Овен 21 март – 20 април

И ако говорим в цветова гама, то съботният ден е бял, светъл и хармоничен, а неделният черен и демоничен. Добре е в събота да пътувате, да правите огледи на имоти и да капарирате такъв, ако ви е харесал. Мислете за бъдещето на децата, подсигурете им жилище и евентуално помещение за работа. 9-и идва с изкушения на всички нива.

Трудно ще удържите импулса за изневери, а и партньорът е намислил същото, ако го оставите сам. Ако отидете за риба, самите вие ще се превърнете в риба-баламурник. Сутринта на 10-и ще се събудите с вярната преценка на ситуацията, но до вечерта може да забавите какво ви е хрумнало и да карате по стария начин. Тялото и душата ни дават сигнали кое е полезно за нас и близките ни и кое ще навреди. Вечерта навлизате в период на противопоставяне с родители и деца. До четвъртък Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Везните. Трудно ще балансирате по въжето на задълженията и желанията. На 11-и е време за преход в нова среда, но някой и нещо ще ви връща назад. На 12-и е противопоказно да работите и да се изявявате в екип. Овенът е роден за водач, не позволявайте да ви ограничават права и пълномощия. Вечерта си насрочете среща с голямата любов. Луна и Венера се целуват в нощното небе. На 13-и се включете в спонсорски инициативи и сами ще получите подкрепа. Срещите на 14-и ще ви направят богати и известни.

 Телец 21 април - 20 май

Следете кръвното в съботния ден, не се напрягайте излишно и спазвайте диета. Оставете рязането на дървета за огрев за друг ден. От 9-и вашата управляваща планета Венера ще се движи в знака на Скорпиона, където се чувства подмамена и употребена. Внимавайте във връзките. Навлизате в период, в който ще правите компромиси в чувствата, а после ще страдате и ще се разкайвате. И независимо какво ви обещават и предлагат в неделя не се обвързвайте на никаква цена. Сключените бракове ще са неравностойни, материално обвързващи и заробващи. На 10-и ще се събудите с усещането за полезното и вредното. Ако нещо ви се дояде наблегнете на него в следващите дни. 11-и дава шанс за преход в нова среда, за уреждне на нови договори и партньорски връзки. Действайте активно. 12-и е неблагоприятен за запознанства и участия в съвместни инициативи. Вечерта Луна и Венера ви гледат в точна опозиция и в пречупващ аспект с Марс, а тази конфигурация не предвещава мир и любов. Вероятни са изневери и зарази по полов път, особено за родените в първата декада. Не бъркайте приятелството с любовта, внимавайте с нестандартните връзки. Лош момент за първа среща. От 13-и на обед до 14-и на обед не се пълнее, хапнете си с удоволствие. 14-и ви подсеща за неуредените юридически дела. Вероятни са проблеми със закона.

Близнаци 21 май – 21 юни 

Очаква ви чудесен съботен ден. Възползвайте се от всякакви покани, направете огледи на терени и имоти. Участвайте като страна в брокерска сделка. Денят е чудесен за нови начинания, за отваряне на нови търговски обекти и магазини. Дайте нов живот и на старите си бизнес проекти. На 9-и всичко ще се прави под масата, скрито и покрито. Нищо от това, което ви казват и предлагат няма да е истина, а ще ви вкарва в капани, от които трудно ще се измъкнете. В понеделник ще се събудите с точна преценка за ситуацията и новите изисквания в нея. Венера и Марс вече ви гледат в благоприятни аспекти, а това максимално ще активизира сетивата и работата ви. Доверете се на импулсите и няма да сбъркате. На 11-и във въздуха витае агресия. Прогответе се за отбрана или атака. В този ден пасивният човек ще претърпи поражение. За родените в третата декада 12-и е подготвил капани на страста и чувствата. Трудно ще се измъкнете от обсебващи прегръдки и притегляния. Ден на фатално запознанство и на кармични срещи с тенденция вие да плащате за всичко. 13-и е благопритен за участия в публични изяви. Оформят се нови групи по интереси и нови професионални съюзи. Планирайте гала обеди и вечери. До 14-и на обед не се пълнее. Петъчният ден може да ви срещне с бъдещите ви спонсори и покровители. Представете и узаконете нов проект и бизнес план.

