Седмичен хороскоп за 31 октомври - 6 ноември

Седмичен хороскоп за 31 октомври - 6 ноември

Вижте какво вещаят за Вас звездите за следващата седмица, за да вземете най-правилните решения в следващите дни.

Овен 21 март – 20 април

31-и е критичен и рисков ден, останете си у дома. Пълнолунието ще разрови миналото, ще скара много хора за имоти и наследства, ще увеличи дистанциите и ще доведе до неочаквани раздели или сближавания. 1-ви дава възможности за печалба, но само на добре информираните. Запазете добрия тон, независимо агресията и провокациите, които ще срещате по пътя си. На 2-ри чакайте благоприятни новини, действайте активно. . В този ден с лекота придобиваме една особена вътрешна свобода, която ще помогне да прекрачим преградите. 3-ти ограничава контактите, срещате неодобрение, една врата се затваря. На 4-ти не подписвайте нови договори и не се обвързвайте. Това е ден на мрежата, един ще влезе в ролята на паяка, друг на мухата. На 5-ти отделяте приятелите от враговете. Сънищата от тази сутрин са пророчески. Може би и те ще помогнат да отхвърлите съмненията, да решите в каква посока ще поемете, с кого ще се обвържете и как ще продължите напред. На 6-ти оставате миналото зад гърба си. Действайте активно, за да не ви изпреварят в битката за власт, пари и придобивки.

Телец 21 април – 20 май

Съботният ден има особено тежко излъчване. Луна и Уран от вашия знак са в опозиция на Слънцето. Жилим се наред, губим чувство за мярка и ориентация. На 1-ви денят се свързва с човешката душа. Опитайте да разберете другата гледна точка. Не бързайте с обвиненията, независимо кой и в каква посока е прегрешил. На 2-ри чакайте важно обаждане до обед. Може да ви предложат чудесна оферта за работа или взаимно изгодна сделка. Ще има за какво да почерпите. 3-ти е ден на двуликия Янус. Едно се говори, друго се подразбира, а трето се прави. Ще срещате ледени сърца и ще чувате объркващи сигнали. На 4-ти не се обвързвайте с нови договори. Ако се опитвате да мамите, ще срещнете по-големи измамници от вас и може да загубите пари и престиж. На 5-ти и 6-ти са най- добрите дни в този месец за сватби и годежи. Преградите са лесно преодолими, проблемите се оказват решими, а връзките са неустоими. 6-ти е ден на революционни промени, ще си проличат родените да побеждават. Работете принципно и защитавайте правдиви каузи. Животът продължава с пълна пара. Търсете си мястото.

Близнаци 21 май – 21 юни

Пълнолунието в златния Телец изостря апетитите за печалби и пари. Не очаквайте да ви направят отстъпки. Всеки дърпа чергата към себе си и не е склонен на компромиси. 1-ви идва с желание за компромиси. Не си позволявайте крясъци и скандали. Една усмивка и мил жест ще стопят ледовете. На 2-ри може да очаквате важна вест. Луната навлиза в Близнаци и сключва брилянтен аспект с Венера. Всяко прекаляване ще предизвика проблеми и ще обърне и най-добрата ситуация срещу вас. И в любовта ще се похвалите с напредък на 3-ти. Денят е свързан с подражанието и с пасивното следване на чужди мисли, мнения и предписания. На 4-ти не се изказвайте неподготвени, лесно се влиза в капани. Ден на мрежата. Всичко, което ви казват може да се окаже лъжа. На всяка крачка ще срещате измами и желание да ви вкарат в източващи ресурсите и силите ви програми. На 5-ти и 6-ти сключвате изгодни договори. Ако решите да действате в много посоки, ще изгубите инициативата и нищо няма да ви се получи. Концентрирайте се над най-важното.

Рак 22 юни – 21 юли

Контролирайте апетитите и спазвайте диета на всички нива в съботния ден. Може да избухнат скандали по незначителни поводи. Напрежението в семейството нараства. 1-ви дава предимство на балансираното поведение. Хармоничен и ведър ден. Вървите към помирение и дано нещо не се случи в последния момент. Ориентирайте се към почистване на дома и офиса. На 2-ри чакайте важна вест. Отпуснете се, намерете повод да се повеселите в рамките на допустимото. 3-ти показва другата страна на медала. Не бързайте, постарайте се да разберете мотивацията в поведението на важните за вас хора. На 4-ти ограничете контактите. Неблагоприятен ден за сключване на нови договори. Не се обвързвайте и не играйте хазартно. 5-ти и 6-ти са дни на тежък избор. Родените в първата декада ще имат проблеми в чувствата, които ще ги разконцентрират и ще им пречат на работата. На 6-ти денят ви носи изцеление, след взимане на едно дълго отлагано решение. Ден на лични рекорди. Разбирате какво можете и на какво сте способни. Дайте си сметка и какво вече не можете.

