Седмичен хороскоп за 6-12 март

Седмичен хороскоп за 6-12 март

Какво ви вещаят звездите за седмицата...

Овен 21 март – 20 април

6-и е провокативен. Нищо да не се започва, но приключеното ще носи късмет и пари. Очертава се напрежение в семейството. 7-и идва с тежък избор и налага нови правила. Очертава се промяна в плана и пътувания, които може да ви отведат на важни за вас, за семейството и за бъдещето ви места. На 8-и мъчително постигате целите си. Всяко отклонение от поставените преди задачи ще ви сблъсква с неприятности и ще ви вкарва в конфликти с околните. На 9-и срещате основните си конкуренти. Не работете в екип, очертават се предателства и конфликти. Препоръчват се срещи на четири очи. Стойте далече от местата където се събират много хора, ако не искате да ви въвлекат в интриги. 10-11-и носят сила и възможност за сключване на нови договори. 10-и отпушва личната инициатива, дава нови насоки в бизнеса и ви среща с подходящите партньори. На 11-и някой ще се уреди с жилище, друг с база за развитие на новите си търговски инициативи. 12-и е ден на неравностойни връзки. Нищо важно не бива да се предприема. Изкушенията са навсякъде.

Телец 21 април – 20 май

На 6-и обърнете повече внимание на здравето си, контролирайте апетита и сексуалните си желания. Смирете се, отложете за утре срещи и пътувания. Този ден е свързан с коренна реформа. 7-и е ден за пътувания и приятелски срещи. Огледайте имот, търсете подходящото място за развитие. Старото се руши, вече мислите различно и давате различни сигнали на околните, пък който иска и може нека ви разбере. На 8-и постигате важна цел. Започнете нова дейност, подпишете нов договор, осигурете си защити. Може да получите субсидията, за която сте кандидатствали или да бъдете включени в спонсорски списък.  9-и е конфликтен. Работете самостоятелно, не свиквайте и не участвайте в събрания. Общите сбирки ще се превърнат в говорилня. 10-11-и ви сблъскват с основните ви конкуренти. На 10-и едно отклонение ще ви помогне бързо да стигнете до финала, да уредите важна сделка или покупка. На 11-ти всичко предприето ще носи ползи и придобивки за вас или за близките. На 12-и стойте мирни. Бъдете отговорни за делата си, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли, мелодии и желания.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 6-и сблъсквате амбицията си с тази на по-амбициозни хора от вас. Ще прескачат искри. Всичко ще става болезнено и при тежки конфликти с околните. Не ходете по митинги. 7-и слага началото на промени, които дълго отлагахте. Потърсете нов офис и уредете наемни отношения. Този ден носи откровение за правилната посока. На 8-и ще постигнете важна цел. Върнете си дълговете, за да може после да започнете на чисто. Внимавайте, вървите към фатално привличане. На 9-и може да се изпокарате с колеги и роднини. Ден на разнобой в отношенията и конфликти, които умело може да използвате и насочвате в свой интерес. Влизате в ролята на третият, който печели. Най-силните ви и успешни дни за периода са 10-11-и. Сключете нови договори, разрешете спорове и уредете плащания, данъци и сделки. Следвайте вътрешното си усещане. Добрите мисли и доброто отношение ще ви помогнат да излезете от всякакви кризи 12-и ще ви постави на тясно. Тенденцията е да попаднете на съблазни и лъжи, на хора които ще изкривяват нещата, ще опитват да ви манипулират и спестяват важни за вас информации.

Рак 22 юни – 21 юли

6-и е тежък и рисков, не взимайте решения под въздействие на емоции. Не се товарете със странични задачи, контролирайте емоциите и обърнете внимание на здравето си. На 7-и включвате резервите и вадите скрити спестявания за нуждите на семейството. Емоционалното ви състояние е нестабилно. Качвате кръвното по незначителни поводи. На 8-и не бързайте с новите инициативи. Със сигурност може да направите грешки, които ще ви костват много. Бъдете внимателни, не излизайте извън установените правила. 9-и ви поставя в несигурна позиция, очертават се конфликти. Дългото потискане на амбиции и желания води до неочаквани изблици на агресия. Не се карайте с колеги и близки. 10-11-и определят нова посока и задават нова програма. Действайте активно. Уредете патенти и разрешителни, отворете новото си заведение или търговски обект. Рекламирайте се и по всички възможни начини се опитайте да привлечете спонсори. Преразпределят се семейните активи и пасиви. Уредете данъци и застраховки. На 12-и довършете обещаните задачи.

