Седмичен хороскоп за 4-10 юли

Седмичен хороскоп за 4-10 юли

Вижте какво ви вещаят звездите за седмицата ...

Овен 21 март – 20 април

 

Добре е днес да се отдадете на активна почивка и релакс, да посетите център за красота, да си доставите удоволствие за тялото и душата с ползването на полезни продукти на здравословни места. Проблемът е, че неочаквано програмата ви може да се обърка. Ще се намесват агресивни и провокиращи фактори и хора, които ще ви вадят от равновесие. Не поемайте излишни рискове. Периодът започва с три тежки и рискови дни за родените около 1-10 юли, които ще преживеят болезнени моменти около лунното затъмнение на 5-и. Дайте си сметка кое е по важно, семейството или професионалните ви отговорности. На 7-и духовете се успокояват, а на 8-и сте на точното място. На 9-и падат маските в преносен смисъл, докато медицинските остават. На 10-и не се обвързвайте.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ако до момента сте били подтискани и държани под контрол, днес ще се освободите от тежки отговорности и зависимости и ще направите личен избор. На път сте да смените работата или да се преместите на по добро място временно за лятото. Може да намерите и допълнителна ангажираност носеща доходи. Но да си знаете, че предприето на ретрограден Меркурий ще трае кратко. До 6-и проблемите на другите ще ви осигуряват предимства. Получавате това, към което отдавна се стремите. Конкуренцията ви е поставена на колене. 5-и ще ви донесе предимства при договаряния и съвместни делови участия. На 6-и не е време за компромиси. 7-и изисква да постигнете примирие, но на 8-и ще загубите чувството си за мярка. 9-и увеличава дистанциите. На 10-и не се обвързвайте.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Проведете лечения и прочистващи процедури. Днес всичко полезно лесно се усвоява. Асансьорът на промените се задвижва. Един тръгва нагоре, друг изпада от класацията. Планирайте за неделя среща на екипа и на хората, с които смятате да вървите заедно в бъдеще. Тази вечер тръбачът–съдба свири сбор и ни събира под знамената на общите ни интереси. Не е време да оставаш извън играта. 4-и е магичен ден позволяващ да се отървем от проблемите на миналото. На 5-и се движете в своя среда и сред свои. Това пълнолуние ще извади на преден план нови играчи в бизнеса и политиката. Затъмняват се старите доминиращи до момента фактори. 6-и е ден на комплексарите, които стават много опасни, ако им застрашиш интереса. В следващите три дни водите в играта. 10-и е рисков.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Родените в първата декада да не поемат излишни рискове. Луна и Марс са в конфликтни аспекти със Слънцето ви. Очертават се детронации и елиминации. Ден на пръстена и колелото. Един ще се обвърже, друг ще прекрати връзка, но и за двете решения ще съжалявате след време. Работата и семейните дела са противопоставени. Едното ще куца за сметка на другото. Предстоят ви три тежки дни. 4-и е ден на колелото, което е било отгоре ще тръгне надолу. 5-и идва с рисково за вас пълнолуние придружено с лунно затъмнение. На 6-и попадате под кръстосан огън, но на 7-и положението се успокоява. 8-9-и ще донесет награда за положените в миналото усилия. 10-и е ден на манипулации. Продава се негодното и непродаваемото, а може да се купи ненужното.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес е добре да посетите център за релакс и разкрасяване. Това, което е било актуално за вас вчера днес губи смисъл и значение, а подтисканото от дълго време изплува на повърхноста на стаените амбиции и желания. Време е да направите разбор на връзките си. Едно партньорство и личен ангажимент остават в миналото, но нещо ново се задава на хоризонта. Промените са необратими. 4-и е ден за релакс и здравословни процедури възвисяващи тялото и духа. На 5-и ще се наблюдава пълнолуние с лунно затъмнение. Ще се провеждат обществени мероприятия и ще се случват събития засягащи бъдещето на много хора. 6-и ще ви отнеме една роля и ще ви вкара в друга. Загубеното на 7-и няма да си върнете. На 8-и губите и чувството си за мярка. 9-10-и ви връщат права.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Луна и Уран ви облъчват в префектни аспекти от другите два земни знака. Може да си позволите малко повече личен разкош, а и работата ви ще потръгне. Доставете си радост за ума и сетивата. Ще блеснете в средата си и ще привлечете погледите на хора важни за бизнеса и личния ви живот. Облечете новите дрехи, тествайте нов козметичен продукт и себе си в новата ситуация. На 4-и родените в първата декада ще получат максимални шансове. На 5-и участвайте в съвместни делови и творчески инициативи. Съдбата ви е отредила най-доброто възможно в ситуацията. На 6-и се притаете и не претендирайте много. Не се намесвайте в чужди битки. 8-и идва с някакво на пръв поглед приемливо разведряване, но на 9-10-и ще бъдете поставени под нечия пагон.