Седмичен хороскоп за 8-14 януари

Седмичен хороскоп за 8-14 януари

Вижте какво вещаят звездите за периода 8-14 януари, за да вземете правилните решения.

Овен 21 март – 20 април


На 8-и сутринта Луната преминава през градусите на обсебването. Ще се събудите с нереалистични идеи в главата. Споделете ги преди да ги реализирате. На 9-и може да се кажат тежки думи. Вадят се на показ скрити тайни. Ден на вербалната магия. 10-и е ден на феникса, възкръсват стари връзки. Може да се подновят договори и да се излезе от зациклен период. Важното свършете до обед. До обед на 11-и печелят тези, които са в кухнята на нещата. Нищо ново не започвайте, ако усещате, че нещо ви се губи или не сте достатъчно посветени в деловата част на проектите. Този ден ще промени финансовото ви положение. На 12-и може да постигнете нещо голямо в кариерата си. Ден на заземяване на доходни места за хората с качества и амбиции. Символ е короната, която ви чака на върха на планината. Не се отклонявайте от целта. На 13-и личната и амбициозна работа да се приключи до обед. След това навлизаме в деня на сърцето, а това положение изисква участие в благотворителни инициативи. Всеки жест ще е от значение. На 14-и до обед работете за нечия кауза, върнете си дълговете. Следобед планирайте посещение при фризьор и козметик, посетете и личните си лекари, консултирайте се по болезнени въпроси.

Телец 21 април - 20 май

На 8-и каквото обещаете, ще трябва да изпълните. Постарайте се и другият да бъде обвързан с договори за лоялност. Внимавайте какво си пожелавате. 9-и налага болезнени избори и разговори. Вероятно е връщане към старите връзки, които осигуряват повече стабилност. Нищо няма да става безболезнено, ще има сълзи и разправии. На 10-и до обед е важно да се уточнят отношенията, да се признаят честно пропуски и прегрешения и да се отиде към споразумения. В организма ни се задействат енергии на финно душевно ниво. С някакво шесто чувство усещате къде сте сбъркали и как да се коригирате. На 11-и ставате свидетели на колегиални конфликти, които ще доведат до елиминация на единия, а това ще се отрази положително на личните ви амбиции и стремежи. 12-и е ден на базовите проекти. Може да ви предложат изгодна и добре платена работа или бизнес позиция. Заемете се и с благоустройството на дома и офиса. На 13-и работете на пълен капацитет в посока на голямата ви амбиция и може да постигнете напредък при преговори. Търсете си правата. От обед навлизаме в деня на сърцето. На 14-и Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към неизпълнените задължения и обещания. Не тръгвайте с голямата кошница. Ще се водят двойнствени игри, а някъде ще се поставят тежки условия и ултиматуми.

Близнаци 21 май – 21 юни

8-и може да донесе бързо разместване на приоритетите и отказ от едно за сметка на друго. Ще има недоволни в семейството и в приятелските ви връзки. Очертават се конфликти.

Тенденцията на 9-и е по незначителни поводи да пламват свещени войни. Ако някой ви има зъб, със сигурност ще го покаже. С напредването на деня намирате начин да сложите в ред връзките. До обяд на 10-и е благоприятен за пътуване и гостуване, за преговори и напасване на отношения. Обадете се на тези, с които искате да подновите старите връзки, взаимодействия и бизнес. На 11-и не бързайте, до обед ще се развиват негативни процеси, които може да елиминират от бизнеса ваш конкурент, но и да ви попречат да направите планираните ходове и промени. Контролирайте играта на чувствата. На 12-и основната битка на интереси касае базата, на която ще се развивате и работите в бъдеще. Добре е да се закупуват имоти и уреждат наемни отношения. Подпишете нови договори. На 13-и до обед продължете с проекти и дейности започнати в предните дни и ще постигнете успех. В този ден всеки на своето ниво може да покори върхове и сърца и да получи това, към което отдавна се стреми. На 14-и за родените във втората декада този ден носи опасност от алергични реакции на всички нива. Трудно ще издържите на провокациите и може да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате.

