Вижте какво вещаят за вас звездите за седмицата от 29 февруари до 6 март.

Овен 21 март – 20 април

Очертава се благодатен уикенд с приятни занимания и неочаквани придобивки. Някой може да плати за удоволствията ви. Важното за 2-и свършете рано сутринта, а за 3-и до обед нищо сериозно не планирайте, не показвайте чувства и емоции. 4-5-и са натоварени с работа и семейни проблеми, а в петък се включете в благотворителни прояви и сами ще станете обект на обгрижване. На 29-и трябва да бъдем много внимателни в изказванията. Всичко, което си пожелаете ще се сбъдне и дано после на се чудите как да се отървете от него. На 1-и рано сутринта обстановката ще е напрегната, но към обед всичко ще постигате с лекота. На 2-и станете рано и уредете важните срещи и преговори в първите часове на работното време. На 3-и трудно ще се освободите от семейните отговорности, а и служебните ще ви притискат.

4-и за родените в първата декада ще има повече трудности и отговорности. На 5-и направете едно добро дело и не отминавайте протегнатата за помощ ръка, за да не изпаднете в подобно положение. На 6-и. до обед правете това, за което близките и колегите ви помолят.

Телец 21 април – 20 май

Очертава се благодатен уикенд, стига да не приемате нищо прекалено емоционално. Пътувайте и гостувайте. От 2-и на обед до 3-и на обед може да изживеете стресови моменти и неудобства. На 4-и е добре да се започнат ремонти и строителни дейности. Направете нужните размествания. На 5-и чакайте предложения и поръчки. На 6-и получавате чакани пратки и придобивки. Вечерта е конфликтна. На 29-и Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания промени в програмата и напрегнати отношения с роднини. На 1-и сутринта се очертават конфликти. Трудно се взимат колективни решения и е още по трудно да се удовлетворят всички искания. На 2-и денят започва с извинения и прошка. Може да се намери и приготви лекрство за всякави болести. На 3-и не си променяйте плановете, независимо, че тази сутрин ще бъдете подложени на големи изкушения. На 4-и не унивайте. Ще се справите с всички неудобства и препятствия по пътя си. На 5-и Венера навлиза в знака на трона си Телеца. До обед тичате по задачи и уреждате важен проблем. На 6-и правете това, за което някой ви помоли, без да питате за подробностите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Срещите през уикенда ще са от полза за бъдещи начинания. На 2-3-и Луната е в Близнаци. Пътувате, разкъсвате се между семейните и професионални ангажименти. От обед на 3-и ситуацията се успокоява и в следващите дни намирате повече време за личните си задачи и за нуждите на близките. На 4-и чакайте повишение. 5-и е ден за благотворителност, а на 6-и идва важна вест. На 29-и денят провокира любовни игри, зад които стои желанието за материално облагодетелстване. 1-и е ден за пътувания и преместване в нов дом. Някой се устройва в нова среда с връзките, които прави. На 2-и до обед късметът ще ви следва, но след това ще зависите от чуждия и ще се налага да се съобразявате с хора, които няма да се съобразят с вас. 3-и е ден за преместване и работа в градината на личния интерес. 4-и е ден на фонтана от преливаща енергия. Може да се разберете по спорните въпроси. На 5-и се препоръчват прочистващи процедури. Обърнете се към усвояване на духовни практики и към занимания, които ще зарадват и обезпечат хората, на които държите. На 6-и до обед правете това, за което някой ви помоли. Един малък подарък ще ви свърши добра работа, където и да отивате.

Рак 22 юни – 21 юли

На 29-и и 1-и прескачете прегради и ограничения, но след това сами си създавете грижи и влизате в рискови връзки. Някой ще плати за удоволствията ви, но и изискванията към вас ще се повишат. На 2-3-и се действа непримиримо, но нито една от страните не взима връх. На 4-и доминират амбициите, другото няма значение. 5-и ви разкъсва между дома и работата. На 6-и печалбата е за вас. На 29-и с една премерена провокация може да разберете мотивацията на околните. На 1-и контролирайте емоциите. От обед ледовете се стопяват. На 2-и проведете важните си срещи и разговори в първите два часа на работното време. На 3-и сутринта положението е напрегнато, излизате с раздразнение от дома, а на работното място се сблъсквате с нечие пренебрежение. От 4-и до 6-и на обед Луната е в Рак в опозиция на Сатурн, Плутон, Юпитер и Марс от знака на Козирога. Трудно ще съвместните семейните и професионални дела. 5-и е ден за прочистващи действия и дейности. Спазвайте диета не всички нива, ако искате да се отървете от вредни влияния и присъствия. На 6-и колкото дадете сутринта, толкова ще получите до вечерта. Не подминавайте нуждаещите се, участвайте в благотворителна мисия.

