0

Овен 21 март – 20 април

На 29-и насъбраното напрежение се отпушва. Очертават се настъпателни действия през уикенда в посока на важна за вас цел. 30-и е благоприятен за финализиране на сделка с недвижим имот. По-добре е да купувате отколкото да продавате. Поставяте условията си и в любовта, днес сте ултимативни. На 31-и както и да постъпите ще сбъркате. Нищо ново и важно да не се започва. Ще се окажете длъжници на тези, за които днес започвате да работите. На 1-и е важно да се доверите на вътрешното си усещане. Яжте само това, което ви се дояде. 2-и е ден за преговори, за среща на екипа, за обсъждане на нова програма и набелязване на новите стъпки за дейстие. Поставят се условия, а някъде се действа и ултимативно. 3-и е ден на диференциране. Действайте на свой терен и смостоятелно. Не позволявайте намеси, не влизайте в съглашателства и не участвайте в събрания на екипа. Ден на фатално привличане и в любовта. Не отивайте на първа среща. На 4-и сутринта Меркурий тръгва в директна посока и бизнесът се отпушва. Към обед вече ще стартират нови инициативи на различни нива в сделките и в живота.

Телец 21 април – 20 май

На 29-30-и Луната и още четири планети от Козирог ви облъчват в брилянтни аспекти. Ще постигнете максималното и ще финализирате изгодна сделка с имот. Чакайте постъпления в бюджета. 30-и е един от най-успешни дни, особено за родените във втората декада. Чудесен ден за сделка с недвижим имот. На 31-и не рискувайте и не играйте хазартно. Родените в първата декада може да направят губещ ход. На 1-и родените във втората декада вадят „късата клечка”, влизат в наравностойни и губещи връзки и действат комплексарски в момент, в който трябва активно да защитават интересите си. Може да загубите пари и влияние и да направите необмислен ход. 2-и е тежък и рисков ден, особено за родените във втората декада. Трудно ще се справите дори и с по-слаби от вас в бизнеса. Вървите към неизгода сделка или губите част от пълномощията си. На 3-и може да подпишете изгодни двустранни споразумения. Третият е излишен и в любовта, но ще се намеси. 4-и е силен и пробивен ден, в който може да намерите търсените посредници, партньори и купувачи за стоките и услугите, които предлагате.

Близнаци 21 май – 21 юни

29-и започва с проблем, който бързо ще разрешите. Денят е добър за нови начинания, за влизане в нова среда или група по интереси, които ще помогнат за личното ви израстване. На 30-и всички сме на пазара. Може да се отървете от нещо ненужно и да намерите нещо търсено отдавна. Доминират бартерните връзки. Дайте си втори шанс в бизнеса. На 31-и не правете крачка в нова посока, ако не искате да се излъжете и да попаднете в капани. По възможност си останете у дома и не поемайте тежки отговорности. На 1-и ще почувствате остро с кого е важно да бъдете и да действате заедно и от кого или какво бързо трябва да се дистанцирате и отървете, за да не ви вреди и стопира. На 2-и действайте изпреварващо и до обед направете крачката, която сте планирали и обмислили добре. За вас започва нестабилен в юридически план период и до два дни може да си имате проблеми със закона. Подсигурете се. На 3-и някой се опитва да ви убежава или разубеждава за нещо. Ще сбъркате, ако го послушате. Ден и на фаталната любов. На 4-и родените в третата декада може да влязат в неприятни и рискови отношения.

Рак 22 юни – 21 юли

На 29-и уредете важното до обед. След това до 1-и ще срещате открито и прикрито противопоставяне и обединение на хора срещу вашите интереси и позиции. 30-и е благоприятен за рестарт на стопирани в миналото дейности. Добре е да започнете собствен бизнес, но трудно ще ви се получи. На 31-и не се действа по правилата. Всичко се прави скришно и на тъмно. Задвижват се сделки в сивата икономика и се действа манипулативно зад кадър. На 1-и е важно да се съобразите с желанията на деца и родители. Лъсват едиповите комплекси и само вътрешото ви усещане за нещата ще помогне да излезете от трудна ситуация. На 2-и се очертават срещи с бъдещи и настоящи спонсори. Може да се променят договори в изгодна за вас посока. Чакайте повишение и преназначение. Приемете и покани за публични изяви. На 3-и колективната работа ще зацикли, някой ще се опита да прецака останалите и ще се стигне до конфликт. Но всичко, което свършите сами ще донесе облаги и повишение. На 4-и тръгващият в директна посока Меркурий отпушва деловите връзки и търговската инициатива. Може да направите успешен ход.