Рак 22 юни – 21 юли

На 8-и до обед осъществете разговори с чужбина. След това действа с пълна сила вербалната магия. Внимавайте с коментарите и с пожеланията, особено с тези изречени в момент на афектирано състояние. Не може да си вземеш думата назад или да се извиниш. 9-и е критичен за отношенията. Следобед вземете инициативата в свои ръце, извинете се ако трябва и се постарайте да стоплите вледенените отношения. На 10-и важното уредете до обед. Родените в третата декада може да получат откази на едно място и предложения на друго. 11-и е ден за проучвания и сондажи. Препоръчват се активни действия към края на работното време, когато отношенията ще са изяснени и посоките ще се очертаят. 12-и е от най-силните дни за действие в посока на голямата ви амбиция и лична цел. Подпишете нов договор, явете се на конкурси, търсете съмишленици и нови съюзници за личните си инициативи и дейности. На 13-и до обед работете за себе си и в посока на личната си амбиция и цел, а следобед за нуждите и ползите на някой друг. Навлизаме в спонсорски период, в който може сами да станете обект на благотворителност или да влезете в ролята на благодетел. От 14-и до 4 февруари планетата на бизнес контактите и търговската инициатива Меркурий ще върви в ретроградна посока. Новите инициативи ще се застопорят, ще се наложи да се приключи с поетите ангажименти преди да се тръгне в нова посока.

Лъв 22 юли – 22 август

8-и е ден за преговори с хора и фирми от страната и от чужбина. Направете огледи на места и терени. Внимавайте какво си пожелавате. С лекота може да убедите някой да ви съдейства като го изкушите и провокирате на слабото място.

На 9-и е добре да се провеждат консултации и да се уреждат срещи. Започнете само такива дела и проекти, които до вечерта ще се приключат и изпълнят, ще донесат предимства и възвращаемост на усилия и средства. 10-и е силен особено за родените в третата декада, които ще успеят да стоплят отношенията и до привлекат за обща работа или съдействие нужните им хора. На 11-и родените във втората декада привличат неприятни случайности. Стойте мирни, не теглете кредити, не предприемайте рискови пътувания и финансови операции. Каквото загубите, трудно ще възстановите. За родените в третата декада на 12-и се очертават финансови проблеми. Въздейства ви кармичен кръст. Ще се разпространяват неточни или фалшиви информации, които ще ви навреждат и поставят в позиция на длъжници. На 13-и може да влезете в голямата игра и политика. Ще разберете нещо, което не се дава всеки ден и на всеки. Реагирайте изпреварващо и ще спечелите. Ще изкачите връх в кариерата. На 14-и до обед може да подкрепите действията и бизнеса на някой, който в бъдеще ще ви финансира и подпомага. Следобед отделете време за себе си и своите нужди.

Дева 23 август – 22 септември

На 8-и е точният съвпад на Слънцето с Венера в знака на хармоничния ви Козирог. Аспектът може да ви върне към стара любов, да ви ожени или да ви накара да подновите обетите си със законната половинка. Внимавайте с коментарите, може да засегнете някого, а друг да привлечете без да сте го искали.

На 9-и до обед внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Следобед потърсете тези, които по един или друг начин сте дистанцирали, а вече ви липсват. Простете и се извинете, ако в нещо сте сбъркали. На 10-и до обед се обадете на старите си партньори, направете някои заявки и предложения и обсъдете съвместни проекти. Добре е за командировки и разговори на четири очи. Не ползвайте посредници. В този ден може да се намерят и приготвят лекарства и за най-сложните болести. На 11-и ще се радвате на внимание и обгрижване, работата ви ще потръгне, ще постигнете нещо важно при преговори и може да подпишете изгодни и дълготрайни договори. На 12-и сте в силна позиция, но близките и децата ще ви създават проблеми с рисковете, които поемат. Добре е вие да се разпореждате с финансите на семейството поне в днешния ден. Подпишете нови договори. Може да постигнете връх в кариерата си. На 13-и Луната навлиза в нехармоничните ви Близнаци и образува пречупващ аспект с Юпитер от Риби. Вероятно е да попаднете в неблагоприятни юридически ситуации. На 14-и до обяд е време за добри дела и спонсорски инициативи. Амбициозните проекти ще зациклят. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Много неща ще излязат от контрол.