Лъв 22 юли – 22 август

На 6-и вие управлявате ситуацията и диктувате правилата. Съветът към околните е да не ви притесняват и притискат с изисквания. Опитайте да разберете другата гледна точка. 7-и идва с промени в плана и посещение на места, където в бъдеще може да се установите. Започнете с реформи и нововъведения в начина ви на работа и живот. Проведете прочистващи и разчистващи пътя ви процедури. На 8-и обирате реколтата от минали дейности и връзки. Нищо ново да не се предприема, без да се обсъдят и съгласуват подробностите с всички участници в работата и в предстоящите сделки. 9-и е рисков за родените в първата декада. Не бива да се действа и играе хазартно. Бъдете готови за промени в плана, ако на пътя ви изникнат прегради. На 10-и ще плащате за всичко допълнително и ще срещате прегради. Пътят ви ще криволичи между разрешения и забрани, които някой друг е дал и поставил. 11-и ви води към нов дом или офис. Концентрирайте на едно място деловата и личната работа. Не се разпилявайте. На 12-и се очертават опити за обсебване.

Дева 23 август – 22 септември

На 6-и почитаме близките, които вече ги няма. Задушница е. Труден ден. Ще си дадете сметка кое в действителност е важно и кое вече е минало и е изпразнено от съдържание. Препоръчва се пост и сексуално въздържание. Ситуацията на 7-8-и коренно ще се промени, ще имате щастливи и спокойни мигове и някаква неочаквана надежда ще изгрее. Заложете основите на важни за бъдещето ви проекти. Един върви към брак, друг вече излиза с облекчение от неравностойна връзка. Довършете започнатото преди, уточнете отношенията си с близки и работодатели. 9-и е разпилян в тичане и разправии. Може да се скарате с хора важни за работата и бъдещето ви. В труден момент погледнете нагоре към небето. На 10-11-и направете силен и добре обмислен ход, използвайте всичките си козове. Не се отказвайте от замислите си, независимо каква преграда срещате. Време е да направите нужния остър завой. Може да уредите покупка на имот, който ще стане база за бъдещите ви делови и лични инициативи. Извадете скритите резерви и ги вложете в работа. 12-и е пълен с емоционални изкушения, но не и с истинска любов.

Везни 23 септември – 22 октомври

6-и е ден за тихи семейни занимания. Прочистете тялото и душата, простете. Постарайте се до три дни да приключите с поетите в миналото задачи и да освободите ума, ръцете и сърцето за новото, което ще дойде. 7-8-и провокират желани и нежелани промени и реформи, на които вече им е дошло времето и не бива повече да се изчаква. На прага сте на болезнен избор, който изисква преминаване от една работа на друга и от едно място за живеене на друго. Предстои инвентаризация на връзки от миналото. Ще бъде болезнено, но трябва да минете през това. 9-и ви вкарва в разправиите на другите. Не взимайте страна в спор. Ще получите покани и сами ще направите такива. В следващите два дни ще уредите успешно не един проблем. Подгответе се за важни житейски стъпки. На 10-11-и са успешни. Постигате максималното в ситуацията. Може да подпишете изгодни договори. Стартирайте стопирана фирмена дейност и регистрирайте нов търговски обект. Посейте и семето на надеждата в сърцето на разочарованите. Не сечете дървета. 12-и е рисков и проблемен.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

