Седмичен хороскоп за 31 юли – 6 август

Седмичен хороскоп за 31 юли – 6 август

Вижте какво вещаят звездите за следващата седмица.

Овен 21 март – 20 април

Проученото и научено на 31-и ще ви помогне да спечелите и стартирате нова дейност. Търсете консултации от специалисти, независимо скъпите им услуги. Информирайте се добре за настъпващите промени. 1-и е рисков както и да го погледнеш. Денят се свързва с преследването и изгнанието. Някой се отказва от неравностойните битки и стяга куфарите. Нищо важно да не се предприема. 2-и залага нови правила и изисква бързо напасване на промените. Не е без значение на каква база ще стъпите, какви договори ще сключите и как ще си постелите в бизнеса и в живота. На 3-и не подписвайте нови договори. Нека кучетата да си лаят, а вашият керван да си върви. 4-и минава в разправии за дреболии. Смирете амбиции и изисквания към свои и чужди. На 5-и задвижете новата си програма независимо спънките по пътя. Доверете се на предчувствията си и не рискувайте излишно. На 6-и риск печели, но и риск губи, очертават се сблъсъци на интереси. Ден на объркващи оферти, от които един ще спечели, а друг може да затъне за дълго.

Телец 21 април – 20 май

На 31-и може да спечелите много, само ако сте в кухнята на нещата. Може да напипате златна мина и да реализирате печалби. Ще получите подкрепа. 1-и носи рискове за родените около 1-5-и май. Отварят се огромни апетити и който захапе кокала няма да го пусне. Ще минете през неприятни разговори. 2-и идва с реорганизации и реформи, които ще завъртят колелото на съдбата. В този ден се залагат основите на нещо ново, което може да ви донесе повече печалби и късмет отколкото предполагате. На 3-и постигате целта и взимате каквото ви трябва. Завършете и предайте проектите си, проведете заключителни преговори и обявете решенията си. 4-и е конфликтен и объркващ. Потърсете съвет от капацитет и дайте такъв, ако ви го поискат. Където се съберат много хора ще се стигне до скандал. На 5-6-и подпишете нови договори и финализирайте изгодна имотна сделка. Нищо важно не планирайте за уикенда. Уредете си срещи с хората, които смятате да привлечете за съвместна дейност или да разчитате на личните им инвестиции и подкрепа.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 31-и не влизайте в конфликт с роднините и децата. Обадете се на доверен човек, който е специалист в интересуващата ви област. Обменете информация. Внимавайте при пътувания на 1-и и не провокирайте никого. Не се движете в големи компании, където не се знае кой как ще постъпи в екстремни ситуации. Желателно е да се срещнете с учителите и треньорите си, с тези които признавате за капацитети и винаги се допитвате до тяхното мнение. 2-и е ден за промени. Преследвайте важните си цели и задачи, променете подхода. Може да намерите подкрепа и да завладеете нова база Луната навлиза в Близнаци, включват се скритите ви резерви. На 3-и постигате целите си. Приключете стар проект, финализирайте сделка, подпишете документи за съвместна работа и бизнес. Отдавна водени преговори може да приключат изгодно за вас. На 4-и ограничете контактите. Всеки поставя себе си на първо място и защитава своите искания без да го е грижа за нуждите на околните. 5-6-и са дни на пробив. Не влизайте в открити конфликти.

Рак 22 юни – 21 юли

На 31-и не взимайте важни решения, ако не сте проучили добре нещата. Нищо да не се прави повърхностно. Някой открива своята златна мина в чувствата. На 1-и ще посочите на някого мястото. Влизате в ролята на пръста на съдбата. Ще се водят битки, които може и да не ви засегнат пряко, но в бъдеще ще ограничат пълномощията ви. 2-и е ден за реорганизации и реформи. Подсигурете се максимално и ако на едно място чувствате несигурност създайте си връзки и започнете странична дейност. 3-и дава шанс да постигнете нещо отдавна замислено и желано. Противопоказно е да се бърза. Поспрете, огледайте внимателно това, което сте създали и направили преди да го предадете. На 4-и влизате в преразход. Стойте далече от разправиите на работното място и не се включвайте в битки, които не са ваши. 5-и ви отказва от едно начинание за сметка на друго. Важно е с кого ще се съюзите. Водете преговори, обединете ресурси и интреси в името на една обща цел и перспектива за развитие. 6-и носи противопоставяне. Благоприятен ден за нови инициативи и за крачка в една обезпечаваща бъдещето ви посока.

