Седмичен хороскоп за 29 май - 4 юни

Седмичен хороскоп за 29 май - 4 юни

Вижте какво предвиждат звездите за следващите седем дни. 

Овен 21 март – 20 април

От 29-и вечерта Меркурий тръгва в ретроградна посока. Този ден обръща тенденциите, връща ни към недовършеното от миналото и изисква да си изпълним обещанията. До 22 юни не започвайте нови инициативи 30-и е ден на комплексарите. Дайте си сметка, дали сте от тази порода. Хората с ниско самочувствие и лични страхове ще се объркат, ще се предоверят на неточните хора и ще попаднат в мрежата на ловки мошеници. На 31-и ще постигнете важна цел. Ще сбъркате, ако действате в много посоки и разпилявате времето и личната си енергия. На 1-и едно пътуване ще привлече стари съюзници за съвместни дела. Ден на успешни преговори.

На 2-и търсете нова информация. Един от дните, в които си даваме сметка кое е важно и кое е второстепенно в дадено положение на избор. 3-и е рисков. Нищо ново да не се започва. Не влизайте в пререкания, не участвайте в митинги и демонстрации на сила. 4-и променя посоките. Хората на изкуството да чакат посещение на личната си муза. Заемете се с лечения, проведете оздравителни процедури и в посока на бизнеса си.

Телец 21 април – 20 май

На 29-и се получава по заслуги. Изпълнете си обещанията. Може да купите и продадете изгодно недвижима собственост. На 30-и лесно се ловят наивници на всякаква възраст. Родените в първата декада са на прага на рискова инвестиция и действия, с които ще застрашат бъдещето си. На 31-и поне една работа ще свършите на ниво. Ограничете скоростта и контролирайте амбицията. За утре планирайте разговори с вероятни спонсори. На 1-и ще получите подкрепа в материален и емоционален план. Уредете среща със спонсори. Връщат ви дълг. Приключете с обещаната работа. На 2-и всеки ще си научи уроците. В такъв ден може да стигнете до основата и до корена на всичко, което е важно и на което се крепи живота, връзките ви и работата, с която се занимавате. 3-и е рисков, смирете амбицията. Приключеното в този ден ще ви донесе популярност. Добре е да приключвате работа и да предавате проекти, които ще ви донесат ползи и предложения и ще ви направят известни. 4-и е ден на обрати.Може само да смените подхода и да отприщите амбицията, без да позволявате чужда намеса.

Близнаци 21 май – 21 юни

29-и е ден на преобразяването. И ако до момента сте били активни, от тази вечер ограничете новите инициативи. Меркурий тръгва ретроградно във вашия знак. Затваря се вратата пред новите начинания. 30-и е ден на измами и опасно прилепване. Очертават се неприятни разкрития, които може да се използват срещу вас, но и вие може да направите своя париращ атаките на враговете ход. На 31-и постигате важна цел. Ден за преодоляване на прегради. Един се промушва отдолу, друг е приет с овации, но като цяло за всички ще има екстри и награди.1-и изисква екипна работа. Денят ви носи среща с любовта, с важен за бъдещето ви човек и с екип, в който може да се внедрите или да оглавите. На 2-и печелят добре информираните. Научаваме информации скривани и манипулирани до сега. Реагирайте изпреварващо и напаснете плановете си на новата реалност. 3-и е рисков за родените в третата декада. Не се подстригвайте и не си режете ноктите. На 4-и включвате скритите резерви. Ден на фундамента, всичко да се прави здраво.

Рак 22 юни – 21 юли

На 29-и срещате открито противопоставяне. До вечерта една врата се затваря зад гърба ви. Луна и Плутон от Козирог са в опозиция на Марс от вашия знак. Ще срещате организирана съпротива в семеен план. Хората с комплекси губят на 30-и. Не рискувайте днес с поръчки или доставки в мрежата. Пазете си личните данни и не се доверявайте на непроверени хора. На 31-и следвайте само главната посока, не се разпилявайте. Ще срещате пречки при договаряне, при инвестиции и покупки. Ако вършите няколко неща едновременно нищо няма да се получи. 1-и носи подкрепа и финансиране. Някой ще бъде повишен. Ден на преустройства и на действия в полза на децата. Правите и поредната жертва. 2-и е ден за среща с учителите. Важно е да стигнете до корена на проблема, да си изяснете нуждите и тогава да взимате решение как да постъпите. На 3-и за грешка няма да има прошка. Разменят се удари под кръста на всички нива. Ден на коренни реформи, които ще променят много съдби. Символи на деня са покаянието и прошка. 4-и налага нови норми и правила. Старото си отива.

