Седмичен хороскоп за 3-9 август
2

Седмичен хороскоп за 3-9 август

Овен 21 март – 20 април

В събота работете самостоятелно и на свой терен. Не е ден за съвместни инициативи, дори и да има вероятност да изкарате пари от това.

Планирайте за неделя важните си срещи и разговори. На 4-и ще се правят важни връзки, ще се уговарят съвместни дейности и поръчки и ще се предприемат съвместни крачки в нова посока. Хапнете си наволя, колкото и да изядете до понеделник на обед няма да напълнеете. 5-6-и ще се дни на противопоставяне, на тежки преговори и поставяне на ултиматуми. В хороскопа ви ще действа кармичен кръст. Добре е да се осъществят връзки с чужбина, да се водят преговори с чуждестранни фирми, да се планират пътувания и съвместни дейности. От 6-и на обед до 7-и на обед са възможни провокации и засилена компроматна игра. До края на работното време в сряда може да спечелите някого за съдействие и да уредите изгодна сделка. В този ден е добре да се възобновят стари връзки, които прибързано сте пренебрегнали. И една стара любов може да възкръсне от пепелта. На 8-и започнете деня с едно признание и стимулирайте околните към споделяне и доверие. Към обед тъмни сили се намесват в отношенията ви и до петък на обед както и да завъртите кормилото на амбицията ще затъвате в тресавището на рисковите връзки. От обед в петък вече намирате мястото си. Оглеждайте се, до вас се движи спонсор. Не е все едно с кого ще сте тази вечер, но и късметът ще е с вас. 

Телец 21 април – 20 май

Фатализмът на 4-и се крие в срещите, които може да елиминират старите приятелски и любовни връзки и да ви вкарат в съвсем различна среда. Не се знае в каква посока ще тръгне живота ви, но със сигурност ще се отворят нови хоризонти. Обръщате гръб и оставяте някой да плаче в самота. 4-и ще ви донесе приятни моменти, чудесни лични и публични изяви, придобивки и голям купон. Яжте наволя, в този ден не се пълнее, а и за понеделник планирайте обилна закуска. Този уикенд ще ви предложи варианти, които отдавна очаквате, но не сте заели откъде ще дойдат. В момента шансът работи за вас, възползвайте се от всеки проведен разговор. Не се самоограничавайте. 5-и идва с възможности за пътувания и преговори с чужбина. Очертават се рокади. Един заминава, друг се връща, отговорностите и дейностите се разменят. Каквото си пожелаете до 7-и на обед ще се сбъдне. Внимавайте в приказките и обещанията, които давате, защото ще се наложи да ги изпълните. От обед до 8-и на обед е време за признание и сдобряване. Родените в първата декада може да сключат обвързващи договори, от които трудно ще се измъкнат и дано все пак спечелят от тях. По възможност отлагайте за петък следобед важните делови срещи. От обед на 8-и до обед на 9-и нищо съществено да не се започва. Много неща ще се правят на тъмно и много хора ще се подвеждат. 

Близнаци 21 май – 21 юни

За вас се очертава тежък и отговорен уикенд. Дори и на морето ще имате повече работа, а и у дома непрекъснато ще възникват проблеми. Съветът за събота е да не влизате в колективни инициативи, защото само вие ще се товарите, докато другите ще си прекарват приятно и ще ви хвалят, колко добре се справяте. И в неделя в срещите ви ще има елемент на използване. Ограничете контактите, бъдете сред най-близките си хора, за които с радост ще давате всичко от себе си. Сгответе си любимото блюдо. В неделя не е време за диети, не се пълнее. В понеделник си уредете представителни срещи, подпишете нови договори, подгответе и представете план-програмата си на партньорите и на шефа. В този ден излизате на светло, заемате по-висока позиция. Нечия сянка вече не ви пречи да се издигнете в служебен план. Важното на 6-и свършете до обед. От обед до 7-и на обед се сбъдват благите пожелания и помисли. Пожелайте си нещо. Почти в края на работното време на 7-и може да направите силен ход, да спечелите пари и влияние. На 8-и привлечете нови партньори и се обадете на тези, с които отдавна не сте се срещали. Може да започнете нова дейност. От 8-и на обед до 9-и на обед енергетиката е тежка и обсебваща. Пренесете се на ново място далече от неприятни влияния. Петъчната вечер ще ви донесе любов и презареждане. Не нарушавайте закона. 

