Седмичен хороскоп за 30 май – 5 юни

Седмичен хороскоп за 30 май – 5 юни

Какво ви вещаят звездите за седмицата...

Овен 21 март – 20 април

На 30-и до обед всичко постигате с лекота, стопявате дистанциите и уреждате наболелите проблеми. Контролирайте чувствата. Бъдете безпристрастни в оценките и неотклонни в намеренията си, независимо кой и по какъв начин се опитва да ви повлияе. На 31-и е ден за активна самозащита от чернотата наоколо. Ограничете контактите с непознати, а и срещите с познати хора подбирайте по степен на важност. Не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. На 1-и ще е ден на фонтана от преливаща енергия и чувства. От особено значение е да се борите и да извоювате лична самостоятелност в работата, в сделките и отношенията с партньори. 2-и е един от най-мощните дни в лунния цикъл. Бъдете внимателни, за да канализирате в правилната посока енергии, амбиции и чувства. Родените в третата декада са на път към рискови действия, които ще ги поставят на изпитание. 3-и. Включете се в прояви на благотворителност и сами ще станете обект на подкрепа. Ден на сърцето. Дистанциите лесно ще се стопят. Може да се разберете по особено неудобни въпроси. Не подминавайте протегнатите с молба ръце. 4-и. Запазете самообладание, независимо какво се случва. Ден на колелото. Предстоят рокади на всички нива в живота ни. 5-и. Може да се наблюдава пик на алергии и душевна непоносимост в живота на доста хора в следващите дни. Но вие ще минете „между капките”, ще спечелите от чуждите проблеми и провали, ако се движите в позната и свойска среда. 

 

Телец 21 април – 20 май

 

30-и. Движете се в позната среда и увеличете самоконтрола. Може да сгрешите в преценката и да платите чужда сметка. Не се отклонявайте от предварително избраната цел и подход.

31-и. До обед се сблъсквате с неуредици и непредвидени обстоятелства. Родените в третата декада ще имат победи, независимо неудобствата, които изпитват.

1-и. Днес всеки може да намери своя спонсор,  източник на сила, подкрепа, разбиране и ресурси. Не се стопирайте, ако започнете да правите нещо несъзнателно.

2-и. Не може да си позволите пасивност, да изчаквате или да правите компромиси със съвеста. Опитайте да се справите с ограниченията, на които сте подложени и да излезете от кризата.

3-и. Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Който не помогне днес, да не очаква подкрепа утре. Тестваме силата на връзките си. Не подминавайте нуждаещите се.

4-и. Внимавайте при делови и лични контакти. Ше получите наготово нужната ви информация. Отнесете се спокойно към всеки проблем и утре ще го разрешите.

5-и. Ден на призив. Събират се единомишленици под знамената на личната активност. Проведете събрания, приемете нови членове и привлечете симпатизанти към групата, в която участвате или ръководите. Стартирайте нови проекти и начинания, подпишете колективни трудови договори. Нищо важно не отлагайте за утре. Вечерта назряват семейни конфликти. Приберете се навреме. 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

30-и. Днес Луна Марс и Нептун са в пречупващи аспекти с Венера и Слънце от вашия знак. Тенденцията е към повече грижи, неудобства и неприятности, особено в посока на чувствата и любовта.

31-и. Сутринта е тежка и натоварваща, но към обед навлизате в силен и трансформиращ период. Което е вървяло наопаки ще се оправи.

1-и. Днес на преден план излизат семейните и родови интереси. Концентрирайте усилията си за подобряване живота на най-близките си хора. Не търсете дивото, ако имате питомното и обгрижващото ви у дома.

2-и. Родените в третата декада имат повече варианти за избор. Днес по един или друг начин всеки може да се добере до своя мечтан връх в кариерата и в живота.

3-и. В деня на сърцето е добре да правите това, за което някой ви помоли, а не това, което вие смятате, че е нужно на другия. Включете се в дарителски акции. Ще получите подарък от съдбата. Днес печели този, който държи в ръката си маслинова клонка, а не брадва.

4-и. Днес полезните вещества и мисли лесно се усвояват. Поглезете се, идете на козметик и фризьор, направете си маникюра, облечете новите дрехи и се гответе за важни покани и гостувания.

