Седмичен хороскоп за 5-11 юни

Седмичен хороскоп за 5-11 юни

Овен 21 март – 20 април

5-и е труден за родените около 15 април. Нищо ново да не се започва, независимо премамливите оферти. Следвайте предварително избраната посока, за да избегнете провали и загуби. За 6-и не планирайте делови и приятелски срещи.

Днес споровете са за пари и то за много пари. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. На 7-и предстоят промени и рокади в работата и в живота. поне една цел ще бъде постигната, а за останалите някой друг ще ви помогне. Обединете сили, амбиции и ресурси с доверени хора. На 8-и уредете имотен спор. Денят е благоприятен за всяко начинание. Съветът е да не отлагате за утре нищо важно и отговорно. 9-и е рисков и опасен. В деня преди новолунието се сгъстява астралната мъгла. Нищо не може да се разбере и предвиди. На 10-и някой ще постави динена кора под краката на хората с големи амбиции. До дни ще се случват събития, провалящи сделки и договори и отразяващи се негативно на банковото дело. Бъдете внимателни с личните си финанси. На 11-и проблемите ще са за родените в първата декада. Доверете се на предчувствията си. Правете това, което ви идва отвътре.

Телец 21 април – 20 май

На 5-и постигате цел, за която другите нямат сила, възможности и кураж. Пазете се от случайни контакти и от хора, които биха се прилепили към вас в желанието да споделят получените екстри. На 6-и Луната навлиза в Телец и до вечерта образува конфликтен аспект с Уран. Ограничете контактите. 7-8-и са успешните ви и пробивни дни. На 7-и може да извлечете полза от всяко начинание. Следвайте личната си политика и амбиция дори и леко да се отклоните от набелязана цел. На 8-и може да уредите сделка с недвижим имот и да постигнете примирие с роднини, с които има да се дели бащино и родово наследство. 9-и е рисков за всичко и за всички. Всичко ще ви се отдава с много труд. Не се напрягайте. В този ден няма енергия. На 10-и предстои слънчево затъмнение, смирете амбицията. Навлизаме в период на разчистване на старите сметки. До обед силите, които ни управляват са сключили примирие и са ни оставали сами да се оправяме. 11-и е ден за преговори. Храната се избира по каприз. Яжте само това, което ви се яде. Случващото се днес ще ви даде ориентири как да постъпите в една трудна ситуация.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 5-и приключвайте със задачите. Препоръчва се пасивност, личен покой и дистанциране от светския шум. Ден за прочистване от шлаката в тялото и в душата. Бъдете внимателни към другите. На 6-и действайте самостоятелно, не водете преговори. Критичен ден, особено във финансов план. Един ще спечели много, друг може да загуби всичко. Не поемайте излишни рискове. 7-8-и дават глътка въздух и възможности за печалби. Ако срещнете преграда, може да я подкопаете или заобиколите и да постъпите така както ответната страна изобщо не очаква от вас. На 8-и преразпределяме средства и наличности. Уредете имотен и наследствен спор. Добре е за всякакъв вид брокерски дейности и огледи на терени. На 9-10-и бъдете особено внимателни и не рискувайте излишно. Не предприемайте нищо важно и отговорно. Отложете деловите срещи и представителните разговори за другата седмица. На 10-и увеличете самоконтрола и защитните функции, не рискувайте. Това може да се окаже един от неблагоприятните ви и критични дни за годината. 11-и идва с нови насоки. Вслушвайте се в гласа на интуицията. Не се срещайте с хора, които са ви неприятни.

Рак 22 юни – 21 юли

Всяка промяна в планираното за събота ще ви донесе грижи и неприятности. Днес е препоръчително да се движите като „кон с капаци”, да не обръщате внимание на разсейващите фактори и предложенията на хора, които срещате случайно. На 6-и може много да спечелите, ако послушате съветите на специалист. Ден за среща с учителите, с хората способни да ви помогнат в избора и да ви ориентират в проблемите, които ви вълнуват. 7-8-и са успешни и творчески дни. Може да спечелите допълнителни пари, да прокарате делови проекти и идеи и да привлечете спонсори. На 8-и може да се разберете с роднини по спорни въпроси. Изчистете проблемите около имоти и наследства. Може да намерите базата и теренът, които търсите отдавна. На 9-и нищо важно да на се предприема. Загубите ще са големи. Бъдете отговорни, бягайте от връзки с хора, които и друг път са ви предавали, подвеждали и навреждали. 10-и е може би най-трудният ви ден в сатурновата ви дупка. Ще се случват събития, които ще засегнат болезнено личното ви его и виталитета ви. На 11-и интуицията ви дава верни сигнали. Ако я послушате, ще си спестите проблеми и загуби.

