Вижте какво ви очаква в последните дни на 2018 година и първите на 2019 година, според зодиака!

Овен 21 март – 20 април

29-и е ден за проучване на възможностите и изискванията в посоката, в която сте се насочили. Отделете време за разглеждане на оферти, не започвайте нищо преди да сте проучили различните варианти. 30-и е ден на неустоимите апетити. Неподходящ момент за изневери. Може да си отровите празниците и да останете от два стола на земята, ако закъснеете след служебния купон. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. 31-и е ден с огромна сила, в който ще получим откровение за бъдещето, ще усетим накъде да вървим и най-важното с кого да продължим. Това е ден, който ще даде база и основа на бъдещите ви проекти. Не е все едно с кого се срещате, за какво разговаряте и се договаряте. На 1-и Марс навлиза в знака на трона си Овена, събуждат се огромни амбиции и сили. В живота ви може да се появи неочакан стимул и личен покровител. Вечерта Луна и Венера се целуват на небосклона. Сексът ще е на ниво. 2-и благоприятства публичните ни изяви, дава възможност да се срещнете със спонсори, да представите бъдещите си планове и да се насочите към благотворителни програми. На 3-и тенденцията е всичко да потръгне успешно, да се установят перспективни отношения, да се обединят сили и отношения в една взаимно изгодна посока. 4-и е първият благоприятен ден за уреждане на наследствени и имотни дела.

Телец 21 април – 20 май

29-и е ден свръзван с корените ни, със семейните ценности и подържане на родовата линия. Посетете старата семейна къща, срещнете се с роднини, проучете някои положения свързани с наследствата на рода ви. Неделният ден е свързан с преследването и изгнанието. Не взимайте решения за заминаване в чужбина. Нека минат празниците, нека енергията и амбицията се утаят. На 31-и Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Може да се провали пътуване или отсъствието ви да създаде проблем. Ще бъдете разкъсвани между желания и възможности, ще ви чакат на две места, а може да ви се иска да бъдете на трето. До 2-и на обед Луна и Венера ще ви гледат в опозиция от знака на Скорпиона. Бъдете внимателни в любовните връзки и ако се съберете с роднини по празниците не отваряйте дума за наследства и имоти. Старата любов може да разбере за новата, конфликтите не ви мърдат. Добре е вечерта на 2-и да имате среща с евентуални спонсори. Препоръчват се участия в публични изяви. На 3-и действайте активно, отваря се нов канал и нова възможност за творчески инициативи и печалби. На 4-и е чудесно за отваряне на нов търговки обект, за старт на нова дейност и бизнес инициатива. От събота Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Кизирога. Работата ви потръгва.

Близнаци 21 май – 21 юни

Всичко, което научите и проучите в съботния ден ще ви влезе в работа и ще донесе ползи. Подновете договорите си за участие в групата, в която тренирате или се занимавате с личното си хоби. Ако ви потърсят за услуга и квалифициран съвет непремено се отзовете и в бъдеще ще печелите от това си занимание. Неделният ден носи проблеми и неочаквано натоварване. Ще ви бъдат поставени условия, които е добре да контрирате с подобни условия и от ваша страна. Не се препоръчват много контакти и посещение на места, където може да се съсредоточи някаква агресия. Не се състезавайте с никого за нищо. В понеделник пред вас се отварят пътища, които в миналото са били забранени или поканите са се забавили. Реагирайте на момента, променете плановете си. На 1-и останете където сте, не правете крачка в нова посока и не се разделяйте прибързано с тези, с които сте посрещали Новата година. За 2-и не планирайте публични изяви. Ще попаднете в капани заложени от конкуренцията, ще качите кръвното след неприятни словесни двубои. На 3-и е време да се отскубнете от стопиращи влияния и да вървите по пътя, който сте начертали. Родените в третата декада ще имат тежък петък, в който конкуренцията ще дублира дейноста им, ще отвори заведение до тяхното или ще предложи на шефовете по-изгоден вариант базиран на техните постижения.