Везни 23 септември – 22 октомври


На 8-и е важно да се движите в добре позната среда. Вероятни са конфликти с хора, с които още не сте установили на какъв етап са връзките ви. Може да настане объркване със съобщения и поверителни информации. На 9-и родените във втората декада е добре да поспят повече. До обед както и да постъпите на никого няма да може да угодите. Ако счупите домашен съд, е знак за лош късмет. На 10-и Луната от Овен и трите планети в Козирог са в критични аспекти със Слънцето на родените в третата декада. Нищо ново да не се започва.

11-и е ден на изкушаващи предложения, от които някой ще спечели много, а друг ще остане излъган. Не участвайте в колективни инициативи и се постарайте сами да взимате решения. На 12-и може да спечелите много стига да не влизате в комбина и да не участвате в рискови начинания особено с родените под Скорпион и Телец, които ще ви поставят между чука и наковалнята на собствените си интереси, проблеми и отношения. 13-и е силен ден, особено за родените в първата декада. Лесно може да получите нужните ви пари, документи и разрешителни и да подпишете нови договори. На14-и до обед може да направите минимална услуга, за която следобед може да получите като подарък и предложение нещо двойно по скъпо за вас и амбициите ви. Колелото на съдбата ще се завърти и ще ви извади на предни позиции.

Скорпион 23 ноември – 21 декември

8-и започва с конфликти и проблеми, но до вечерта любовта ще ви събере и нещата ще се оправят. Старайте се да овладявате импулсивните емоционални реакции. На 9-и до обед лесно се палите и казвате неща, които ще се чудите как да оправите следобед. Не влизайте в излишни спорове. Не допускайте да си тръгнат от живота ви хора, които после ще ви липсват и трудно ще си върнете като приятелство и връзка. На 10-и се постарайте да приключите с програмата си за деня. Следобед навлизате в рисков период. Много неща ще се правят на тъмно и ще се скриват от вас. 11-и носи внезапни промени в работата и в отношенията на родените във втората декада. Бъдете внимателни. На 12-и за всяко удоволствие ще се плаща. Другите ще получават желаното от вас на ниска цена, а вие ще се бръкнете дълбоко. На 13-и действайте амбициозно в посока на най-важната си цел. Може да постигнете много и да подпишете изгодни договори. Финализирайте сделка. Не бързайте да започвате нови инициативи. На 14-и върнете дълг на внимание и обич, подкрепете някого морално и материално. Следобед много неща ще се променят, ще се предложат възможности, които чакате отдавна. В момента сте обект на проучване и проверка. Подайте документи, сключете договори.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 8-и чакайте обаждания и поздравления от чужбина. Може да се предложи нов вариант на работа. Гледайте да си осигурите максимална свобода на действие. На 9-и родените във втората декада са стимулирани енергийно. Ден за прокарване на нови пътища, там където са останали само пътеки. На 10-и родените в третата декада може да изиграят решителния си коз в началото на работното време. Постепенно се нагнетява напрежение и някакво особено очакване. Разчистете терена. На 11-и се играе на котка и мишка в материален и финансов план. До обед нищо ново да не се започва. Вероятно е да сбъркате и да работите за чужда сметка. Но до края на работното време ще направите силен ход и може да спечелите пари и изгодни позиции. На 12-и не пропускайте важни делови срещи и разговори, водете преговори с настоящи и бъдещи партньори, уточнете условия по имотни сделки, прехвърляния и разплащания. Не отлагайте подписването на новите договори за следващите два дни. На 13-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаците и до утре ще задвижи тежки аспекти с Нептун от Риби и Марс от Стрелец. Съветът за деня е да сте внимателни в отношенията с хора, с които имате трудни връзки или се чувствате поставени в наравностойно положение. 14-и е труден ден, особено за родените във втората декада. В хороскопа ви действа кармичен кръст.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 8-и родените в първата декада ще срещат отпор и опозиция от страна на родителите и децата. Не очаквайте всичко да става както сте го планирали и пожелали. На 9-и Слънцето е в съвпад с Венера и в квадратура с Луната. Любовните ви връзки са поставени на изпитание. Старайте се да не засягате болни за всички теми. Не водете уточняващи разговори с тези, които обичате или сте обичали. На 10-и на всички нива е нужен компромис. Ако тръгнете готови за битки с големи претенции и изисквания, нищо няма да се получи, а още повече ще влошите нещата. На 11-и чакайте предложения за работа. Използвайте всяка възможност за внедряване на печеливша бизнес позиция. Идват постъпления в бюджета. 12-и е ден на обрати. Предстои елиминации на конкуренти в бизнеса ви. Съдбата ви дава шанс да се издигнете на престижни и властови позиции. На 13-и до обед довършете изостаналите задачи от предните дни и се окопайте на новозавладените позиции. Следобед се включва каналът на любовта. Не може да си позволявате действия на омраза и отхвърляне. На 14-и е важно да се постъпи мъдро, а не толкова умно и по правилата. Мислете как да подкрепите колегиалните инициативи, а не как да ги провалите, усещайки някаква невидима заплаха. Не давайте никому излишно предимство.