6-и е ден на невъзвръщенците. Ако заминете за чужбина дълго ще останете там. Намерете тихо и спокойно място, прехвърлете в ума си и обмислете бъдещите варианти за работа и личен живот. 7-и идва с желание за промяна, старото си отива. Използвайте всяка възможност за тренировка на организма, за лечебни и оздравителни процедури. Сами може да си направите лекарство. 8-и е ден на фатално привличане. Останете където сте, не влизайте в нова територия. Старайте се да избягвате пренапрежението в емоционален и физически план. В следващите три дни енергията ви ще удари дъното. 9-и е ден на спорове и конфликти. В желанието да спечелите може да загубите всичко. Спазвайте правилата и на пътя. На 10-и спънките са на всяка крачка. Тръгвате за едно, а получавате друго. Обаждате се на един, а друг ще е на телефона. На 11-и ще се наложи повече да давате, за да получите несигурни екстри в бъдеще. Добре е да се прехвърлят имоти и да се правят дарения. Следете кръвното. 12-и е ден за прочистваща диета. Не носете изделия от кости и рога.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 6-и е Задушница. Не е време за амбициозни начинания. Амбициозните начинания в посока на пари и слава ще зациклят. Давайте и дарявайте и жестовете ви ще се върнат. Спазвайте диета. 7-и задвижва нова програма и определя нови приоритети. В такъв момент е от значение на каква база ща стъпиш и кое ще избереш за приоритет. Символи на деня са съзиданието и градежа. На 8-и е важно докъде ще стигнеш, а не откъде ще започнеш. Изчистете и всичко, което ви притеснява в личните и професионални отношения. Не бива да оставате длъжници никому. За 9-и не планирайте обща сбирка на екипа. С никого не можеш да се разбереш. Колкото хора се съберат, толкова мнения и претенции ще има. 10-11-и идват с победа, с нови договори и покани, които е добре да приемете. Стартирайте нов бизнес. Срещите ви ще са продуктивни и успешни, може да изградите перспективни съюзи. Пазарът на недвижимите имоти бележи оживление. Не отлагайте делови срещи и преговори. 12-и изисква въздържание. Обещайте пред себе си от утре да се откажете от вредните си навици.

Козирог 22 декември – 20 януари

6-и е ден за тихи семейни занимания и релакс. Стойте далече от места на размирици и  не се намесвайте в битките на другите. Спазвайте диета, контролирайте апетита. На 7-8-и се активизирайте. Луната е в Козирог. Отваря ви се работа на различни места и направления. Планирайте старт на нова дейност и подписване на нови договори. Обърнете гръб на старото, престанете да циклите върху нещата, които вече са минало и не се опитвайте да върнете провалени връзки. Стигате до финала и вече може да оберете плодовете след дълъг период на професионално и лично натоварване. 9-и освобождава парата, но нищо рационално не се върши. Провалят се преговори, а срещите протичат с голямо напрежение. На 10-и правите силен и успешен ход. Търсете финансиране, опитайте да привлечете спонсори и да направите удобни и приемливи за околните личните си и професионални стремежи. На 11-и се заземявате на лечебно и доходно място. Направете огледи на имоти и терени. 12-и носи фатално привличане. Прекъснете и вредни връзки, намалете драстично натоварването, независимо кой и какво иска от вас или ви притиска със срокове и договори.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 6-и пътувайте, но ограничете контактите до най-близките си хора. Проведете прочистващи диети, направете разбор на личните си връзки и се опитайте да ограничите вредните контакти и разговори. 7-и е ден, в който всеки трябва да се погрижи за базата, на която е стъпил или смята да се развива. Включете резервите. Мислете повече за семейните нужди. На 8-и оставете другите да направят своя ход. Слушайте вътрешния си глас и не взимайте прибързани решения, независимо кой и как се опитва да ви въздейства. 9-и е рисков за родените до 1-и февруари. Гледайте да не давате и да не взимате заеми. Ще сбъркате, ако играете хазартно и се намесвате в чуждите проблеми и разправии. На 10-11-и стартирайте и регистрирайте фирми, работата ви потръгва. Получавате изгодни предложения, на които не бива да се отказва. Може да намерите ново място за живеене, да купите имот или къща, да подсигурите и децата с необходимото им за работата помещение. 12-и идва с изкушения, на които трудно ще устоите. Вървите към рискови срещи и изневери, които няма да донесат нищо добро.

Риби 20 февруари – 20 март

На 6-и лесно попадате в конфликтни ситуации. Ще е трудно да не се засегнат чуждите интереси. Близък се готви да замине. Не ходете на места, където се събират много хора. На 7-и се заемете с неотложните поправки и ремонти. Край с вредните и лекомислени връзки. Включват се в действие всички защитни сили на организма. Каквото приключите на 8-и ще ви донесе чакани и неочаквани награди. Не правете компромис, изисквайте повече и ще получите достатъчно. 9-и събира на едно място хора с различни интереси, а това води до разправии и конфликти. Каквото отложите за следващите дни ще мине на ниво. Кандидатствайте по спонсорски проекти. Може да получите чаканото финансиране и да направите силен ход. До новолунието направете равносметка на отношения и наличности и вземете решение за приключване на вредните връзки и навици. Започнете и прочистваща диета. 12-и е слаб и безенергиен. Бъдете отговорни за тези, които зависят от вашите действия и избор. Тъмни сили и вредни стихии, завладяват умовете и сърцата и ни въвличат в опасни връзки и страсти. Вървите към изневери и кризи в отношенията.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.