Седмичен хороскоп за 6-12 юли

Седмичен хороскоп за 6-12 юли

Овен 21 март – 20 април

В събота пътувайте, рекламирайте се, привлечете хора за съвместна работа и живот.

Лесно се усвояват нови знания и умения. Храната също бързо са превръща в тъкани и енергия и колкото и да изядете няма да напълнеете. За неделя очаквайте покани и обаждане от чужбина. Някой урежда заминаване и резервации. От понеделник планетата на бизнеса Меркурий тръгва в ретроградна посока, а това временно ще стопира търговската инициатива и ще позволи да отидете на море. До 2 август не предприемайте стъпки към нова дейност и не започвайте нов бизнес. Това е време за инвентаризация и приключване, за издължаване и преустройство на базата за новото, което предстои. В понеделник до обед върнете обажданията от чужбина, от обед до вторник на обед провокациите ще се на всяка крачка. На 9-и се обтягат отношенията между родители и деца. Някой се изплъзва от контрол. До 10-и на обед намирате своя източник на сила и удобство. От обед до 11-и на обед властват тъмни сили. Нищо не става както сме го предвидили. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Контролирайте емоциите и бъдете сред свои. Вечерта на 11-и нещата се стабилизират и в петък постигате важна за бъдещето ви цел. В тези два дни се заемете с уреждане на базата, в която ще почивате, ще се развивате или ще действате в бъдеще. В петък вечер купонът ще се развихри.

Телец 21 април – 20 май

Очертава се прекрасен уикенд. Работата и удоволствията са на ниво. В събота е добре да се пътува, да се организират приятелски и роднински срещи и да се хапва на корем. Забравете диетите. До неделя на обед колкото и да изядете няма да напълнеете. На маса и на чашка ще се разберете по всички важни въпроси. В неделя предстои преобразяване. Направете последни уточнения на връзките си с чужбина, уредете заминавания и се гответе за по-дълга почивка. От понеделник бизнесът се свива. Меркурий тръгва ретроградно и затваря някои кантори и офиси. Приключете водени преговори и дела, довършете обещаното. 9-и започва с провокации и емоционални изблици на неудовлетворение. Обмислете ситуацията, признайте си грешките и не си позволявайте да се разделите като врагове с хората, с които до момента сте действали заедно. Вечерта на 10-и енергетиката е негативна. Денят може да започне с конфликти и скандали. Не насрочвайте срещи и на 11-и нищо важно не предприемайте. За периода 10-12-и по възможност не планирайте аборти и гинекологични интервенции. Не водете дела за наследства и не уреждайте имотни сделки. Получавате неприятни знаци и обаждания. Не се месете в чуждия живот и избор. На 12-и започвате с неприятни изненади и неудобства, но до вечерта намирате верния път и всичко си идва на мястото.

Близнаци 21 май – 21 юни

Давайте го по-лежерно в съботния ден. Сгответе си любимото ястие. Колкото и да изядете няма да напълнеете. Тръгнете в посоката, която ви привлича и не правете нищо, което ви настройва негативно. Планирайте за уикенда важни делови срещи, пътувайте към приятни места и хора. В понеделник уточнете дейности и формалности с колеги или близки в чужбина. Свършете важното и належащото без протакане. Планетата на бизнес инициативата Меркурий тръгва в ретроградна посока. Добре е понеделнишки да си вземете шапката и да затворите офиса. До 2 август се старайте повече да приключвате и да пренареждате пъзела на отношенията, но не и да започвате нещо ново и значимо. Още със ставането на 9-и си пожелайте нещо, но да си знаете, че се сбъдват само благите и ненавреждащи пожелания. Този ден започва объркващо, но това е само на пръв поглед. До вечерта влизате във форма. До 10-и на обед очаквайте придобивки и постъпления в бюджета. От 10-и на обед до 11-и на обед енергетиката е негативна. Готвят се компромати, провокират се хора на отговорни позиции. Емоциите не са добър съветник. Нищо съществено не предприемайте. Вечерта на 11-и всеки може да намери своя източник на сила, подкрепа и любов. Очертава се възможност за пътуване и гостуване в петък, но уикендът ще бъде напрегнат.