Лъв 22 юли – 22 август

29-и е денят на преобразяването. Всичко се променя, научавате важни неща за другите и за себе си. Нищо важно не планирайте за неделя, когато ще бъдете обект на прикрита и открита атака и агресия. 30-и носи рискове, тенденция за натиск, обсебване и принуда. Ограничете контактите в социалните мрежи. Не водете преговори с хора, които и друг път са ви поставяли в неприятни и рискови положения. На 31-и срещате прегради. Ден за гладуване и духовно прозрение. Не напрягайте очите. 1-и е ден за важни делови и лични срещи, може да сключите изгодни договори. На едно място срещате спонсор, а на друго сами влизате в подобна роля. 2-и носи нужната информация. Може да се доберете до поверителна информация, която ще ви откаже от една инвестиция и насочи към друга. На 3-и отношенията навлизат в критична фаза. Не влизайте в конфликти, очертават се провокации. Някой стяга куфарите за заминаване, друг планира да се върне. 4-и задава нова програма. Ден с огромна преобразуваща сила. Започват реформи, в които е добре да се включите или да сте инициаторът и водачът.

Дева 23 август – 22 септември

На 29-и сменяте подхода и визията си и постигате максималното. Вечерта вашата управляваща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока. Уредете спорните имотни въпроси. За утре не планирайте нищо важно и отговорно. 30-е манипулативен. Тежък и опасен ден. Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома и сред свои. На 31-и преградите са лесно преодолими, а някои от тях са само в ума ни. Преодолейте комплексите, не позволявайте да ви препъват нереалистичните мисли и провалените отношения. На 1-и проблемите ще са за родените в първата декада .Станете рано, късметът ви си тръгва към обед. Играйте посредническа роля. На 2-и и другите ще трябва да дадат всичко от себе си, за да успеят. Ден за учене, проучване и проверка на получените информации. На 3-и се очертава жестока битка за кокала. Не предизвиквайте никого и не се включвайте в чуждите разправии. Засилват се апетитите. 4-и задава нови правила. Укрепете влиянието си в екипа. Този ден дава награда за всичко, което в миналото сте предприели. Не рушете старите връзки, а надграждайте и затвърдявайте.

Везни 23 септември – 22 октомври

29-и ви показва истинското лице на някои хора. Маските падат, виждате реалностите и е добре да коригирате поведението и очакванията си към околните. На 30-и нищо сериозно да не се предприема. Очертават се изнудващи положения. Прекалено доверчивите да не предприемат рискови ходове. Здравето ви е нестабилно. На 31-и и 1-и ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Гонете си интереса, сключете нови договори и чакайте спонсорска подкрепа. Може да постигнете повече от планираното и да намерите нужната подкрепа и съдействие. Любовният ви живот зацикля или се появава трети в отношенията. На 2-и търсете допълнителна информация за всичко, което предприемате. Добре проучете хората, с които смятате да се свържете в лична или професионална връзка. 3-и е рисков. Съблазните са на всяка крачка, бъдете избирателни във връзките. 4-и реформиращ. Склонни сте на генерални промени в начина си на работа и живот, без да се интересувате как ще се отрази това на зависещите от вас хора. Не давайте непоискани съвети и не приемайте такива.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

29-и идва с ултиматуми от ваша страна. Бъдете внимателни в избора си, особено ако положението на доста хора зависи от това. Ден на преобразяването. На 30-31-и отношенията ви с партньори навлизат в критична фаза. На прага сте на грешен избор. Нещо непредвидено се случва. Може да бъдете изнудвани и изкушени да посегнете към забранения плод, но веднага ще бъдете ударени през пръстите. Концентрирайте се над най-важното. Ако се разпилявате с много задачи нищо няма да свършите като хората. Смирете амбициите. Здравето е нестабилно. На 1-и с лекота ще преодолеете препятствията и ще излезете с чест от всяко задръстено положение. От 2-и любовният ви живот ще е на ниво. Очертават се запознанства. Пътувайте правете огледи. Не спестявайте информация, другият много добре се е подготвил. Влезете в нов екип и в нова група по интереси. На 3-и е ден на коренната реформа. Ако от доста време се подготвяте за промени сега е момента да ги направите. 4-и е ден за лечения и оздравителни процедури. Сексуалната ви енергия се активизира.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