Лъв 22 юли – 22 август

31-и и 1-и са дни с тежки звездни аспекти за вас. Не правете никакъв избор, особено във финансов план. Проучете нещата, преди да вземете каквото и да било решение. Неблагоприятен ден за оперативни намеси в областта на гърлото и щитовидната жлеза. Не играйте хазартно, не си превишавайте правата, особено на пътя и се съобразявате с исканията на родителите и децата. 2-и налага промени в плана, не оставайте в старата позиция, променете подхода и исканията. Съветът е да не се вкопчвате в старата позиция, в която вече нямате защита. На 3-и следвайте само една посока и ще постигнете целта. Спазвайте уговорките и съставения от миналите дни план и всичко ще е наред. 4-и не е ден за съвместни участия и опити за налагане на мнение. Желателно е да проведете разговор на четири очи с капацитет, който може да ви реши проблема. Бъдете избирателни във връзките. 5-и отпушва личната ви инициатива, а на 6-и чакайте имотни придобивки. Не отстъпвайте от позициите си, подпишете нови договори, които ще ви осигурят повече права, пари и придобивки.

Дева 23 август – 22 септември

На 31-и печелите от грешките на другите, а на 1-и от нереализираните им амбиции. Това са два дни на подаръци от съдбата. Важно е да работите в екип, да сондирате позиции и мнение с хората, на които вярвате или до момента винаги сте се опирали. Апетитите са огромни, не позволявайте на никого да се ползва безплатно от създаденото и направено от вас. От обед на 2-и до 4-и вечерта Луна и Нептун сключват рискови аспекти с Марс и Венера от Дева. Вероятни са проблеми в работата и отношенията с партньори. Търсете промяната, пазарете се. Край с компромисите. Останете там, където до момента сте се намирали и действали. Всеки се бие в гърдите колко е дал и колко е заслужил и не е склонен на компромиси. На 5-и всичко тръгва като по вода. Ще се радвате на материална и юридическа подкрепа. Постарайте се да привлечете важни съюзници. На 6-и подобрявате материалното си положение, идват придобивки. Да не се секат дървета и подсичат чуждите мечти и намерения. Подкрепете нечии инициативи, а ако не, поне не навреждайте другиму.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 31-и печелят добре информираните и тези, които са наясно с посоката която трябва да се държи. Всичко, до което се доберете като информация и препоръка ще ви влезе в работа, ще защити и стимулира и утрешните ви инициативи. На 1-и апетитите са огромни. В удобния момент може да вземете и да се доберете до това, което в други дни трудно бихте получили или ще ви дадат. Влезте в ролята на незаменимия. 2-и идва с желанието за промяна на всяка цена. Всичко е позволено. Направете нововъведенията, които ще ви улеснят и ще помогнат и на домакинството ви. Време е да се поставят условия и ултиматуми. На 3-и постигате целта. Движете се като кон с капаци и до вечерта ще се похвалите с победа и постижение. 4-и обърква нечии планове, но подрежда вашите. Не взимайте участие в конфликти и състезания. 5-и е ден за мъчително сърфиране по гребена на вълната от възможности. Имате два избора или да подкопаете тайно стената или да я заобиколите. И за двете ще ви трябва повече време и натиск. На 6-и трудно преговаряте с родата. Намерете тихо и спокойно място и медитирайте.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

През уикенда 6 планети са в нехармонични аспекти със слънцето ви. Бъдете особено внимателни, ограничете контактите и рисковите изяви. Едно пътуване може да не ви заведе там, за където сте тръгнали. Ще се наложат промени в движение. Очертават се сблъсъци на интереси, опити да се вземе повече отколкото си заслужил или договорил. Необходима е коренна реформа. 2-и идва с генерални промени в начина ви на работа и живот. Опитайте да се напаснете на новите изисквания и да поставите своите. Навлизаме в период, в който старото се руши, саздават се нови отношения и падат някои забрани. 3-и изисква приключване, а не започване на амбициозни дела. Ден на фатално привличане и в любовта. 4-и сее конфликти. Не очаквайте да постигнете лесно това, което се опитвате да прокарате в работата и в бизнеса си. Очертават се опити за изнудване. На 5-6-и ще постигнете максималното за периода. Може да постигнете важна цел и до вечерта да се включите в много по мощен поток от работи и дейности. Може да намерите нещо търсено от приятел, който в бъдеще ще ви стане дясната ръка.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