Рак 22 юни – 21 юли

Очертава се чудесен съботен ден. Действайте принципно и лоялно. Ако се налага влезте в битка за защита на приятелски интереси. В момента връзките ни се проверяват на опън и натиск. На маса ще се решат много проблеми. До неделя на обед не се пълнее, позволете си и повече екстри на трапезата, доставете си радост за сетивата. Неделният ден носи прозрение за наистина важните хора, за тези, на които може да се доверите и за тези, които е крайно време да отпишете от играта. Очертават се контакти с чужбина. В понеделник до обед преговаряйте и уточнявайте последните детайли на работата, която ще вършите съвместно с някого. Тръгващият ретроградно Меркурий стопира предприемачеството и търговската инициатива. Време е за отпуски, за размисъл и планиране, за търсене на нови съюзници и нови посоки за развитие. 9-10-и ще се окажат за вас тежки и конфликтни дни на заключените врати. Вероятни са и здравословни проблеми. Не една връзка ще се прекрати или ще се замрази. Замразяват се преговори и някои разследвания, за които ще се чакат по-добри времена. Но нищо няма да бъде забравено, само ще се посипе с пепелта на летните отпуски. На 11-и към края на работното време чакайте важно обаждане. Ще се променят в положителна посока плановете ви за петък, ще се реши важен проблем, ще си отдъхнете.

Лъв 22 юли – 22 август

Пътувайте в събота, уредете си срещи на четири очи и проявете с пълна сила творческата си активност. Всеки контакт в този ден ще ви донесе нещо важно и значимо, ще привлече точните хора и ще позволи да се направят перспективни връзки. Не протакайте преговори. Не е момента да се спазва диета, да се поставят и приемат ограничения. И без това животът достатъчно ни е ограничил. Освободете се от негативните мисли, гответе се да спонсорирате нечия печеливша инициатива и да получите подкрепа за своята. Този уикенд ви дава неограничени възможности. Ще ви се обаждат с предложения от чужбина. Хванете се на хорото. В понеделник свършете важното по най-бързия начин. От 8-и юли до 2-и август бизнесът ще затвори врати за новите инициативи. Меркурий ще върви ретроградно и ще ни върне към довършване на поетите до момента ангажименти. Отдайте се на планиране и проучване. 9-и започва с интриги, не се включвайте в спорове. От обед до 10-и на обед оправете отношенията с близки и приятели, с които сте имали търкания. Родените до 1-и август ще изживеят особено неприятни моменти на 10-и следобед. И за вечерта не приемайте покани за гостуване и обсъждане на каквото и да било. Рискът ви диша във врата. Каквото се развали трудно ще се оправи. До петък не решавайте имотни дела и не правете аборти.

Дева 23 август – 22 септември

Насрочете за събота колкото се може повече важни срещи и преговори. Това е силен и късметлийски ден за личната ви инициатива. Тенденцията е всичко предприето да носи придобивки, да ви насочва към нова работа и връзка и да отваря врати към успеха, постиженията и славата. Освен това до неделя на обед и храната се изгаря изцяло в организма ни, така че гарнирайте удоволствията от срещите с хубаво и богато угощение. На маса приказките ще вървят много по-добре. Ще се вземат важни решения. И като се събудите в понеделник знайте, че вратите вече се затварят, бизнесът временно преустановява новите инициативи, докато не оправи старите бакии. Планетата на търговската дейност Меркурий тръгва ретроградно. От обед до вторник на обед ще се пускат провокационни слухове, а и вие ще се държите първосигнално. Така взаимно ще се объркваме, вместо да уточняваме нещата. Ако счупите нещо, това е знак, че и отношенията ви са към провал. От 9-и следобед до 10-и на обед се сближете и стопете дистанциите с нужните ви хора. Пътувайте, водете уточняващи разговори. От обед на 10-и до обед на 11-и властват тъмни и агресивни сили. Не поемайте към никого ангажименти, които може да ви ограничат и затруднят. Не си позволявайте да излизате от кожата си и да рискувате. Ще ви провокират. В петък е време за ремонти и поправки.