Лъв 22 юли – 22 август

Очертава се активен и творчески уикенд. Всичко предприето на 29-30-и ще тръгне по вода, ще ви донесе успех и постъпления в бюджета. Някой урежда и ново жилище. 31-и е ден на объркващи сигнали и разминаване по фланга на личните претенции и амбиции. Както и да постъпите ще има недоволни. Не започвайте нищо важно и отговорно. 1-и е труден ден за родените във втората декада. Нищо ново да не се започва, но може да се планира. Време е да направите разбор на връзките и да отхвърлите неприятните зависимости.

На 2-и е добре да се подписват нови договори. Ако се налагат преговори планирайте срещите си за днес или за петък, когато ситуацията ще се развива много по-добре и изгодно за вас. За

3-и не се препоръчва екипна работа и участия в колективни инициативи. Силата ви се губи, отговорностите се размиват. Не приемайте покани за делови разговори. Пренасочвайте всякакви срещи и събрания за утре. 4-и е силен и творчески ден. Ще постигнете съгласие с партньори и опоненти по спорните въпроси. Може да се уточните за цени на стоки и услуги, за различни доставки и бартерни отношения.

Дева 23 август – 22 септември

Сутринта на 29-и ще срещате спънки на всяка крачка, но следобед всичко ще се уреди. В следващите дни пет планети от знака на Козирога ще ви пазят и подкрепят във всяка инициатива. На 30-и всичко може да постигнете и уредите. Насочете се към имотни сделки, уредете наследствени отношения и се разберете с роднините по спорните въпроси. На 31-и нищо ново да не се започва. Останете в режим на изчакване и не взимайте страна в спорове. Каквото и да ви предложат ще се окаже губещо и нетрайно. На 1-и намалете натоварването, не приемайте допълнителна работа и отговорност. Ограничете контактите с хора, които действат против личния ви интерес. На 2-и пасивният човек ще бъде атакуван на слабото място. Добре е сутринта да направите своя изпреварващ ход. На 3-и опасността за вас може да дойде от решението да сключите колективни трудови договори. Бъдете сигурни, че ако действате съвместно с някого, то по-голяма част от работата ще се стовари върху вас, а после парите ще се разпределят поравно. На 4-и не се доверявайте на чуждите идеи, а се опитайте да реализирате своите.

