Седмичен хороскоп за 29 август-4 септември

Седмичен хороскоп за 29 август-4 септември

Вижте какво вещаят за вас звездите за предстоящата седмица.

Овен 21 март – 20 април

На 29-и конкуренцията ви се обединява. Работата и семейните задължения са противопоставени. Не стоварвайте цялата отговорност върху партньорите си. На 30-и давайте от сърце и помагайте с каквото можете. Правете желани подаръци, а не такива, които вие смятате, че са нужни на другите. На 31-ви лесно се усвоява всичко полезно предложено на тялото, ума и душата. В подходящия момент ще ви дойдат и подходящите мисли. В този ден има нещо магическо и магнетично. 1-ви е ден, в който се свири за сбор. Събираме се под знамената на личните ни амбиции и политически отговорности. Уредете важните си срещи и преговори за днес. Утре в отношенията ще има повече непримиримост, притискане и агресия. На 2-ри се очертават опасни сблъсъци на позиции и интереси. Кой както може ще притиска другите, ще налага мнение и авторитет. 3-и носи баланс в отношенията. Изслушайте мнението на партньорите си, съобразете се с изискванията и намеренията на всички, с които влизате в контакт. 4-и носи ново начало. Луната навлиза в Овен. Очертават се пътувания, делови и приятелски срещи.

Телец 21 април – 20 май

29-и е ден на постижения и лични рекорди. Днес сте близо до спонсори, до неочаквани покровители и благодетели. На 30-и родените в първата декада ще се препънат в голямата си амбиция. В този ден е важно да помагаш на близки и приятели. Не се дръжте безцеремонно. Внимавайте къде оставяте важни вещи и документи. На 31-ви губите позиции и предимства на едно място, а на друго показвате ниво и печелите симпатии. Съдбата завърта своето колело. Облечете новите дрехи. 1-и започва неприятно и с конфликт за родените в края на зодията, но до вечерта постигате максималното. На 2-и увеличете дистаниците. Това е ден с тежко и безкопромисно излъчване. Може да изживеете приятни моменти, след които ще следват дълги дни на разочарования в бизнеса и в любовта. Следващите два дни носят победи. На 3-и не отивайте в крайности, опитайте да разберете другата гледна точка. Крясъците разболяват, контролирайте се. На 4-и е важно да усетиш докъде може да стигнеш и къде трябва да спреш. Чувството за мярка да не ви напуска.

Близнаци 21 май – 21 юни

29-и е ден с опасна енергетика. Не отивайте в крайности. До обед може да намерите изход и решение на всеки проблем, а следобед ще си създадете нови с комплексарско поведение. На 30-и чакайте подкрепа и закрила. Отложете амбициозните начинания и действия. Денят се свързва с благотворителността, с желанието да подкрепиш нечия инициатива, да помогнеш материално или да дадеш духовна храна. 31-ви дава шанс на подтиснатото да избие и притисне това, което до момента е доминирало. Не давайте безсмислени разпоредби, от които после трябва да се откажете. На 1-ви действайте в екип. До обед подновете стари връзки, преговаряйте, сондирайте мнение и изслушайте потенциалните си съюзници и съмишленици. 2-ри е ден на остри сблъсъци и болезнени амбиции. Правите основни грешки, особено ако се държите непримиримо. 3-и наказва тези, които губят чувството си за мярка. Родените в третата декада е добре да потърсят възможност, която би удовлетворила спорещите страни. 4-и възражда амбиции, за които ще са нужни и нови инвестиции.

Рак 22 юни – 21 юли

29-и е ден на тежки лични противопоставяния и конфликти. Мерим си силите и възможностите. Взимате грешни решения или такива, от които после ще се откажете. 30-и усмирява и изисква грижа за ближния. Носете подарък навсякъде, където отивате независимо с каква цел. Не започвайте нищо амбициозно. 31-ви дава нови насоки за вас и бъдещето на децата ви. Съобразете се с изискванията на момента. Този ден отваря заключени врати, привлича благоприятните хора. 1-ви е ден на призив, добре е всеки да влезе в избраната и благоприятната за него среда. Препоръчват се срещи на екипа, в който работите или оглавявате. На 2-ри агресията е повсеместна. Защитавайте справедливи, а не удобни за вас или за някой друг каузи. Скандалите са лош знак и ще се разрастват. 3-и е балансиран ден. Всичко може да се уреди и разпредели точно и равномерно между всички участници в спорове и бизнес инициативи. 4-и носи рискове. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Не губете чувството си за мяра и мярка. Доверете се на инстинктите.