Лъв 22 юли – 22 август

За вас се очертава тежък и рисков уикенд. Ограничете контактите, по възможност не пътувайте и не рискувайте във финансов план. Пълнолунието в Телец опасно засяга деловите ви отношения. Ще срещате силен отпор и колективен натиск. На 1-ви природата се стреми към хармония и баланс, но за вас ще е трудно да балансирате между претенциите и желанията на близки и приятели. На 2-ри очаквайте важни покани и предложения. Не бързайте нито да отказвате, нито да започвате веднага със съвместните инициативи. Предстоят два дни, в които реката на вашите възможности е доста мътна. Съветът е до 4-и да уточнявате позиции и да правите консултации. От 3-ти Меркурий тръгва в директна посока, бизнесът застава на старт с нови инициативи. На 4-и работете самостоятелно, не се включвайте в общи дела. На 5-ти и 6-ти печелите и постигате важни цели. 5-ти ще срещне тези, които имат и предлагат с тези, които отдавна търсят или се нуждаят от същото. 6-ти е ден за пътуване и огледи на място, за сделки с имоти и недвижима собственост.

Дева 23 август – 22 септември

На 31-ви печелите от кавгата между други двама. Вашето не се губи независимо кой ще спечели битката. Избягвайте всякакви скандали и разправии. 1-ви носи спокойствие и релакс. Проведете прочистваща диета. Днес ще постигнете всичко „со кротце и со благо”. Постарайте се да намерите общ език с всички, с които влизате в контакт. На 2-ри важното свършете възможно най-рано. Следобед родените в първата декада губят контрол и правят нарушения, за които ще се плаща. Чакат ви два тежки и рискови дни. Увеличете самоконтрола. 3-и е ден на кривите огледала. Сблъсквате се с реалностите, които до момента не сте забелязвали или сте се старали да избягвате. На 4-ти лесно ще се оплетете в мрежите на хитри мошеници. Съветът е да не правите поръчки, да не играете в казиното и да не се обвързвате с договори и обещания. На 5-ти чакайте две награди, едната заслужена с труд, а другата с любов. Днес сънищата ви може да се сбъднат. 6-ти е ден за предприемаческа дейност и пътуване, но с наземен транспорт. Гонете си интереса, търсете начин да влезете в нова среда и да направете нужните огледи и посещения.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 31-ви от битките на големите и силните страдат малките и безпомощните. Превъзбудата и непремерената амбиция може да ви изиграят лош номер. В неделя ситуацията се успокоява и с всеки може да намерите общ език. Започнете цикъл физически упражнения, водещи към хармония. Заемете се с почистване на дома. От 2-ри с навлизането на Луната в Близнаци навлизате в стабилизиращ период. Чакайте предложения, които ще помогнат да се внедрите на преспективна позиция. На 3-ти вашата управляваща планета Меркурий тръгва в директна посока. Отпушват се стопирани сделки и преговори. Ще извлечете полза от сближаването с един и дистанцирането от друг. На 4-ти родените в третата декада ще успеят да омаят околните и да извлекат ползи от всичко, което се случва или предлага на масата на преговорите. На 5-ти - 6-ти може да подпишете изгодни договори. Не позволявайте да ви отклоняват от целта независимо с какви намерения. Внимавайте, не отивайте в крайности и запазете силите си за ситуациите, които не може да избегнете. Щадете се, в момента здравето ви е нестабилно.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Тежък уикенд. Пълнолунието противопоставя Луна и Уран от Телец на Слънцето от Скорпион. Очертават се пикове в емоционалното състояние, които ще ви вкарат в рискове. В събота проблемите никнат като гъби, особено за родените в първата декада. На 1-ви се търси примирието, но само временно въглените се посипват с пепел. Ако не уточните болните въпроси, още утре проблемите и разправиите ще се възобновят. На 2-и ситуацията се успокоява. Ще ви търсят с предложения, ще ви правят отстъпки и ще ви предлагат изгодни оферти. Не прибързвайте с решенията си. От 3-ти бизнесът потръгва, но само с проверени в годините хора. В този ден всеки ще получи това, което е заслужил и за което се е постарал. На 4-ти са заложени капани в социалните мрежи и в деловите връзки. За всеки ще се намери компромат, който да му вгорчи живота. На 5-ти и 6-ти ще постигнете максималното и ще спечелите. Съветът е да свършите поне едно нещо качествено, а не да се захващате с много неща едновременно. 6-ти е един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Уговорете си срещи, рекламирайте се, сключете нови договори.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

