0

Т ежък за едни зодии, но късметлийски и по вода за други се очертава периодът от 8 до 14 май. Вижте тук на кого как ще му върви през идната седмица.

Тежък за едни зодии, но късметлийски и по вода за други се очертава периодът от 8 до 14 май. Вижте тук на кого как ще му върви през идната седмица.

Овен 21 март – 20 април

На 8-9-и преградите пред вас са трудно преодолими. Неблагоприятно за преговори по имотни сделки и делби. Осми предлага много възможности, но на всяка крачка ще срещате трудности, проблеми и противопоставяне. Желателно е да си върнете дълговете, но не само финансовите, а и да обгрижите тези, които в миналото са се погрижили за вас. На девети родените в третата декада ще имат повече проблеми особено, ако се занимават с имотни и наледствени дела и делби. На всички нива се отива към приключване на отношения и договорености. 10-и е с негативна и разболяваща енергетика. Ден със зловредно влияние. Може да бъдете изкушени да постъпите различно и да направите ход, който ще ви донесе загуби и проблеми в бъдеще. 11-и е ден на свободната воля. Правете това, което ви идва отвътре. 12-и идва с нови планове, но реализацията им отложете за 13-и, когато е нужна повече делова активност. На 14-и всеки сам трябва да си оплете кошницата.

Телец 21 април – 20 май

На 8-9-и всичко ще върви като по вода. Пътувайте, уредете посещения на приятни места. Може да се постигне споразумение по отношение на брокерски сделки. На осми предприетото ще носи късмет и ползи. Девети е ден за сделки с недвижими имоти. Венера напуска вашия знак, но на 10-и Луната навлиза в Телец. Предстоят рокади в бизнеса. Започнатото днес с голяма амбиция и желание за победа ще претърпи поражение и ще ви вкара в преразход на сили, енергия и чувства. Ще се наложи всичко да се поправя и преправя. На 11-и разчиствате сметки и отношения. Нито злото ще ви пречи, нито доброто ще ви помага, така че ще се тествате на какво в действителност сте способни. Добре е да си върнете дълговете, да изчистите мислите и отношенията си и да почистите дома. На 12-и всичко ви се услажда. На 13-и започнете нова търговска дейност. На 14-и не работете в екип. Казано е, че „на вълкът врата му е дебел, защото сам си върши работата”. Така и вие в този ден трябва да действате самостоятелно, ако искате да успеете и да свършите полезна за вас и за семейството ви работа.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 8-9-и късметът ще ви следва. Бъдете активни, пътувайте, уредете въпросите, които ви вълнуват особено в имотен план. На осми не се стопирайте и ограничавайте, търсете възможност за напредък и постижения. На девети е важно да се водят преговори по имотни въпроси. Направете огледи, дайте капаро, ако нещо ви хареса и се постарайте да подсигурите живота си и този на децата. 10-и е рисков и проблемен. Нищо важно да не се предприема. Тъмнината се сгъстява. Предстои новолуние в Телец, което ще бъде тежък и рисков момент в сатурновата ви дупка. Навлизате в тридневен рисков период, в който може да претърпите финансиви или морални загуби и да изпаднете от някои класации. 11-и дава всекиму своето. Върнете дълг, връщат ви подкрепа. 12-и идва с интуитивно прозрение за полезното и вредното. 13-и носи нова любов и ви вдига самочувствието. На 14-и започнете нов бизнес.

Сега е момента да отворите новия си търговски обект, но без да търсите съюзници и съдружници.

Рак 22 юни – 21 юли

Съветът за вас през почивните дни е да не се товарите с много работа и ангажименти. Вероятни са инциденти и конфликти. На осми нищо няма да ви се даде даром. Девети е с блага енергетика, но вие няма да стоите мирни и ще провокирате околните с лични забележки и навременна критика. 10-и е рисков във финансов план. Внимавайте с кредитите. Ден на фалшивите приятелства, на фалшивите усмивки и целувки. Не правете никакъв избор. На 11-и разчистете сметките и подредете отношенията. На 12-и следвайте интуицията, а не логиката на ума и ще избегнете капаните. 13-и идва с любов и изгодни предложения. На 14-и работете самостоятелно.Ден на фатално привличане, особено във връзките и в любовта. Не планирайте изневери тази вечер. Не е време за командировки и отсъствия от дома. Не се наемайте да отговаряте за групови занимания, дейности и интереси, особено ако някой друг стои в сянка и очаква ползи от делата ви.