Лъв 22 юли – 22 август

Ако на 5-и не се разпиляваш, ще уредиш важен проблем. Днес е важно да пресечеш финалната линия, да си подредиш живота и сметките, да проведеш приключващи разговори и да си получиш дължимото. 6-и е ден на разногласия и конфликти. Не е добре за събрания. Ден на разгорещени спорове и конфликти предимно за родените в първата декада. Действат ви рискови аспекти. На 7-8-и другите ще печелят чрез вас, но в бъдеще ще ви върнат жестовете. На всяка крачка ще срещате прегради, ще се нуждаете от подкрепа и защита, от помощта на приятели и близки. На 8-и ще се водят тежки битки за терени и имоти, за бащино и майчино наследство. Не си слагайте на сърце забележките и пороят от думи, с които някой ви засипва. На 9-и енергията е минимална, не рискувайте, запазете неутралитет. Съветът е нищо важно да не се предприема. 10-и е ден на елиминации по линията Стрелец-Близнаци. Заложете на Стрелеца. Ще се случват събития, които ще елиминират не само врагове, но и приятели. На 11-и Марс навлиза в Лъв и ви носи сигурна защита. Ако оставите да ви води интуицията ще си спестите доста главоболия и грижи.

Дева 23 август – 22 септември

На 5-и се ориентирайте към приключване. В следващите три дни вървите към успешни връзки и печалби, които ще стабилизират материалното ви положение. Не допускайте странични хора до амбициозните си проекти. 6-и ще донесе неочаквани обрати в живота на хора, с които сте свързани по един или друг начин. Не влизайте в конфликт с близки и приятели в желанието да привлечете някои от тях. На 7-и получавате подкрепа и стимул, работата ви се отпушва и до вечерта може да постигнете нещо отдавна желано и мечтано. Кандидатствайте за нова служебна позиция. 8-и е ден на придобивки, особено за дома и за нуждите на семейството. Може да намерите търсеното жилище за вас или за децата. Не рискувайте на 9-10-и. Слънчевото затъмнение в Близнаци ще ви вкара в конфликтни и кризисни ситуации. Хора с положение и власт ще се намесват в живота ви и ще ви използват за укрепване на позициите си. 11-и дава точни сигнали. Този ден отваря нови надежди, но и нови апетити. Невъзможното вчера става възможно днес. Доверете се на интуитивните си усещания. Не правете крачка в подозрителна посока.


Везни 23 септември – 22 октомври

5-и носи проблеми и рискове, особено за родените в третата декада. Не се отклонявайте от съгласуваните с партньори пътища и цели. Някой може да ви подведе и изкуши да тръгнете с него в нова посока. На 6-и печелят тези, които сами си вършат работата и не се включват в колективни спорове или инициативи. Споровете ще са навсякъде и ще възникват по незначителни поводи. На 7-8-и действайте активно. Може да направите важна крачка към целта, да привлечете нужните ви хора и да намерите мястото си в редиците на нови делови партньори. Контролирайте емоциите. Печели здравият разум. Където се проявяват чувства надеждите ще бъдат излъгани, а където всичко е поставено на точни договорни отношения и двете страни ще спечелят. Получените на 9-и екстри двойно и тройно ще се плащат в бъдеще. Този ден ще сложи край на фалшивите и вредни връзки. Ще разкриете някаква измама или далавера. 10-и носи детронации полезни за вашата лична кариера. Затъмнението в Близнаци засяга повече странични хора и фактори, но скоро ще се окаже, че и вашите интереси може да бъдат засегнати. На 11-и проблемите ще са за родените в първата декада.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