31-ви е отбелязан като денят на крокодила. Отношенията ни са като между хищник и жертва. Не влизайте в обвързващи програми, внимавайте в играта на чувствата и не бъдете прекалено доверчиви. На 1-ви ситуацията се успокоява, но горчивината от казаното и направеното остава. На 2-ри важното свършете сутринта. След това до 5-и ще сте податливи на илюзии и страсти и може да влезете в противоречие с екипа, в който работите. На 3-ти планетата на търговската инициатива Меркурий тръгва в директна посока и постепенно отпушва затегнатите мерки, давайки възможност на бизнеса да си отдъхне и да направи крачка напред. На 4-ти внимавайте в контактите, поръчките, уговорките и срещите, за да не останете излъгани и да загубите пари, престиж и влияние. Най-неблагоприятният ден в месеца за годежи, за сключване на договори и брак. 5-ти и 6-ти дават шанс за печалби, правите важна крачка напред. Ако ясно виждате и преследвате целите си, може и да ги постигнете. Въоръжете се с вяра и търпение. 6-ти е ден за търговия на едро, за предприемаческа дейност и за поемане на рискове в бизнеса.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 31-ви, когато двама се карат, печелите вие. Сменят се ролите, вече вие определяте правилата не само на работното място, но и у дома. В неделя успявате да разрешите важен въпрос и да получите нещо дължимо. Уредете стари сметки. Не си разваляйте настроението по незначителни поводи. 2-ри идва с възможност за подновяване на делови и партньорски връзки. Този ден освобождава залп от неконтролируеми енергии. Старайте се да овладявате импулсите и желанията. От 3-ти тръгващият директно Меркурий възражда бизнеса. Намръщени ли сте и времето ще се смръщи. В такъв ден не може да претендираш много. 4-ти е ден на фатално привличане. Който умело си оплете кошницата, ще може и да я напълни. 5-ти и 6-ти са тежки и рискови. Всичко ще става по трудния начин. Ще се налага да преодолявате прегради, да водите тежки разговори с некомпетентни и нерешителни хора и да губите време в чакане по опашки. На 6-ти ще трябва да правите повече компромиси, а ще получите минимални екстри. Ден на доброволната жертва в името на близките и децата.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Бъдете внимателни и не поемайте излишни рискове през уикенда. Ще се охарчите и може да изпаднете в кризисни ситуации. Родените около 1 февруари ще изживеят мъчителни моменти в съботния ден. На 1-ви се очертават неприятни разговори и разправии за пари. Тенденцията е към скандали и конфликти, които ще ви вдигат кръвното и ще ви разболяват. На 2-ри чакайте предложения. Изискването е да не губите реалната представа, да не се радвате, но и да не страдате прекалено. На 3-ти разбирате кой какво крои зад маската на фалшивата добронамереност. Време е за инвентаризация в работата и в личните дела. Сложете край на двойнствените игри и отношения. На 4-ти не приемайте покани и оферти, не рискувайте с големи покупки и вложения. На 5-ти постигате важна цел. Давате си сметка кой е причината за проблемите ви и как да преодолеете преградите по пътя. На 6-ти сключвате първите успешни договори за месеца. Ден за революционни преустройства, за преместване и изнасяне на дейности и производства на по-спокойно и защитено място.

Риби 20 февруари – 20 март

31-ви е ден на ненаситните апетити за пари, любов и придобивки. Играещите на дребно се блъскат с лакти и си провалят един на друг делата, а играещите на едро правят удар, с който си подсигуряват бъдещето. 1-ви идва с желание за примирие. Ден на взаимни отстъпки и компромиси в името на любовта и спокойствието. От 2-ри навлизате в слаб тридневен период, в който Луната ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Близнаците. Двойнствените връзки ще се разкрият. Може да бъдете въвлечени в скандали и проблеми. На 3-ти ще получавате преки или завоалирани откази. Днес разбирате кой и доколко държи на вас. На 4-ти няма честност в отношенията. Ще ви предлагат стоки с изтекъл срок на годност или такива, които се нуждаят от допълнителни части и ремонти. На 5-ти навлизате в силен тридневен период. Ден на орела, който е набелязал целта и жертвата и вече се спуска. 6-ти е благоприятен за преминаване на нова работа и за подписване на нови трудови договори. Ще получите изгодни оферти, ако еднолично представлявате работата и фирмата си. Ден на изцеление. Намирате правилното лечение.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.