Рак 22 юни – 21 юли

29-и е тежък и рисков ден за родените в първата декада, особено ако имат важни делови и публични участия. Ще сбъркате, ще се объркате и може да покажете ниско ниво на компетентност. Някой ще скрие от вас важна информация и ще ви постави в неприятно и неудобно положение. Бъдете внимателни, не коментирайте нищо лично. В неделя проблемите ще са повече за родените след 5 юли. Очертават се скандали и проблеми във връзките. Отношения, които отдавна се клатят може да се развалят окончателно. Бъдете дипломатични, за да не се чудите как да оправите нещата после. Не е ден за поставяне на условия и ултиматуми. Не се подавайте на провокации и съблазни. Едно примамливо предложение цели да ви използват, да се възползват от парите, колата, вилата или други ваши ресурси. Отложете пътуванията си за 31-и когато ще получите откровение как да се постъпи, за да имате максимални ползи и да си спестите неприятностите. Ден на коренната реформа. Взимате важно решение за промяна в следващите дни. 1-и ще ви донесе любов и приятни моменти, ако не говорите по работа. До 2-и на обед Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Чудесни дни за емоционални срещи, за изповеди и любов. За 3-и планирайте среща със спонсор, а в петък стартирайте нов бизнес или осигурете терена и материалната база за него.

Лъв 22 юли – 22 август

29-и е ден за проучване, за уточняване на менюто, на гостуванията, поканите и програмата за новогодишния купон. Не оставайте нищо на случайноста или на добрите намерения на някой друг. Нищо да не се прави в последния момент в понеделник. Подгответе се добре за срещите, които предстоят. В неделя не посещавайте места, където се събират много хора. Вероятни са провокации. Това е денят на огромните претенции и апетити, на недоволството от положението, в което се намираш и на желанието да промениш нещата силово. 31-и е тежък за родените в първата декада, особено ако се налага да бъдат на място, където е съсредоточена личната им конкуренция. Тази вечер няма да е спокойна, а и на 1-и нищо ново не бива да се предприема. Може да влезете в конфлити с партньорите и да дадете подводи за ревност. 2-и е ден за обяснения. Бъдете избирателни във връзките, посетете хората, на които ще се опирате в бъдеще. На 3-и е време да се привлекат спонсори, да се вземе участие в престижни проекти и да се стартират първите важни начинания за годината. Всичко предприето ще носи успех, печалби и една по-далечна перспектива за развитие. Преградите лесно ще се преодолеят, ще ви подкрепят от две страни и силата ви за въздействие ще се увеличи. В петък е време за базови проекти, за сделка с имот и подновяване на договори за наем.

Дева 23 август - 22 септември

29-и е ден за проучване на пазара, на различните варианти за пътуване и пазаруване. Уточнете последните подаръци и менюто за празничната трапеза. Не подминавайте нито едно желание и мнение, за да няма скандали в празничната вечер. За неделя не планирайте участия в публични мероприятия и съвместни инициативи. Тълпата е неуравляема, внимавайте с провокативните изказвания и необмисленото поведение. На 31-и заедно със старата година си отиват и част от старите ви отношения и задължения. Някой ще предпочете за пръв път да бъде далече от семейството или от средата, в която до момента се е изявявал. 1-и е ден, в който се препоръчва пасивност и повече изолираност от шума наоколо. Не проявявайте никаква активност, обмислете бъдещите планове. На 2-и лесно се влиза в преразход на енергия и средства. Всяка проведена консултация ще ви е от полза. Уредете си среща с капицитет. В тези дни дайте на децата си не само родителската си благословия, но и нужното финансиране. 3-и е ден за старт на нови дела, за обединение на ресурси и интереси в името на важна цел. Веднага ще налетите на преграда и тя няма да бъде първата или последната. Не се отказвайте от битката за кокала. В петък е време за нови договори, но и за обвързване, което трудно ще се наруши. Започнете прочистваща диета.