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота пътувайте, берете билки, гостувайте на приятели, преговаряйте по имотни въпроси. Всичко, което уредите ще улеснява живота и бъдещите ви отношения, ще носи предимства и възможности да влезете в нова среда. За неделя планирайте преговори с чужбина. Обадете се на роднини и приятели и чакайте делово предложение за лятото. В неделя се открива истинският смисъл на връзките ни. От събота до неделя на обед не се препоръчват диети. Колкото и да изядете няма да напълнеете. Храната изцяло ще се превърне в тъкани и енергия. В понеделник Луната навлиза във Везни, а Меркурий тръгва ретроградно. Време е за пътуване, за промяна в начина ви на живот. Дайте си почивка от нови бизнес инициативи и се опитайте да приключите с ангажиментите приети до този момент. Щадете кръста и бъбреците. Във вторник ще се събудите готови на скандал и провокация поради информациите получени в предната вечер. Някой се опитва да ви скара с приятел. Внимавайте къде оставяте компрометиращи материали. Не взимайте важни решения. На 9-и до обед получавате просветление как да се излезе от тежка криза. След това до 11-и на обед се очертават проблеми, неприятни събития и опити да ви бъде оказван натиск. Каквото отложите за петък ще донесе разширение, възможности да си простите и да се сдобрите. Ден на помирението.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще имате чудесен уикенд. Справяте се с проблемите от края на седмицата. Ще усетите какви промени в избора и отношенията трябва да се направят. До неделя на обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Това е и време, в което трябва да се действа принципно, да се защитават семейните интереси и териториите на влияние. Всичко предприето в тези дни ще ви радва, ще ви освободи от неприятни ангажираности и ще утвърди една нова посока на развитие през лятото. От понеделник планетата на бизнес инициативите Меркурий тръгва ретроградно и ни връща назад към обещаното и недовършеното. До 2-и август да се приключва със старите дела. Разчистете терена на връзките, върнете дълговете, не правете нови и не разширявайте територията си на влияние, за да не ви се стоварят на главата чужди задължения. 9-и започва с провокация, на която не бива да реагирате, но може да произлиза от вас. Следобед ще постигнете максималното в ситуацията и ще си получите дължимото. На 10-и до обед стопете дистанцията с нужните ви хора. След това до 11-и на обед ограничете контактите, внимавайте какво казвате и обещавате и не позволявайте намеси в личния ви избор. Следете знаците на съдбата. Ще се повтори ситуация, при която в миналото сте допуснали грешка и дано този път се коригирате. В петък приключете с миналото и в любовта.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще се наложи в съботния ден да влезете в тежки битки за защита на свои и приятелски интереси. Отстоявайте принципите си, независимо трудностите, които ще изпитвате. Обърнете внимание на храната. Не е ден за диети, но и да ядеш каквото падне не си е работа. И в неделя преди да предприемете каквото и да било закусете обилно. Не планирайте натоварващи изпълнения. Проведете разговор с чужбина. Може да промените едно решение или пътувания да се отложат за по-късна дата. От 8-и до 2-и август Меркурий ще върви ретроградно и ще ограничи търговската инициатива. Това ще бъде период на разчистване на сметки и задължения, за да може да поемем нови такива през август. От 8-и на обед провокациите ще са на всяка крачка. До вторник на обед получавате неприятни знаци. Не бързайте да реагирате. До вечерта ще намерите правилното решение и в сряда ще направите нужните връзки. До обед на 10-и може да намерите лек за всяка болка и лекарство за всеки проблем. В организма ни се включват фините енергии. Стопявате дистанциите с тези, с които сте влезли в конфликт. Ако не го направите пропастта ще се увеличи. На 10-и вечерта ще получите неприятни обаждания. До обед на 11-и се очертават намеси и провокации. Следобед вече действате самостоятелно в правилната посока. В петък сменете един вид труд с друг.