Рак 22 юни – 21 юли

8-и е ден на слънцето, в който е възможно прозрение за бъдещето. Енергетиката е хармонична и ведра. Оранизирайте полезни контакти, стартирайте нова дейност и работа, посадете нещо не само в личната си градина, но и в градината на общия ви семеен и обществен интерес. Да не се секът дървета и подсичат мечти. Не подарявайте цветя. От 9-и Венера ще ви гледа в чувствен и предизвикателен аспект от знака на Скорпиона. Трудно ще се измъкнете от игрите на любовта, но не е изключено от играчка да стане плачка, особено около 12-и. Доверете се на интуитивните си усещания и предпочитания на 10-и. Хората с вроден диагностичен и диетологичен талант ще доловят кои храни са полезни и кои не за тях и семейството им. Този ден дава верни и точни индикации и за личните ви връзки. Проблемът е, че едва ли ще чуете вътрешния си глас. Пренебрегвате опита и добрите съвети. На 11-и заявете поне една претенция. Всеки тръгва с голямата кошница и не е склонен на компромиси. В следващите два дни в работата и в живота ви се оформят неприятни коалиции. 12-и не е ден за работа в екип. Някой ще се опита да ви повлияе негативно. На 13-и може да сключите изгоден договор, а на 14-и ще се уредите със спонсор. Тези два дни ще затвърдят позициите ви в обществото. Препоръчват се публични изяви и съвместни инициативи. Рекламирайте се.

 Лъв 22 юли - 22 август

Очертава се чудесен съботен ден, с възможнсти за пътувания, за важни лични и делови срещи. Може да получите предложение за сделка с имот. Късметът ще ви следва в начинанията, които предприемате. Не отлагайте нищо важно за неделния ден, който е добре да прекарате в тесен семеен и приятелски кръг и да не предприемате важни инициативи. Може да бъдете подведени и ощетени и сами да подведете с действията си близък. Неблагоприятно за раждане вечерта. Още със ставането в понеделник може да получите индикации за полезните и вредни за вас неща, намерения, храни и хора. Доверете се на интуицията. Проведете диагностични прегледи. 9-10-и са кризисни дни за родените в първите дни на зодията. Направете някому подарък и раздайте ненужни вещи. На 11-и сложете край на мечтите, направете ги реалност. Посивността вреди и разболява. Обиколете всички места на личния си интерес. Дайте път на натрупаната енергия да се излее навън в работа и делови срещи. На 12-и десет пъти премислете преди да направите крачка напред. Денят не е благоприятен за обвързване, за работа в екип и излишно предоверяване. Каквото свършите сами ще носи късмет. От 13-и на обед до 14-и на обед диетите са противопоказни. Не се пълнее. На 14-и конкурентите ви организират засада. Направете закона свой съюзник, а не враг.

 Дева 23 август – 22 септември

Чудесен съботен ден. Проведете прочистващи и разчистващи процедури. Предриетото ще тръгне успешно. Каквото посадите в градината на личния си интерес в пряк и в преносен смисъл ще се хване и даде плод. Добре е да се работи със земята, мислете за новата реколта. В следващите дни ще изживеете притеснителни и разболяващи моменти. Вечерта в неделния ден предстои новолуние в знака на Девата. Денят ще е пълен с неприятни знаци. Не предприемайте нищо ново, важно и значимо. Енергията е на кота нула, не е добре за планирано раждане. Не водете преговори, ще ви се въздейства негативно. В понеделник ще усетите как е добре да се постъпи в дадена ситуация. Ако ви се дояде нещо, наблегнете на тази храна, организмът ви я иска. На 11-и мобилизарайте всички сили и русурси и си гонете интереса. Не оставайте друг да ви представлява, провеждайте директни срещи. На 12-и трудно ще устоите на нечий опасен чар. Не сключвайте колективни трудови договори и за тази вечер не си насрочвайте първа среща. С лекота ще попаднете под фатални влияния и привличания, от които после ще е трудно да се отървете. Важните срещи, особено в безнеса, насрочете за 13-и следобед, когато може да сключите един от най-изгодните си договори, особно ако сте родени около обед. Не е време за диети и ограничения. На 14-и направете връзка с фирми от чужбина.

