Вижте какво вещаят за вас звездите за седмицата от 4-ти до 10-ти януари.

Овен 21 март – 20 април

Контролирайте амбицията. През уикенда много може да ви се даде, но и много ще ви се вземе. На 6-и до обед първо дайте преди да поискате каквото и да било. В следващите дни ще получавате неща, които не се дават на всеки или не сте мислили, че ще ви се случат. Вечерта на 8-и навлизате в неблагоприятен период. На 9-и трудно разделяте неделимото, а на 10-и затъвате в проблеми.

4-ти е труден ден за родените в третата декада.

На 5-ти ще се справите с поне един проблем и ще дочакате някаква награда за положените в миналото усилия. На Богоявление до обед правете това, за което ви помолят, а не това, което вие смятате, че ще е добре за другия. На Ивановден съдбата завърта своето колело и дано да е в печеливша за всички нас посока. На 8-и до обед ще свършите много добра работа и ще привлечете съмишленици по всякакви въпроси касаещи работата, бизнеса и личните ви отношения.

На 9-и провокациите са на всяка крачка. На 10-и Луната е последоветелно в опозиция на Юпитер, Слънце, Меркурий, Сатурн и Плутон.

Телец 21 април – 20 май

4-5-и носят подаръци, за които не сте мислили или не сте се постарали толкова. Правите удар в тотото на живота. До 8-и на обед всичко при вас върви по план и график, носи късмет и придобивки, щастливи моменти и изгодни бизнес предложения. В тези дни реализирате и първите си печалби за годината. Участвайте и в благотворителни прояви, двойно ще ви се върне. 9-10-и носят ураган от промени.

На 4-и до обед се занимавайте със семейни дела и домашни ангажименти, но за следобед планирайте публична изява и срещи с приятели. На 5-и до обед действате нахъсено и с мисъл за постигане на високи цели. На 6-и до обед давайте повече от себе си и правете компромиси, които със сигурност, ще привлекат благоприятни случайности и хора, които в бъдеще ще ви бъдат от полза. Всеки жест ще ви носи късмет и обич. На Богоявление по някакъв особен и божествен начин всеки ще усети къде му е мястото и накъде да върви. Всяка среща ще е от значение. На 7-и черпи приятелят Иван, всеки има такъв. Денят е белязан с началото на нови връзки, с тенденция към годежи, сватби и веселби. Постарайте се да изглеждате на ниво. 8-и е ден за дебюти, за огледи, за представяния на проекти и предложения пред изпитни комисии и фирмени съвещания. На 9-и денят ще е с негативно излъчване. Предстои пълнолуние придружено от лунно затъмнение. На 10-и денят ще донесе много промени в начина ни на работа и живот.

Близнаци 21 май – 21 юни

Настоящият период натрупва агресивна енергия и желание за промени. Постарайте се да бъдете добре информирани, не разчитайте само на едно мнение и едностранна информация. На 4-и някой ще е забравен. На 5-6-и парите текат в една посока, някой ще се почувства ограбен. 7-8-и ще ви донесат пътувания, а 9-10 неочаквани обрати в отношения, които от доста време сте оставили на чужд контрол.

На 4-и си спомнете приказката за стълбата. Обърнете се назад, подайте ръка на близък, който е в притеснено положение. На 5-и чакайте подаръци. Проблемът е, че с някои от тях се цели да ви затворят устата и ограничат периметъра на дейстиве. На 6-и до обед всичките ни действия е добре да се насочат с мисли и любов към другите. На 7-и Луната навлиза във вашия знак и бързо променя планове и нагласи. На 8-и ще постигнете напредък във всеки разговор, особено ако се води с много хора, ако се търси единно мнение в групата, в която работите. На 9-и агресията е повсеместна. На 10-и денят ще е белязан от пълнолуние, което ще напълни само някои кошници. Не пипайте резервите, не закачайте чуждите пари и вложения.