Рак 22 юни – 21 юли

В събота почивайте в тесен кръг. Не планирайте големи купони и не участвайте в групови инициативи. Не взимайте еднолични решения. В неделя се разтворете към света и околните, планирайте приятелски и роднински срещи, пътувайте и берете билки. Не е ден за диети, включете барбекюто, поканете приятели. Храната изцяло се превръща в енергия, а не се складира в мастните депа. И в понеделник хапнете добре преди да тръгнете на работа. Ще ви трябват много сили и подкрепа. Ще ви се стоварват непредвидени отговорности и чужди ангажименти, ще се изнервите и с разговорите с чужбина. Хубавото в този ден е, че ще откриете истинския смисъл на една своя връзка. Ден на телепатичните контакти. На 6-и може да получите откази и да се пренавиете в дадена посока. Ще влезете в конфликти, ако нещата не стават толкова бързо, колкото искате. Вечерта си пожелайте нещо. Счупеното е лош знак. Не товарете кръста. На 7-и започвате с разправии и неуредици, но до края на деня влизате във форма и свършвате добра работа. Тази вечер е добра за сдобряване и прошка. Дайте си втори шанс и в любовта. Опитайте да разберете другата гледна точка. На 8-и уредете до обед важните си срещи и разговори. След това до петък на обед властват тъмни сили. Вечерта е за среща с покровител. Получавате и юридическа защита. 

Лъв 22 юли – 22 август

 събота не се товарете с тежка работа. Ограничете социалните контакти, релаксирайте на приятно и уединено място. Парирайте опитите на странични хора за влизане в личното ви пространство. Но за неделя организирайте приятелски срещи и публични прояви. Ще блестите на модните и артистични подиуми. Може да привлечете спонсори, да стиковате действията си с качествени партньори и да завържете важни връзки. До понеделник на обед диетите са противопоказни. Хапнете си без задръжки, няма да напълнеете. На 5-и ще се наложи да се съобразите с желанията на близки или партньори, които са далече. Внимавайте, ако замествате някого или сте оставили заместник. Денят дава възможност за преход на нова служебна позиция. На 6-и до обед не говорете много и не споделяйте, а действайте и си подредете живота. Каквото си пожелаете ще се сбъдне. Следобед в живота ви се промъква сянка. Бъдете внимателни на 7-и. Луна и Уран сключват пречупващи аспекти със Слънце, Венера и Меркурий от вашия знак. Спазвайте уговорките, не споделяйте поверителна информация. Не изневерявайте, но ще разкриете лъжа. 8-и има своята светла и тъмна половина. До обед преговаряйте и приемете каещите се грешници. От обед навлизате в силен период. До вечерта ще получите желаната подкрепа, ще сключете изгодни договори. Чака ви чудесен уикенд. 

Дева 23 август – 22 септември

През уикенда Луната е в Дева. В събота работете сами и на свой терен. Планирайте важните си срещи и пътувания за неделя, когато с лекота ще отстоявате принципите си и ще получите подкрепата, от която се нуждаете. 3-и е ден на фатални влияния, дано се измъкнете. На 4-и ще ви се отплаща всяка активност във връзките. Рекламирайте се, застанете в светлините на прожекторите, изявете дарби и таланати и ще привлечете вниманието на спонсори. Диетите са противопоказни, не се пълнее. На 5-и приемайте нещата такива каквито са и не желайте друго. Ще ви се обадят тези, за коите мислите. Приемайте каквото ви дава живота, не претендирайте и не желайте друго. В момента получавате най-доброто възможно в ситуацията. На 6-и до обед преговаряйте с чужбина и се обадете на роднините, които са далече. От обед до 7-и на обед на всички нива са възможни конфликти, конкурентни атаки и провокации. Не се разправяйте с никого, не засягайте болни за колегите и близките си теми. Внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Вечерта на 7-и намерете начин да изгладите конфликтите и да се сдобрите с хората, които са ви близки и нужни. На 8-и до обед подпишете нови договори, но след това до петък на обед не приемайте оферти. В петък вечер правите някакво нарушение. Внимавайте, спазвайте закона. 

