Седмичен хороскоп за 7-13 ноември

Седмичен хороскоп за 7-13 ноември

Вижте какво вещаят за вас звездите за предстоящите седем дни, последният от които е знаковият петък, 13-и.

Овен 21 март – 20 април

В събота е ден за учене. Родените в първата декада ще избегнат проблеми и неудобства, ако се срещнат с капацитети и специалисти, които може да им дадат вярна насока и консултация. В неделя съветът към околните е да не ви дразнят и ядосват. От нещо дребно пламва скандал. Старайте се да контролирате гнева и да не взимате важни решения. 9-и идва с откровение за бъдещата цел и посока. Стъпвате на здрава основа, ако подпишете нов договор. На 10-и довършете нещо започнато отдавна. Всичко довършено днес ще ви донесе придобивки и награди. На 11-и проведете консултации със специалисти в интересуващата ви област. Работете на свой терен и със свои средства, не навлизайте в чужда територия на работа и влияние. 12-и е ден на изневери. Върнете си дълговете, обгрижете тези, които сте пренебрегнали и не изневерявайте. 13-и е рисков ден. Ако виждате, че с нещо не може да се справите, прехвърлете го на порасналите си деца. Ако пък се чувствате достатъчно узрели, поемете от ръцете на родителите семейния бизнес.

Телец 21 април – 20 май

До 9-и на обед сте в неблагоприятна позиция. Очертават се сблъсъци на интереси, проблеми с близки и приятели. Някой се опитва да ви наложи своя избор. На 7-и не спорете неподготвени и не се ловете на бас. Една късно споделена или научена информация може да ви изкара от играта. На 8-ми внимавайте с документи и пари. Каквото загубите трудно ще възстановите. Не товарете сърцето и не влизайте в спорове. На 9-и започвате с реформите. До обед проблемите ще са повече за родените в третата декада. Постарайте се да сложите в ред професионалните си дела. 10-и и 11-и ще ви донесат победи, придобивки, възможности за нова работа и допълнителни доходи. Явете се на изпити и конкурси. Бъдете избирателни във връзките и ще имате повече шансове за успех. От 10-и Меркурий вече ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Това положение затваря някои пътища и варианти. 12-и ви носи привличане и любов, а 13-и дава шанс за имотна придобивка. Постарайте се да действате бързо и експедитивно, защото към края на работното време може да направите грешен ход.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 7-и залягате над книгите, търсите допълнителна информация. Съдбата ви поставя пред невъзможно на пръв поглед решение. 8-и ви изправя на нокти, повдига нерешените семейни и професионални въпроси. Стойте далече от места на риска. Днес тълпата е неуправляема. 9-и е ден на коренната промяна, старото си отива, пуснете го, не прилепвайте към хора и позиции, които вече ви носят само тежести и болка. На 10-11-и влизате в тежки битки. Луна и Нептун ви гледат в пречупващи аспекти. Не слушайте никого за нищо. Чуждите фобии и фикс идеи може да окажат негативно влияние на личния ви избор. На 11-и е ден на напразно бърборене, което не води до никъде. На работното ви място споровете са непрестанни и нищо не решават. На 12-и Юпитер и Плутон са в точен съвпад, Луна и Венера също. В такъв момент се намесва кармичното правосъдие, което среща подходящите хора и стимулира реформи важни за бъдещето на семейството и страната. На 13-и до обед късметът ви следва. Ако сте открили своето райско кътче тичайте към него, решете се на промяната.

Рак 22 юни – 21 юли

7-и, 12-13-и са дни на преоценка, приключване и сверяване на личния ви часовник с изискванията на времето. Ще се наложи с някого и с нещо да се разделите, за да имате свобода на действие. Дори и близките ще подлагат на изпитание личните ви възможности и издържливост. На 8-и нищо важно не предприемайте. Днес лесно се отива в крайности. Личният ви ентусиазъм прераства в агресия, ако нещо не става както го искате и разбирате. На 9-и промените идват дори и без да ги желаете. От днес до новолунието в Скорпион започват генерални промени в начина ви на работа и живот. Уплътнете максимално този ден. Инициативата постепенно идва във вашите ръце. 10-и ви води към награди за положените усилия в миналото. Прекратете договори и връзки с тези, които се опитват да ви прецакат. Пазете се от случайни контакти и не разчитайте на новите си познати. На 11-и ще се водят безсмислени и объркващи спорове. Доверявайте само на изпитаните и доказани специалисти. Намерете си майстор, но не сключвайте договор с цялата бригада.