Лъв 22 юли – 22 август

29-и ви дава предимства пред другите. Ще срещате важни за бъдещето ви хора, ще получавате нужната подкрепа и съдействие. Може да уредите брокерска сделка. 30-и носи проблеми за родените до 1 август. Нещо ще загубите, друго ще се провали, а трето ще ви вкара в губещи и рискови ситуации. Не поемайте излишни финансови рискове и на 31-ви. Не бързайте с деловите начинания. Предстоят рокади, които ще ви помогнат да овладеете положението и да доминирате в средата си. Днес обстановката не е изчистена. На 1-ви заставате начело на важни делови и лични срещи и показвате ниво. Деншният ден ви дава предимства и събира под знамената на личната ви активност тези, с които ще успеете и ще вървите успешно напред в бъдещето. На 2-ри си правите криви сметки. Нищо важно да не се започва. Избягвайте скандали и конфликти. На 3-и печелите с дипломация. Символ на деня е умереността. Водете балансирана политика. На 4-и диктувате условията и доминирате в средата си. Важното е във всеки момент да контролирате ситуацията, да усетите кога да пристигнете и кога да си тръгнете.

Дева 23 август – 22 септември

29-и е благодатен ден за личните ви амбиции. Предприетото днес ще носи късмет и ползи, ще ви приближава към успеха, парите и славата. На 30-и подкрепете амбициите и инициативите на близките. Сега е моментът да направите някому желан подарък, да подкрепите нечия инициатива и да се включите в благотворителни мероприятия. 31-ви пренарежда пъзела и залага нови правила. Ще привлечете подходящите хора и работата ви ще потръгне. Може да се появи стар проблем, но ако запазите спокойствие бързо ще го разрешите. На 1-ви конкуренцията търси съмишленици, направете го и вие. Не си позволявайте да играете солово и да влизате в нова и непроверена среда. 2-ри е ден на тежки сблъсъци, конфликти и проблеми. Ограничете контактите. Ще се изпокарате с тези, с които се опитвате да се сближите или да работите заедно. Претенциите взимат връх над здравия разум. 3-и носи баланс. Не отивайте в крайности, не застъпвайте крайни мнения и не давайте крайни оценки. Ден на хармония между астралното и физическото тяло. На 4-и ще се случват събития, които ще променят житейската посока и личния ви избор.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 29-и губите присъствие на духа и си превишавате правата. Очертават се проблеми. Увеличете самоконтрола, дозирайте емоциите. На 30-и давайте повече от себе си. Поне един проблем ще се реши с посредничеството на близки и приятели. Давате си сметка кой и доколко държи на вас. 31-ви завърта колелото. Което е било притеснено, започва да доминира и обратното. Заемете се с лечения, работете над външния си вид и тествайте нов козметичен продукт. 1-ви е чудесен ден за колективни инициативи, за събрания и съвместни действия в една взаимно изгодна посока. Сега е моментът да се опрете на доверено рамо, да потърсите старите партньори. Трудно ще се контролирате на 2-и. Запазете неутралитет. Очертават се провокации, критични ситуации и намеси в личния ни избор. 3-и носи помирение. Енергията се балансира, надуваният от вчера балон се пука, напрежението спада. На 4-и обаче родените в първата декада може да изживеят кризисни обрати в отношенията и личните връзки. Напрежението отново нараства. Не се съобразявате с околните и взимате неадекватни решения.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

29-и е ден на високите енергии и цели. Използвайте всеки удобен момент за стиковане с подходящите хора. Не отивайте в крайности, направете компромисите. 30-и е ден за благотворителни прояви. Не се дръжте агресивно и манипулативно, ако не искате да изживеете неприятни моменти и скъсвания на връзки. На 31-ви трябва да изглеждате магнетично, иначе работата ви ще зацикли. Реагирайте в движение на неочакваните препятствия и на променените изисквания на работното място. 1-ви е един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Ставате притегателен център, около който се въртят нечии нужди, амбиции и пари. Използвайте и насочвайте колективната сила в изгодна за вас посока. На 2-ри печелите с агресия и натиск. Може да се окажете и в ролята на арбитър, който ще бъде ухажван и от двете страни. 3-и носи шанс за успешни договори. Не нарушавайте своя и чуждия комфорт. Не влизайте в разправии, опитайте да разделите екстрите поравно и по правилата. 4-и е ден на прекалявания. Не е време за изневери, но любовта ще ви изкуши.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