Водолей 21 януари – 19 февруари


8-и е ден на работа и грижи, които може и да са сладки задължения към децата и близките или важна професионална заетост. Пожелайте си нещо тази вечер и скоро може да го имате. На 9-и до обед не се опитвайте да провокирате или да разберете някого. Очертават се намеси и опити да ви извадят от състоянието ви на летаргия. До вечерта лесно се стопяват дистанциите. На 10-и имате много посоки на избор и шансове, които не бива да се пропускат. Привличате нужните хора, а някой се опитва да привлече вас давайки си сметка, че сте нужния и важен за него човек. 11-и за родените около 1 февруари денят носи повишен риск особено във финансовата област. Не предприемайте несъгласувани със семейството си действия. На 12-и материалните ви интереси може да бъдат сериозно засегнати. Партньори и близки правят неразумни разходи и вложения, а и вие може да се решите на губещ ход. Не тръгвайте рано на път, все нещо ще се обърка. На 13-и до обед си връщате загубени позиции, а следобед може да направите силен ход в полето на личната ви инициатива. В живота ви може да се появи неочакван благодетел, а очакваните ще ви дадат повече отколкото се надявате. На 14-и подкрепете приятел. Чакайте изненедващи предложения и подаръци. Разменяме си жестове на внимание. Усещате на кого може да разчитате и кой не заслужава вложените надежди и усилия. Тези, които са ви пренебрегнали правят опит да се върнат. Следете здравето на близките, тенденцията е да се събуждат и активизират старите алергии.


Риби 20 февруари – 20 март


На 8-и разчитайте на интуицията в общуването с околните. Получавате откровение за бъдещето и за смисъла на една своя връзка. Следобед внимавайте какво споделяте. Магията на словото може да ви постави в кризисни ситуации. Луната преминава през точката на обсебването. На 9-и сутринта е натоварена с негативизъм. Всичко ни дразни, скандалите тръгват от една накриво казана дума или непремерен жест. На 10-и е добре да започнете деня с обаждания и опити за стопяване на дистанциите с нужните ви хора. Направете първи крачката, не продължавайте с изчакването и сърденето, това само ще изчерпва енергията ви. 11-и ще обърка сметките на доста хора, но вашите ще бъдат точни и до края на деня може да очаквате печалби. От обед навлизате в един от силните си и успешни периоди. На 12-и всичко предприето има тенденция да се развива по правилата и да ви донесе придобивки, късмет и лично удовлетворение. Рекламирайте се, явете се на конкурси и прослушвания, търсете по-добро място за развитие на личните си таланти, дарби и нужди. Във всеки проведен разговор ще има перспектива. На 13-и важното за деня свършете в първите часове на работното време. Навлизате в рисков период. На 14-и родените във втората декада да бъдат внимателни при избора на напитки и храни. Все някъде ще ви заболи и засърби. Давайте и дарявайте от сърце. Следобед посетете център за разкрасяване.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.