Седмичен хороскоп за 6 -12 февруари

Седмичен хороскоп за 6 -12 февруари

Вижте какво вещаят звездите за предстоящата седмица, за да вземете най-добрите решения за вас. 

Овен 21 март – 20 април

На 6-и не се отклонявайте от пътя, ще налетите на неравностойни връзки. Не е ден за първа среща и всякакъв тип запознанства. На 7-и по незначителен повод може да избухнат конфликти. Старайте се да не влизате в спорове, а докато другите се карат може да уредите важен за вас въпрос или работа. На 8-и преградите са на всяка крачка. Въоръжете се с търпение, разчитайте на интуицията при взимане на важни решения. На 9-и имате възможност да направите изгодна сделка с имот или да влезете в ролята на посредник в подобни взаимоотношения. Следете кръвното. На 10-и всичко предприето с голяма амбиция ще тръгне накриво и ще трябва да се преправя в бъдеще. Ще харчите пари и ще си губите времето за излишни неща. На 11-и с новолунието във Водолей в 21ч. 07 мин. навлизаме в годината на железния Бик. Този ден ще бъде белязан и с точният съвпад на Юпитер и Венера, който ще активизира благотворителните инициативи. Време е да се разчисти терена на отношенията и да се върнат дълговете. На 12-и още със ставането ще почувствате особен афининет към определени храни или хора. Тръгнете в тази посока, наблегнете на това, което ви се дояде до другото новолуние.  

Телец 21 април – 20 май

На 6-и ще постигнете напредък поне в едно направление на живота. Ще се похвалите с победа. Чакайте награда за търпението и вниманието. Не правете промени в плана в последния момент. На 7-и не си разваляйте почивния ден с излишни спорове. Заемете се с релаксиращи упражнения. 8-и ще ви помогне да постигнете важна цел, да влезете в нова среда и да привлечете спонсори. Време е да подновите при по-добри условия и старите договори. На 9-и водете преговори по имотни и наследствени дела. До новолунието проведете диета. 10-и е тежък и рисков ден, особено за родените в първата декада. 6 планети от Водолей ви облъчват в рискови аспекти. Останете където сте. На 11-и всеки има шанс да постъпи както му се харесва, да направи личен избор на посока и цел. Нищо няма да ви се даде даром. Често загърбвате интуицията, но гледайте да не го правите точно на 12-и. Още със ставането нещо ще ви привлече. Тръгнете в тази посока. Ако срещнете неприятни хора или такива, към които изпитате неприязън, побързайте да си тръгнете и да се разделите. Не оставайте там, където се чувствате накомфортно. Не яжте това, което не ви се яде, дори и с риск да обидите домакините.

Близнаци 21 май – 21 юни

Препоръката за 6-и е нищо ново да не се започва. Концентрирайте се над делата, които сте обещали да довършите. На 7-и лесно може да бъдете поставени в изнудващи положения. Отнасяйте се с подозрение към всяка предложена идея. 8-и ще ви донесе напредък, ще ви освободи от някои ограничения и ще позволи да осъществите важни връзки. Ще се справите с препятствията по пътя си, а някои от тях ще ви дадат допълнителен стимул и амбиция. 9-и е ден с ведра, хармонична и пречистваща енергетика. Предприетото ще има успех, особено ако засяга въпроси касаещи имотни и наследствени делби. Ще се разберете и разделите неделимото преди. На 10-и срещате хора с тъмни мисли и тънки сметки. Сами се опитвате да прецакате някого, но в крайна сметка всички ще останат излъгани, ако точно сега направят своя ход. Ден на задкулисието, което си има и свое задкулисие. На 11-и всички сме оставени на собствените си амбиции, желания и надежди. Нито доброто помага, нито злото вреди. Съветът е да се включите в дарителски и спонсорски инициативи. На 12-и смирете апетита и амбицията. Ден на устата. Препоръчва се диета. Контролирайте желанията и не си позволявайте навлизане в чужда среда.  

Рак 22 юни – 21 юли

6-и е ден на пасивност. Пазете се от случайни контакти и не си променяйте плана. Противопоказно е да се бърза и да се подтикват околните да взимат необмислени решения.  7-и е тежък и рисков ден. Опияняваме се от личните си идеи, действаме безкритично към себе си и критикарски към мненията и желанията на околните. С такъв подход скандалът не ви мърда. На 8-и бъдете гъвкави и се постарайте да реагирате бързо на изискванията и преградите по пътя. Включете се в съвместни инициативи против общите ви конкуренти. На 9-и помислете как да подновите стопиран бизнес или да започнете в началото на другия месец нещо ново. Подсигурете се с необходимите средства, материали и терени. 10-и е тежък, рисков и ограбващ надеждите ни ден. Всичко предприето ще тръгне накриво и ще обслужва незнайно чии интереси. 11-и е денят, който разчиства пътя, дава шанс да отместим тежките камъни на конфликта и да обединим интересите си в една взаимно изгодна и печеливша посока. В този ден ни е дадено правото на свободен избор. На 12-и се събуждате с откровение за правилния избор, за полезните и вредни неща и хора в живота си. Не правете компромиси, които могат да ви навредят. 

