Седмичен хороскоп за 4-10 септември

Седмичен хороскоп за 4-10 септември

Овен 21 март – 20 април

Очертава се чудесен уикенд. Пътувайте, уредете си лични и делови срещи и се наслаждавайте на всеки момент. Преодолявате с лекота бариерите. 4-ти. Тенденцията в този ден е нещата да тръгнат като по вода. Дори и да е имало проблеми решение ще се намери. 5-и. Един от най-благодатните и хармонични дни в месеца. Предприетото ще има успех или ще ви отведе към него. 6-и. В деня преди точното новолуние липсва енергия. Няма да ни стигнат силите да се съберем и разберем дори и в деня на Съединението. 7-и. След точното новолуние тази нощ Луната започва да нараства. Ще се събудите с усещането за цел и посока, за нещо важно и значимо, което е добре да предприемете. 8-и. Днес не може да си позволите изчакване и пасивност, но и прекалената активност без покритие е лош вариант. Време е за старт на нова фирмена дейност, за отваряне на нови търговски обекти, галерии и панаири. 9-и. Неблагоприятен ден за работа в екип и за предприемане на колективни дейстивя в една или в друга посока. 10-и. Днес Луна и Венера се срещат в първите градуси на Скорпиона. Трудно ще избягате от една случайна среща и връзка, която ще ви обърка плановете.


Телец 21 април – 20 май

През уикенда ви въздейства кръст на планетни сили. Очертават се раздели и пътувания, които няма да ви отведат на точното място. 4-ти. Днес и утре планетите от Лъв, Скорпион и Водолей образуват кръст с вашето Слънце. Интересите ви ще се сблъскат с тези на силни противници. 5-и. Днес сте на прага на семейни конфликти и спорове с роднини по имотни въпроси. Не се ангажирайте с покупко-продажби на имот и не участвайте в посреднически услуги. 6-и. Ден за приключване на сметки и сделки. Нищо ново да не се започва преди да се уточнят отговорности и задължения. 7-и. Ден на устата, няма да си спестите вербалната атака към тези, които ви застават на пътя. Този ден разделя рязко приятелите от враговете и позволява да изкажете личните си претенции. 8-и. Денят е благоприятен за старт на нови проекти и инициативи. 9-и. Ден на фатално привличане не само в любовта, но и в деловите отношения. Не разширявайте кръга от познанства и странични връзки. 10-и. Днес Луна и Венера навлизат в знака на опозицията ви Скорпиона. Родените в първата декада ще бъдат подложени на емоционални и любовни изкушения.


Близнаци 21 май – 21 юни

4-ти. Ден на откровение за правилната посока, за верния избор на позиция и цел. Концентрирайте се над най-важното за момента и до вечерта ще го разрешите, ще вземете решение и ще ви олекне. 5-и. Ден за огледи на имоти и терени, дайте капаро ако нещо сте си харесали. Пътувайте, посетете пазари и тържища, свържете се с подходящите хора, с които да тръгнете заедно напред в деловите и лични отношения. 6-и. Предстои ограбващо силите и възможностите ви новолуние в знака на нехармоничната ви Дева. Днес вредни и тъмни сили ще се намесват в живота ви. Всичко да се проверява. 7-и. Ще се събудите с вярното усещане за посока и цел, но до вечерта нищо ново не започвайте, а проучете нещата, за да може в следващите дни да тръгнете в избраната посока. 8-и. Днес пасивният човек ще претърпи поражение. Активизирайте се максимално, сключете нови договори, стартирайте нов бизнес или разширете стария. 9-и. Днес е важно да сте двама в люлката на живота и да не допускате други хора в работата и в личните си отношения. 10-и. Ден на представителни срещи, на успешни преговори и сключване на съглашателства.