Везни 23 септември – 22 октомври

Луната от вашия знак образува тежки аспекти през уикенда. Може да се наложат непредвидени пътувания. Всяка промяна в плана ще ви натоварва и вкарва в преразход на следства и сили. В събота не споделяйте свои и чужди тайни. Всяка получена информация ще ви е от полза. Постарайте се да стигнете до основата на проблема, който възниква. В неделя не поемайте извънредна работа и не замествайте колега. Дистанирайте се от приятелските сбирки, не участвайте в рискови състезания и не се опитвайте никому нищо да доказвате. Ако заминете за чужбина дълго може да не се върнете. В този ден късаме с миналото. 31-и пробужа личния ви потенциал и желания. Денят е благоприятен повече за раздели и инвентаризации. Не започвайте нова връзка в тези дни. От 1-и Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Овена. Ще се появи нов дразнител, който на първо време ще събуди заспали чувства, но ще провокира да излезете от установените рамки. Тази вечер Луна и Венера са в съвпад. Пожелайте си щастие в любовта. На 2-и работата трудно върви. Разсейват ви дреболии. Вечерта може да ви се обадят спонсори или да получите важно предложение. На 3-и подпишете първите си нови договори. Преговаряйте за финансиране и уредете среща със спонсори. На 4-и направете първата инвестиция в имот, стартирайте нов бизнес.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

29-и е ден на тайното знание, на поверителната информация, на новите съглашения и договаряния. Не е все едно с кого водите разговори, в каква среда сте поканени или се движите. Оформят се новите групи по интереси, добре е да се подновят договорите за участие, за ползване на терени или тренировки. Неделният ден отваря голямата уста на апетита във всички посоки. Ще опитате да се наложите и в семейния избор, ще доминирате в разговорите и ще изисквате без да давате много от себе си. От 31-и до 2-и на обед Луната ще бъде във вашия знак. Това е време за пътувания, за промени и разместване в пластовете на отношенията, за семейни преговори по отошение на имоти и наследства. На 31-и е добре да се достигат крайни дестинации и цели, но нищо ново да не се започва. Нека със старата година си отидат и всички ограничаващи и стопиращи ви фактори. 1-и е ден за любов, за двустранни срещи, за отказ да се водят спрове и да се доказват мнения на всяка цена. Родените в третата декада може да направят или да получат любовно предложение. На 1-2-и Луна и Венера са в съвпад със Слънцето ви. Благоприятен за зачеване и инвитро процедури е моминта около новолунието. На 3-и може да преодолеете всяка преграда и да постигнете целите си. Намерете спонсор, подпишете нов договор. В петък направете първата крачка в нова пазарна ниша.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 29-и намирате важна информация, съвет или факт, които ще позволят да излезете от трудно положение и да решите поне един проблем. Нищо да не се прави как да е. Повърхностните занимания не носят успех. Проявете щедрост. 30-и е свързан с насилието, агресията и коренната реформа. Не е ден за публични събирания. Опасни страсти се отприщват и по незначителни поводи избухват конфликти. В понеделник за никъде не бързайте. Ден за приключване, за равносметка, за изчистване на дългове, за разплащане с тези, които са ви правили услуги или вие сте им служили качествено. 1-и е един от критичните дни за януари. Важното е да не влизате в преразход на енергия, да не си поставяте тежки и натоварващи задачи и да не предявявате големи претенции. От 2-и Луната нализа в Стрелец. Очертават се пътувания и гостувания. Може да срещнете неочаквани покровители, да получите предложение за работа и да уредите нужното ви кредитиране. И ако на 2-и ни води любовта и емоцията, то на 3-4-и те ще отстъпят място на амбицията да се устроиш на по-добро място и да печелиш повече. На 3-и действайте активно и си гонете целите без колебание. 4-и е най-благоприятният ден в месеца за старт на нов проект, за капариране или покупка на имот. Намирате базата, на която ще се развива бъдещия ви бизнес. Не бързайте да се отказвате.