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота очаквайте да ви предложат избор между доброто и злото. Да си знаете, че в предложението няма добро. И двете възможности ще ви поставят в неприятни положения и ще ви обвържат неравностойно. Където се появи трети нещата ще се объркат както в делови, така и в интимен план. Ден на библейската тройка под ябълковото дърво. В неделя палачинката се обръща, всяка среща ще ви носи радост и щастливи моменти. Изявите ви ще са успешни и впечатляващи. Не се ограничавайте и в храната, хапнете колкото ви е сладко. Вечерта Луната навлиза във Везни, вероятни са пътувания, преместване и покани от чужбина. Доверете се на вътрешното си усещане, търсете начин за работа или учене в чужбина. Децата се измъкват от контрола на родителите и дано първата им крачка да е успешна. На 6-и са възможни провокации. Не коментирайте чуждия живот, пазете свои и чужди тайни. Каквото излезе на показ ще засегне интересите и на двете страни. На 7-и до обед внимавайте с документацията си, не оставайте нищо без надзор. Някой се опитва да надникне в телефона ви, в живота и връзките ви. Следобед ще направите силен ход и ще парирате конкурент. Подпишете нов договор и на 8-и сутринта чакайте преназначение и изгодно предложение. От обед до 9-и на обед не взимайте важни реешния. В петък следобед късметът ви следва. 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Съботният ден се свързва с грехопадението. Ще кривнете в грешната посока, което ще се отрази негативно на бъдещето ви. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка поради избора, който ще направите. Затова в съботния ден не правете никакъв избор. Отложеното за неделя ще се развива по най-добрия начин, ще ви носи късмет, творческо вдъхновение и удовлетворение. Ще се срещате с благоприятните за вас хора. Организирайте си и хубаво похапване, до понеделник на обед не се пълнее. 5-и е ден за пророчества и предаване мисли на разстояние. До вторник на обед се очертават контакти с чужбина. Може да получите покана или да заминете и да гостувате на приятели. Бъдете сигурни, че с разговорите в този период може да си уредите и по-добра работа. На 6-и навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергия от космоса. Всяка връзка и разговор ще се от значение и в бъдеще ще осигурят базата, на която ще стъпите и ще се развивате. Вечерта Луната навлиза в Скорпион и сключва предизвикателни аспекти. На 7-и с голяма вероятност ще кривнете от правия път, ще ви се иска да опитате нещо забранено, но може да покажете и истинската си същност. Вечерта ви носи нещо нестандартно и рисково. На 8-и някои връзки ще се прекратят. Вечерта на 9-и ситуацията се успокоява. Планирайте среща с покровител. 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Очертава се предизвикателен и проблемен уикенд. Съботният ден ви подлага на фатално привличане и влияние, от което трудно ще се измъкнете. Не обещавайте нищо на хора, които и друг път са ви досаждали или вкарвали в преразход на сили и средства. Ориентирайте се към тихи семейни занимания делече от шумотевицата на града. В неделя бъдете верни на принципите и на дълга. Ако нещо ви привлича тръгнете към него, доверете се на инстинктите. Хапнете си без ограничение, но добре сварете и опечете храната си, за да нямате стомашни проблеми. 5-и очертава нова посока за развитие. Започват преговори на лично и служебно ниво с хора и фирми от чужбина. На 6-и излизате от нечия сянка. Символ на деня е жерав излизащ от облак. Може да ви възложат самостоятелни, добре платени и престижни задачи. От обед до 7-и на обед ще бъдете обект на провокации. Не коментирайте нищо, не говорете много, а действайте. Пожелайте си нещо на глас. В сряда вечер ще стопите ледовете и ще се сдобрите с нужните ви хора. На 8-и до обед продължете с тактиката на привличане и признаване на греховете. Ще ви се обаждат тези, за които мислите и с които връзката ще се продължи и обнови. След това до петък на обед не изпадайте в зависимости, не започвайте нищо ново и важно. Но в петък вечер може да се надявате на голям късмет и придобивка. 