Рак 22 юни – 21 юли

Периодът ще започне делово, но ще завърши с любов и предложение. 4-ти. Ден на реката от възможности, която криволичи между нашите желания и възможностите, които ни предлага живота. Възползвайте се от всеки шанс. 5-и. Ден на базата, на възможността да намерите нов дом или офис и да се изкачите на по-висока навивка в материален и бизнес план. Сдобивате се с нови съседи или ви приемат в нова среда. Личното ви хоби ви среща с потенциални приятели или работодатели. 6-и. Денят е тежък и рисков. 7-и. Днес се събуждате с откровение как да се реши важен за вас въпрос. Доверете му се. 8-и. Днес и утре Луна и Меркурий от Везни и Плутон от Козирог образуват кармичен кръст с рожденото ви Слънце. Някой може да се опита да ви отнеме предимства, да се настани на вашето място или да ползва терена, който вие сте облагородили и използвали до момента. 9-и. Ден на фатално привличане, на неравностойни, вредни и губещи връзки и запознанства. Вкарвате си автогол с предложенията и признанията, които се каните да направите. Не си определяйте първа среща, а и на втората не правете предложение. 10-и. Навлизащата в Скорпион Венера вече ви облъчва хармонично. Време е за важни срещи, за делови и лични разговори, за любовно предложение, което ще прерасне в делово или обратното.


Лъв 22 юли – 22 август

Един животопроменящ уикенд. Противопоставяте се на всичко, което ви пречи и спъва и избирате нов път на развитие. 4-ти. Ден на реката от възможности, амбиции и намерения. Всичко може да се постигне и уреди, стига да синхронизирате действията си с близките. 5-и. Днес може да уредите имотен и наследствен спор. Родените в последните дни на зодията да не си превишават правата и да не навлизат в чужда територия. Приберете се навреме ако пътувате. Вечерта е рискова, липсва ви енергия. 6-и. В деня на Съединението Луната е в критичния си ден преди новолунието, където липсва енергия, тъмнината е обзела сърцата и надежда за оправяне на положението не се вижда. 7-и. Ден на откровение за правилната посока и избор. Проблемът е, че интуицията ви говори едно, а наоколо се говори друго. 8-и. Време е за вашия лъвски скок. Дано правилно сте преценили ситуацията и успеете да действате в точния момент. Не оставайте пасивни, ако не искате друг да вземе определеното за вас. 9-и. Не приемайте нови членове в отбора или в работата, която движите, независимо, че трудно се справяте и са ви нужни свежи сили. Ден на Адам, Ева и Змията. Изкушението действа подмолно, руши стари и перспективни връзки. 10-и. Родените в първите дни на зодията днес са под двойния обстрел на Луна и Венера. Трудно ще издържите на едно любовно изкушение, ще се решите на пътуване или на срещи, на които може да ви спретнат компромат.


Дева 23 август – 22 септември

4-ти. Ден за съвместни действия и координация на проекти и начинания. Ще получите подкрепа, ще намерите съюзници и ще имате шанс да постигнете поне една важна за вас и за бъдещето на близките ви цел. 5-и. Ден с хармонична, оздравяваща и пречистваща енергетика. Постарайте се да изхвърлите от тялото и живота си всичко вредно, ограбващо и разболяващо. 6-и. Честваме Деня на Съединението в един от черните лунни дни, когато Луната е хваната в примката на новолунието, тъмнината е непрогледна и пътят напред не се вижда. В такъв момент може да направите грешен ход и крачка, която ще донесе само главоболия, проблеми и неприятности. 7-и. Днес се борите с вятърни мелници, заставате на позиция, която подсъзнателно усещате, че е губеща, но ви е трудно да се откажете от поетите ангажименти. 8-и. В този ден във въздуха витае агресия, търсят се изкупителни жертви. 9-и. Препоръката е да работите самостоятелно, на свой терен и с лични средства. Не допускайте намеси. 10-и. Един от силните ви и пробивни дни за месеца. Лесно ще намерите спонсор, ще ви подадат ръка и може да се включите в перспективни дейности.