5-и. Девизът на деня за вас е „разделяй и владей”. Защитавате своите дори и да грешат и нападате конкуренцията по незначителни поводи. До вечерта в хороскопа ви се заформя кармичен кръст на планетни сили. Плащания се забавят и ви объркват. 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

30-и. Днес до обед задвижете семейни дела и насочете силите си за подредбата на дома, офиса и градината. Сменете един вид труд с друг.

31-и. Контролирайте емоциите. Засилват се невралгиите. Обърнете се към по-духовни занимания, не се сърдете на никого за нищо.

1-и. Изискването в този ден е да си подредим къщичката. Вървите към разделяне на наследства и имоти. Силите ви бликат като фонтан, но може и да изчезнат в пясъците на обезсърчението.

2-и. Днес всичко при вас става с удар и конфликт. Трудно ще разрешите споровете по дипломатичен път. Родените в третата декада може да загубят дело или да плащат за чужди грешки и грехове. Не може да стоиш в пасивно изчакване, но и да риташ срещу ръжена, не си е работа.

3-и. Днес съдбата ще ви изпрати подкрепа в труден момент. Включваме се към канала на космическата любов, милост и състрадание.

4-и. Ден на полезните продукти, на полезните мисли и усещания. Вслушвайте се в гласа на интуицията, последвайте съветите на близките.

5-и. Благоприятен ден за съвместна и екипна работа. Свикайте семейния и професионален съвет, уредете среща с посредниции и снабдители и по всички възможни начини се опитайте да затворите производствения си цикъл. Препоръчват се сондажи в нова бизнес посока. Преговаряйте за бъдещите условия на договори и поръчки. Добре е да сключите нови или допълнителни договори. 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

30-е. Днес от обед до утре на обед ще се намери за какво да се притесните и ядосате, но точно то ще ви накара да постъпите различно от 1-и и да започнете разчистваща пътя си политика.

31-и. Не започвате деня по правилата, но от обед намирате своя нов източник на сила или преоткривате стари връзки и места, в които сте се чувствали добре.

1-и. Ден на съзиданието и градежа. Всичко предприето ще ви осигури удобства и терен за развитието на бъдещите ви планове и намерения.

2-и. Пасивността е вредна, но това не значи, че трябва да се действа непредпазливо. Спазвайте уговорките и правилата и ще изкачите поредния връх в кариерата си. Уредете си срещи с нови партньори, съюзници и посредници.

3-и. За родените около 1 август този ден носи рискове и неочаквани обрати в отношенията. Луна, Сатурн и Уран сключват кръст със Слънцето ви. Ден на сърцето. Обърнете повече внимание на тези, които обичате и цените и дано и за вас някой се погрижи.

4-и. Родените в третата декада ще изживеят мъчителна трансформация. Ден на пръстена и колелото. Внимавайте с кого и по какъв повод се обвързвате.

5-и. Чудесен ден за събрания, за делови срещи и разговори на високо ниво. Ще намерите или ще се присъедините към нова група по интереси. Някой ще създаде и своя нов екип и ще влезе в перспективна среда.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

30-и. Днес се събуждате след мъчителен сън и с някакво притеснение. Отнесете се внимателно към знаците, които получавате. Прочистете съзнанието си от негативните мисли.

31-и. До обед не взимайте важни решения и увеличете дистанциите. Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Може би бъркате в преценката по отношение на връзките и действията си.

1-и. Днес може да извоювате лична и духовна самостоятелност, да подпишете устройващ ви договор и да се окопаете на нова позиция в бизнеса и в обществото.

2-и. Ще постигнете важна цел. Може да се устроите на ново място за работа и живот. Подписаните договори ще са дълготрайни и ще ви вдигнат нивото. Енергията ви напира да се излее навън в работа и творчество.

3-и. Ако се включите в благотворителни изяви сами ще станете обект на обгрижване и защита. Подкрепете близките и децата в начинанията им, окажете съдействие на колега и още утре ще бъдете приети в нов екип или в нова благоприятна за развитието ви среда.

4-и. Ще получите нова информация позволяваща да решите стар проблем. Облечете новите дрехи, може да получите неочаквана покана за среща или посещение на важно мероприятие.