Рак 22 юни - 21 юли

4-и, 9-и и 10-и са рисковите ви и неблагоприятни дни за периода. На 10-и предстои пълнолуние с Лунно затъмнение, което ще засегне някои страни в Азия. Ще се натрупа голямо напрежение на всички нива, което може да рекушира неприятно върху здравето ви и личната инициатива. На 5-6-и правете и ще ви правят услуги. 7-и изисква да бъдете на няколко места едновременно. Разпределете времето си.

4-и е ден на тежки обрати и неприятна конкуренция за родените в третата декада. Тази вечер някой ще спечели много, а друг неприятно ще се издъни. На

5-и до обед напрежението още ще витае във въздуха, ще доминира желанието да изпревариш дори и времето и да вземеш максимално възможното. 6-и е ден на полезните продукти. Ако ги комбинирате с полезни мисли и усещания ще направите пробив в отношенията. Не чакайте второ предложение. На 7-и до обед отделете време за визията си. Предстоят срещи важни за бъдещата ви работа и връзка. 8-и е важен ден за привличане на нови съюзници и сътрудници. На 9-и денят ще е зареден с огромна агресия, с желание да вземеш и да употребиш, да посегнеш на чуждото, да навредиш на ближния, особено ако ти е конкурент. На 10-и предстои пълнолуние с Лунно затъмнение в знака на Рака попадащо на датата 4 юли, което по някакъв начин ще се отрази на Америка. Сянката на затъмнението минава през Китай, така че двете страни може да втвърдят тона на отношенията си и водените преговори да зациклят. Това ще бъде и за вас ден с тежки индикации и с огромно противопостяване на амбиции и интереси.

Лъв 22 юли – 22 август

В първите три дни на периода за вас тече игра на нерви, но след това вие ще определяте правилата и ще играете по нервите на другите. На 5-6-и може да загубите пари и позиции, но на 7-8-и ще постигнете победа в нова посока. 9-10-и са дни променящи статуквото. Ще имате възможност да доминирате в изменящата се ситуация. И враговете и приятелите ви ще се нуждаят от помощ в този момент. На 4-и родените в третата декада ще се изкачват успешно по стълбата на успеха. Ден за участия в публични изяви, в конкурси и състезания. За 5-и съветът на деня е да работите повече за другите, а не за личните си ползи и интереси. На 6-и се хвърля кръста, а който го улови ще има и важни ангажименти за годината, а не само протекция свише. На 7-и съдбата ще завърти своето колело и ще ви даде повече права и пълномощия. 8-и е ден на призив. Сега е момента да привлечете съюзници и съмишленици, спонсори и бизнес партньори от страната и от чужибна и да стартирате съвместни печеливши проекти. 9-и е ден на хищниците, а Лъвът е от тази порода. Няма да има място за тревопасни в игрите на едро. На 10-и е добре да водите балансирана политика и да играете ролята на фона, на който се развиват действията.

Дева 23 август – 22 септември

Тръгнете с голямата кошница. До 6-и ще се похвалите с победи, с придобивки и неочаквани предложения. 7-8-и ви правят част от неравностойна програма и работа, от която ще спечели някой друг стоящ в сянка. Не разкривайте тайни и намерения, не споделяйте информации и бизнес планове. 9-и идва с огромно желание и апетит. Дано ви допуснат на трапезата и на 10-и.

На 4-и в организма ни ще се събуждат мощни сили. Не се претоварвайте до обед, но следобед ще се наложи да увеличите натоварването. На 5-и не се разсейвайте с любовни авантюри. Този ден е даден за работа, за първият ви или пореден опит за летене в нова среда и на нова служебна позиция. На 6-и може да спечелите от прояви на благотворителност. На 7-и денят ще носи пречистване, но чрез изпитания и страдания. На 8-и е важно да си намериш мястото и точните хора, на които да разчиташ в бъдеще. 9-и ще е ден на големи апетити и лъвски амбиции. 10-и пък ще е ден на промени, които ще обрулят върховете, но няма да засегнат вашите позиции, ако се снишите и затаите в очакване.

