Седмичен хороскоп за 4-10 май

Седмичен хороскоп за 4-10 май

Овен 21 март – 20 април

Ограничете контактите. Всичко предприето в събота ще тръгне накриво и ще изкриви отношенията.

Някой друг ще спечели много на гърба на всички останали. В неделният ден поспете, не планирайте тежка и натоварена програма. Ориентирайте се към прочистване на тялото и душата от натрупаната шлака. Ще почувствате съвсем ясно кое е полезно и кое е вредно за вас. В понеделник не може да останеш пасивен, но и прекалена активност не се препоръчва. Гергьовден е, ден на храброста. Бъдете готови да посрещнете всички изпитания на живота и да се включите в инициативите на близки и приятели. Не се и опитвайте да се криете от личните си отговорности. За 7-и не се препоръчва работа в екип и поемане на колективни поръчки. Отговорности и печалби ще се разпределят наравностойно. Ще спечели този, който не си е мръднал пръста, но е на висока позиция или координира нещата. И както е казал на времето Константин Иречек в такъв ден „ Можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните”. Вечерта припламват искри в отношенията. Не подхранвайте скандала. Навлизате в труден период. 8-и започва с разточителност, която не ви е присъща. Но в този ден не се пълнее, хапнете наволя. На 9-и се обадете на близки в чужбина, а на 10-и очаквайте компроматна атака, която ще ви скара с партньорите у дома и на работното място. 

Телец 21 април – 20 май 

Предстои новолуние във вашия знак в първите часове на неделния ден. Енергията ви е на кота нула. За събота не се препоръчват прекалени натоварвания, активна и рискова програма. Странични сили и фактори ще се намесват в добре подредената ви вселена и нещата ще се объркат. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии и проведете общо прочистване на организма. На 6-и планетата на бизнес инициативите Меркурий навлиза във вашия знак и бърза на среща с Уран, който се явява негова горна октава. И ако Меркурий се свързва с човешкия ум, то Уран транслира насоките идващи от космическия разум. Съвпадът на тези две планети ще помогне лесно да уловим тенденциите за бъдещото развитие на всяка нова инициатива. През целия месец май ще ви идват чудесни хрумвания и идеи, които може да ви помогнат да успеете и да забогатеете. Ще усещате в каква работа или дейност „има  хляб”, къде нещата ще се провалят или ще успеят в бъдеще. На 7-и ограничете контактите и не споделяйте плановете си. Вечерта е рискова, приберете се навреме. На 8-и подпишете нов договор и направете някои поръчки. Организирайте обилни обеди и вечери, няма да напълнеете. 9-и дава ход на договори с чужбина. Подайте документи за работа. На 10-и чакайте конфликти, особено в следобедните часове. 

Близнаци 21 май – 21 юни 

Новолунието в знака на Телеца ще преразпредели квоти и печалби, ще отнеме от един и ще даде на друг. С голяма вероятност някъде ще се концентрира много капитал и ресурси за сметка на хора, които ще останат излъгани и ощетени. В съботния ден ограничете максимално контактите, не предприемайте стъпки в нова посока и бъдете отговорни за бъдещето на тези, които зависят от вас. Прекратете фалшиви връзки и присъствия. Ако в главата ви се върти натрапчивя мелодия, това е знак за психично въздействие. На 5-и не вървете против интуитивните си възприятия. Яжте само това, което ви се дояде. На 6-и Луната навлиза в Близнаци. Очертават се пътувания и гостуване. Вътрешната ви енергия се активизира и търси поле за изява. Преди да започнете каквато и да е работа, прегледайте състоянието на машини и оборудване. За 7-и не планирайте колективни срещи и публични изяви. Не е ден за запознанства. Ще е трудно да ограничете контактите, но е препоръчително да стоите настрана от публични и сценични изяви. Луна и Марс от вашия знак са в опозиция на Юпитер и в пречупващ аспект с Нептун. Бъдете сигурни, че ще плащате за чуждите удоволствия. Не се изхвърляйте с подаръци и покупки. На 8-и рискът ви диша във врата. 9-и носи благоприятни новини и покани от чужбина. 10-и е провокативен ден, внимавайте какво си пожелавате. 