Лъв 22 юли – 22 август

Девизът на 6-и е „бързай бавно”. С методични  крачки и действия до вечерта ще постигнете това, за което отдавна работите. Нищо ново да не се започва. 7-и е ден на напразно суетене. По незначителни поводи избухват скандали и конфликти, които от доста време назряват, а причината за тях е много по-дълбока. Не се забърквайте в разправии. Следвайте си пътя, без да провокирате околните. На 8-и лесно се преодоляват прегради, лесно се осъществяват полезни връзки. Ще откриете неочаквано изход от неприятна за вас ситуация и проблем. На 9-и работете активно по имотни и наследствени дела, които ще ви осигурят нужната база и защита за бъдещето. Всяка крачка ще ви носи победа и ще разширява територията ви на влияние. На 10-и може да направите грешен и опасен ход, който дълго ще трябва да поправяте. Предприетото  с голяма амбиция ще се провали, ще ви донесе само болки и загуби. 11-и е ден за разчистване на терени и сметки. Очертават се междусъседски и личностни конфликти, от които ще пострадат трети лица. На 12-и важните решения трябва да се взимат чисто интуитивно. Правете това, което ви идва от вътре, не вървете против желанията на тялото и душата.

Дева 23 август – 22 септември

На 6-и ще сбъркате, ако станете с едно решение, а до обед го промените и тръгнете в друга посока. 7-и е ден на жабешкия хор в блатото на живота. Доминира клюката. Не се включвайте в спорове. Консултирайте се по здравословни въпроси само с капацитет в нужната област. На 8-и с лекота ще постигате целите си, ще се отворят неподозирани възможности, ще имате предимства за работа и изгодни предложения за бъдещето. 9-и е благоприятен ден за огледи на жилища, имоти и терени подходящи за бъдещия ви офис. Вложете сили и средства в нов проект. На 10-и проблемите са повече за хората с комплекси. Някой може да провокира личните ви страхове и опасения и да ви вкара в преразход на енергия и пари. Не се предоверявайте и не започвайте нищо важно. На 11-и навлизаме в годината на металния Бик по китайския зодиак. Този ден ни дава правото на свободен избор. Разчистете терена, анализирайте и планирайте пътя напред. На 12-и вече стъпваме на новата база, събуждаме се с нови изисквания, с нови вкусови усещания, с нови надежди и откровение за връзките си. Ако мислите за някого непременно му се обадете. Но ако към някого и нещо изпитате наприязън, зачеркнете го от списъка.

Везни 23 септември – 22 октомври

6-и е един от дните, в който след дълго мислене и лутане може да намерите спасителното за вас място и хората, на които да се опрете. Не позволявайте да ви отклоняват и разсейват странични връзки. Денят е неблагоприятен за нови запознанства. 7-и носи късмет и разбирателство само при двустранните срещи. Където се съберат много хора напрежението и неудовлетворението ще нарастват, а така и конфликтите са неизбежни. 8-и ще е труден и рисков за родените в първата декада. Ще отстъпвате от позициите си. Ако искате да успеете и спечелите ще трябва да постъпвате дипломатично и тактично, да криволичите между желанията на един и болните амбиции на друг. 9-и е благоприятен за неследствени делби, за сделки с недвижим имот и за намиране на база, на която да се развивате в бъдеще. Родените в третата декада ще взимат болезнени решения. 10-и е ден на неравностойни, лъжливи и крадливи връзки. Нищо ново да не се започва. Не си насрочвайте и първа среща. На 11-и неудовлетворението нараства, очертават се изблици в чувствата и желание за промяна. Спазвайте диета на всички нива. На 12-и правилния път и избор ще се усети със сърцето. Доверете се на предчувствията си.  