Везни 23 септември – 22 октомври

4-ти. Пътувайте, преговаряйте, направете нужните огледи и уговорки за съвместен бизнес или живот. Може да постигнете отдавна мечтана цел. 5-и. Ден на разтварящият се лотос. Енергетиката е блага, пречистваща и одухотворяваща. Засаденото в момента ще даде догодина богата реколта.

6-и. В този празничен ден липсва енергия, тържествата вървят вяло, няма оптимизъм и нищо не върви по правилата. Не си поставайте тежки задачи и не приемайте участие в публични изяви и мероприятия. 7-и. Ден за планиране и проучване на всичко, което представлява за вас амбиция, ценност и интерес. Не бързайте да тръгвате с голямата кошница. До вечерта много неща ще се променят, много думи ще се изприказват, но малко работа ще се свърши. 8-и. Луната навлиза във Везни и до вечерта среща Меркурий. Стимулират се бизнес инициативите. Ще привлечете публика и нови клиенти. 9-и. Още от сутринта ще ви се обаждат с предложения за съвместна работа или действия в нова посока. Това е най-неблагоприятният ден в месеца за работа в екип и за поемане на колективна отговорност. Не се съгласявайте и на колективни трудови договори. 10-и. Ден за публични участия, за приятелски срещи и визити, за посещение на панаири и изложения.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Очертава се труден уикенд с грижа за удобствата на другите, а за вашите едва ли някой ще помисли. 4-ти. Днес и утре планетите в Лъв, Телец и Водолей образуват кръст с рожденото ви Слънце. Ще се случват утежняващи събития, ще се променят плановете ви в последния момент. 5-и. Ден на споразумения с роднините и децата за покупко-продажба на имот и уреждане на наследствени отношения. Олеквате откъм собственост и може да се решите на сделка, която не ви е по сърце, но ситуацията го налага. 6-и. Ден за приключване и прекратяване на контакти и пълномощия. Предстои новолуние, енергията е на ниско ниво. Не поемайте ангажименти свързани с тежко умствено и физическо натоварване. 7-и. Още със ставането ще почувствате накъде да тръгнете и как е добре да постъпите в една трудна ситуация на избор. 8-и. Ден за рекламна дейност, за привличане на нова клиентела и откриване на нови търговски обекти. 9-и. Днес някой ще направи опит да се „присламчи” към създаденото от вас, към работата и печелившия ви бизнес. Ограничете контактите, не позволявайте намеси в делата и в личния ви избор. 10-и. Луна и Венера вече са във вашия знак. Ден на любовни авантюри, на представителни срещи, на участия в артистични и светски мероприятия и творчески изяви. Ще ви харесат, ще получите висока оценка и одобрение на конкурси.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

Успешен и творчески уикенд. Препоръчват се пътувания, делови и приятелски срещи. Ще спечелите от всеки проведен разговор и обмен на идеи. 4-ти. Подновете контакти с близки, приятели и стари колеги. 5-и. Денят носи омиротворение и стабилност. 6-и. Тъмнината на предстоящото новолуние помрачава настроението и ни поставя в рискова ситуация. Започнатото с голяма амбиция ще зацикли и ще ви постави в неблагоприятна ситуация. Върнете дълг и приключете работата, която сте обещали. 7-и. Днес вървите против себе си, не се вслушвате в гласа на интуицията и лесно влизате в конфликти. Родените в третата декада може да направят прибързан и несъгласуван ход. 8-и. Край с изчаквателната политика. Денят изисква концентрация и съгласувани действия. Включете се в колегиалните и приятелски инициативи, започнете ремонти, подновете работен процес и обновете дейноста си в съответствие с променените условия и обстоятелства. 9-и. Независимо екстрите и изгодните предложения днес не се препоръчват участия в колетивни инициативи. 10-и. Ден за представителни срещи и сключване на нови договори. Като за финал може да имате и любовно обяснение. Луна и Венера се целуват в нощното небе.