Рак 22 юни – 21 юли 

На 4-и дори и печалбите ни ще се обърнат в загуби или ще ги оценим като такива в бъдеще. Тъмните сили се активизират. Не влагайте големи суми в рискови начинания. На 5-и ще се събудите с вярното усещане как да постъпите в една трудна ситуация и на каква храна да наблегнете в бъдеще, особено ако се налага да спазвате диета. Правете това, което ви идва от вътре. На Гергьовден се препоръчва умереност. Не бива да сте пасивни, но и прекаленото натоварване ще ви се отрази зле. За 7-и не планирайте съвместни инициативи, не провеждайте събрания и се пазете от случайни контакти. Бъдете сигурни, че ще плащате за чуждите удоволствия, а за вашите никой няма да се погрижи. Желанието да изпъкнете в средата си ще ви направи редкопръсти. Вечерта може да се очакват изблици на агресия, тенденция към скарване и раздели. На 8-и Луната навлиза във вашия знак, където се чувства на трона си. Едно пътуване ще ви се отрази добре и ще помогне да решите важен семеен въпрос. Може да подпишете нужните договори и да направите необходимите заявки. Планирайте хубаво похапване, не е ден за диети. На 9-и ще трябва да вземете болезнено решение по отношение на връзките си с чужбина или с чуждестранна фирма. За петък се очертават конфликти. Внимавайте какво си пожелавате и не давайте повод за компроматна атака. 

Лъв 22 юли – 22 август 

Предстои тежко за Лъва новолуние в знака на Телеца. Не предприемайте важни стъпки в съботния ден, ако не искате да влезете в опасни връзки и да се обвържете неравностойно. Не се съгласявайте на неизгодни оферти. Утрото на 5-и ни събежда с верен усет за полезното и вредното, но вие едва ли ще се съобразите с усещанията си. В този ден тече програма за преразпределение на ресурси и квоти. Ще се наложи да се откажете от едно, за да имате друго. С навлизането на Меркурий в Телец на 6 май се усложняват още повече нещата в бизнес план. До 21 май е добре да не сключвате съмнителни или потенциално неизгодни за вас споразумения. В момента трудно улавяте тенденциите и сякаш не виждате резервните варианти, но с навлизането на Меркурий в Близнаци на 21 май ще се очертае и печеливш за вас вариант. Най-неблагоприятният ден за партньорско обвързване е 7-и. Не влизайте в нова група и в нова среда. За 8-и се очертават срещи, на които може да доминирате и определяте правилата. Проблемът е, че в много посоки сте сложили розовите очила или такива с неточен диоптър. Не пропускайте в този ден хубавото похапване. На 9-и чакайте предложение от чужбина и сами направете такова. На 10-и следобед вече играете своята игра. Луната навлиза в Лъв. Поне едно ваше желание ще се изпълни. 

