Седмичен хороскоп за 28 ноември-4 декември

Седмичен хороскоп за 28 ноември-4 декември

Овен 21 март – 20 април

На 28-и се съдържа обединяващ призив. Всичко, което се предприеме колективно и добре обмислено ще донесе придобивки и напредък. Мислете позитивно, не зацикляйте над проблемите. 29-и е тежък и рисков ден, особено в любовта. Може да изживеете вълнуващи моменти, които ще бъдат последвани от дълги дни на разочарования и проблеми. Не започвайте нищо важно, смирете апетита. На 30-и с всички сили се старайте да съхраните спокойствието и равновесието в отношенията. Вечерта чакайте предложение, което ще ви зарадва и насърчи. 1-и е активен и творчески ден. Действайте с далечна перспектива. Търсете работа, отговаряща на личния ви ценз. На 2-и навлизате в рисков двудневен период. Родените в първата декада ще се сблъскат с неуредици по пътя си, ще срещат хора с ледени сърца и ще си дадат сметка кой и доколко държи на тях. 3-и е ден с негативно и разболяващо излъчване. Тенденцията е към изкушения и измами. Останете си у дома, не приемайте чуждите идеи и не реагирайте на реклами. На 4-и още със ставането разпределете ролите и набележете целите. След това през целия ден не променяйте намерения и посоки.


Телец 21 април – 20 май

На 28-и действате обединяващо в семейния и приятелски кръг. Поставете на обсъждане важните и неотложни задачи. Не се разсейвайте с любовни изневери. На 29-и не взимайте и не давайте заеми и по никакъв начин не се обвързвайте с нови бизнес ангажименти. Неблагоприятен ден и за сключване на брак. На 30-и избягвайте крайностите. Ако нещо ще делите, нека да е поравно независимо заслугите на единия или другия. 1-и е благоприятен ден за нови срещи за старт на нови делови и творчески проекти и за търсене на странични възможности за печалба. Предлага се възможност, която ще ви извади от летаргията. На 2-и ще попаднете на нелоялна конкуренция. Нечия немарливост ще провали работата, която опитвате да свършите. В този ден се получава по заслуги, така че е време да поставим на мястото им тези, които не са в час с нуждите на момента. Край с поредната илюзия. 3-и е ден на мрежата. Внимавайте, не се забърквайте в интриги и неравностойни връзки. Неблагоприятно за сключване на нови договори и брак. На 4-и важното свършете в първите часове на работното време. Към обед навлизате в двудневен рисков период.


Близнаци 21 май – 21 юни

28-и е ден на призив. Препоръчва се участие в различен тип преговори. Добре е да се започне съвместна работа и партньорска дейност. За 29-и не се препоръчват много срещи. Ще ви се отрази добре всяка форма на аскетизъм и дистанцираност. На 30-и бъдете особено внимателни, не си превишавайте правата, не влизайте в спорове. От 1-и планетата на бизнеса и контактите Меркурий ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Ще ви атакуват от различни посоки, ще срещате негативни погледи и ще отговаряте на различни претенции. 2-и е ден на кривите огледала. Всичко ще се представя в изкривен вид. Получените информации притежават само частична достоверност, така че не бързайте да ги използвате и съобщавате, за да не се изложите. 3-и е ден на мрежата и на паяците, които дебнат в нея. Не сключвайте нови договори, отношенията ни са лишени от прозрачност и достоверност. Някой може да загуби много, ако се предовери и в любовта. На 4-и се концентрирайте над важните задачи и действайте активно. Може да постигнете напредък в преговори, да подпишете изгоден договор и да привлечете съюзници, дори и от противниковия лагер.


