Вижте какво вещаят за вас звездите за предстоящата седмица от 8 до14 февруари.

Овен 21 март – 20 април

На осми ще се появи нова възможност за съвместни инициативи, но апетитите са огромни. Скромните не печелят. Защитавайте справедливи каузи, а не такива от които ваш близък или вие ще имате полза. 9-и носи успокоение и умиротворение. Всичко да се дели по равно. Благоприятен момент за помирение и прошка. Лесно се преодоляват дистанциите и различията във връзките.

На 10-и чакайте изгодно предложение, за което ще почерпите. На 11-и маските падат, а на 12-и нищо важно да не се предприема. Постарайте се да погледнете истината в очите, да не си правите илюзии и да не следвате химери. Не афиширайте постиженията си и не се хвалете с продуктите си преди да сте ги пуснали на пазара, преди да сте ги реализирали, защитили или патентовали по някакъв начин. На 13-и чупите окови, но се оказвате и без някои защити. На 14-и действайте активно. Подпишете нови договори, уредете си срещи на място, опитайте да влезете в нова среда и да организирате успешни покупко-продажби. Може да се пласира и полуготова продукция.

Телец 21 април – 20 май

Десети идва с чудесни новини и възможност за печалби. Сключете нови договори до сряда. На 11-и денят носи обезпечение на личната ви програма и възможност да се внедрите в престижна пазарна ниша. Законът ще ви покровителства. Проблемите ще дойдат, ако следвате пасивно нечии съвети, мисли и предписания. На 12-и не се обвързвайте с никого за нищо. Действайте активно в посока на важните си цели. Ще усетите кой накъде е тръгнал и какви замисли има. На 13-пътят през вас се разчиства, но бавно и мъчително. На всяка крачка ще срещате препятствия, ще се спъвате в недовършеното и неглижираното от вас или от някой друг. На14-и постигате важна цел, правите изгодна сделка и инвестиция с бъдеще. Не бива да се действа първосигнално. Помислете, пребройте до десет преди да кажете и направите каквото и да било и ще удържите победа.

Близнаци 21 май – 21 юни

В неделя проблемите се тушират. На 10-11-и ви предстоят тежки битки и преговори, които може да ви поставят в зависимости от някого и нещо. Проблемите в този ден са за хората, които нямат чувство за мярка, които открито се надценяват или подценяват и не усещат накъде вървят нещата. На 12-и печелят тези, които контролират мрежата, които управляват живота, работата и стремежите на околните. Може да уловите някой в момент, в който се опитва да ви излъже, ограби, провокира и привлече към губеща кауза. 13-и ви носи заслужена победа. Сключете нов договор, привлечете качествени хора в екипа си и сами се опитайте да влезете в нова среда. На 14-и тръгвате по нов път с нови цели. Може да се поемат допълнителни рискове. Някой ще постави личен рекорд и ще привлече спонсори. Ден на революционни промени в начина ви на работа и живот.

Рак 22 юни – 21 юли

В неделя го давайте по-лежерно. Не си разваляйте спокойствието. Не приемайте да замествате колега. Не променяйте плановете си, особено ако с това ще нарушите плановете и програмата на близките.

На 10-и очаквайте обаждания, за които ще почерпите. Урежда се важен въпрос. Не позволявайте друг да ръководи нещата, но дайте повече свобода в ръцете на порасналите си деца. На 11-и елиминирате опасен конкурент и провокатор в средата си. Всичко да се проверява лично, а не чрез посредници. Родените в първата декада ще изживеят тежки и стресови моменти на 12-и. 13-и отваря нова врата. В петък вие командвате парада. Днес може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Правите преход на нова навивка на развитие. Може да поемете повече рискове, да поставите ултиматумите си, да подпишете нови договори и да привлечете нови партньори. Ден на личния ви триумф.

Лъв 22 юли – 22 август

Пълнолунието в Лъв превъзбужда и провокира лъвските ви апетити. Агресията ескалира. 9-и носи умиротворение, но някой ще ближе рани. На 10-и очаквайте изгодно делово предложение. Водете преговори, рекламирайте се, търсете начин да пробиете в нова среда. Може да ползвате посреднически услуги и сами да влезете в ролята на посредник за уреждане на приятелски проблем.

11-и е ден на маскарада, всичко да се проверява. Край с лъжите и със завоалираната политика. Обърнете гръб на тези, които ви мътят водата и пречат на начинанията. Лагерите в живота ви се оформят. На 12-и залагате капани, но и сами може да се хванете в такъв. На 13-и постигате важна цел. Подпишете нов договор. 14-и ви разпъва на кръста на изкушенията. Тежко начало на деня за родените в първата декада. Не поемайте излишни рискове. Ще бъдете подложени на негативни влияния. Някой ще се възползва от труда ви и от пълномощията, които сте му дали.

Дева 23 август – 22 септември

9-и изравнява силите, но важното отложете за 10-11-и когато работата ви ще потръгне, ще срещате подкрепа, ще получавате изгодни предложения и покани. Ден на компромиси и разбирателство. Простете си взаимно, извинете се, намерете път към сърцата на тези, които ви липсват, които обичате и цените. Ден за съвместни проекти и публични участия.

