Седмичен хороскоп за 4-10 април

Седмичен хороскоп за 4-10 април

Вижте какво вещаят за вас звездите за следващата седмица.

Овен 21 март – 20 април

Благодатен уикенд с придобивки и предложения, които не бива да се изпускат. На 4-и може да си поставите високи цели и задачи, които ще променят съдби и отношения. Енергията ви търси поле за изява. Не се ограничавайте. В неделя чакайте подарък от съдбата. Ще се случват събития, които ще ни показват какви хора сме и доколко можем да влезем в положението на някой изпаднал в нужда. Правете това, за което ви помолят, а не това, което вие смятате, че е нужно на някого. 6-и носи промени в плана и възможност за нова работа. Събираме се в групи по интереси и професионални възможности. 7-и е тежък за родените в първата декада. Тръбачът, съдба свири сбор. на 8-и ще се сблъскате с нечии огромни апетити и амбиции. Очертават се конфликти. 9-и е омиротворяващ и стабилизиращ. Нека всеки направи своята отстъпка и крачка на разбиране към другите. На 10-и идват вести, за които ще почерпите.

Телец 21 април – 20 май

На 4-и не е добре да си пасивен, но и прекалената активност ще ви изиграе лош номер и ще ви постави в неприятни отношения спрямо околните. Не влизайте в конкурентни битки. На 5-и очаквайте покровителство и защита. Направете някому подарък, посетете близки и проявете състрадание. На 6-и късметът ще работи за родените след 10-и май. Нещо забравено от миналото изплува, става актуално и определящо в живота ни. Ще се наложи да се откажете от досегашния начин на живот. 7-и изисква смяна на тактиката и отбора. Влезте в нов екип. От особено значение е да се приобщите към определена група, а не да действате сами. На 8-и лакомията взима връх над здравия разум. В следващите дни попадате в неприятни положения.

9-и и 10-и са рисковите ви дни. Ще се окажете в изолация в момент, в който отчаяно се нуждаете от разбиране и защита. Внимавайте с техника и транспорт.

Близнаци 21 май – 21 юни

4-и предлага приятни моменти. Събуждат се сили, които ще позволят да се справите с трудните положения и да си осигурите подкрепа дори и от конкуренцията. На 5-и ще загубите и ще съжалявате, ако сте далече от хората, които очакват да се погрижите за нуждите им. Очертават се проблеми в любовта и връзките. 6-и ви поставя в конфликтна позиция. Ще се появи стар проблем, който прибързано сте пренебрегнали и сметнали, че сте разрешили. Този ден показва слабите ви места, но и помага да усвоите важни житейски уроци. Предприетото на 7-и ще ви донесе възможност за нова работа и участие в съвместни бизнес проекти. Един от силните ви дни за месеца. Всичко предприето ще има успех и ще донесе придобивки. На 8-и си връщате нещо изгубено преди, дано знаете докъде да спрете. 9-и е ден на примирие. Може да се раздели неделимото преди и да се стигне до примирие при водените спорове и преговори. 10-и носи късмет.

Рак 22 юни - 21 юли

На 4-и се заемете с ремонти и преустройства у дома. Мощни сили се събуждат в тялото и в душата. Вземете важно решение, поемете си отговорноста. Не бива да се претоварвате.

В неделя с каквото можете помогнете на приятели и близки. Нищо амбициозно да не се предприема. На 6-и ви предстои обвързване, осъществявате полезни връзки. Лесно може да се освободите от тежестите на миналото, но това не значи, че в бъдеще няма да имате проблеми. На 7-и може да влезете в обезпечаваща ви среда и да намерите нова работа. Може да загубите част от личната си свобода, но ще получите някои необходими защити. На 8-и не е време за компромиси, но и прекаленият натиск е вреден. Вероятни са конфликти в семейството и средата. Деца и родители са противопоставени в искания и претенции. Скандалите трудно ще се избегнат. 9-и разпределя позиции и влияния. Оставете настрана служебната амбиция. Заемете се с тихи семейни дела, изчистете се от отровите. На 10-и сте на точното място.