29-и отприщва енергии, които трябва умело да се канализират в нужната посока. Пасивността е губеща и нежелателна тактика, но и прекалената активност може да отблъсне. 30-и изисква да даваш, ако искаш да получиш. Не е ден за преследване на големи амбиции и лични цели. Огледайте се, подайте ръка на някой, който крета и изостава. На 31-ви изтупвате от прахта на миналото стари проекти и ги реновирате според обстановката. Ситуацията около нас се променя и това, което и било отдолу изплува на повърхността. На 1-ви водете преговори и привлечете съмишленици. Осигурете си финасиране. Днес първото предложение ще се окаже важно и стимулиращо. 2-ри е рисков ден. Тенденцията е към конфликти, скандали и остри сблъсъци на интереси. Не преговаряйте, не поставяйте условия и не се дръжте ултимативно. 3-и обаче се очертава като хармоничен. Не давайте излишни пълномощия на хора, които не го заслужават. Започнато на 4-и носи късмет и пари. Денят е благоприятен за предложения и годежи. Всичко предприето ще ви донесе ползи.

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените след 6 януари ще имат рискова събота. За всички важи това, че може да пострадате, ако нарушите закони и предписания. Бъдете отговорни и тактични. 30-и изисква и налага помирение, позволява да си простим и да се разберем. Направете едно добро дело. На 31-и всичко полезно лесно се усвоява. Вървите към желани контакти и обвързвания, към престижни договори и участия в печеливши проекти. 1-ви дава предимство на екипната работа и позволява да сключите изгодни договори. Сетивата са изострени до краен предел. Не влизайте в спорове и не планирайте важни делови инициативи за утре. На 2-ри агресията е повсеместна. Не допускайте намеси и не се месете в чуждия избор. Ставаме подвластни на всякакви съблазни. На 3-и не влизайте в конфликти. Денят е добър за преговори, за съвместни инициативи с проверени в годините хора. Опитайте да разделите поравно отговорности, пари и задължения. На 4-и стигате точката на кипене и разваляте отношения. Проблемите ще са повече за родените до 1 януари, особено ако променят плановете си, без да ги съгласуват с тези на близките.

Водолей 21 януари – 19 февруари

29-и е с мощна енергетика. Използвайте я умно. важно да държите здраво юздите, както на личните амбиции и желания, така и на страстите на близките и децата. 30-и ви дава предимства и възможност да получите подкрепа и дотация от хора, които в миналото сте подкрепили и финансирали. 31-и е ден за обвързване и ново договаряне. Нещо, което сте мислили за провалено ще потръгне, ще донесе пари и ползи, но нещо, на което в момента се надявате може да бъде отложено във времето. На 1-ви привличаме тези, които мислят и действат синхронно с нас. Този ден може да ви донесе точно това, от което се нуждаете. На 2-ри печели юмручното право. Ще се водят открити и прикрити битки, ще се действа от позиция на силата, ще се използват всякакви манипулативни средства. На 3-и денят се свързва с човешката душа, с възможността да се водят задушевни разговори, които ще разплачат един и ще приласкаят друг. На 4-и ще се окажете предпочитан съюзник, наставник и партньор. Чакайте обаждания, предложения за съвместни дейности или солови участия.

Риби 20 февруари – 20 март

29-и отваря врати за преговори и договаряне по имотни въпроси, но вечерта стимулира едиповите комплекси. 30-и е ден за взаимопомощ. Помогнете на ближния, да се справи с неговите нужди и уроци. Смирете амбицията и колкото можете помогнете на някой друг да реализира своята. 31-ви идва с обрати в отношенията и поведението. Навлизаме в период на желано обвързване. Очертават се годежи и брачни предложения. На 1-ви започнете нова работа в нов екип. Съдбата ви събира в групи по интереси. Не представяйте хрумванията си в суров вид. 2-ри идва с екстремни положения, които ще вдъхновят артистичната ви природа. Не се препоръчва да водите преговори или да подписвате важни договори. Тази вечер вървите към изневери. 3-и носи хармония. Чист, светъл и спокоен ден, в който може да вземете балансирани решения и да намерите правилния път и избор в една трудна ситуация. 4-и идва с важни новини. Ще получите обаждания, които ще ви помогнат да решите един проблем, но по пътя ще възникнат нови. Постарайте се да получите повече пълномощия в работата и в бизнеса, който започвате.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.