От 29-и Меркурий тръгва в ретроградна посока и ни връща към неизпълнените задължения и поръчки. Денят се свързва с пасивното следване на чужди мисли и с подражанието на чуждо поведение. На 30-и ограничете до минимум контактите, пазете си личните данни. Денят е нещастен за всичко и за всички. Нищо важно да не се предприема. Ограничете до минимум връзките и поръчките в мрежата. На 31-и всичко става трудно и с мъка, но до вечерта уреждате поне един проблем. Отхвърлете съмнения и колебания, вземете нужното решение. 1-и е ден за подвизи и лични рекорди. Очертават се сблъсъци с конкуренцията. Днес не бива да се действа подмолно, бъдете справедливи и в отношенията с близките. 2-и е ден за учене. Днес учителят си намира ученици и обратното. Добре е да се запишете за нов лечебен или квалификационен курс. На 3-и попадате в капани. Денят е свързан с насилието, с големите амбиции и страсти. Ще се прилагат непозволени хватки. 4-и променя правилата. Време е за революционни преустройства в мисленето, в действията и в личния избор.

Козирог 22 декември – 20 януари

29-и е добър за решаване на имотни спорове. Може да се видите в нова светлина на помирител и семеен обединител, но може и да направите крачка към конфронтация и разделяне. На 30-и не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Връзките са неравностойни и обсебващи. Не се обвързвайте със заеми. Внимавайте с алкохола. На 31-и един проблем ще изисква цялото ви внимание. Не си създавайте допълнителна работа. Не се претоварвайте, щадете близките. 1-и е най-успешният ви и силен ден за периода. Направете връзка със спонсор. 2-и е ден за анализ и учене. В най-силна позиция са хората имащи достъп до качествена и достоверна информация. Наблегнете на растителната храна. 3-и е рисков и опасен. Контролирайте претенциите и желанието да заемете позиции определени за друг. Не мислете, че така ще придобиете повече сигурност. 4-и идва с кардинални промени. Старото се руши, някои връзки отиват в миналото освобождавайки място за новите, на които са надявате повече. Не е момента да се опитва нещо ново.

Водолей 21 януари – 19 февруари

29-и затваря вратата пред новите инициативи. Меркурий тръгва в ретроградна посока. Време е да се види в детайли картината и на личните връзки. Всичко предприето на 30-и ще ви вкарва в източваща ресурсите ви програма. Ще се правят ненужни разходи, а покупките и поръчките в днешния ден ще са некачествени и скъпи. Най-силните ви и обезпечаващи дни за периода са 31-и и 1-и. Ще водите в играта, ще привличате подкрепата на важни за бъдещето ви партньори и съюзници и ще направите удобни и приемливи за околните личните си желания. Усилията и дарбите ви ще бъдат забелязани и оценени. Чакайте повишение. Не напрягайте очите. В живота ви може да се появи спонсор и неочакван благодетел, който може да остане задълго. На 2-и печелят информираните. Посетете специалисти в интересуващата ви област. Проведете нужните консултации и не взимайте решения, които не сте обсъдили с близките. 3-и е рисков. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Не посягайте към забранения плод и всичко при вас ще е наред. 4-и е променящ. Ден за среща със спонсори.

Риби 20 февруари – 20 март

29-и е ден на маймуната. Гледаме се през решетките, но не се знае кой е в клетката и кой извън нея. Не поемайте несвойствени ангажименти и на 30-и, когато хищниците са излезли на лов. Някой успява и в политиката. Чакайте предложения, но си пазете личната територия. Заложени са капани. На всяка крачка ще срещате опити за измама и манипулация. На 31-и поне един проблем ще бъде решен. Добре е да се направят някои процедури. Концентрирайте се над най-важната си цел.1-и отваря нова страница в живота ви. Пътувайте, уредете си срещи и запознанства. Оглеждайте се, търсете срещи с хората, които може да ви помогнат в пътя напред. 2-и носи важна информация, а 3-и лично вдъхновение. Преговаряйте, не продавайте за жълти стотинки личните си дарби, знания и възможности. Ще се случват събития, които ще ви оженят или разведат. Приключвате определен етап от живота си и дано знаете какво правите. 4-и променя посоката. Използвайте този ден активно и за подобряване на здравето. Започнете лечения или оздравителни процедури.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.