Лъв 22 юли – 22 август

Очертава се тежък уикенд, с непредвидни харчове и събития, които ще разбъркат добре подредената ви прогрома. Не влизайте в казиното и не играйте хазартно. Започнете ремонти и благоустройствени дейности на 2-3-и. Осигурете майстори, обезпечете юридически бизнеса, който ще развивате. На 4-и отвявате конкуренцията. На 5-постигате победа, печелите конкурс, а любовта ви оценява отстрани. На 29-и родените около 1 август са в тежка позиция в съботния ден. 1-и е ден с противоречиви сигнали. До обед напрежението непрекъснато нараства. 2-и е ден на фонтана от преливаща енергия, която ще помогне да извоювате лична и професионална самостоятелност. На 3-и може да станете своя човек или избрания и упълномощен от екипа представител на общите интереси. На 4-и се активизирайте максимално. Ще отхвърлите много работа и ще изпълните програмата си. 5-и е ден за пътувания и делови срещи на четири очи с потенциални клиенти или работодатели. На 6-и до обед правете това, за което някой ви помоли, но и сами помолете близък за нужните ви услуги.

Дева 23 август – 22 септември

Независимо провокациите през уикенда ще се похвалите с придобивки. Вървите на среща с любовта. Луна, Венера и Уран са в хармонична към вас позиция. Влизате в нестандартни връзки, предстоят обрати в отношенията, от които може да извлечете дивиденти. На 2-3-и внимавайте с двойнствените връзки, ще ви хванат в крачка. На 4-и започнете ремонти. На 5-6-и чакайте повишение. На 29-и си отваряйте очите, до вас крачи любовта или случайността ще ви сблъска с важни за бъдещето ви хора. 1-и е ден на феникса. Опитайте да възродите стари връзки. На 2-и до обед уредете важното за деня. До следващия ден на обед върви заробваща програма. На 3-и не започвайте нови начинания. Може да се излъжете във възможностите и наличностите и да направите рисков ход. На 4-и може да постигнете повече от останалите и да затвърдите служебната си позиция с повишение и преназначение. На 5-и до обед работете активно в посока на личните си амбиции. Явете се на конкурси и прослушвания. На 6-и денят започва с жестове на внимание и неочаквани подаръци.

Везни 23 септември – 22 октомври

29-и носи приключения. Някой друг може да плати за удоволствията ви. В неделя подновете контакти загубени в миналото. Дайте си прошка. 2-и идва с обещания за изгодни поръчки, доставки и покани за съвместна дейност. На 3-и се очертават пътувания и разтоварваща програма. 4-5-и поставят на изпитание връзките ви, а на 6-и промените в живота ще ви стимулират да промените и визията си. На 29-и каквото кажете или обещаете ще се сбъдне и ще трябва да изпълните. Особено опасно е в този ден да се лъже. На 1-и си спомнете хубавите неща от миналото на връзките си. Подновете контактите, които ви липсват, простете си взаимно и започнете отначало. На 2-и до обед уредете среща и се споразумейте за предстоящите промени в начините на работа. На 3-и - в празничния ден имате и повече степени на свобода. Следобед открадвате минути за себе си, за любовта, за личните си нужди и за нещата, които отдавна сте обещали да свършите. На 4-и гоните високи цели, но и други са тръгнали по този път. Конкуренцията е жестока. 5-и е конфликтен ден, особено за родените във втората декада. Не се включвайте в съмнителни инициативи и в групови мероприятия, в които не се знае кой пие и кой после ще плаща. На 6-и до обед се напрягате и тичате по задачи, но след това навлизате в релаксиращ период.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 29-и на всяка крачка срещате опозиция. Ще плащате и чужди сметки в неделя, а на 2-и следобед може да се окажете в дълг и към работодателите си. 3-и идва с напрежение у дома, но на 4-5-и всичко при вас ще тръгне като по вода, ще донесе приходи и повишение. Явете се на конкурси. В петък важното свършете до обед. След това си позволете заслужена почивка и релакс. На 29-и Луна, Венера и Уран ви гледат в опозиция от знака на Телеца. Ще си плащате скъпо за всяко удоволствие, за изневерите и рисковете, които смятате да поемете. На 1-и подаръците получени днес ще се превърнат в тежки отговорности в бъдеще. На 2-и станете рано, проведете важните разговори в първите часове на работното време. В деня на Освобождението и вие смъквате старите окови, привличате спонсори, вървите към обновяване на лични и делови връзки. На 4-и и следващия ден на всички нива ще удържите победа, ще се внедрите в престижна среда, ще ви повишат и с голяма вероятност доходите ви ще се вдигнат. На 5-и до обед действайте активно и не се отказвайте от намеренията си. Поставете условията си на събрания и лични срещи. На 6-и до обед работите на ниво и правите жестовете, които се очакват от вас, но за следобед планирайте да обърнете внимание на личните си нужди.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

