ви Близнаците, а Луната в нехармоничната ви Дева. За родените в първите дни на зодията са вероятни проблеми в чувствата и компроматна атака. Може да изневерите и да разберете за изневери. До понеделник на обед увеличете самоконтрола, не лъжете, не си позволявайте действия, които ще утежнят връзките и семейния ви живот. Не поемайте работа, която не сте съгласували с партньорите си и по възможност не отсъствайте от дома. Слънцето е в опозиция на Юпитер. Вероятни са проблеми със закона и шефовете. На 11-и сутринта взимате глътка въздух и решавате важни делови задачи, но следобед ще ближете рани и ще изживявате последствията от случилото се в предните дни. Чак на 12-и в края на работното време ще имате по-добри предложения и варианти на избор. Вечерта сте близо до важен източник на сила и ресурси. Водете преговори, пазарете се. Навлизате в стабилизиращ период. Не правете планове за 13-и. Съдбата може да ви заведе на неочаквано място и да ви постави в нестандартни отношения. В петък подпишете нови договори и направете избора, който сте отлагали.

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота може и да имате поводи за недоволство, но не бива да бързате и да се оплаквате. До вечерта ще се случват събития, които ще елиминират дразнителите, ще покажат как в действителност стоят нещата и ще дадат шанс да се коригирате и излезете от проблемната ситуация. Ще почувствате ясно каква цел да гоните и къде са важните за вас хора, места и дейности. В неделя до обед е добре за разговори с чужбина. Променят се планове за пътувания и гостуване, но това ще са очаквани и благоприятни за вас промени, които ще ви улеснят. От обед до понеделник на обед се движим в рисков период. С една дума и жест може да провокирате някого да „изплюе камъчето” и да ви снесе наготово нужната информация. Тенденцията е да се сбъдват благите пожелания. Дайте воля на емоциите, оставете сълзите и усмивките да се появят на лицето ви, а не само вътрешно да ги усещате. На 11-и може да започнете с активност, но постепенно странични хора и фактори ще се намесват, ще ви отнемат инициативата и ще ви вкарват в губещи положения. До 12-и на обед в хороскопа ви действат преимуществено вредни и рискови аспекти. Не се обвързвайте с никого на никаква цена. Отложеното за 13-14-и ще донесе ползи и ще ви вкара в печеливша програма. Дано тя да не се окаже само холограма. В тези дни печелят тези, които умеят и могат да чакат своя час и шанс.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Тежък съботен ден за родените в третата декада. Ще ви затрудняват дори и тези, които ви обичат. Ще се налагат пътувания, разместване в програмата и желани срещи, които неочаквано ще ви дотежат и ще ви вкарат в преразход. Обаждат се приятели от чужбина или се канят да ви гостуват. Може да направите изненадващ ход и заедно да гостувате на трети лица, с които ще споделите и удоволствията и разходите. От 9-и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Близнаците. На път сте към емоционални и стабилизиращи, връзки. Някой ще срещне стара любов и ще коригира отношенията с новата. На 10-и Слънце и Юпитер са в точна опозиция. Ще се пременят закони, ще се коригират потребности и нужди. Ситуацията така ще се извърти, че да спечелите без да сте си мръднали пръста. От обед на 10-и до обед на 11-и задвижете важни и отговорни проекти. Може да намерите тайни източници на сила и да бъдете допуснати в среда, в която не всеки може да влезе. От обед до 12-и на обед стойте мирни. На 12-и късметът ви се завръща почти в края на работното време и изисква бързата ви реакция. Подпишете нови договори и се споразумейте за условията на бъдещата съвместна работа. 13-и е рисков за родените в първата декада. Очертават се загуби. В петък не подписвайте важни документи по имотни сделки. На 13-14-и и абортите са противопоказни.

Риби 20 февруари – 20 март

Съботният ден ви дава предимства, възможност да пътувате, да уредите приятни срещи и да прекарате чудесно дори и в непозната компания. Тази вечер в любовта ви ще настъпят обрати. От 9-и Венера ще ви гледа в пречупващ аспет от знака на Близнаците, а Луната в опозиция от знака на Девата. 9-10-и са дни на изпитания в чувствата, на компроматна игра, на удари под кръста от страна на тези, които са се почувствали засегнати от действията или личния ви избор. Внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. До понеделник на обед не подписвайте нови договори и не правете компромиси с чувствата и съвеста. Ако счупите нещо е знак за раздяла и прекратяване на отношения. В понеделник вече може да бъдете на зареждащо и приятно място. Подредете мисли и приоритети, признайте си греховете и коригирайте подхода, ако чувствате, че сте прекалили. На 11-и важното да се свърши по най-бързия начин до обед. След това отново ще ви засипят проблемите, които не сте успели да разрешите. Неприятната ситуация ще продължи и на 12-и, когато на всички нива може да се очакват провокации. Внимавайте, щадете се, не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи. Каквото отложите за 13-14-и ще носи късмет и победи, ще позволи да се уреди имотна сделка и да се спечели от брокерски инициативи. В петък вече изкачвате и важен връх в кариерата. Чакайте повишение.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.