5-и дава шанс да приключите с важни ангажименти. Случващото се днес изисква да преосмислите начина си на живот и поведението си към околните. Родените около 1 ноември ще имат проблеми и разправии в неделния ден. Разправиите са навсякъде и избухват по незначителни поводи. Качвате кръвното и адреналина, невнимателни сте и губите контрол. 7-и поставя прегради пред амбициите ви. Попадате в тежки лични и професионални задръствания. Трудно ще следвате избраната посока. Ще ви е нужна подкрепата на близки и приятели. На 8-и работете със земята, сменете един вид труд с друг. Може да посеете в нечия глава идеите, които лично не сте могли да реализирате. Уредете имотни и наследствени дела. Предриетото на 9-и ще претърпи корекции. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Всичко ще се прави завоалирано и на сляпо. Много хора ще сбъркат в избора си. 10-и прекратява нечии пълномощия. Конкурентите търпят загуби. Не започвайте нищо важно. Нечии надежди и спестявания потъват, но друг ще се спаси след тежка криза в живота си. На 11-и се доверете на предчувствията си и ще спечелите. Ден за диагностика във всички посоки на живота, работата и общуванията.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 5-и действайте активно в посока на най-важната си цел и ще я постигнете. Не допускайте нови хора в екипа и не правете промени в работата, която вършите. Всяко отклонение ще ви забавя и поставя дейността ви в риск. 6-и е ден на излишни спорове и конфликти. Водете само двустранни разговори. Днес е от особено значение да сте избирателни в контактите и да не се месите в чуждия избор. На 7-и действайте амбициозно и ще получите подкрепа. За един работата ще тръгне като по вода, а друг ще бъде влачен от мътните потоци на неуредените финансови взаимоотношения. Доверете се на интуицията и ще намерите изход. На 8-и уредете жилищен проблем. Денят е с пречистваща и оздравяваща енергетика, която позволява да се изчистят дълговете, натрупани във времето и да се прокара мост в роднинските отношения. 9-10-и са дни на открита атака, натиск и противопоставяне. Очертават се загуби и грешки. Бъдете особено внимателни. 11-и идва с прозрение. Ще почувствате съвсем ясно какво е полезно или вредно за вас. Доверете се на интуицията.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 5-и попадате под фатално влияние и търпите загуби. Очертават се рискови положения, конфликти с близки и приятели и здравословни проблеми. На 6-и постигате своето докато другите се карат. Не участвайте в съвместни инициативи. Не се намесвайте в отношенията между родители и деца. 7-8-и са силните ви и успешни дни за периода. Всичко предприето ще тръгне по правилата и ще ви донесе ползи. Сега е моментът да влезете в нова среда и да приемате делови предложения. На 8-и действайте в посока на имотни наследствени дела. Получавате и награда за старанието си в миналото. Всичко, което се посее днес, ще се хване и даде богата реколта. На 9-и ограничете контактите и нищо ново не започвайте. Който тръгне с голямата кошница ще се върне дори и без нея. 10-и идва със слънчево затъмнение, което ще се отрази тежко на амбициите на ваши близки, а от там и на вашите намерения. Добре е да се планира, да се проучва, да се претеглят плюсове и минуси, но не и да се започва нещо амбициозно. На 11-и не се доверявате на предчувствията си и бъркате. Все пак не заставайте на пътя на колективните интереси. Обърнете внимание на семейството, работата да почака.

Водолей 21 януари – 19 февруари

За вас всичко е възможно на 5-и, но в следващите три дни за всичко ще ви трябват повече усилия и вложения на спестявания. Родените в първата декада да внимават на 6-8-и, когато може да се излъжат в преценката. На 6-и в работата и в личните ви връзки настава суетене и се случват събития, които разстройват добре подредената ви програма. Не влизайте в служебни препирни. 7-и ще ви донесе възможност да обедините сили, ресурси и интереси с доверени партньори. Сами трудно ще се справите не само с предстоящата работа, но и с необходимото финансиране. На 8-и разрешете семеен и имотен спор, уредете наследства и собствености. Енергетиката е пречистваща. Оставете в миналото разправиите. Работете в градината. На 9-10-и е добре да изчакате и да се оглеждате. Предстоят елиминации в лагера на конкуренцията. Нужна е трезва оценка на реалностите. Маските падат, виждате някого в истинската му светлина и си правите изводите. 10-и е ден за прошка и покаяние. Анализирайте пътя, който следвате и направете някои корекции. На 11-и ще се събудите с усещане за целта и посоката, които да следвате.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 5-и не си променяйте плановете. Прекарайте този ден в спокойна атмосфера. Не планирайте делови срещи и нови запознанства. 6-и изисква самостоятелни действия. Не планирайте преговори. Не давайте непоискани съвети и не се месете в отношенията на близките. На 7-8-и ще постигнете максимално възможното и ще спечелите допълнителни пари. Работата ви потръгва. Може да получите награди, повишение и пари в брой. Не се отказвайте, ако ви предложат съвместен бизнес, хора, с които и друг път сте работили добре. 8-и е ден за финализиране на имотни сделки. Може да се договорите за крайни цени на покупко-продажби и да капарирате имот. На 9-10-и ще се сблъскате с доста негативи. Не поемайте необмислени рискове. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли и ще донесе грижи. Всичко предприето ще донесе само неприятности и болка. Не искайте много от живота и от другите. Следете знаците на съдбата и не предприемайте нищо рисково. На 11-и интуицията ви е на ниво. Решенията в момента ще дойдат повече по пътя на вътрешното усещане, а не по законите на логиката.

 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.