Везни 23 септември – 22 октомври

4-и, 9-10-и ще бъдат за вас рискови и неблагоприятни дни, в които ще се налага да взимате болезнени решения и да правите нежелани компромиси. Не правете никакъв избор и не подлагайте на риск личните си и професионални връзки. В тези дни ще попаднете между чука и наковалнята. 5-6-и носят печалби, а 7-8-и отварят врата към нова работа и нови лични отношения.

4-и ще е ден на тежки сблъсъци на интереси, особено по отношение на имотни въпроси. На 5-и се явете на конкурси и кандидатствайте по спонсорски проекти. На Йордановден се хвърля кръста, но във вашия живот някой ще хвърли ръкавицата на предизвикателството. На 7-и предстоят два дни на проблеми в интимните и любовни връзки. Луна и Венера сключват рискови аспекти със Слънцето ви. На 8-и ще загубят позиции соловите играчи, тези които не намират мястото си в нито една от групите, в които ги канят. Ще се наложи да направите избор, да се лишите от едно за сметка на друго, за да имате нужните протекции и защити. 9-и е ден на тежка конкурентна битка на всички нива в живота ви. На 10-и седем планети сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Няма как в подобна ситуация нещо в живота ви да не се пречупи и да приключи.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Периодът започва с три дни, в които околните ще ви извиват ръцете с претенции и изисквания, които трудно ще задоволите. Не планирайте рискови изяви и пътувания през уикенда. 7-8-и позволяват да влезете в нова среда и да тествате личната си пригодност за една или друга работа. На 9-10-и ще се случват събития, които ще детронират не само конкурент, но и личният ви спонсор и покровител.

На 4-и денят ще започне с големи надежди и приятни моменти, но до вечерта напрежението ще нараства. На 5-и денят ще започне с удар под кръста, с неприятни новини или случайности, които ще ви извадят от равновесие. 6-и е ден на душевно и физическо пречистване. Хвърля се кръста. Изхвърлете като стара дреха всичко, което ви пречи, разболява и вреди. На 7-и дори и да закъснеете е важно да изглеждате на ниво. 8-и е ден с огромна регенерираща сила. Събираме се в групи по интереси. Лагерите в живота, в политиката и в бизнеса се оформят. 9-и може да ви даде заслужени или незаслужени властови позиции. На

10-и ще е в сила поговорката, „когато двама се карат, третият печели.”.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 4-и енергията ви ще се канализира в успешни делови и творчески начинания. До обед на 5-и чакайте важни новини и покани. На 6-и правете това, за което ви помолят, а в следващите дни колкото и да се молите никой няма да ви чуе. Дистаниците се увеличават. Ще се наложи да преминете в нова група по интереси и бизнес. На 9-10-и предстоят болезнени за близките ви промени.

На 4-и късметът ще работи повече за родените в третата декада. На 5-и не правете планове за деня. Тенденцията е към неочаквани промени и възможности, които трябва да се използват. На 6-и преди да поискаш каквото и да било е добре да дадеш и да направиш подарък от сърце, както у дома, така и на работното място. Ще спечелите съюзници с нещо дребно като жест и поведение. На 7-и Луната от Близнаци е в опозиция на Марс от вашия знак. Контролирайте емоциите. На 8-и проблемът ви ще дойде от опасността да останете извън играта, да не присъствате или да закъснеете за събрания, за колегиални и шефски сбирки. На 9-и преди пълнолунието емоциите ще вземат връх над здравия разум. Увеличете самоконтрола, не планирайте срещи, на които ще се обсъждат неудобни въпроси. На 10-и ще е трудно да се запази статуквото.

Козирог 22 декември – 20 януари

4-и, 9-и и 10-и са рискови дни. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение, което ще противопостави пет планети от вашия знак на Луната от Рак. Лични, семейни и професионални връзки ще са подложени на изпитание. И общественото мнение настръхва по незначителни поводи. 5-и ще ви донесе печалба. На 6-7-и предстои пречистване, а на 8-и намирате съюзници.