Козирог 22 декември – 20 януари

Съботният ден може да бъде щастлив или нещастен поради личния ни избор. Не правете такъв, независимо кой и какви екстри ви предлага. В тесен семеен кръг ще си прекарате приятно, ще свършите планираната работа и ще обърнете повече внимание на децата. Може би най-успешният ви ден за периода ще бъде 4-и. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Планирайте делови и лични срещи, съберете се, оженете се, планирайте участие в публични инициативи, които ще рекламират дарбите и дейноста ви. Не се ограничавайте в храната, до понеделник на обед не се пълнее. Осъществените връзки ще променят в положителна посока живота ви. Вечерта се приберете навреме. Луната навлиза в знака на нехармоничните ви Везни. На 6-и проблемите ще са повече за родените в третата декада. Може да получите откази или ще се промени датата на пътуване. Обадете се на близките си в чужбина и подредете приоритетите. Реагирайте бързо, за да не се възползва друг от предложенията, които сте получили. 7-и започва с конфликти и компроматна атака. Колкото по-малко коментирате и говорите за себе си, толкова по добре. Ще си проличат истинските дипломати. Важното на 8-и да се свърши до обед. За вечерта и за 9-и сутринта не планирайте важни срещи. В петък вечер имате шанс да влезете в престижна среда. 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота не се обвързвайте с никого на никаква цена. Не взимайте прибързани решения и бройте до десет преди да кажете и да направите нещо, което може да промени живота ви. Първосигналните реакции подвеждат и създават неудобства. Ден за пасивност и нищоправене. В неделя пътувайте, уредете срещи с приятели и близки на приятни места. Не се ограничавайте в храната. До понеделник на обед не се пълнее. Не се ограничавайте и във възките. Може да срещнете човека, който търсите отдавна. В понеделник ще направите силен ход и може да намерите нова работа. С времето ще изместите титуляра. Във вторник действайте със замах, проучете възможностите за учене и работа в чужбина или тук в чуждестранна фирма. Ще ви се предлагат изгодни варианти за престижни позиции. Съветът е да оставите другите да говорят, за да ви дадат достатъчно информация. На 7-и проблемите ще са повече за родените до 1 февруари. Нещо непредвидено ще се случи и ще промени добре подредената ви програма. Не излизайте от коловоза на установените интимни връзки. Може да попаднете в рискова среда. На 7-8-и не правете аборти и гинекологични интервенции. Вечерта на 8-и се приберете навреме. Важното за 9-и отлагайте за следобед, когато късметът ви ще се върне. Ще спечелите пари и важно покровителство. 

Риби 20 февруари – 20 март

 През уикенда Луната е в Дева в опозиция на Рибите. В съботния ден ограничете контактите и не планирайте участия в групови мероприятия. Лош ден за влизане в нов екип и в нова среда. Ще се правят опити за манипулация, ще бъдете провокирани и подтиквани да нарушавате закона. Не е нужно никому нищо да доказвате. В неделя си доставете удоволствие с храната. Не се пълнее. До понеделник на обед действайте по инстинкт, оставете и краката да ви отведат при някого или на място, важно за бъдещето ви. Доверете се на сетивата и усещанията си. Някой се връща към стара връзка в родното място или там, където и преди е имал щастливи мигове и попадения. 6-и изисква да сте в час с нуждите на момента. Следобед може да присъствате на неприятна сцена, която ще ви отвори очите и ориентира как да постъпите и кого да предпочетете. Внимавайте какво си пожелавате. В тези дни действа с пълна сила вербалната магия. На 7-и ще получите повече в ситуация, в която другите губят или получават откази. На 8-и може да подпишете изгодни договори да уредите имотна сделка и да добиете повече права. Започвайте проекти, които бързо ще приключите. Тази вечер ще омаете някого и ще го привлечете за работа или в прегръдките си. Но в петък бавно и полека губите позици. Вечерта внимавайте при пътувания. Спазвайте правилата.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.