Козирог 22 декември – 20 януари

4-ти. Днес печелят съвместните усилия насочени в една посока. Търсете съмишленици за работата, която вършите или сте на път да започнете. Ще се намерят спонсори. 5-и. Ден за пътувания и делови контакти. Планираното днес ще се осъществи с лекота. В момента голяма част от конкурентите ви ще се насочат в друга посока. 6-и. Предстои новолуние в хармоничната ви Дева. Ще намерите кой да свърши неприятната работа. Не бързайте с взимането на отговорни решения. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли. Не носете изделия от кости и рога. 7-и. Съветът е да вървите по своя път, без да позволявате намеси. Тръгнете в посоката, в която нещо ви привлича неудържимо. 8-и. Родените в първата декада може да приемат неравностойна работа, която няма да им носи удовлетворение, но пък ще изкарват пари. Ще се наложи временно да оставите нещо свое, за да се грижите за чуждото. 9-и. Не участвайте в колективни дейности. Ще се натоварите с допълнителна работа поради нечия некадърност или отсъствието на шефовете. 10-и. Предприетото ще носи късмет и ползи.


Водолей 21 януари – 19 февруари

В този уикенд ще поемате непосилни отговорности, а хора с положение и власт няма да ви влизат в положението. 4-ти. Луна и Уран от Лъв и Телец образуват кармичен или така наречения първичен кръст със Слънцето ви. Този кръст се е получил, когато първите хора са сложили камък върху камък. Днес е срещата ви с личната ви карма, с това от което не можете да избягате, а и не трябва. 5-и. Денят е труден повече за родените след 10 февруари. Може да изпаднете в доброволна или принудителна изолация. 6-и. В деня на Съединението, Луната е в позиция преди новолуние, което е едно от най-тежките, рискови и неблагоприятни положения. Хората са изтощени и обезверени. Може да избухнат конфликти по незначителни поводи. 7-и. Денят отделя зърното от просото и доброто от злото. Ще почувствате ясно къде ви е място и от къде трябва да се измъкнете и дистанцирате. 8-и. Край с изчаквателната политика. Съвпадът на Меркурий и Луна в знака на Везните е чудесен аспект за старт на нови производства и за рестарт на прекратеното поради една или друга причина в миналото. 9-и. Не допускайте хора-прилепала да се прикрепят към дейността и работните ви проекти. 10-и. Луна и Венера навлизат в нехармоничния ви Скорпион. Вървите към изневери и ситуации, в които ще разберете за такива. Може да срещнете кармичната си любов при тежки обстоятелства.


Риби 20 февруари – 20 март

4-ти е денят на реката от възможности, в която Рибите ще плуват спокойно и с ентусиазъм. Днес ще почувствате прилив на сила и подкрепа, особено ако сте близо до вода. 5-и. Денят е благоприятен за преговори по имотни въпроси. Трудно ще се разберете с роднини за наследствени делби, но първата крачка може да бъде направена. 6-и. Един от най-тежките ви и рискови дни за месеца. Предстои новолуние в знака на опозицията ви Девата. Моментът е слаб и проблемен за хората с гастритно-язвени предразположения. 7-и. Ще се събудите с откровение за правилната посока и избор, за пътя който трябва да поемете и за бъдещата си връзка с някого. Доверете се на интуицията, направете избора повече със сърцето, а не с ума. 8-и. Днес във въздуха се усеща агресия. Ако стоиш пасивен ще те изместят от хранилката и поилката. 9-и. Ден на фатално привличане, особено в любовта. По един или друг начин си вкарвате Троянски кон в живота или в работата. Прочетете дребния шрифт на това, което ви дават за подпис. Тенденцията е да ви бъде прехвърлена чужда работа, дълг, грижа или отговорност. Внимавайте. 10-и. Един от най-силните ви и успешни дни. Сега е моментът да се срещнете с потенциални клиенти и работодатели, да подпишете нови договори, да обедините сили и ресурси в една взаимно изгодна дейност.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.