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

6-и носи възнаграждение за упорството и страховете. Лесно се постигат цели, за които отдавна се трудите и работите. Колкото по-малко контакти имате на 7-и, толкова по-добре. Не водете преговори, отложете приятелските и семейни срещи и се старайте да взимайте самостоятелни решения. На 8-и тенденцията е всичко да тръгне по вода. Бъдете оптимисти, не се отказвайте и отчайвайте, ако срещнете преграда. Бързо ще намерете изход и ще решите проблема. На 9-и може да намерите търсеното жилище, да уредите имотна сделка и да подсигурите наследниците си с терен, на който да работят и да се развиват в бъдеще. Всеки има шанс да получи своето и да остане доволен. На 10-и каквото се развали трудно ще се оправи. Движете се на пръсти и не поемайте тежки и отговорни задачи. 11-и – това новолуние може да бъде един от най-слабите за вас енергийно моменти за годината. Може да ви обземе безнадеждност. Изчакайте, не се предавайте независимо какво се случва. На 12-и луната навлиза в хармоничните ви Риби и бърза на вдъхновена среща с Нептун. Ще видите и най-проблемната ситуация в оптимистичен план, а интуицията ви ще подскаже правилното решение на проблема.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 6-и е препоръчително да се заемете само с това, което до вечерта ще приключите и може да ви донесе ползи и предимства. Не позволявайте намеси в плана ви. Ако искате да имате една спокойна неделя, на 7- и ограничете контактите до минимум. Където се съберат повече хора ще възникнат спорове и конфликти. На 8-и може да постигнете максималното и да реализирате отдавна подготвената си програма. До обед ще намерите съдействие и подкрепа, а може би и желаното финансиране на бъдещите си проекти. 9-и е благоприятен за брокерски дела, които ще ви осигурят базата за бъдещите действия и инициативи. Сега е моментът да се влагат спестените средства в имоти, в които не само да се живее, но и да се работи и упражнява някаква доходна дейност. 10-и е ден за състезания и участия в конкурси. Енергията е на минимални нива. 11-и е ден за прошка и покаяние. Стопете дистаниците с тези, които обичате и взаимно си простете. Върнете си дълговете. Обадете се или посетете тези, които ви обичат, но не могат да ви виждат често. Прочистете мислите. На 12-и навлизате в труден двудневен период. Едно го мислите, друго става. Не взимайте и не давайте съвети. 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 6-и си останете си у дома, свършете обещаното, изпълнете молбите на близките и децата. Намерете време и за себе си, но не предприемайте нови начинания. 7-и е ведър и хармоничен, движете се в приповдигнато настроение и не увесвайте нос независимо проблемите. Ще се появи шанс да намерите нещо, което търсите отдавна. На 8-и работата ви ще потръгне, ще се решат поне някои проблеми, а останалите ще избледнеят във времето напред. Не се страхувайте да направите нов избор. 9-и е ден на заземяване. Изберете мястото, в което да се окопаете, да заживеете и да започнете нова работа. Благоприятен момент за сделка с имот и уреждане на наследства. На 10-и не предприемайте нищо важно за вас и за децата. Нищо не тръгва така както сме го планирали, а разходите и проблемите се увеличават. Спазвайте диета. 11-и е ден на свободната воля, на личния ни избор и на възможността да направим това, което желаем, а не това, което някой ни съветва, налага или изисква. Може да се рестартират спрени дейности и производства. Не оставайте нищо неизяснено. 12-и е ден за планиране, за размишление, за усвояване на нови знания и уроци. Но нищо ново да не се предприема.  

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 6-и не бързайте с новите начинания. Не проявявайте излишна активност, за да не ви стоварят работата на мързеливците. На 7-и е нужна трезва оценка на реалностите. Този ден сваля маските и показва истинското лица на хората, с които влизате във връзка. Някой ще увеличи претенциите и така ще намали доверието, което му се оказва. 8-и е ден на реката от възможности. Много неща може да се постигнат, намерят и придобият. Ще се разберете с околните по важни въпроси. Близо до вода ще получите вдъхновение и озарение. На 9-и не играйте хазартно и не рискувайте излишно. Спазвайте правилата и ще се похвалите с победа. Нищо важно не планирайте за следващия ден. 10-и е ден на лъжливите и вредни връзки и на мислите, от които бързо трябва да се отървем. Давайте заето за натрапници, отклонете всякакви срещи и предложения. Спазвайте по възможност по-строга диета. На 11-и всеки трябва да разчисти препъни-камъните в живота си, за да продължи. На 12-и се доверете на вътрешното си усещане и преценка за добро и зло, за полезно и вредно и няма да сбъркате. Всичко, което направите против усещанията и чувствата си ще ви донесе неприятности, загуби и болка.

Риби 20 февруари – 20 март

На 6-и символ на деня са двата съда с жива и мъртва вода. Това, което доведете до успешен край ще ви осигури победи, постижения и придобивки, а това което започнете с голяма амбиция няма да продължи дълго и ще ви донесе само грижи, разходи и неприятности. На 7-и влизате в преразход на сили, средства и чувства. Очертават се скандали и конфликти по незначителни поводи. 8-и е ден на родната ви стихия водата. Ще намерите изход и от най-неприятната ситуация, ще извлечете ползи от съвместните усилия в работата и в личните връзки и ще постигнете гонената цел. На 9-и обезпечаваме бъдещето си и това на децата. Добре е за сделки с имот. Огледайте места и терени, подновете преговорите с роднини и подайте молби за делби. 10-и е един от най-тежките и неблагоприятни дни в сатурновата ви дупка. Не се товарете с рискови задачи. Не започвайте нищо отговорно и важно за бъдещето, за да не се връщате назад и да го преправяте. 11-и е ден за разчистване на терени, за прочистване на тялото, мислите и чувствата от насъбраната шлака. Стопете ледовете. На 12-и ви владеят емоции и желания, на които е трудно да се устои. Опитайте да проявите щедрост. Контролирайте апетита.  

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.