На 12-и се въздържайте от съвместна дейност. В този ден мързеливците се прикрепят към работливите хора като вас. На 10-и луната навлиза във вашия знак и сключва брилянтни аспекти с Юпитер и Уран. Ще има за какво да почерпите. На 11-и помислете дали не трябва малко да се дистанцирате, особено от тези, които са влезли прекалено навътре в личната ви територия и по някакъв начин ви използват, притискат и притесняват с личните си нужди и изисквания. Съветът е точно днес да не подписвате нови договори. Лесно се попада в мрежите на мошениците на 12-и. На 13-14-и сте във вихъра си. Сключете нов договор, пътувайте и на място уточнете бъдещите си съвместни планове.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 8-и всеки е отворил голямата уста. Действайте балансирано и в неделния ден, когато ще се получава по заслуги. На 10-и ще имате повод за радост и ще излезете с чест от неприятно положение, ако контролирате чувствата. На 11-и сваляте маските. Бъдете сигурни, че днес всеки се движи с маска, но не само против заразите и мръсния въздух. На 12-и върви програма за зарибяване и използване. Няма да има равнопоставеност при преговори и договаряния. Шефовете ще ви изнудват, а и вие ще опитвате да извлечете максимална полза от връзките си.

На 13-и спънките са на всяка крачка, но на 14-и всичко лесно се урежда. Действате като отвързани и печелите предимства. Пътувайте, сключете нов договор, проведете важни лични и представителни срещи и си стиснете ръцете. Не приемайте неизгодни оферти. Огледайте се, нещо по-благоприятно се предлага в близост или паралелно с това, към което се стремите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Очертава се рисков уикенд, особено за родените в първата декада. Слънце, Уран и Луна образуват кръст с личното ви Слънце. 10-и определя нови посоки и отваря широки хоризонти в работата и в личната ви активност. На 11-и всеки ще получи това, за което се е потрудил в миналото. 12-и носи опасност от изпадане в зависимости. Ще извлечете полза от всеки разговор и лична инициатива. Отивате на среща с непримирими позиции, но бързо намирате устройващото и двете страни решение. На 13-и правите силен ход. Концентрирайте се над най-важното, не разпилявайте енергията си в различни начинания. Започнете първо с неотложните задачи. Тази вечер може да си поръчате сън, който да ви даде решението на тежък проблем. На 14-и обирате богата реколта. Ще ви се иска да опитате нещо нестандартно, с което ще си докарате стандартните болки, разправии и здравословни проблеми.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На осми трудно овладявате амбициите, напрежението ескалира. На 9-и намирате верния подход и печелите предимства. Ще привлечете спонсори. На 10-и ще работите за чужди интереси и дано е за повече пари. Съветът е всичко да се прави с мярка. Не е добре да взимате крайни решения. Водете балансирана политика. Ще получите покана и съобщение, което ще ви скара с един и ще ви привлече към друг. На 11-и не очаквайте да ви разберат, да ви направят компромис и да удовлетворят исканията ви. На 12-и лесно се изпада в зависимости, но на 14-и постигате максималното. Стиснете си ръцете с нови споразумения и поръчки. Ще постигнете максималното при преговори и може да получите желаните отстъпки от цени на стоки и услуги. Ще се радвате на разбиране и взаимност и ще осъществите перспективни запознанства.

Козирог 22 декември – 20 януари

9-и е ден за релакс и хармония. Давайте го по-лежерно. Препоръчват се приятелски срещи и визити. Разговорите ви се насочват в правилната посока и позволяват да се решат проблемите, които взаимно ви измъчват. На 10-и имате възможност за внедряване в нова среда и за уреждане на стари дела. Водете преговори. 11-и определя личните ви приоритети. Сега е момента да се откажете от вреден навик или нежелано присъствие. В този ден се получава по заслуги. На 12-и правите грешен ход и се оплитате в мрежи от лъжи. Вероятни са изнудвания и притискане. На 13-и препятствията са на всяка крачка, но на 14-и всичко ще се уреди и получи. Силен и пробивен ден. Излизате от кризата, уреждате пътувания, привличате благоприятни случайности и хора, с които добре ще се разбирате и работите в бъдеще. Вечерта и в любовта няма да има засечки. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Осми ще бъде един от тежките ви и неблагоприятни дни за месеца. На 9-и не се включвайте в рискови инициативи. Това пълнолуние ще провокира маниакално-депресивни състояния. 10-и носи нови надежди, но всичко ще си има цена. Ако във всеки момент държите положението под контрол, днес може да постигнете напредък в работата, в преговорите, които започвате и в делата, които водите. На 11-и не очаквайте разбиране. Всеки ще сърба попарата, която си е надробил. Някой ще опре до вашите услуги, но и вие ще се нуждаете от подкрепа и съчувствие. 12-и е ден на неравностойни срещи. На 13-и постигате напредък и контролирате ситуацията. Един от силните ви и успешни дни за месеца. Подпишете нови договори, уредете си представителни срещи и се опитайте да привлечете нови съюзници и спонсори. На 14-и се раздавате и правите услуги. Радвайте се и на малкото, което ще постигнете и на успеха на близките и децата.

Риби 20 февруари – 20 март

Започвате с проблем в съботния ден, но в петък ще се похвалите с голяма победа и ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. В този период ще израснете, ще се отърсите от съмненията и ще се преборите с нелоялната конкуренция. Основните ви битки ще са на 10-11-и. Опасността при вас идва от положението, че някои от тях са ви служили за защита срещу конкуренти и неприятели. Не бързайте да приключвате или да създавате нови връзки. Не се препоръчва да се отива в крайности по какъвто и да било повод. На 12-и прекратете вредни връзки, а в следващите два дни атакувайте и завладейте желаните позиции. 14-и е един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Символ е колесницата на победата. Пътувайте, уредете си срещи на място, търсете нови клиенти и доставчици, започнете нова дейност и разширете производството си. Може да си стиснете ръцете с изгодни договори и поръчки.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Лан Лан, Андреа Бочели и Лейди Гага събират „Един свят: Заедно вкъщи“

Прочутият китайски пианист Лан Лан и италианският тенор Андреа Бочели ще се присъединят към глобалната инициатива в подкрепа на фонда за борба с корона вируса към Световната здравна организация – „Един свят: Заедно вкъщи“.