31-и носи ценна информация. Направете някои проучвания. Срещите носят перспектива за бъдещето. Влизате в редиците на доверените хора. На 1-и нищо няма да ви се даде без битка. Очакват се удари под кръста. Ще се влезе в скандали и недоразумения, които развалят почивката ви и семейните връзки. В интервала 2-4-и Луната от Близнаци ще задвижи провокиращи аспекти от Риби и Дева към вас. Кой както може ще се опитва да ви налага мнението и изискванията си и да ви стопира в избора, който правите. Постарайте се вие да движите играта, а не да се влачите на опашката. Не бързайте с новите поръчки, направете рекапитулация на приключилите сделки. Не влизайте в преговори, старайте се да туширате в зародиш семейните разправии. Препоръчва се пост и въздържание. Каквото отложите за 5-6-и ще донесе придобивки и успех. Лесно ще се разберете, ще обедините интереси, ресурси и позиции в името на една обща цел. Преговаряйте с роднините, а ако не можете дайте повече пълномощия на децата си. Лесно ще се раздели неделимото преди.

Козирог 22 декември – 20 януари

През уикенда ще се радвате на разбиране и подкрепа. Намирате се в творчески подем. Може да постигнете максималното и да се договорите с нови съюзници. Получавате и нужното финансиране. Родените в първата декада са в по-силна позиция и може да оглавят работата и амбициозните начинания на тези, с които живеят и работят. Имате предимство, влизате в ролята на третия, който взима това, за което други двама се бият. 2-и е ден на промени. Сексуалната ви енергия бележи високи нива. Време е да си подредите живота и да се погрижите за здравето. На 3-и получавате награда за представената до момента работа. Действайте на няколко фронта. Не започвайте нова връзка, а се концентрирайте над старите и проверени с времето отношения. Не е ден за изневери. На 4-и всеки иска и претендира, без да изслушва предложенията на другия. Прекъснете губещи връзки, бъдете избирателни и не искайте нищо на всяка цена. На 5-6-и напредвате трудно и мъчително. Променете и посоката на едно пътуване и така ще избегнете неприятни срещи. Старайте се да не действате директно.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Няма да ви е леко през уикенда. Очертава се провал в работа и дейност, която не сте проучили добре или нямате надеждни помощници и консултанти. Засилва се тенденцията към скандали и авантюристично поведение. Спазвайте правилата. До 2-и на обед вървите по тънък лед от чувства и амбиции. Може да се очакват провали и загуби. На 2-и започвате коренни реформи. Време е да се откажете от услугите на нелоялни хора и да си гоните личния интерес. На 3-и приключвате обещаната работа и си получавате наградата. Побързайте и с ремонтите, защото до няколко дни нова работа може да ви се отвори. 4-и ще донесе победа само при двустранните срещи. Бъдете внимателни, имате реални шансове да спечелите двойно от една и съща работа. На 5-и правите крачка напред и започвате нещо ново. Бъдете гъвкави и ако срещнете преграда сменете тактиката, заобиколете човека или проблема. 6-и ви осигурява нужната база и повече пълномощия. Следващите два дни ще са тежки и рискови, затова днес си осигурете съюзници и съмишленици.

Риби 20 февруари – 20 март

На 31-и може да влезете в перспективна среда или програма, която ще ви донесе престижна работа и по-добри доходи. Проучете всяка възможност. Подходете добросъвестно към поставените задачи и към това, което сами сте решили да научите и проучите. На 1-и всеки е тръгнал с голямата кошница, особено в любовта. Търси се партньор с положение. Всичко, което приключите ще ви донесе пари, популярност и благополучие. 2-и е ден на големи и малки преврати в живота и работата ни. Родените в първите дни на зодията първи ще влязат в конфликт и до вечерта ще се наложи да направят болезнени избори. Започнатото на 3-и ще се провали. Няма да има прошка за невнимателните и за тези, които не са в час с изискванията на момента. 4-и разгаря конфликти и ревност. Старайте се да не провокирате околните. Не правете забележки и не давайте непоискани съвети. На 5-6-и късметът е с вас. Луната навлиза в знака на хармоничния ви Рак. Намирате съюзници и съмишленици и заедно тръгвате по пътя напред. Позволете на някой да се облегне на вас.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.