Лъв 22 юли – 22 август

4-и носи приятни срещи. Може да привлечете нови партньори за бъдещи делови и обществени мероприятия. Намирате начин да блеснете на сцената на живота. 5-и е ден за прояви на благотворителност. Помагайки на някого ще успеете да прокарате и свои амбициозни проекти. На 6-и променяте прическа и визия в синхрон с промените, които предстоят. Ден на колелото. Нещата се преобръщат и така както до момента сте помагали ще се наложи и на вас да помагат. 7-и предлага шанс за нова работа и връзка с нов екип. Вземете всичко, което се предлага, дори и на намален работен ден. 8-и носи преразход на сили и средства. Търпите лишения. 9-и ви вкарва в критична и рискова ситуация. Стремежът е към равновесие, помирение и запазване на добрия тон в отношенията. Крясъците разболяват и вредят не само на връзките, но и на здравето. 10-и предлага изход. Съдбата покровителства любовните връзки. Някой може да получи предложение в разгара на кризата.

Дева 23 август – 22 септември

На 4-и постигате важна цел. Посещенията са ограничени, но може да изпратите или да получите подаръци от хората, които мислят за вас. 5-и изисква помирение, прояви на милост и състрадание. Стопете ледовете. Ден на сърцето и сърдечните работи. Направеното с цел лично облагодетелстване и амбиция ще зацикли. На 6-и непримиримите ще попаднат в изолация. Заемете се със себе си, проведете някои процедури и се прочистете от отровите в домашни условия. На 7-и е добре да влезете в определена група, екип и колектив, където интересите ви да бъдат защитени. Всичко предприето ще потръгне, ще ви осигури предимства. 8-и ви изправя пред агресия от страна на силните и на тези, от които зависите. Губите позиции. 9-и носи умиротворение. Стопете ледовете с тези, за които мислите непрекъснато. Символ на деня е умереността. На 10-и чакайте предложения. Ще има за какво да почерпите, а и близък ще ви зарадва с успеха си.

Везни 23 септември – 22 октомври

Не се отчайвайте, предстои пълнолуние във вашия знак, което може да напълни потребителската ви кошница. На 4-и правите крачка в правилната посока. Подсигурете си базата за поемане на странични творчески и делови ангажименти. На 5-и получавате подкрепа и съдействие. Ще се правят отстъпки помагащи за общото благоденствие. На 6-и вървите към промени в плана и реорганизации. Някой ще се върне към стара любов, друг към стара работа, а трети ще се впусне в паралелни връзки. Нужно е пречистване. 7-и позволява да влезете в нова среда. Смирете се и отстъпете, за да ви приемат в желаната среда. В момента тече разделяне на групи по интереси и позиции. На 8-и ограничете контактите. Трудно ще усмирите амбицията. Може да влезете в излишни спорове и да загубите престижни позиции. 9-и носи хармония и мир. Никъде не отивайте в крайности и прекалявания. 10-и отваря нови възможности. Ще се случват събития, за които някой ще почерпи.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

На 4-и не се преуморявайте. Не се занимавайте с неща извън личната си компетентност. Изолацията в тези дни и месеци ще роди гениални идеи. 5-и изисква да се погрижите за близък или приятел. Не си правете планове. Върви тестова програма и проверка на това доколко сме хора. 6-и идва с обвързваща програма, с намерения за съвместни действия и дейности. Реагирайте изпреварващо на ставащите промени. Ще ви приемат там, където до момента са ви отказвали достъп. На 7-и подпишете нови договори и се обединете в екип с доверени и проверени хора. Проблемите ще са за тези, които останат извън средата си. За 8-и се очертават битки на авторитети и позиции. Никой няма да пусне кокала. Конфликтите и у дома са неизбежни. Трудно е да се удържат децата, а и родителите са неуправляеми. На 9-10-и сте в рискова позиция. Вероятен е и здравословен проблем. Размислете пак, дайте шанс на връзката си. Не правете нищо на всяка цена и като за последно.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