Козирог 22 декември – 20 януари

6-и е ден с чудесни за земните знаци аспекти. Насочете се в посоката, която ще ви донесе не само радостни моменти, но и възможност да се разговаря и преговаря по важни делови и лични въпроси. Съдбата ще свърже тези, които могат да си бъдат взаимно полезни и да изиграят печеливши съвместни ходове в посока на личната и търговска инициатива. Не се страхувайте да влезете в битки за защити на права, пари и територии на влияние. Каквото е останало от пицата се преразпределя. Ден и на хубавото похапване. До неделя на обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Вечерта ще се разкриват неща, за които не сте си давали сметка и в понеделник до обед може да направите печеливш ход. Добре е да се осъществяват връзки с чуждестранни фирми, с близки и приятели пуснали корени извън страната. Меркурий тръгва ретроградно и ни подканва към приключване и инвентаризация на дейности и бизнес инициативи. До 10-и в хороскопа ви ще действат неблагоприятни аспекти. Повишава се рискът от проблеми в отделителната система. Вечерта на 10-и може да изпаднете в неприятно и губещо положение и да станете обект на открити атаки. Бъдете особено внимателни и каквото е важно отлагайте го за 12-и. 11-и не започва добре поради семейни проблеми, но до вечерта ще намерите правилния ход и в петък ще получите заслужени награди.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота пътувайте, уредете си срещи, преговаряйте. Подредете масата богато, защото нищо от това, което изядете до неделя на обед няма да ви се залепи, а ще се превърне в енергия. Не е време за диети и ограничения и в любовта. На личния ви хоризонт се появяват хора и фактори, които ще доминират през лятото и може да насочат живота ви в една неподозирана и непланирана посока. В неделя ще получите някакво особено откровение и ще откриете истинския смисъл на връзката си с някого. Засилват се талапетичните контакти. Интуитивно напипвате вярната посока и намирате изход от неприятна ситуация. На 8-и се разширява личната ви територия на влияние, независимо, че тръгващият ретроградно Меркурий ни ограничава в новите бизнес инициативи. За вас идва време на засилена делова активност. Подновявате и приключвате работа по старите проекти, които получават неочаквано развитие. Каквото обещаете трябва да изпълните на 9-10-и независимо затрудненията, които очаквате. Навлизате в период на трансформация. Може да намерите нужното лекарство. Ще се радвате на разбиране. От обед на 10-и до обед на 11-и властват тъмни сили, с които трудно ще се справите. Вероятно е да попаднете в изнудваща и източваща силите ви връзка. Ограничете контактите. До петък не правете аборти.

Риби 20 февруари – 20 март

Очертава се тежък уикенд, в който ви е отредена ролята на обслужващ фактор и персонал. Чакайте гости, но и да гостувате пак ще трябва да помагате и работите наравно с домакините. Ще влизате в битки за защита на приятелски и семейни интереси. Може да се изпокарате със съседите на вилата. Обърнете повече внимание на храната. До неделя на обед не се пълнее. Доставете си радост поне в тази посока. На маса и на чашка може да се решат голяма част от проблемите, но и да се задълбочат, ако чашките преобладават. Важното за понеделник свършете по най-бързия начин и подпишете окончателни договори. В този ден Меркурий тръгва ретроградно и застопорява новите ни начинания в бизнес план. Ориентирайте се към почивка, към ремонти осигуряващи база за новите инициативи след 2 август. 9-и започва с провокация и скандал, с неприятни разкрития и открито шпиониране. До вечерта ситуацията се уточнява, взаимно се извиняваме и си прощаваме. На 10-и Луната навлиза в знака на хармоничния ви Скорпион. В организма ви се включват фините енергии. Ще разберете кой каква политика води и какви намерения има към вас. Ще поставите някого на мястото му в следващите дни и ще си осигурите подкрепа за работата и дейностите, които ще развивате. Доверете се на интуицията. До петък някой ще се уреди и с имотна придобивка.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.