Лъв 22 юли – 22 август

Активизирайте се максимално през уикенда и се постарайте да изпълните програмата си максимум. Следващите три дни до 12-и ще са трудни и рискови. На осми пътувайте, търсете нови контакти и шансове за развитие. Ден на реката от възможности, която събира сили от различни потоци на човешката активност и амбиция. Станете координатор на общи проекти и опитайте да привлечете спонсори. На девети може да стъпите на нова база за развитие или живот. Денят е особено благоприятен за сделки с недвижима собственост. Десети е един от най-тежките и рискови дни за месеца. Бъдете внимателни. На 11-ти родените във втората декада са на прага на тежък и болезнен избор. Сега е момента да се направи инвентаризиция на връзките, да се изчистят отношенията, да се почисти и обнови дома, да се върнат натрупаните дългове в материален и емоционален аспект. За родените в третата декада 12-ти носи проблеми и трудности в контактите, ако не се съобразят с предчувствията си. Още със ставането ще усетите накъде да тръгнете и какъв избор да направите в различните посоки на живота, работата и връзките. На 13-и работа и любов вървят ръка за ръка, а на 14-и впрягате силите на екипа в личната си колесница.

Дева 23 август – 22 септември

На 8-9-и действайте активно, пътувайте, преговаряйте по наследствени и имотни дела. Може да се постигнат споразумения във всички посоки. На осми лесно се преодоляват прегради. Ще намерите изход от едно угнетяващо положение и ще постигнете крайни цели. На девети Венера навлиза в съседа ви Близнаците. На 10-и нищо важно да не се започва. Изправени сте пред предизвикателството да опитате от забранения плод. Изкушенията ще са на всяка крачка. Ще направите неприятно разкритие, което може да помогне да се разделите с хора, които ви използват и вредят. На 11-и разчистете терена за новото, което идва. Доброто и злото са сключили примирие, а в такъв момент сме оставени на собствения ни човешки избор. Направете крачката, която вътрешно усещате за правилна. Доверете се на душевните си предпочитания. 12-и ви насочва към правилния избор. 13-и носи тенденция към изневери и компроматна атака. На 14-и не работете в екип. Другите ви стоварват задачите си.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 8-9-и се движите под напрежение и натиск. В хороскопа ви действа кръст между Плутон, Луна, Марс и Слънцето ви. Предстои ви болезнен, но важен и неизбежен избор, който не търпи отлагане. На осми спънките следват една след друга. Ще се наложи да се противопоставите на нечие желание и избор, ако искате да защитите своите намерения и амбиции.На девети съпротивата е по отношение на наследствени и имотни въпроси. Вие искате едно, близките друго, а роднините трето. Дано се споразумеете. Нищо не планирайте за 10-и. Ден на агресивната чернота. 11-и дава шанс на талантите ви. Оставени сме на собствения ни човешки избор. Не обвинявайте никого за случващото се. 12-и показва правилната посока, а на 13-и ще се наложи активно да защитите мнения и позиции. 14-и изисква самостоятелна работа. Днес успявате да направите полезни за околните личните си амбиции, намерения и желания. Ще намерите начин да използвате силата и влиянието на група хора, за да си решите проблемите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

8-9-и носят прилив на сили, пътувания, приятни и релаксиращи моменти и срещи с приятели. Покрай удоволствията ще свършите и доста работа. Осми е синхронен с водната ви природа, а Луната в Овен добавя холерични нотки. На девети Венера навлиза в Близнаци и вече няма да ви гледа в опозиция. За следващите три дни не планирайте нищо, с което може да влезете в конфликт с близки и партньори. каквото загубите трудно ще си върнете. Десети е рисков и неблагоприятен за всякакви инициативи.За случващото се на 11-ти може да обвинявате само себе си или да се гордеете с избора си. На 12-и вечерта си уредете среща с любовта или тя ще ви намери. 13-14-и са силни, успешни и печеливши.Ако стоите начело на групата може да използвате общия потенциал за лични цели. Интересите ви се разминават, но тенденцията е да хванете здраво юздите на общата колесница и до утре да направите силен материално подсигуряващ ход.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