На 4-и денят ще носи проблеми и напрежение във връзките за родените в третата декада. На 5-и ще печелите предимства, законът ще ви подкрепя и може да се уредите с неочаквана печалба. 6-и е един от дните, в които молитвите се сбъдват. Не позволявайте на ума да се намесва в законите на сърцето. На 7-и всички пътища ще водят към едно определено място, където ще намерите пристан и  подслон и ще разрешите спорните въпроси. 8-и ще отвоеи няколко възможности и варианти на избор. Вземете без протакане решения касаещи промени в работата и връзките. 9-и ще ви вкара в професионални и юридически затруднения. На 10-и Слънцето от вашия знак е в съвпад с Меркурий и заедно с останалите планети в Козирог се противопоставят на Луната от Рак. Предстои пълнолуние с луннно затъмнение, което ще затъмни хора, позиции и интереси, ще предизвика рокади, ще донесе промените, на които от доста време се надяваме, но по един болезнен начин. До десетина дни животът ви може да се промени.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Първите три дни на периода ви носят допълнителни разходи и нарастващо безпокойство за действията и положението на близки и приятели. Мислете и за себе си. На 7-8-и чакайте награди и поощрения. Ще получите и предложения за нова работа или за участие в нови професионални проекти. На 9-10-и предстоят преустройства, които ще променят и вашия живот и средата, в която се движите.

На 4-и ще свършите много добра работа и ще постигнете напредък във връзките. На 5-и не правете амбициозни планове за деня. По скоро вие ще задоволявате капризите и амбициите на околните. 6-и за родените в третата декада ще носи пренапрежение, но близо до вода ще се успокоите и презаредите. На 7-и ще постигнете напредък в различни сфери от живота и личните отношения.

На 8-и не отклонявайте покани. Може да ви се обадят с ценно предложение, което ще подобри материалното ви положение, ще ви устрои в нова среда, на нова работа и в нов творчески

екип. 9-и е ден на големите апетити. Увеличете дистанциите, особено с хора, които ви пренапрягат и непрекъснато ви ръчкат с остена на принудата. На 10-и предстои пълнолуние придружено с лунно затъмнение. Дават се знаци, които всеки трябва да приеме и преосмисли.

Риби  20 февруари – 20 март

До 7-и играете своята игра и взимате максималното от живота. На 7-8-и ще се наложи да подкрепяте нечии инициативи и да работите за чужда кауза. Двойнствените връзки ще ви притискат с претенции и изисквания. Търсете странични подходи и варианти. Тръгнете в нова посока и се откажете от нещата, които ви вредят и затормозяват. Събитията от 9-10-и ще елиминират конкуренцията ви.

На 4-и се дръжте изправено, независимо какви отговорности и грижи ви е стоварил живота. Енергията Кундалини се изкачва по гръбначния ни стълб. Планирайте уточняващи разговори и такива, които ще пренаредят семейния пъзел. На 5-и до обед може да постигнете максималното и да преустроите живота си. На Богоявление, в ден на кръщение за всички нас във водите на промяната, преди да помислите за себе си помислете за нуждите на семейството и на хората, които ще срещнете. На 7-и и на следващия ден ще вървите по тънък лед от емоции и пристрастия. На 8-и тръбачът-съдба свири сбор. От особено значение е всеки да се включи в подходящия за желанията и амбициите му екип. На 9-и змеят на амбицията ще е отворил голямата си уста. Страстите ще се развихрят както у дома, така и на работното място. На 10-и предстои пълнолуние, което ще чупи окови и маха задръжки, но ще залага и нови капани.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Криско засне уеб поредица от подвизите си във фитнеса

Криско прави съпричастни всички свои фенове към подвизите си във фитнеса. Да надуе бицепс бе цел, към която хитмейкърът се устреми през последните месеци, а в негов ментор се превърна финалистът от „Фермата“ Сами Хоссни.