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Луната навлиза в Козирог и заедно с Марс сключват рискови аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Съдбата ще завърти своето колело. Един полита надолу, а друг ще бъде издигнат на водещи позиции. Може да се окажете и в двете положения, но на различни места и в различни отношения. Загубите ви може да се превърнат в предимства, но и обратното. До 6-и на обед ще изживеете критични и рискови моменти. В хороскопа ви ще се задвижи кръст на планетни сили. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение. До десетина дни работата и животът ви качествено може да се променят и объркат. До 12-и не подписвайте нови договори. 7-8-и ви дават повече възможности, но в момента не сте в добра юридическа позиция. Движете се на пръсти.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес си дайте почивка, погрижете се за тялото и душата на приятно място с приятни творчески занимания. Полезните вещества чудесно се усвояват, но за утре се препоръчва диета. Не допускайте провокатори в средата си. Откажете поканата, която ви изпълва с неприязън. Двама спорещи и вечно недоволни може да ви провалят и работата и почивката. Избягвайте конфликтите. 4-и е ден за релакс, но на 5-и е важно да се срещнете с тези, с които ще действате заедно в бъдеще. 6-и е рисков за родените в първата декада. На 7-8-и работите за чужда каузи и интереси, личните ви отношения и работата ви зациклят. На 9-10-и правите удобни за околните собствените си намерения и амбиции. Ще накарате да ви слушат и обслужват. Намирате на всеки слабото място.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днешният ден обръща нова страница в отношенията ни. На прага сте на раздели, но се отварят и възможности за нови дейности и посоки. Колелото на съдбата се завърта и невъзможното вчера става възможно днес. Налагат се болезнени рокади, но без промени няма да минете. Намерете място за отдих и релакс, където може да обмислите нещата и да вземете правилното решение. 4-и е ден на промени, които е добре да яхнете и използвате, а не да заставате срещу тях. На 5-и декларирайте с кого сте и накъде отивате. 6-и е зареден с агресия и безкомпромисност. На 7-и ще се договорите и постигнете примирие. 8-и ви дава шанс да блеснете в средата си и да извлечете ползи. На 9-10-и правите грешни ходове, губите позиции и пари, продавате идеите си на ниска цена.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес се дистанцирайте от хората, които считате за конкуренти и които винаги ви разбалансират. Не пътувайте, ако не е наложително, намерете тихо и спокойно място за отдих и почивка. Наблегнете на полезните храни и продукти. Ще се почувствате възродени и пречистени. Родените в първата декада да не поемат излишни рискове. В хороскопа ви се задвижна кармичен планетен кръст. 4-и е рисков. На 5-и е пълнолуние в Козирог, съпроводено с лунно затъмнение. Започват битки и взаимни детронации. Ще се раждат и ще падат герои. Имате шанс да се докажете и да покажете на какво сте способни. На 6-и губят хорота с едипови комплекси. 7-и е балансиращ ден, а на 8-и ви чака победа. 9-и увеличава дистанциите. На 10-и не се обвързвайте, не сключвайте договори и брак.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес не е ден за работа. Едни приоритети отстъпват място на други. Полезните вещества прекрасно се усвояват и всичко си намира мястото в организма ви. Проведете нов тип лечение, започнете процедури носещи релакс за тялото и душата. Една невъзможна връзка или дейност става възможна и отваря по-добри шансове за личен и професионален растеж. Но нещо друго си отива. На 4-и зарежете работата. Ден за активен отдих и лечебни процедури. Предприетото на 5-и ще донесе ползи и ще ви вкара в нов отбор. На 6-и никой не е сколонен на компромиси. Ако не нападнеш ще те атакуват или ще те изкарат виновен за всичко. На 7-8-и постигате победи, пътувате към нова работа, връзка и любов. Луната е във Водолей. 9-и е ден на важни разкрития. 10-и ни оплита в мрежи от лъжи.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден на колелото. Невъзможното става възможно, но и обратното. Ще се доберете до информация, помагаща да решите тежък проблем и да направите своя ход преди конкуренцията да се усети и реагира на промените. Сменете подхода, опитайте да се дистанцирате от тези, с които искате да се сближите. Такива хитринки ще помогнат и в любовта. Планирайте за утре среща на екипа. 4-и е магичен ден. Може да се решат доста проблеми. На 5-и е препоръчителна диета и избирателност във връзикте. 6-и е ден на изкушения и битки. На 7-и не си нарушавайте спокойствието. В края на работното време на 8-и идват добри новини. 9-и отделя приятелите от враговете. На 10-и правите удобни и приемливи за някой друг собствените си желания и амбиции.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.