4-и носи късмет и победи. Препоръчва се прочистване на връзките, на тялото и душата от насъбраната шлака и неудовлетворение. На 5-6-и ще давате и ще обслужвате нечии интереси. Не започвайте нови и амбициозни дейности. Преди да поискате помислете какво може да предложите насреща. Стартираното с желание за печалба ще зацикли. Време е да усвоите и някои уроци, които ще ви дадат предимства. Оставете някой друг да се доказва и да взима неподготвен думата.

7-и дава възможност да получите право на достъп до важна среда и група. Проектите ви ще получат нужното одобрение и финансиране. 8-и идва с тежки и безкомпромисни битки. Увеличете самоконтрола и не позволявайте на агресията да ви завладее. Защитавайте справедливи, а не егоистични каузи. На 9-10-и печелите пари и предимства. Намалете темпото, опитайте да разберете мотивацията в думите и предложенията на близки и съседи.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 4-и постигате важна цел и в следващите два дни доминирате в отношенията с околните. Пасивността е вредна. Енергията ви търси поле за изява, а близките очакват от вас пари и протекция. На 5-и Направете поне едно добро дело. Обадете се и подкрепете духът на близък, който е самотен или оставен да се оправя сам. На 6-и един от дните, в които лесно може да се усвои това, което обикновено ви изглежда трудно и недостъпно. Намерете допълнителни физически занимания за себе си и децата. 7-и поставя на изпитание връзките ви, а на 8-и може да направите грешен и прибързан ход. Не водете в този ден важни преговори, опитайте да запазите самообладание. 9-и носи примирието на копието на войната, която днес водим и със самите себе си. 10-и ще даде на всеки неговият шанс и възможност. Ще уредите важен семеен проблем и ще започнете възстановителна програма в посока на личния си бизнес.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота не се претоварвайте, щадете сърцето. Погрижете се за близките, пригответе им лично направен от вас подарък. На 5-и тествайте нови здравословни и козметични продукти. Ще намерите начин да решите проблемите от миналото. Сега е момента да се заздравяват връзките и да се осигуряват нужните защити. В следващите дни очаквайте информации, която ще ви насочат, зарадват и насърчат в търсенията ви. На 6-и е ден на пръстена и колелото. Вървите към обвързване и привличане на спонсори. На 7-и се свързвате с бъдещи партньори и клиенти. Внедрете се в средата, която ви привлича. Добре е да кандидатствате за места и позиции, за които имате нужния ценз и подготовка. На 8-и защитете справедливи искания. Ще разберете на кого може да разчитате и на кого не. Не правете компромиси. 9-10-и са рискови. Смирете амбициите и не се включвайте в екстремни състезания и конкурси.

Риби 20 февруари – 20 март

На 4-и енергията Кундалини започва изкачването си по гръбначния стълб. Дръжте се изправено независимо проблемите. Може да се постигне непостижимото преди. На 5-и Луна и Венера ви гледат в нехармонични аспекти. Вероятни са конфликти в чувствата. Един подарък ще стопи дистанцията. На 6-7-и се гответе за атака по всички фронтове. Свалете старата кожа, дистанцирайте се от всеки и от всичко, което ви вреди и разболява. Трудно ще пробиете сами, а и думата ви няма да тежи срещу тази на колектива. 8-и поднася удари на съдбата. Пълнолунието превъзбужда, вади на показ стаените мисли и черти на характера. Отлагайте важните срещи и преговори за следващите дни. На 9-10-и постигате максималното и обирате овациите. Делете поравно екстри и задължения. Не прикривайте придобивките и не си яжте сами обяда. Ще се случват събития, които ще издигат на преден план вашата кандидатура в професионален и обществен план.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.