Седмичен хороскоп за 5-11 септември

Седмичен хороскоп за 5-11 септември

Предстои седмица на генерални трансформации. Вижте какво вещаят звездите за предстоящата седмица и имайте предвид съветите им.

Овен 21 март – 20 април

Днес Луната е в съвпад с Марс и в конфликт с планетите от Козирог. Тези аспекти развяват знамето на агресивната емоционалност, която може да направи действия и движения без да се замисля за последиците. Контролирайте се. Вечерта е заредена с експлозивност. Постарайте да туширате конфликтите. От неделя Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Лъва. Навлизаме в период на светски и модни събития. Шоуто тръгва с пълна сила, осигуряват се зрелища за народа. 7-и е ден за начало на нови проекти, за подписване на нови договори и осъществяване на нови връзки. Концентрирайте усилията си в предварително избраната посока, не се разсейвайте. 8-и пък е ден за делови и приятелски срещи, за посещения на пазари и тържища, за откриване на панаири и представителни търговски проекти. Пътувайте, уредете си среща с потенциални спонсори. От 9-и. до 14 ноември вашата управляваща планета Марс ще върви в ретроградна посока. Това ще бъде период на непримиримост и провокации. На 10-и се освобождават инстинктите на хищника. Захапката е жестока.11-и е рисков ден за родените в първата декада. Луна и Меркурий сключват неблагоприятни аспекти със Слънцето ви. Да не се работи в екип.

Телец 21 април – 20 май

На 5-и се отварят нови посоки за бизнес инициативите, особено тези, свързани с модните конкурси и развлекателния бизнес. По всички начини и канали се търси възможност да се привлече аудиторията, да се повиши рейтинга, да се калкулират печалби, след сухия в тръговски план летен сезон. Вечерта се приберете навреме у дома. 6-и е ден на зарибяване, всеки си прави сметката и няма да се спре пред нищо с цел печалба. Един от най-неблагоприятните дни в годината за сключване на брак. Връзката ще е неравностойна. На 7-и каквото предприемете, издига на пиедестал. Енергетиката дава сила за духовно и физическо израстване, за справяне с конфликти и здравословни проблеми. Започнете с най-важното. 8-и се свързва с колесницата на победата. Активизирайте се максимално, подпишете нов договор, осигурете си нови клиенти, консултанти и снабдители. Започнете нов предмет на дейност, препоръчително на свой терен. На 9-и Марс тръгва ретроградно в Овен. Мечката заиграва у съседите ви, така че може да я очаквате и у вас. Проучете как може да се реши спорен семеен въпрос. На10-и не се поддавайте на гнева. И сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. На 11-и навлизаме в период, в който старото се руши. Лесно е да го направите, трудно е после да се изгради нещо ново и стабилно. Постарайте се да си осигурите тази здрава основа за бъдещето. Денят се свързва с ремонтите и строителството.

Близнаци 21 май – 21 юни

5-и е ден на леденото сърце. Не очаквайте подкрепа от старите си бизнес партньори. Някои уговорки отпадат, някои договори престават да важат, независимо направените от вас отстъпки. Всичко наоколо се преобразява. На 6-и печелят големите играчи на пазара. Другите няма да разберат как ги лъжат. Лесно се попада в мрежи за наивници. На 7-и натиснете педала на амбицията. Може да намерите своята печеливша пазарна ниша, да сключите перспективни договори и да уредите имотна сделка. От основно значение е да се концентрирате върху работата си, да не давате излишни пълномощия на хора, които ще си свършат своята работа, а вашата ще претупат. 8-и е ден за представителни срещи, за посещения на пазари и тържища, за влизане в нова среда и старт на нова бизнес инициатива. Пътувайте, уредете срещи на място. 9-и пък е ден за преговор на старите уроци. Луната навлиза във вашия знак и провокира двойнственост в отношенията. На 10-и действа кармичен кръст. Както и да постъпите, ще сбъркате. Но и да останете пасивни не си е работа. Ден на коренната реформа. Старото се руши, някой се опитва да вземе юздите от ръцете ви и да се качи на капрата вместо вас. На 11-и старото си отива. Предстои ден с огромна трансформираща и преобразуваща сила. Стъпвате на нова база, която ще изисква съобразяване с променящите се условия на средата.