5-и. Край с колебанията. Днес трябва да вземете решение на чия страна ще действате и към коя група принадлежите. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение. Родените във втората декада са в тежка позиция. 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

30-и. Ако до обед не направите чаканите от партньорите и децата жестове, ще изживеете мъчителни обрати в отношенията до вечерта.

31-и. Поспете по възможност до късно и ще си спестите някои неприятни моменти и неудобства.

1-и. Денят носи успех, разширение и обновление. До вечерта ще постигнете напредък в преговори и сделки. Може да сключите и нови договори, но при някои отстъпки от ваша страна.

2-и. Родените в третата декада ще срещат съпротива на всяка крачка. Дайте всичко от себе си, за да извоювате победа и да се внедрите на престижно място в работата и в живота.

3-и. Ден за милост и състрадание. Направете това, за което някой ви помоли. Бъдете сигурни, че и вашите молби ще бъдат чути и удовлетворени. Очертават се нестандартни срещи.

4-и. Работете над външния си вид, променете прическа и визия, с което и личното ви излъчване ще се промени. Отделете време за разкрасителни и оздравителни процедури, тествайте нов козметичен продукт.

5-и. Ще почувствате удовлетворение и ще имате ползи, ако в този ден намерите своята група по интереси или се включите в съвместни иницативи с единомишленици. Препоръчва се работа в екип. Където сами не можете да постигнете нищо, ще го постигнете с колективни усилия. Не е все едно с кого ще се свържете и кооперирате. Установените днес съюзи ще важат задълго във времето напред.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

30-и. Днес до обед стопете дистанциите с нужните ви хора, за да не се задълбочи пропаста в отношенията ви. От обед до утре на обед странични сили и фактори провокират семейните ви и приятелски дейности и интереси.

31-и. Сутринта може да започне с проблеми и конфликти. Всеки дърпа чергата към себе си. Дано успеете да удовлетворите всички искания.

1-и. Всичко предприето ще има успех, ще ви радва и ще донесе удовлетворение на тези, които обичате и цените. Насочете силите си към важните за семейството и децата дейности.

2-и. Ден за старт на амбициозни проекти и начинания. Подпишете нов договор, влезе в нова среда и установете перспективни връзки с чужбина.

3-и. Не тръгвайте рано на път и отложете за следобед приятелските срещи. Денят започва с конфликт, с неприятности и инциденти, които ще променят програмата ви

4-и. От особено значение днес е да се внимава в дозировката на нещата. Изразът „дозата прави отровата” е личното ви мото и основен принцип в медицината. Ден на полезните продукти, които може и да навредят, ако не се спазва дозировката. Бъдете внимателни и в изказванията си. В желанието да похвалите някого може да развалите отношенията си с друг засегнат в ситуацията.

5-и. Ден на предупреждението, че сам няма да може да се справиш с изискванията на времето. Помислете с кого може да се кооперирате и му се обадете с предложение за съвместна инициатива. 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

30-и. Един от рисковите ви дни за месеца. Очертават се намеси в работата и в личните ви стремежи. Засилва се тенденцията към алергии и непоносимост към всекиго и всичко до 13-и. Не влизайте в разправии.

31-и. Ден на противопоставяне, на изневери и непредвидени обрати в отношенията. Ще си проличи с кого и с какво имате лична и физическа несъвместимост.

1-и. Сключените днес нови договори и постигнатите споразумения ще осигурят стабилна основа на бъдещите ви дейности и съвмести планове с партньори. В момента е важно да се закотвите на постоянно място, дори и да не е толкова престижно.

2-и. Един от стимулиращите инициативите ни дни. Енергията Кундалини се активизира. Може да наложите условията си и да се утвърдите на работното място с успешна изява и перспективен договор.

3-и. Денят изисква себеотдаване и грижа за другите. Всичко, което направите от сърце и с желание да помогнете на някого в трудна ситуация ще се върне като жест на внимание и при вас.

4-и. Отделете време за физическото си здраве, което ще ви осигури и душевен комфорт. Ден на полезните продукти и на процедурите, които ни зареждат, ободрявате и вдъхновяват.

5-и. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение в знака на Стрелеца. В хороскопа ви се задвижва кармичен кръст. Ще се наложат болезнени избори. Не оставайте там, където усещате, че не ви е мястото. До 13-и ще се засилват алергиите и несъвместимостите във физически и духовен план.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

30-и. Днес родените в първата декада са в благоприятна позиция за уреждане на взаимни планове и проекти. Слънцето ви сключва брилянти аспекти с Луна и Уран.