Везни 23 септември – 22 октомври

До 31-и на обед Луната, заедно с четирите планети в Козирог са в конфликт с Везните. Всичко, което се случва ще бъде в най-неподходящия момент и ще носи проблеми и притеснения. Новолунието на 1-и ви вкарва в нова програма, в която вече ще сте определящият фактор, с който трябва да се съобразяват. 30-и е най-добрият ден в месеца за всякакви брокерски дейности. Не протакайте преместването, ако семейството ви вече нараства. На 31-и е важно да не поемате чужди отговорности, да не допускате намеси в личния ви избор, отношения и връзки. На 1-и излизате от притеснително положение, от неравностойно лично и делово съдружие. Доверете се на предчувствията си и планирайте за утре крачката в нова посока. На 2-и е добре да се срещнете с бъдещи и настоящи спонсори и да обсъдите съвместната работа и финансирането. Опитните в играта ще успеят. На 3-и не се препоръчва да сключвате колективни трудови договори и да работите в екип. На 4-и е моментът да се подписват нови трудови договори, да се провеждат срещи и съвещания, да се приемат нови членове и нови клаузи по старите договори.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До края на месеца ще свършите много добра работа и ще извлечете максимални ползи. 29-и е ден на реката от възможности. Отваряйте си очите, увеличете търсенето и внимателно преценете всяка възможност. Доверете се повече на интуицията. На 30-и вашата управляваща планета Плутон е в прегръдките на Луна, Венера и Меркурий. С този букет от възможности може да пробиете навсякъде, да постигнете максималното в живота и в любовта. 31-и е ден на затишие пред буря. Бъдете внимателни, свършете важното бързо и за утре не насрочвайте нови инициативи. 1-и е един от най-рисковите дни за месеца, особено за родените във втората декада. Доверете се на личната си интуиция. На 2-и се въздържайте от начинания и проучвайте възможностите, не само за атака, но и за защита. На 3-и може да постигнете максималното, стига да разчитате повече на себе си, да работите самостоятелно и със свои средства и да не позволявате намеси. Сега е моментът да се освободите от вредни връзки. На 4-и може да се постигне повече от друг път при делови и приятелски срещи и да се подпишат нови договори.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Доведете до край начинанията си на 29-и и ще имате успех. Лесно се преодоляват задръжки и препятствия. Действайте в нужната посока и ще получите подкрепа. Край на изчакванията. 30-и е ден за любов, за планиране на бъдещи начинания, за срещи с партньори. Отложеното за утре ще зацикли и донесе грижи. На 31-и не правете необмислени стъпки. Стартираното днес ще тръгне накриво и ще носи повече разходи и загуби, а обещаната печалба ще прибира друг. 1-и е ден на намеса на строгият родител. Съвпадът на Луна, Слънце и Сатурн изисква смяна на подхода към порасналите деца и остарелите родители. На 2-и не може да оставате пасивни и да позволявате на някой да ви разиграва. На 3-и съветът на деня е да не се хващате на общото хоро, което незнайно кой води незнайно накъде. Точно днес не сключвайте нови договори и не влизайте в нова среда. Ден на фатално привличане и в любовта. На 4-и е време е за рестарт на бизнеса. Днес е време за размисъл и планиране, за директни преговори и стиковка на мнения и позиции. Първосигналната ви реакция е вредна и опасна.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 29-и Венера във вашия знак тръгва в директна посока, стабилизират се връзките по месторабота. Концентрирайте се над най-важната си цел и я следвайте неотклонно. На 30-и може да постигнете важна за вас цел. Ще се справите с всичко. И любовта няма да ви подмине. На 31-и се очертават намеси, ще имате възможност да се наложите и да манипулирате някого, но бъдете сигурни, че друг ще се опита да извлече ползи от това. Намалете до минимум рисковете. На 1-и се доверете на вътрешното си усещане. Днес разумът не дава верните сигнали. На 2-и е добре да се преговаря с бъдещи спонсори, партньори и работодатели. Може да получите изгодно предложение за престижни участия. На 3-и изскването на деня е да не позволите на странични хора да „прилепнат” към вашата дейност и работна програма, за да не ви откраднат клиенти или фирмени тайни. Късметът е за тези, които работят самостоятелно. Не взимайте и не давайте заеми. Не сключвайте нови договори. На 4-и се задвижват деловите връзки, правят се нови съюзи, започва да действа и нова финансова политика. Стартират нови дейности и се създават нови фирми.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 29-и се концентрирайте върху целта и ще я постигнете. Препятствията са само в ума ви. Не се занимавайте с много неща едновремонно. 30-и е ден на подвизи и лични рекорди. С лекота преодолявате страхове и притеснения и правите крачка в желаната посока. На 31-и съветът за деня е да не взимате отношение в спорове, да не се намесвате в живота на другите и да не позволявате намеси в своя. Стъпваме накриво и в любовта. На 1-и Луната излиза от примката на новолунието във вашия знак. Доверете се на получените сигнали. На 2-и подписаните договори ще са успешни и перспективни. Който изчаква и се ослушва ще загуби предимства и ще отпадне от играта. 3-и е неблагоприятен за работа в екип, за събрания и съвместни делови инициативи. Може да попаднете на фатално привличане и притегляне и в любовта и да дадете шанс за компроматна атака. На 4-и Меркурий тръгва в директна посока и на 14 февруари ще навлезе във вашия знак. Сега е моментът да се огледате, да намерите съюзници и спонсори и да планирате за средата на месеца старта на нова бизнес инциатива.

Риби 20 февруари – 20 март

29-и е ден на вашата стихия водата. Създайте нови връзки, излезте с предложения и привлечете спонсори. В тези дни се връщат дълговете на внимание и обич. 30-и е многопластов ден, в който е важно да откриете новата си база за развитие или живот. Финализирайте имотна сделка. На 31-и душата ни е затворена в калъпа на отчаянието, властват сили, с които не може да се разбереш и помириш. В такъв момент не бива да се взимат важни решения. От 1-и до новолунието в Риби решете с кого и с какво ще се разделите. Това ще бъде за вас пречистващ период слагащ край на вредни, губещи и разболяващи връзки. Край с изчакването. На 2-и ако не нападнеш, ще те атакуват. Излезте от прикритието си, заявете претенции и искания и се опитайте да се наложите в играта, която не се води по правилата. На 3-и не се препоръчва участие в събрания и съвместни инициативи. Където се съберат повече хора ще има и провокатори. Може да попаднете под фатално привличане и да се оставите в ръцете на неподходящите хора. На 4-и ще ви хрумнат блестящи идеи, но по-хубавото е, че ще намерите някой, който да ви се довери.