През уикенда за всяко удоволствие ще се плаща. На едно място ще ви се издължат, но на друго ще задлъжнеете с пари и чувства. На 2-3-и ще имате тежка програма. Четири планети сключват тежки аспекти със Слънцето ви. Едно пътуване или съдбата да ви заведат не точно там, където възнамерявате да отидете или ви очакват. На 4-5-и получавате покани, а в петък ще ви оценят високо. На 29-и всяка среща ще има меркантилен привкус. Луна, Венера и Уран в знака на Телеца няма да ни дадат нищо даром. На 1-и и Баба Марта идва с финансови тежести и претенции. Затягаме колана и тичаме на обед при мама. На 2-и Луна и Меркурий образуват рискови аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Вървите към необмислена сделка или сте принудени да направите губещ ход. 3-и, в този празничен ден не е препоръчително да имате публични изяви и да стоите в светлините на прожекторите. 4-и е ден на съзиданието и градежа. Добре е да се започнат ремонти и преустройства позволяващи да се разширите и обновите в дома и на работното място. На 5-и в организма ни се събуждат мощни сили. Ще намерите изход от задръстено положение и ще вземете важно решение. На 6-и не бързайте да искате, а първо се погрижете и дайте всичко от себе си у дома и на работното място.

Козирог 22 декември – 20 януари

Почивните дни предлагат не само много любов, но и възможност да се спечели нещо допълнително. Някой, който се чувства гузен ще ви се издължи. 2-и започва с надежда и завършва с разочарование. На 3-и важното свършете следобед. На 4-5-и сте в рискова позиция, особено ако противопоставите професионалните на семейните дела. Едно закъснение ще ви струва скъпо. 6-и е успешен ден. На 29-и родените в първата декада ще извадят късмет от всяка връзка и проведен разговор. На 1-и не пропускайте благоприятната възможност да се сближите с тези, с които прибързано сте се разделили и дистанцирали. На 2-и до обед имате повече предимства и лесно се сближавате с нужните ви хора. На 3-и празничният ден може да започне с гафове на различни нива. Не си променяйте плановете и нищо важно не започвайте. На 4-и и следващия ден сте под влияние на тежки звездни аспекти. Намалете натоварването, не насрочвайте отговорни срещи. На 5-и в работата напредвате мъчително, но в любовта може да бъдете изненадани приятно. На 6-и сутринта е натоварена с работа и ангажименти към свои и чужди. С напредването на деня отхвърляте задълженията и може да се заемете с по-приятни неща.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Очертава се тежък уикенд, в който ще попадате в конфликтни ситуации и ще плащате чужди сметки. Не е време за изневери. 2-3-и ви носят постижения и напредък в момент, когато основните ви конкуренти попадат в кризисни ситуации и губят предимства. Чакайте отстъпки от цени на стоки и услуги. На 4-5-и ви чака повишение или изгодно делово предложение. 6-и ви вкарва в конфликти. На 29-и може да попаднете в любовни капани, от които ще излезете обрани и ощетени по всички линии. На 1-и утрото е провокативно. Внимавайте къде какво оставяте, за да не бъде използвано като компромат. На 2-и сутринта ще постигнете напредък в работи и дейности. Ще получите чаканите договори, екстри и пълномощия. На 3-и сутринта може да получите объркващи сигнали и съобщения, които не трябва да се приемат на доверие. На 4-и си представете ярко тази линия на поведение, работа и начин на живот, която искате да водите и не се отклонявайте от нея. На 5-и водете преговори до обед, търсете начин да пробиете в нова среда. Явете се на конкурси и кандидатствайте за по-висока служебна позиция. На 6-и удряте на камък в преговори и връзки. В живота ви може да се появи опасен дразнител.

Риби 20 февруари – 20 март

Очертава се приятен и обезпечаващ уикенд. Някой ще плати сметките ви или е склонен да ви направи исканата отстъпка и услуга. На 2-3-и влизате в двойнствени отношеня и повтаряте стари грешки. Желаните пътувания се отлагат. Налага се да смените посоката. На 2-5-и постигате целта си, получавате заслужена подкрепа и дотация. Чакайте повишение. В петък друг ще командва и нарежда. На 29-и каквото си пожелаете ще се сбъдне и ще позволи в бъдеще да живеете по-добре, да забравите старите неудобства и болки. На 1-и Баба Марта ще ви зарадва не само с мартеничка. Пътувайте, посетете приятели и близки, които са ви обичали и подсигурявали в детството. На 2-и до обед проведете уточняващи разговори и проучвания в тила на конкуренцията. На 3-и трудно ще угодите на желанията на шефове и и близки. Сутринта ще е натоварена и проблемна. Очертават се промени в плановете и вести, които водят до разправии у дома. 4-и е един от най-силните ви и успешни дни. Ще има за какво да почерпите. На 5-и бъдете настойчиви и не се давайте без бой. Може да получите повишение или финансиране на личните ви начинания. На 6-и сменяте тактиката и където не е ставало с натиск и обещания, може да опитате с личен чар и обаяние.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Какво работеха звездите, преди да станат известни? (ГАЛЕРИЯ)

Трудно е да си представим, че обсипаните с блясък холивудски звезди някога са си изкарвали прехраната със занаяти, които са коренно различни от актьорската игра. Много преди да си заслужат да се разходят под светлините на прожекторите, много звезди прибягват до странична работа с цел да свържат двата края, преди (евентуално) да ги застигне късметът.