Козирог 22 декември – 20 януари

Намалете натоварването през уикенда. Може да се провали пътуване или гостуване. Смирете амбициите и апетита, особено в неделния ден, когато лесно може да влезете в конфикти по незначителни поводи. Каквото се обърка трудно ще се оправи. Не започвайте нова връзка и не се натройвайте прекалено критично към близките. На 30-и самоконтролът е труден. Не се събирайте с хора, които може да ви провокират и настроят агресивно. Не си позволявайте закъснения и алкохолни опиянения тази вечер. 31-и е ден за приключване. Дано не приключите прибързано и една връзка. От 1-и Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Овена. В живота ви може да се появи дразнител, който ще ви извади от релси около 13-14 февруари, когато Марс и Уран ще провокират опасно родените в края на зодията. На 2-и Слънцето е в съвпад със Сатурн в знака на Козирога, а това е стагниращ аспект, който провокира отношенията между родители и деца. Бащата налага волята си или стоварва грижите си на децата. Някой опитва да се измъкне. 3-и ви дава възможност да преодолеете преградите, а на 4-и поемате обвързващ ангажимент. В тези дни може да отхвърлите бащини и семейни окови и задължения, но така отпадат и някои защити. Попадете в нежелани зависимости. Не си струва да се смените едно ограничение с друго.

Водолей 21 януари – 19 февруари

29-и е ден на полезните и ценни инфомации, които ще текат към вас от различне страни и ще ви помогнат да вземете правилни решения, да изкажете актуални мнения и да се представите добре в средата си. 30-и е ден на коренните реформи. Променяте планове и неща, които не ви устройват. Добре е да откажете ангажименти, които ще ви дотежат и да приемете такива, които ще ви радват и изпълват с надежди за бъдещето. В този ден сексуалната енергия подкопава здравето, внимавайте и не тръгвайте по пътя на изневерите. 31-и не е ден за съвместни инициативи, лесно възникват конфликти, увличете дистанциите. До 2-и на обед не замествайте колега и не позволявайте на друг да се разпорежда с делата ви, да се намесва в избора ви, да прави планове или да се изказва от ваше име. Вечерта на 2-и проблемите в любовта ще са повече за родените около 15 февруари. Луна и Венра са в пречупващ аспект със Слънцето ви. Ще получите откази или може да ви хванат в изневери. Конкуренцията опитва да се внедри на ваш терен и да ви спретне компромат. На 3-и ще постигнете максимума при преговори и делови начинания. Може да сключите първите си изгодни договори за годината. Очертават се срещи с покровители и бъдещи спонсори. Не отхвърляйте прибързано предложения и покани. 4-и дава възможност да уредите имотна сделка.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота е време за проучване на мнения, за стиковка на семейните интереси и изисквания. Бъдете алтруисти. Може да се откажете от плановете си, за да ощастливите близките. В неделя туширайте в зародиш конфликтите и не се събирайте с хора, които биха предизвикали кавги и интриги. На 31-и пътувайте към приятно място. Чакат ви чудесни празници. Изолирайте се от вредна среда. До 2-и на обед Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Тези дни ви носят много любов, дори и моментно открадната. Ще изживеете магични моменти и дано от действията ви не страдат трети лица. На 2-и пътувайте до обед. Следобед може да влезете в неприятни положения и да направите нарушения, което ще ви създаде проблеми. 3-и ви налага болезнен избор. Може да попаднете под ударите на ултиматуми и забрани. Родители и деца лесно влизат в конфликт. Добре е на 2-и да проведете срещи с хора, на чиято преценка и диагноза вярвате. Ден за среща с учители и консултанти, които може да ви осветят по различни проблеми и да помогнат при взиманете на болезнени решения. На 4-и предстои пречистване и някакво озарение за правилната посока и цел. Ще трябва да се откажете от едно, за да имате друго. Може да прехвърлите част от бизнеса си на децата. Не сечете дървета, следете кръвното, спазвайте диета.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

БГ копродукцията „Кръвта на пеликана“ с премиера на София Филм Фест

Българската копродукция „Кръвта на пеликана“, която е заснета изцяло у нас, ще бъде представена пред родната публика в рамките на 24-ото издание на София Филм Фест. Режисьорката и сценаристка Катрин Гебе, както и германската актриса Нина Хос, ще пристигнат лично в столицата ни, за да ни разкажат за последния си проект.