 Везни 23 септември - 22 октомври

 8-и е ден за пътувания, за приятелски и делови срещи, за обсъждане на семейни и наследствени дела и задвижване на имотни процедури. Опитайте да се разберете с роднините и да разделите неделимото преди. В неделя властват тъмни и разрушителни сили. Не предприемайте нищо важно. Денят не е благоприятен за обвързване и брак. Нещо тежко и недоизказано ще се настани в живота ви. 9-и един от най-трудните дни в сатурновата ви дупка. 10-и започва с прозрение за важните посоки и цели, както и за храната полезна за вас. Доверете се на сетивата. В този ден тялото ви изпраща важни сигнали. 11-и изисква активност и борбеност в посока на най-важните ви цели и интереси. Ако изчаквате ще загубите предимства и друг ще се внедри на мястото, за което се страхувате да кандидатствате. На 12-и ви се отварят късмет в любовта, но това е и ден на фаталните връзки, от които после няма измъкване. Родените в третата декада може да направят и бебето тази вечер. На 13-и разпределете така времето си, че да огреете навсякъде, да се срещнете с бъдещи и настоящи партньори и шефове, да сключите нов договор, да посетите спонсори и покровители. И не забравяйте, че до петък на обед не се пълнее. Решавайте въпросите на богата трапеза и ще станете богати. В петък вечер някой вече стяга куфарите за чужбина или урежда сделка с чужденци.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота не се пренапрягайте, не вдигайте тежко и следете кръвното. Не е ден за рискови състезания, предстои ограбващо силите новолуние. Спазвайте закона и правилата, не е изключено да ви санкционират. Да не се секът дървета и подсичат мечти. За всичко ще ви трябват повече сили, щадете се. В неделя ограничете контактите. Венера навлиза в Скорпион, сексът заглушава любовта. В понеделник е време за размисъл, за преоценка и преосмисляне. Ако послушате гласа на интуицията няма да сбъркате. Доверете се на сетивата и по отношение на храната. Избирайте менюто си по каприз и желания, а не по нечии съвети и предписания. 11-и ни издига на ново ниво на амбиции и връзки. В този ден пасивните хора ще останат с пръст в уста, докато другите ще спечелят пари и престижни позиции. 12-и отваря за вас и една любовна врата, която до момента е била затворена. Навлизате в един от най-силните си и успешни периоди за месеца. До петък организирайте срещи и преговори. Направете предложение и чакайте такова, посетете евентуални покровители и спонсори и сами се включете в спонсорски програми. На 13-14-и ще сбъднете една мечта. Законът ви покровителства при сделки и договаряния. Родените във втората декада „ще избият рибата”, но и другите ще се облажат. Действайте активно и ще спечелите.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Прекрасен и щастлив съботен ден. Прекарайте го с любимите и децата, вземете от живота всичко, което ви се дава и предлага. На 9-и обстановката коренно ще се промени, ще възникнат проблеми по незначителни поводи, здравето ще е настабилно, кръвното ще варира и като за капак нещо неприятно напира да се случи. Движете се по линията на минималното съпротивление. Не се включвайте в рискови състезания и конкурси. Не отваряйте новото си заведение и не стартирайте новия си бизнес план. В понеделник ще се събудите с важно прозрение за ползите и грешките, за нужното и ненужното и за това, което е полезно. Ако нещо ви се дояде доставете си го и си го сгответе. Родените в третата декада е добре да отложат пътуванията за следващите дни. На 11-и вече се препоръчва интензивно натоварване, както физическо, така и умствено. Включете се в общи проекти, не си позволявайте пасивно изчакване, за да не се самоизолирате. В този ден се оформят новите екипи. На 12-и сте на прага на изневери и фатално привличане. Не участвайте в съвместни инициативи, ще ви стоварят цялата работа и отговорност. За 13-14-и планирайте преговори за нови поръчки. Не отклонявайте предложения от чужбина. Може да изпълнявате паралелни дейности. Уредете си среща с потенциални спонсори. Защитете законово частния си интерес.

