Седмичен хороскоп за 7-13 декември

Седмичен хороскоп за 7-13 декември

Вижте какво вещаят за вас звездите за предстоящата седмица.

Овен 21 март – 20 април

Очертава се знаменателна седмица, в която ще постигнете напредък в делови план, в личната ви и търговска инициатива, но що се касае до връзките ви ще попадате все на неравностойни любовни партньорства, ще правите компромиси и ще се ядосвате после на себе си. На 8-ми е Ден на сърцето и сърдечните работи. На 9-ти някои ангажименти ще се подновят, други ще се забравят и разрушат. На 10-ти Всичко предприето ще привлича спонсори, ще носи късмет и ползи. На 11-и Венера е в прегръдките на Сатурн и за родените около 10 април това ще носи авантюри, ревност и раздели.

Телец 21 април – 20 май

Седмица на придобивки и уреждане на важни дела. На 8-ми Родените в първите дни на зодията може да ударят джакпота в живота. От 9-и планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция. Ще получите и нова информация даваща възможност да тръгнете в желаната от вас посока. На 10-ти вечерта не оставайте сами. На 11-ти е важно всичко да се дели поравно.Тръгнете смело към важни сделки, пътувания и преговори. Връзките ви ще се стабилизират, а родените около 10 май може да получат и предложение за брак. Предстоящото пълнолуние ще напълни банковата ви сметка.

Близнаци 21 май – 21 юни

Предстоящото пълнолуние ще противопостави Луната от вашия знак на Слънцето и Меркурий от Стрелец, а Нептун от Риби ще дърпа конците и ще ви кара да се държите като марионетка. На 8-ми съдбата завърта своето колело, запраща някой надолу и издига друг до висините на триумфа и постиженията. На 9-ти Печелите съюзници и симпатизанти. На 10-ти не изпускайте ръководната роля и се намесете в нужния момент. 11-12-и ще бъдат тежки и рискови дни за вас. Смирете амбицията, не планирайте старт на съвместни проекти и не правете опити да излизате от средата си. Всичко да е дозирано, премерено и с мярка.

Рак 22 юни – 21 юли

7-и 13-и са дните с най-голяма тежест, с много грижи за вас и с неблагоприятно стечение на обстоятелствата. На 8-и идват придобивки поради елиминацията на конкурент. Нещо непредвидено ще изскочи и ще ви вкара в нов коловоз. 9-10-и залагат нови отношения и правила. По дрехите ви ще ви посрещат и по делата и ума ще ви изпращат. 10-ти е ден на важни делови срещи.Отделяте своите от чуждите, набелязвате бъдещите задачи. 11-и е ден на агресия, на неравностойни и рискови връзки. 12-и носи помирение, но на 13-и попадате в капани.

Лъв 22 юли – 22 август

7-и е ведър и хармоничин ден, но 8-9-и ще дойдат с конфликти и неочаквани случайности, с неприятни срещи и взаимодействия, които ще ви ограбват душевно, материално и физически. Бъдете дипломатични и в следващите два дни, за да доминирате в средата си и да получите каквото ви е нужно. От нещо дребно може да възникнат проблеми и да се случат събития, които да объркат планове и намерения. На 11-ти ще намерите изход от засадите и капаните На 12-и ще разделите неделимото преди, а на 13-и ще направите силен и обезпечаващ ход.

Дева 23 август – 22 септември

Настоящият период има за вас своята светла и тъмна половина. На 8-ми съдбата ще елиминира конкурент, ще парира опитите на някой да ви навреди и подлее вода. На 9-ти Променяте начина си на работа и живот. До 10-и ще постигате методично целите си, ще получите и уредите нужните ви субсидии и оферти, ще се радвате на разбиране и протекции. Чакайте подаръци от съдбата, уреждане на важни за бъдещето ви споразумения и договори. Търсете спонсори и съюзници. На 11-12-и газите в тресавище от болки, грижи и неприятности. Ще получите нови предложения и назначения. Запазете неутралитет на 13-и.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 7-и не се опитвайте да надскочите себе си, а на 8-и бъдете внимателни с техника и транспорт. Ден на неочаквани обрати особено за родените в третата декада. 9-10-и са дни на активни действия в посока на бизнес интересите ви. 9-ти е благоприятен за сключване на нови договори. Не отминавайте без внимание всяко предложение. На 11-и не рискувайте в любовните връзки. Венера е в прегръдките на Сатурн. Родените около 10 януари трудно ще се справят с изкушенията. На 12-и духовете се успокояват. На 13-и пренебрегвате задълженията си и грешите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

8-10-и са три дни, в които програмата, намеренията и отношенията ви коренно ще се разбъркат, променят и поемат в различна от планираната посока. Бъдете много внимателни в неделя. Не тръгвайте рано на път, особено ако условията не са подходящи. Луна и Уран ви гледат в опозиция. В тези дни не давайте и не взимайте заеми. На 9-ти не бързайте да започвате нови дейности. На 10-ти Всеки компромис ще ви носи грижи и ядове. На 11-и смирете недоволството, за да не изпуснете контрола в ситуацията. На 12-13-и влизате във форма и постигате напредък.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 7-и проблемите се уреждат. На 8-и отвявате конкуренцията и получавате изгодни предложения. Животът на много от вас радикално ще се промени до дни. От 9-и планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий навлиза във вашия знак. И докато другите се стягат повече за празниците, вие може да направите своя изненадващ и печеливш ход в бизнеса. На 10-ти свикайте и семейния съвет, обсъдете належащите инициативи и действия. На 11-ти бъдете умерени в искания и претенции. Довършете започнатото и си вземете своето. Чакайте награди и повишение.

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота непрежението ще нараства и лесно ще се изпокарате. Но от утре ситуацията ще се промени. Късметът ви се отпушва, в живота ви се появява важен покровител, спонсор и благодетел. Ще ви се обаждат с предложения, ще направите своя силен и обезпечаващ бъдещето ход, а някой може и да се ожени. На 9-ти Външните промени ще се отразят положително на вътрешно ниво. До 10-и чакайте изгодна сделка, поръчка и пари в брой. На 11-и е точният съвпад на Венера и Сатурн във вашия знак. Той събира старото с младото и богатото с бедното.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Чудесен съботен ден с много варианти за приятни преживявания. Това не може да се каже за следващите три дни, в които ще се печете на бавен огън, ще давате повече отколкото ще получавате и плановете ви ще се променят в нежелана посока. На 8-ми Нещо, което сте смятали да ви излезе евтино ще се окаже двойно по-скъпо и губещо. На 9-ти променете прическа и визия и другите може да погледнат различно на вас. На 10-ти Разделете приятелите от враговете и направете нужния болезнен избор. На 11-и взимате и това, което не ви дават, държите се агресивно и предизвикателно. На 12-и всичко да се дели поравно. На 13-и не престъпвайте закона.

Риби 20 февруари – 20 март

На 8-ми всяко добро дело ще се отплаща и носи радост. На 9-ти извършете цялостно преобразяване, променете поведението и отношенията си и ще излезете на челни позиции. На 10-ти всичко предприето ще носи късмет и ползи. До 11-и ще постигате максималното в ситуацията, в която се намирате. Пълнолунието ще напълни потребителската ви кошница. Чакайте извънредни пари и придобивки. Някой ще се похвали и с повишение или с така желаното преназначение. Нарастват личните ви амбиции и възможности, но на 11-и е добре да се поспрете. На 12-и спазвайте закона, а на 13-и действайте и вървете напред.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.