31-и. Днес може да се откажете от едно за сметка на друго. Сутринта е натоварена и с неприятни ангажименти, от които не бива да бягате. До вечерта ще получите лично удовлетворение и ще влезете в качествена среда.

1-и. Ден на фонтана, на източникът от енергия, който всеки трябва да си осигури и да намери. Включва се каналът на кармичната родова памет.

2-и. Луната от Везни сключва пречупващ аспект с Юпитер и Плутон от Козирог. Ще ви бъде оказван натиск особено в посока на имотни дела. Може да загубите дело или да се откажете от пътуване и преместване.

3-и. Проявете разбиране и не подминавайте тези, които с молба протягат ръка към вас. Включете се в дарителски акции и направете едно добро дело.

4-и. Ден на преобразяването. Сега е момента да промените прическа и визия и да наложите нова мода в средата си.

5-и. Денят ни събира в групи по интереси, хоби и разбирания. Не оставайте в изолация. Успехът ще следва тези, които привлекат съмишленици и последователи, които разчупят статуквото и организират по нов начин съвместната работа. Сега е момента да започнете нова дейност, да сформирате доверен екип, да набележите общите цели, задачи и отговорности. Действайте.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

30-и. Днес може да намерите или да си направите лекарство и за най-сложните болести. Мислено изгорете в пламъка на запалена свещ всичко вредно и разболяващо. Ден за прочистване на отношенията.

31-и Трудна и мъчителна сутрин, с напрежение у дома и в отношенията с партньори. Все нещо не достига или не е по правилата. Контролирайте емоциите, бъдете отстъпчиви и дайте възможност и на близките да се изявят.

1-и. Правите качествен скок в бизнеса и професионалната ориентация. Очертават се възможности за удовлетворяваща ви и добре платена работа. Срещате бъдещите си спонсори и покровители.

2-и. Ден с много варианти на избор. Превключвате на висока скорост и до вечерта може да се похвалите с победа и придобивка. Нищо не е невъзможно.

3-и. Нищо да не се прави с амбиция и с желание за печалба. Този ден изисква да спрем за момент, да се огледаме, да помогнем на изоставащите в житейската битка да ни настигнат и тръгнат редом. Ако подадете ръка на някого в труден момент и за вас някой ще се погрижи.

4-и. Бъркате, ако отидете на важни проговори и делови срещи с неподходящо облекло и визия.

5-и. Ден за пътуване, за съвместни делови и творчески инициативи и за преход в нова среда. Всичко предприето ще отваря нови възможности. 

Риби 20 февруари – 20 март

30-и. Днес и утре Луната от Дева е в опозиция на Марс и Нептун от Риби и в квадратура с Венера и Слънце от Близнаци. Очертават се критични моминти в отношенията.

31-и. Ако до обед усещате някакво неудобство, притеснение и давещо чувство в гърдите, това са знаци, че се нуждаете от по-духовна храна и друг тип отношения с околните. 

1-и. Ден на фонтана, на източникът на енергия от който всеки се нуждае. Получавате подкрепа и давате такава. Стартирайте ремонти, започнете строеж, обновете връзките си, направете крачка към нова работа и местоживеене.

2-и. Един от дните с висока и стимулираща енергия насочена към промяна. Дръжте се изправено, не се поддавайте на негативни емоции и започнете прочистваща диета. Подложете и връзките си на проверка.

3-и. Ден на сърцето и любовта. Ще получите подкрепа в неочакван момент. Може да се радвате и на дотации от чужбина. Ще се намери кой да финансира проектите ви и да ви подаде ръка за взаимно изгодно сътрудничество. 

4-и. Ден за релакс, за посещение на център за разкрасяване и стимулиране. Идете на фитнес и масаж, тествайте нова козметика, погрижете се за тялото си.

5-и. Ще изживеете тежки и притеснителни моменти с родители и деца. Вижте кой от какво има нужда и се погрижете. Луна и Слънце са в квадратура със Слънцето ви и с Марс и Нептун. Бъдете много внимателни и не се движете в несвойствена среда. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение. Затъмнява се женското начало.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.