Дева 23 август – 22 септември

На 4-и на всички нива действат тъмни сили. Някой може и да ви направи услуга, но в бъдеще ще иска да се реванширате. В този ден няма безплатен обяд, независимо, че ще бъдете поканени на такъв и на пръв поглед всичко ще изглежда чудесно. Дано усетите фалша и лицемерието в околните и сами не подхождате фалшиво. 5-и е силен ден по отношение на диетология и дегустаторство. С някакво шесто чувсто ще усетите кое е полезно или вредно за вас, къде са важните за бъдещето ви хора и дейности и от къде бързо трябва да бягате. Срещите ви на 6-и може да ви уредят с нови договори и работа в бъдеще. Не стойте пасивни, водете преговори, опитайте да привлечете погледите. 7-и е критичен ден за връзките. Може да попаднете в рискова среда и да се обвържете неравностойно. Не насрочвайте срещи и запознанства и не сключвайте нови договори. Вечерта не оставайте с преспиване на чуждо място. Отложеното за следващите дни ще тръгне в изгодна за вас посока. На 8-и организирайте съвместни инициативи и сключете нови договри. В този ден не се пълнее, позволете си известно разточителство в храната. На 9-и може да получите и оферти от чужбина или да купите еднопосочен билет. На 10-и не участвайте в спорове, за които не сте подготвени. В този ден казаната дума ще бъде хвърлен камък в градината на личиня ви интерес. 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 4-и лесно се прилепва към неподходяща среда. Бъдете верни на себе си и точно в този ден не си позволявайте нестандартни връзки и подход, който не отговаря на поведението и положението ви. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли. Спазвайте диета не само в храненето, но и във връзките. В неделя се доверете на усещанията си и не правете нищо по принуда. Ще почувствате остро кои са вашите хора и кои са чуждите, от които не бива да си позволявате да зависите. На 6-и се активизира прогностичният ви усет, а това ще помогне в следващите дни да вземете правилното решение. 7-и изисква самостоятелна работа, на свой терен и по възможност със свои средства. Всичко, което предприемете сами ще тръгне успешно, а това, което започнете в екип с голяма вероятност ще се провали или ще се намеси в плановете ви за бъдещето. 8-и е ден за преставителни срещи, за хубаво похапване, за преговори и споразумения с качествени партньори. Очертават се публични изяви, на които ще блеснете. Не са изключени провокации, ако сте нагазили в чужда територия на интереси и влияние. 9-и идва с неприятни новини, които ще изискват промени и трансформации на дейности и усилия. Предстои преобразяване. До два дни влизате в нова роля или попадате в нова среда. 10-и е ден на петела. Внимавайте в приказките и признанията.  

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Предстои новолуние в знака на опозицията ви Телеца. Родените в първата декада ще изживеят стресови моменти в съботния ден. Не поемайте излишни рискове, не влизайте в странични връзки и не си позволявайте волности в любовта и секса. Всяка кръчка извън семейната пътека може да ви вкара в копроматна игра, която ще ви се отрази зле в материален план. На 5-и се доверете на интуицията, а не на разумните на пръв поглед доводи. Правете това, което ви идва от вътре. На 6-и не бива да сте пасивни, но с нищо сериозно и важно за бъдещето не се занимавайте. Не обещавайте съдействие на някого в материален и бизнес план. Прекарайте 7-и в уединение и не взимайте прибързани решения. Не влизайте в нови делови отношения и не разваляйте старите. Десет пъти помислете преди да направите някакъв важен за бъдещето ви ход. Особено опасно е да се предоверите и да позволите да ви въздейства мнението на екипа и колектива, в който участвате и работите. Не споделяйте с приятели личния си живот и избор. Отложеното за 8-и ще даде възможност да разширите дейноста си. На 9-и осъществете връзки с партньори и клиенти от чужбина, уредете пътуване, обмен на информации и кадри. 10-и сбъдва благите пожелания. До обед сте в силна позиция, но след това може да влезете в разправии с шефове и партньори. 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Съботният ден е с тежка енергетика. Тъмните сили се активизират. Не поемайте излишни рискове и не се товарете със задължения, особено към хора, които никога не са доволни от това, което вършите. В неделя не може да излъжеш организма си и сетивата. Ако нещо не ви се яде, но го яжте. Ако подсъзнателно не искате да се видите с някого откажете срещи и гостувания. В следващите дни може да влезете в преразход на сили, енергия и пари поради поетите в момента ненужни и вредни ангажименти. На 6-и го давайте по-лежерно, не се нагърбвайте с излишна работа особено на чуждо. Не планирайте за 7-и големи покупки и вложения. Може да купите нещо непотребно, само защото е изгодно. В този ден ще се проличат редкопръстите хора. Децата ще изхарчат всичко, което им дадете. Родените в третата декада ще изживеят тежка и конфликтна вечер. Утрото на 8-и ще е напрегното но с напредването на деня ви предстоят приятни и успешни делови и приятелски разговори. Може да сключите изгоден договор и да се почерпите. В този ден не се пълнее, така че не се ограничававайте и си прекарайте приятно. На 9-и предстои преобразяване, маските падат. Очаквайте покани от чужбина. На 10-и някой ще се разприказва и ще ви снесе наготово информацията, която отдавна се стремите да получите. Ден на вербалната магия. Ще доминирате в отношенията. 