Козирог 22 декември – 20 януари

8-и е ден с хармонична и оздравяваща енергетика. Движете се в приповдигнато настроение, пътувайте, посетете места на сила и релакс, проведете някои процедури и спазвайте диета до 10-и. За неделя не планирайте съвместни мероприятия, изолирайте се от опасни въздействия и влияния. Не планирайте и секцио, особно вечерта. 10-и ви дава нова отправна точка, събужда апетити, за които не сте си давали сметка и показва какво е полезно за вас като храна, връзка и предмет на дейност. Марс напуска вашия знак, а това ще ви направи по-дипломатични и склонни на отстъпки. За 11-12-и не планирайте съвместни начинания и се пазете от натрапено присъствие. Добре е да имате публични участия на 13-14-и, когато късметът ви ще работи на пълен капацитет, ще срещате положително настроени към вас хова, нуждите и амбициите ви ще бъдат удовлетворени и може да подпишете изгодни договори. 12-и е може би най-трудният ден за вас в настоящия период. Ще попаднете на изкусители и изкусителки с опасен чар, които ще ви провокират и засегнат на слабото място. Тази вечер не е за любовни срещи, връзките са неравностойни и обсебващи. От 13-и на обед нализате в силен период за преговори и сключване на нови договори. До петък на обед не се пълнее, не се ограничавайте в количеството на храната. В петък ще получите изгодно предложение. Водете преговори с чужбина.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Следете кръвното и не се претоварвайте в съботния ден. Давайте го по-лежерно, почивайте повече и контролирайте амбициите. Не стойте дълго пред компютъра. От 9-и Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона, а от 10-и Марс ще навлезе във ваши язнак и ще я погледне накриво. Вероятни са проблеми в партньорските ви връзки. Гледйте да не влезе в конфликти, от които може да излезете сами и ощетени. Не помисляйте за изневери, но и не оставайте партньорните си сами, за да не бъдат изкушени. 11-12-и са силните ви дни за периода. На 11-и пасивният човек ще претърпи поражение, затова действайте активно, подпишете нов договор, споразумейте се за нови цени на стоки и услуги. На 12-и на всички нива ще се действа с изкушения. Може да спечелите важен съюзник с предложенията, които правите. Но да си знаете, че връзките в този ден са неравностойни, манипулативни и от позиция на силата. Не се знае кой в действителност води хорото и кой накрая само размахва кърпата. Не смесвайте работата с любовта и удоволствията. Концентрирайте се над преките си задължения. Така ще бъдете този, който командва парада. Случващото се на 13-14-и може да ви направи пионка в чужда игра, но ако добре сте запознати с обстановката в следващите дни ще превърнете пионката в царица. Предстоят качествени метаморфози. Спазвайте закона.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота имате много посоки на действие и избор, но до вечерта една по една вратите пред вас ще се затворят. Предстои новолуние. Слънце и Луна ще ви гледат в опозиция от знака на Девата, а това ще обтегне отношенията родители-деца и ще ви вкара в задлъжняваща програма. Нищо важно да не се предприема в неделния ден, а и в понеделник не бързайте с инициативите, ако не искате да направите грешен ход. На 9-10-и не стартирайте нова търговска дейност и инициатива, на която ще разчитате в бъдеще. Не се съгласявайте с условията по договори в понеделник, независимо какво и колко ви предлагат. Доверете се на интуитицията и ако нещо ви притеснява откажете и направете допълнителни проучвания. На 11-и вече може да действате по-уверено, да подадете заявления и да си потърсите правата. Не стойте пасивно и не гледайте как ви измъкват екстрите под носа. 12-и е ден на фатални връзки и привличане, което може да ви отклони от досегашните ви партньори не само в любовта, но и в бизнеса. Гледайте да не съчетавате емоционлни и професионални връзки на едно място. И ако говорим за късмет, чудесни възможности, нови договори и придобивки ще ги имате на 13-14-и. От 13-и на обед до обед на 14-и не се пълнее. Организирайте гала обеди и вечери, поканете спонсори, издействайте си екстри и поръчки.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Сашо Кадиев поема основна роля в четвъртата лента на режисьора

Ники Илиев търси нови звезди за „Завръщане“ (ВИДЕО)

Сашо Кадиев поема основна роля в четвъртата лента на режисьора

След успеха на „Живи легенди“, „Нокаут“ и „Чужденецът“, Ники Илиев вече е на терен за четвъртата си лента. Тя ще носи името „Завръщане“, обяви самият режисьор в личния му Фейсбук профил.

ДНК агитира младите с „Направи го сега!“ (ОБНОВЕНА)

„Направи го сега!“. С това мото тръгва новата кампания на ДНК. През 2019г. организацията ще работи в три основни посоки – да мотивира младите хора да станат родители без да отлагат момента, да им помогне да вземат информирано решение за това какви рискове крие закъснялото родителство и да постави на дневен ред нови практики за взаимодействие между бизнеса и младите българи у нас и по света.