8-9-и са най-силните ви и успешни дни за периода. Всичко предприето ще тръгне като по вода, ще донесе късмет и ползи и ще разгърне личния ви потенциал. 10-и идва с ограбваща енергетика. Не предпремайте нищо важно за бъдещето. Рисков ден. Може да осъществите ограбваща и заробваща сделка. Във всичко, което се предложи има скрит подтекст и вариант целящ да ви постави в изнудваща и ограбваща ситуация. Не взимайте и не давайте заеми. Не подписвайте нови договори. 11-и позволява да направите самостоятелен ход. На 12-и се вслушвайте в гласа на интуицията. 13-и е ден за любов, но и за изневери, а 14-и е заробващ.

Не се включвайте в съвместни колегиални инициативи. Противопоказно е да се работи в екип и да се поема обща отговорност. Един ще опъва, друг ще мързелува. Нито работата, нито парите ще са разпределени честно. Ще влезете в преразход на сили и средства. Ще съжалявате за изгубеното време, за вложените чувства и усилия. Днес всеки търси ползата и прибягва до забранени хватки.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 8-9-и преградите пред вас са на всяка крачка. Важното е да не се отказвате, да следвате предварително зададената и приета програма. В следващите три дни за вас ще има награди, постижения и материални постъпления. На десети има много сделки и договорки ще се правят на тъмно. Не се препоръчват работи и дейности в сивата икономика. На 11-ти имате свободата да постъпите както искате, както ви харесва и както сърцето повелява. Може да тествате личните си възможности, защото в този ден нито доброто помага, нито злото вреди. Силите, които направляват света са сключили примирие и са ни оставили на собствен ход. На 12-и вечерта е време за любовни срещи. Време е да действате активно и то в две посоки. Пасивността в момента е вредна и разболяваща. Ще се ядосвате, ако оставите инициативата в ръцете на друг или дадете някому повече пълномощия. Не преотстъпвайте права, пари и територии на влияние. Точно днес не прекратявайте договори, а подпишете паралелни такива. Добре е да отворите собствено заведение. В петък започнете нов бизнес проект, отворете новото си заведение и стартирайте самостоятелен бизнес.

Водолей 21 януари – 19 феврури

На 8-и всичко предприето ще ви донесе късмет и ползи и ще ви включи в перспективна програма. От 9-и Венера ще ви гледа в стимулиращ връзките ви аспект от знака на Близнаците. 10-и е рисков. Луна и Уран от Телец са в пречупващ аспект със Сатурн от Водолей. Може да направите губещ финансов ход и да платите за чужди удоволствия. 11-и изисква само планиране. Днес и родените във втората декада са в рискова позиция и трябва да бъдат внимателни в действията си. Всеки сам трябва да осъзнае и осмисли своя избор на посока и цел в живота. 12-и идва с интуитивни прозрения и вдъховение, вечерта е любовна. 13-14-и дават възможност да стартирате нова дейност и производство, окопайте се в перспективна ниша. Ще се окаже, че допускайки някого за подкрепа се натоварвате много повече и губите инициативата. Препоръчват се преговори само на четири очи. Дано и в сърцето ви има място само за една любов. Другото ще донесе само неприятности.

Риби 20 февруари – 20 март

На 8-и всичко тръгва като по вода. 9-и идва с тенденция за имотни придобивки. На 10-и нищо важно да не се предприема. На 11-и е време за планиране и прочистване на връзките. Ден с равно количество добро и зло. Разчитайте само на себе си. 12-и идва с интуитивно прозрение за важните неща и за избора, който предстои да направите. Ще се събудите с вдъхновние и с прозрение за бъдещето, за стъпките и за изборите, които трябва да направите. Сетивата няма да ви излъжат, а рибешката интуиция ще помогне да излезе с чест от всяка ситуация. 13-и е ден за атака, пасивният човек ще претърпи поражение. На 14-и стойте далече от колективните инициативи. Ако днес започнете самостоятелна дейност ще имате печалби, късмет и личен възход на амбиции и таланти. Ако се свържете в съюз с някого или се включите в съвместни екипни и творчески инициативи усилията ви ще поливат и наторяват градината на чуждия интерес. Казано е, че „общата работа е срам за майстора” и така ще е в днешния ден. Не сключвайте заробващи договори.