Козирог 22 декември – 20 януари 

4-и е ден за приключване, а не за започване на каквото и да било. Родените в първата декада ще получат подкрепа и съдействие за прекратяване на неравностойни връзки. Нещо нестандартно ще се случи и може да ви помогне да излезете от омагьосания кръг, в който от доста време се въртите. На 5-и се доверете на вътрешното си усещане. Правете само това, което ви идва от вътре, а не това, което някой или нещо ви налага. Не яжте където падне, откажете дадена храна ако не я искате дори и с риск да обидите домакините и готвачите. С някакво шесто чувство ще доловите към каква храна да се придържате и в бъдеще. От 6-и се отварят нови възможности в бизнеса и личната ви инциатива. В този ден може да получите няколко предложения, затова не реагирайте прибързано на първото. Вечерта обмислете и във вторник може да се срещнете на четири очи и да преговаряте. На 7-и е противопоказна екипната работа. Не позволявайте много хора да узнаят за намеренията ви. Ден на фатално привличане. Не си определяйте първа среща. Отложеното за 8-и ще ви донесе късмет и неочаквани придобивки. Уредете си срещи, подпишете нови договори, създайте нови връзки и се рекламирайте. Яжте на корем, няма да напълнеете. На 9-и откривате истинския смъсъл на една връзка. До обед на 10-и вие командвате парада, но после друг ще ви изкомандва. 

Водолей 21 януари – 19 февруари 

В този уикенд за вас сиренцето е в капана. Всякакви екстри може да получите, но на висока цена. Съветът за събота е да не пазарувате като за световно, да не искате максималното от връзките си, да не вярвате на непознати и да не отсъствате от дома. Днес и най-добрите финансисти може да се излъжат и да направят прибързан ход. Не играйте на борсата, не взимайте и не давайте заеми. В неделя ще се събудите с вярното усещане за полезното и вредното. Едно неприятно или приятно чувство ще ви помогне да разграничите неприятелите от приятелите. Доверете се на интуицията и се обадете на тези, които пълнят душата ви с радост. Чакат ви три дни на растеж придобивки и благоприятно стечение на обстоятелствата на работното ви място. Намерете фината граница в отношенията. Преди да сте отсели нужните от ненужните връзки не предприемайте нищо важно в живота си. 7-и ще ви донесе точно такова отсяване. Противопоказно е да се работи в комбина с някого. На 8-и късметът е с вас, привличате клиенти, уреждате изгодни сделки и покупки. На 9-и не се оплаквайте от живота, а спокойно си вършете работата и си поемете задълженията. Ще разберете нещо, което в миналото не сте долавяли. Ден на телепатичните контакти. Ще ви се обаждат тези, за които мислите. В петък важното свършете до обед.

Риби 20 февруари – 20 март

На 4-и имате опасност от зарибяване. Някой може да ви обещае големи печалби стига да заложите на неговата карта. Не участвайте в залагания, не взимайте и не давайте заеми и не поемайте никакви рискове. В неделя интуицията ви работи на пълен капацитет. Ще усетите кое е ползно или вредно за вас. Ако към определена храна получите приятно усещане наблегнете на нея до другото новолуние. Приключете с обещаната работа и нищо ново не започвайте. Следващите два дни ще включат четири планети в кармичен кръст спрямо вашето слънце. Не противоречете на родителите си, постарайте се да разберете мотивацията на децата. Родените в първата декада ще имат стресови моменти на 6-и, а останалите на 7-и . Не се включвайте в колективни инициатниви във вторник, когато до вечерта може да се изпокарате и с най-добрите си приятели поради чуждите хора, които допускате или каните в средата си. Не е ден за първа среща и първа целувка. На 8-и изживявате трудна сутрин, но след това чакайте подаръци от съдбата, покани за работа и престижно делово участие. Имате шанс да спечелите повече от друг път със сключените нови договори. 9-и дава старт на дейности извън странта. Преговаряйте с чеждестранни фирми. Каквото си пожелаете на 10-и ще се сбъдне, ще ви донесе късмет и радост. Пазете ценни вещи и документация.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.