Седмичен хороскоп за 6-12 юни

Седмичен хороскоп за 6-12 юни

Вижте какво вещаят звездите за периода

В събота е Задушница. Нищо амбициозно да не се предприема.

Овен 21 март – 20 април


В събота е Задушница. Нищо амбициозно да не се предприема. От един дребен жест или накриво казана дума може да пламнат семейни войни. На 7-и всичко да се дели поравно. В никакъв случай не си нарушавайте спокойствието. Денят изисква смирение, стремеж към равновесие и хармония. Родените в третата декада ще имат притеснения на 8-и, когато сами ще си създават проблеми и трудно ще ги решават. 9-и идва с разкрития, които ще ви помогнат в избора. Ще си проличат хората с комплекси. Ще срещате стена от неодобрение и трудно ще разберете другата гледна точка. На 10-и не се обвързвайте с никого за нищо. На 11-и всичко тръгва по вода, а в петък може да се уредите с нов офис или имот.

Телец 21 април - 20 май

Не се поддавайте на изкушенията в съботния ден. Задушница е. На 7-и с лекота ще разделите неделимото и ще определите приоритетите. 8-и ви носи вести, за които ще почерпите. Уреждат се спорни въпроси. 9-и идва с неприятности и проблеми за родените до 1 май. 10-и е най-рисковият ви ден за периода. На 11-и препятствията са на всяка крачка, но на 12-и печелите предимства.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 6-и сте изложени на критика, кой както може ще ви захапе. 7-и изисква дипломатичност и такт. На 8-и ще разберете на кого може да се доверите и опрете. 9-и е ден на леденото сърце. Край с компромисите. На 10-и печелят тези, които контролират мрежата и навреме получават качествена информация. На 11-и нищо няма да ви се даде без бой. На 12-и се създават нови съюзи.

Рак 22 юни – 21 юли

Всичко получено и изживяно на 6-и ще се плаща с лихвите в бъдеще. 7-8-и противопоставят личните и служени интереси на семейните. Не е време за командировки и отсъствия. На 9-и се съобразете с релностите, а не с мечтите. На 10-и се залагат капани и източващи ресурсите ни програми. На 11-и предолявате ограниченията и постигате поне една цел. 12-и дава възможност за нови договори.

Лъв 22 юли – 22 август

На 6-и действате силово и разпоредително. Но малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. В неделя напрежението спада, договаряте се. 8-и е ден за нови начинания и старт на нови дейности. На 9-и се получава по заслуги. 10-и носи рискове. Правите нежелани компромиси. Очертава се битка на интереси. Не се обвързвайте. На 11-и печелите тежки битки. 12-и ви изкачва на върха.

Дева 23 август – 22 септември

6-и е неблагоприятен и рисков ден. Лесно влизате в конфликти. 7-и ви носи успокоение и личен комфорт, а на 8-и ще осъществите важни срещи и изгодни сделки. На 9-и всеки е с маска, а на 10-и лесно може да бъдете оплетени в мрежи от лъжи. Не се обвързвайте и не подписвайте нови договори. На 11-и на всяка крачка ще срещате прегради, а на 12-и сте на изпит и срещате голяма конкуренция.

Везни 23 септември – 22 октомври

6-и е ден на изкушения на ума и плътта. В следващите два дни нагазвате в опасно тресавище, което противопоставя личните на професионалните връзки и интереси. На 9-и постигате важна цел и се освобождавате от някои окови на миналото. На 10-и си гонете интереса, без да се съобразявате с чуждия. И другите ще направят така. На 11-12-и постигате целите си и сключвате изгодни договори.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 6-и правим помен за починалите. Но в този ден доста хора няма да се смирят и ще си разменят удари под кръста. 7-и успокоява ситуацията, но не и амбицията. На 8-и постигате напредък, подписвате перспективни договори и взимате каквото ви се полага от живота. На 9-10-и ще се окажете в капаните на собствените си страсти и амбиции. 11-12-и ви осигуряват успех, пари и предимства.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

6-и ви носи рискове, критични моменти в общуването, алергии и непоносимост към средата. Намалете темпото. 7-и въдворява спокойствие и ред. На 8-и постигате напредък и повишение. На 9-и се съобразете с реалностите, а не с желанията и мечтите. 10-и носи опасност от зарибяване и навлизане в личната ни територия. В следващите два дни нищо няма да ви се даде даром.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 6-и се очертават остри сблъсци на интереси и позиции. Задушница е, бъдете отстъпчиви и търпеливи, търсете пътя на помирението. На 7-8-и Луната е в Козирог. Може да постигнете много. Пътувайте, уредете делови и лични срещи. 9-и носи неприятни разкрития. Не се включвайте в чужда игра и разправия. На 10-и не сключвайте нови договори. 11-12-и са дни на победи и придобивки.

Водолей 21 януари – 19 февруари

6-и е проблематичен и рисков ден, смирете апетитите. Правим помен за починалите близки. 7-и изравнява силите и възможностите. На 8-и сключете нови договори и действайте амбициозно. 9-и е рисков за родените в първата декада. Очертават се обрати. На 10-и не се поддавайте на въздействие и влияние и не се съгласявайте с изнудващи положения. 11-12-и са дни на победи.

Риби 20 февруари – 20 март

Бъдете внимателни на 6-и, не влизайте в конфликти. 7-и носи успокоение и релакс. На 8-и действайте активно, чакайте предложения, обаждания и срещи, които ще променят живота ви в положителна посока. 9-и е ден на комплексарите. На 10-и лесно се оплитаме в мрежи от лъжи и ставаме жертва на измами. 11-12-и ще ви донесат успех в бизнеса, но и любовни проблеми.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.