Рак 22 юни – 21 юли

От днес Меркурий ще ви гледа в аспект на чук и наковалня от знака на Везните. Ще се наложат компромиси в бизнеса. Може да приемете неизгодни оферти и да влезете в конфликти с шефове и колеги. Не бързайте да се отказвате от старата си работа, особено, ако не сте си намерили нова осигуряваща стабилен договор. На 6-и Венера напуска вашия знак. Опитвате се да избягате от семейните задължения и проблеми търсейки сценична изява или прехвърляйки канала на развлекателните програми и конкурси, които в момента никнат като гъби и ни осигуряват зрелища без хляб. Ден на мрежата, пороците помагат да попаднем в нея. На 7-и е лесно до отхвърлите съмненията и да направите решителна крачка в избраната посока. Щадете очите, вечерта може да сънувате пророчески сън. 8-и е ден за покупко-продажби, за предприемаческа дейност и огледи на място. Водете преговори, търсете нови места, терени и последователи. Тръгващият ретроградно Марс на 9-и в знака на нехармоничния ви Овен ще рестартира старите проблеми, ще изисква нов подход и ново решение на това, което сте занемерили и оставили без внимание. Връщате се към стара отговорност и грижа, край с почивките. 10-и е ден на крокодила, а той като захапе не пуска. На всички нива се отварят огромни апетити. Тенденцията е към разправии. На 11-и се срива кулата от карти, която от доста време редите.

Лъв 22 юли – 22 август

На 5-и Меркурий навлиза в знака на Темида-Везните. Постарайте се да излезете на светло в бизнес инициативите. Ще спечелят тези, които успеят да уредят нужните документи, права за ползване и разрешителни в необходимия срок. Поставете ултиматуми на длъжниците си. От 6-и до 2 октомври Венера ще се движи в знака на Лъва, а това положение ще стимулира чувствената ви и артистична природа, ще ви насочи към сценична, представителна и творческа дейност. За родените около 1 август 7-и ще донесе объркване и проблеми с документи при сключване на договори. Не се разпилявайте с много задачи. На 8-и родените в третата декада ще плащат за чуждите удоволствия. Очертават се пътувания и делови командировки. На 9-и тръгващият ретроградно Марс в Овен ще ви активизира в посоката, в която сте се отказали да се борите в миналото. Този път може да спечелите битката и до средата на ноември да си върнете отнети позиции, права и лични територии на влияние. На10-и тенденцията е към конфликти, скандали и авантюристично поведение. Отнасяйте се внимателно към идеите, които ви подхвърлят, но сами може да направите приемливи за другите личните си амбиции.11-и е ден на лично откровение за правилната посока и избор. Събуждат се заспали чувства, страсти и потенциали. Може да се заемете с отлагани в миналото лечения и да си осигурите нужните лекарства.

Дева 23 август – 22 септември

Край с маскарада на 5-и, виждате отношенията си в истинската им светлина. Ще се наложи да си поемете отговорностите и да си печелите парите без чужда намеса и протекция. Меркурий напуска вашия знак. На 6-и денят започва агресивно, с проблеми при пътуване и неуредици у дома. Не приемайте на доверие всичко което ви казват и предлагат. Лесно се оплитаме в завоалирани действия, в открити и прикрити лъжи. На 7-и ще постигнете важна цел, ако се концентрирате само върху нея, ако не мислите и не се разпилявате със странични неща. Няма достатъчно енергия, а и сили и пари липсват, за да се действа комплексно във всички направления на личната ви амбиция. 8-и е благоприятен за пътувания, преговори, командировки и подписване на нови договори. Сега е моментът да се преместите на по-добро място, да затвърдите положението си в работата и да задвижите нова бизнес инициатива. На 9-и действайте самостоятелно, на свой терен и със свои средства. Всяко влизане в зависимости ще ви наложи в бъдеще ограничения и компромиси, които може да ви вкарат в конфликти и дългове. На 10-и не очаквайте да ви направят отстъпки и компромиси. Където и да отидете ще срещате агресивно настроени хора, които ще се държат ултимативно. На 11-и сменяте посоката, обръщате нова страница в професионалните и лични връзки. Всичко предприето ще носи полза, стига да е добре замислено, претеглено и съгласувано с когото трябва.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес Луна и Марс ви гледат в опозиция. Емоциите пречат на трезвата преценка. Не бива да се действа първосигнално и да се взимат решения под въздействие на страсти и силни усещания. Навлизащият Меркурий във Везни ще донесе ползи за хората с трезв ум и студено сърце. 6-и е ден на измами и взаимни лъжи. Търговци и лихвари печелят от предоверяването ни. Навсякъде са заложени мрежи за наивници. На 7-и всичко предприето ще тръгне по правилата и ще донесе ползи. Шоуто тръгва и на екрана. На 8-и се препоръчват екипни инициативи. Внедрете се в нова творческа среда и започнете нова работа. Може да си стиснете ръцете след сключване на взаимно изгодни договори. От 10-и до 14-и ноември Марс ще се движи ретроградно в знака на опозицията ви Овена. Ще се върнете към стара вражда и стар проблем, който вече не търпи отлагане. На 10-и не участвайте в демонстрации на сила. Опитайте като за последно да се разберете с мирни средства, но ако не се получи вече може да действате с тоягата на принудата. На 11-и навлизате в рисков тридневен период, в който в хороскопа ви ще действа кръст на планетни сили. Може да бъдете въвлечени в опасни връзки, които ще донесат тотална промяна в начина ви на работа и живот.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември


5-и е ден за прочистване и пречистване. Ако в тялото или в душата ви се отвори тайна рана, това е знак, че сте нарушили някои закони на кармичната еволюция. И сънищата от тази сутрин показват какво ви пречи да живеете щастливо. Това е един от дните, в които получаваме каквото сме си заслужили в миналото със старание или невнимание. На 6-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Телеца, а Венера в конфликтния ви Лъв. С голяма вероятност ще влезете в конфликти с шефове и колеги, ще разкриете неприятни тайни или личните ви отношения ще излязат на показ. 7-и е ден на разпиляване, поради желанието да огреете навсякъде и да извлечете максимални ползи от различни места, дейности и хора. Така може да останете от два стола на земята. За родените в третата декада на 8-и животът поставя тежки изисквания. Ще се налага да работите почти без възнаграждение и да влезете в ролята на посредник между двама, които в последствие може да ви изкарат виновни за проблемите си. На 9-и тръгващият ретроградно Марс ни връща към стари битки, към неуредени сметки, отношения и договорености. Скрити тайни излизат на показ и предизвикват конфликти. На 10-и не предприемайте важни стъпки и инициативи. Не давайте непоискани съвети, отложете важните преговори за утре.11-и е ден за нови начинания, особено такива, които ще осигурят стабилна база и основа за бъдещето, за новата ви работа или за новите бизнес ангажименти. Може да подпишете изгоден договор, да си осигурите нужната подкрепа и инвестиция и да намерите терена, на който да започнете нова дейност.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес всеки се оглежда в своето огледало на реалностите, възможностите и нуждите. Един ще се види напълнял, друг, остарял, а трети променен и дано не и занемарен. Погрижете се повече за себе си. На 6-и лесно се попада в мрежи за наивници. На всички нива се предлагат изкушения, на които е трудно да устоиш. Не теглете и не давайте заеми. На 7-и може да спечелите максимално и да подпишете нови договори. Тръгвате в печеливша и перспективна посока. Уредете си важни срещи, преговаряйте и поставете условията си. Ще прескочите препятствията, които в предните дни са ви ограничавали и поставяли в неизгодна позиция. 8-и е ден на лични рекорди и на постижения, с които ще се гордеете. Някой взима изпит, друг уговаря печеливша сделка, а трети бива приет в нова група и екип. 9-и носи загуба за тези, които не са си научили урока, не са си направили труда да проучат как стоят нещата в посоката, в която ще правят важен ход. Ден на тайното знание, на проучванията, които ще помогнат да навържете факти и събития и да усетите накъде вървят важните за вас връзки и отношения. На 10-и. Луна, Слънце и Нептун образуват кръст със Слънцето ви. Бъдете особено внимателни и отговорни за делата и избора си. Ден на огромните апетити, които може да ви вкарат в капани на страстта и лековерието. 11-и може и да не започне по правилата, но до вечерта ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес. Старото си отива, правят се стъпки в нова посока, по нов начин тръгват отношенията и сключените договори ще бъдат равностойни.