Лъв 22 юли – 22 август

Предстои рисков уикенд. Не планирайте пътувания и не играйте хазартно. Не се състезавайте с никого. Днес важното свършете по най-бързия начин. Към обед навлизате в рисков период. В неделя печелят екипните играчи, които няма да допуснат друг да обере каймака при разпределяне на пари и квоти. 9-и е свързан със строителството и фундамента. Не е все едно на каква база ще стъпите, с кого ще се съюзите и кого ще отхвърлите от бизнеса и живота си. 10-и носи награди след постигане на важна и за партньорите ви цел. Ако от доста време водите преговори днес може да стигнете до финала, да си стиснете ръцете и да приключите сделката. 11-и е конфликтен ден. Въздържайте се от енергична дейност и избягвайте връзки, които водят до енергийни загуби. Вместо да събирате екипа, проведете дискретни и директни срещи с всеки един. 12-и променя правилата. Тенденцията е нещата да тръгнат към оправяне, но по един болезнен начин. 13-и носи имотни придобивки. Днес имате шанс поне нещо да оправите и защитите. Сложете в ред семейните притежания и финанси.

Дева 23 август – 22 септември

На 7-и печелят знаещите и можещите, а вие сте си такива по природа. Днес ще ви се плаща за информациите, които давате. Сега е моментът да влезе в нова група по интереси, да намерите ново хоби или да стимулирате старото. На 8-и ограничете контактите, очертават се опити за манипулация. Дистанцирайте се от битките, които се водят наоколо. Може да станете жертва на измама. На всички нива ще срещате ултимативно поведение. 9-и идва с желание за промени, стъпвате на нова база. От днес започвате нов градеж на професионално и лично ниво. Получавате и повече пълномощия. На 10-11-и Луната от Дева сключва брилянтни аспекти с планетите в другите два земни знака. Нещата се подреждат изгодно за вас, намирате нова или допълнителна работа. По възможност водете важните делови разговори с големия началник, а не със заместниците му. 12-и носи любов. Овладейте емоциите и ще овладеете положението. Животът ви тръгва към оправяне. Фатализмът на петък, 13-и за вас е скрит във възможността да откриете своя спасителен остров и оазис, да уредите имотна или наследствена придобивка.