Козирог 22 декември – 20 януари


На 5-и Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Везните. Ще се наложат промени в деловите ви и бизнес отношения. Очертават се опити за намеса и ограничаване на правата, на личната ви територия на работа и влияние. В този ден не може да си позволиш да бъдеш близък с конкуренцията. От 6-и Венера вече не ви гледа в опозиция. В любовния ви живот започват благоприятни промени. Денят не е добър за прибързано обвързване, но е добре да се уточняват позиции, намерения и искания. На 7-и постигате максималното и получавате допълнителни екстри. Концентрирайте се над най-важните си задачи. На 8-и родените в третата декада ще имат успешен в делови и творчески план ден. Пътувайте, но за предпочитане с наземен транспорт. Ще направите силен ход в бизнеса и може да си осигурите повишение или нова работа за зимния сезон. На 9-и тръгващият ретроградно Марс в знака на нехармоничния ви Овен, ви връща към стари битки, към конфликти, които ще навредят на всички участници в ситуацията. Дано успеете да омиротворите положението.

10-и е ден на насилие, старото се руши. Налагат се нови правила, влизат в сила нови споразумения, които ще ограничат нечии права и пълномощия. Ще се действа от позиция на силата. 11-и е ден на болезнени решения и трансформации у дома и на работното място. Взимате решение къде и с кого да живеете, накъде да насочите бизнеса и личните си ресурси.

Водолей 21 януари – 19 февруари


На 5-и тонът в отношенията се втвърдява. Всеки тръгва напред решен да не прави повече компромиси. Препоръчителна е диета, ограничаване и на някои връзки, които до момента са ви носили само разочарование. Меркурий навлиза в знака на хармоничните ви Везни. На 6-и Венера навлиза в знака на опозицията ви Лъва. Очертават се проблеми във връзките. Може да разберете за изневери и сами да изневерите. Ден на измами и опасност от раздвоение на съзнанието. На 7-и се оказвате във властта на разсейващи фактори. Така губите реалната преценка в ситуацията и може да направите грешен ход. 8-и е ден на преустройства, на лечение и изцеление. Сега е момента да направите и промените, които дълго сте отлагали. Прехвърляте се на нова работа. Някой дава клетва за вярност, друг е готов на доброволна жертва в името на децата и тяхното бъдеще. На 9-и стигате до корена на проблемите, получавате ценна информация и откривате тайни, които ще ви влезат в работа и ще помогнат да се справите със ситуацията и стагнацията. Ден, в който учителят си намира ученици и обратното. На 10-и може да приключите успешно задачи и творчески проекти, които ще ви донесат популярност и слава. Бъдете внимателни. Днес всеки тръгва с голямата кошница и е решен на всичко, за да получи желаните постове, пари и екстри. 11-и е ден на откровение за бъдещето. Сякаш се събуждате от сън, усещате каква е важната посока и накъде трябва да се върви, за да поддържате едно постоянно ниво на развитие в бизнеса и в личните отношения. Ден с огромна преобразуваща сила.

Риби 20 февруари – 20 март

5-и увеличава дистанциите, което емоционалните Риби трудно ще понесат. Някой ще получи отказ за срещи и за планирани мероприятия, друг ще трябва да промени цялата си програма, за да бъде където се чувства добре. Ден на преобразяването. На 6-и навлизащата в Лъв Венера стимулира сценичната ви изява, желанието да сте част от шоуто, да се говори за вас, да сте в светлините на прожекторите и да ви ръкопляскат. Склонни сте на всякакви компромиси в тази посока. Лесно може да бъдете зарибени и употребени за нечия кауза. На 7-и е важно да се занимавате само с това, което е от особен приоритет и не търпи отлагане, което ще ви осигури нужните екстри, пари и възможности за професионално израстване. Вечерта си поръчайте сън, в който до видите решението на проблемите.

8-и е активен и творчески ден. Уредете си среща с бъдещи и настоящи шефове, посредници снабдители, учители и спонсори. 9-и ви връща към стари ограничаващи мерки и положения, които трудно ще изтърпите. Ще спечелят добре информираните. Марс тръгва ретроградно, отваря стари рани и изисква бързо решаване на отлаганите въпроси и проблеми.

На 10-и Слънце и Луна образуват кармичен кръст с Нептун и с рожденното ви Слънце. Очертава се тежък и рисков ден, с проблеми между родители и деца, с поставяне на ултиматуми и неадекватно поведение, което може да ви вкара в преразход на сили и средства. Сутринта на 11-и и най-малката капка ще прелее чашата на търпението. Към обед вече се справяте с проблемите, намирате правилното решение и постигате нужното примирие. Може да се подпише важен договор.


 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.