Везни 23 септември - 22 октомври

Ще си спестите грижи, ако на 7-и направите проучвания и се доберете до тайни информации. Действията ви трябва да са добре обмислени и претеглени съобразно ситуацията. 8-и е зареден с агресия, давайте заето за нахалници. Останете си у дома, не се включвайте в конфликти, състезания и екстремни спортове. 9-и идва с промени. Заемете се с някои ремонти и подобрения в работата и у дома. Окопайте се на завладените в миналото позиции. 10-и е свързан с приключване на важни дела. В този ден Меркурий влиза в Скорпион, започва битка за наследства и имоти. 11-и е зареден с конфликти. Време е да се преосмислят връзките на лично и професионално ниво. На 12-и в рискова позиция са родените около 12-и октомври. Назряват промени, ще се наложат нови правила, които е добре вие да определите, а не да чакате някой друг или съдбата да го направи. На 13-и сиренцето е в капана. Оставете старото да си отиде, да се оттече черната река и на нейно място да дойде златната река от нови възможности. Колкото дадете, толкова ще получете.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Периодът започва за вас с три кризисни дни, в които Луната от Лъв и Уран от Телец ще образуват критични аспекти със Слънцето ви. Ограничете рисковите изяви, срещи и пътувания през уикенда. В събота си пазете документацията. Не влизайте в зависимости и не подписвайте нови договори. В неделя денят се свързва с коренната реформа и с желанието да се разруши старото независимо дали знаеш как ще продължиш, с кого и къде ще останеш. На 9-и до обед сте склонни повече да рушите отколкото да градите. Но следобед получавате някакво особено вдъхновение и някаква неочаквана сила ви задейства. На 10-и постигате целта, получавате награда за положените усилия. Спазвайте диета и не бързайте за никъде. На 11-и много приказки ще се изприказват, ще си пречим взаимно, ще се надвикваме в работата и у дома. Въздържайте се от активни дейности, от участия в събрания, митинги и всякакви мероприятия, където ще се събират много хора и нещо ще се обсъжда. На 12-и работете самостоятелно. Ще ви връщат стари дългове. Някой ще пристигне неканен, а друг ще си тръгне отхвърлен от вас. На 13-и може да се уредите с имотна придобивка.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените около 1-и декември са в силна позиция на 7-и. Ден за учене, за планиране и разузнаване в противниковия лагер. Пазете се от компроматна атака. На 8-и, ако не захапете, ще ви захапят. Сега е моментът да премахнете, дори и със сила или принуда ограниченията, на които сте подложени и да си проправите път към места и позиции, които отговарят на знанията, възможностите и личните ви предпочитания. 9-и идва с откровение за важни промени. Важното свършете до обед, ако не искате да преправяте и поправяте нещата. Този ден събужда огромни градивни и съпротивителни сили. На 10-11-и ограничете контактите и си гонете целта, без да влизате в обяснения. Всеки поглед встрани и от семейната пътека ще ви коства разправии и проблеми. 11-и не е добър за преговори. Всички говорят едновременно, не слушат и не чуват аргументите на другите. 12-и идва с много любов и с възможност да подобрите положението си и да получите повишение. На 13-и намирате нов дом, допълнителна заетост или терен за бъдеща работа.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 7-и родените в третата декада да не се противопоставят на авторитетите. Печелят добре информираните. Дано сте близо до първоизточника на интересуващата ви информация. На 8-и по възможност си останете у дома, очертават се проблеми при пътуване. Не се товарете с тежки задачи. 9-и идва с неочаквано прозрение, навлизате в печеливш период. Денят събужда огромни съпротивителни и регенериращи сили. Не търсете услуги от друг, ако може сами да се справите с проблемите и задачите. 10-и носи награди за миналите старания. Ако от доста време преследвате важна цел днес може да я постигнете. Не се отказвайте в последния момент от нищо важно за бъдещето ви. На 11-и печелите, ако се дистанцирате от околните. Не се включвайте в безсмислените спорове на работното място. Не е нужно на никого нищо да доказвате. На 12-13-и вървите по тънък лед. Някой може да се реши на раздели и развод, ако вижда, че ситуацията вече излиза от контрол. Дано не се наложи да правите нещо против личните си стремежи и желания.

Водолей 21 януари – 19 февруари

До понеделник на обед срещате видима и невидима преграда, ситуацията се развива негативно за вас независимо старанията ви. Не предприемайте рискови дела и пътувания, особено на 8-и. Не ходете по митинги и на места, където се съсредоточава агресия. Денят се свързва с насилието и с коренната реформа. 9-и изисква пренастройка и напасване към промените. Съветът е да заемете позицията, която ще ви защитава, а не тази, която обещава допълнителни пари или екстри. На 10-и постигате крайна цел. Нищо ново не започвайте преди да направите цялостна инвентаризация на връзките, наличностите и задълженията. Не планирайте до 16-и декември да взимате и да давате заеми. На 11-и работете самостоятелно. Стойте далече от колективните инициативи, не участвайте в общи обсъждания и преговори. Днес отговорността се размива. На 12-13-и късметът ви ще проработи. Луна и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Везните. Някой може да получи и да направи предложение за брак. На 13-и не се страхувайте от фатализма на този ден. За родените в третата декада ще има допълнителни екстри.

Риби 20 февруари – 20 март

7-и е ден за самоподготовка и усвояване на житейски уроци. Включете се в нов тип образователни програми, търсете и иднивидуално обучение за децата или организирайте такова с близки и познати. На 8-и се отварят неустоими апетити. Всеки се стреми да заграби колкото може енергийни и емоционални ресурси. На 9-и важното свършете до обед. Денят се свързва със строителството и базата, с възможността да стъпите на сигурна основа в работата и в отношенията, но и да загубите важни позиции, ако действате неправомерно. След това до 11-и на обед Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Девата. На 10-и не започвайте нищо ново, не тръгвайте в несигурна и непроверена посока и връзка. На 11-и до обед на всички нива са възможни конфликти и скандали. Никой никого не слуша, а чува само себе си. Не е добре за провеждане на съвместни консултации и събрания. 12-и ще ви донесе любов и възможност да заемете стабилни позиции. На 13-и предстои новолуние в хармоничния ви Скорпион. Ще се отприщят водените дела. Може да се уредите със собствен дом, с магазин или ателие, в което да работите.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.