Рак 22 юни – 21 юли

28-и е благоприятен за нови начинания, за срещи на екипа, за преговори и обсъждане на бъдещите съвместни действия. Участвайте активно, представете условията и изискванята си и опитайте да стигнете до важен избор. На 29-и може да пламнат конфликти по незначителни поводи. Старайте се да туширате агресията в зародиш. 30-и е ден с негативни знаци. Движете се балансирано и не отивайте в крайности. Ако правилно дозирате нещата на 1-и ще се похвалите с придобивки и нови договори. Идват предложения, позволяващи да влезете в нова среда. На 2-и родените в първата декада ще изживеят неприятни моменти, ще се окажат предадени и може да попаднат в изолация. Денят е свързан с подражанието и с пасивното следване на чужди съвети и предписания. 3-и е един от най-неблагоприятните ви дни за месеца. Лесно се попада в лапите на мошеници от всякакъв калибър. Не приемайте нови оферти, не подписавйте нови договори и не се обвързвайте по никакъв начин. На 4-и сутринта е натоварена с проблеми, но към обед вече посоките са уточнени и е добре да се премине към активни и целенасочени действия. До края на работното време подпишете нови договори.

Лъв 22 юли – 22 август

На 28-и конкуренцията ви се обединява. Ще се водят преговори целящи да бъдете поставени в тежка позиция и да бъдете принудени да направите нежелани компромиси. Не поемайте рискове, не пътувайте и по възможност отлагайте важните разговори. На 29-и не се лакомете, откажете се от битки, които не са ваши. Може да си докарате здравословен проблем или да развалите отношенията с близки и приятели за дреболии. На 30-и не отивайте в крайности, делете задължения и придобивки поравно, за да избегнете конфликтите. На 1-и може да отлепите от дъното и да направите силен ход. Добре е да се организират срещи и преговори, да се подпишат договори и да се търсят нови пазарни ниши. 2-и е ден на студеното сърце. Не очаквайте да ви влязат в положението и да ви подкрепят тези, до които опирате с някаква молба или искане. 3-и е един от дните, в които се пускат лъжливи слухове, правят се уж изгодни оферти, които в последствие ще се окажат губещи и заробващи. Не започвайте нищо важно, особено в комбина с някого. На 4-и може да направите силен ход и да постигнете нещо важно за вас и семейството. Действайте активно, подпишете нов договор.

Дева 23 август – 22 септември

28-и е благоприятен за всякакви начинания. Не оставайте там, където не се чувствате добре приети, платени и разбрани. Може да намерете допълнителна работа и да извлечете полза от всеки проведен разговор. 29-и е ден на ненаситните апетити. В този ден битката за кокала стига до застрашителни размери. На 30-и родените около 1 септември са в по-неблагоприятна позиция. Не отивайте в крайности, не си поставайте и не поемайте тежки задачи. На 1-и може да се излъжете в преценката и да се захванете с нещо, с което трудно ще се справите и може да изпаднете в неприятно положение. Не предозирайте отношенията и внимавайте с лекарствата. На 2-и околната действителност е отражение на това, което става в сърцата и душите ни. Ако сме намусени и времето ще се намуси. 3-и е ден на паяка. Всички сме в мрежата и сме подложени на въздействия от различен характер. Денят е неблагоприятен за всякакъв вид обвързвания, за сключване на нови договори и брак, за нови запознанства и срещи на екипа. 4-и дава възможност да се „отлепим” от дъното, да намерим нова работа или възможност за странични доходи и печалби.


Везни 23 септември – 22 октомври

28-и е благоприятен за съвместни делови и лични инициативи, за работа в екип и за опознавателни срещи. Ще се намерят тези, които отдавна се търсят или имат нужда един от друг. 29-и е зареден с агресия и желание да се получи максималното за сметка на другите. На 30-и не бива да се отива в крайности, нужно е смирение. Крясъците и скандалите ще ви разболеят. 1-и е покровителстван от висшата любов. Благоприятно е всяко обвързвене или запознанство. На 2-и родените в първата декада ще се окажат в капана на неравностойни и лъжливи отношения. Ден на кривите огледала. 3-и е един от неблагоприятните ви и рискови дни за месеца. Попадате в капани за наивници и може да си докарате големи неприятности. Не подписвайте нови договори, не правете големи инвестиции и покупки. На 4-и родените в третата декада да се въздържат от активна дейност и преговори. От обед навлизате в благоприятен и творчески период и до вечерта поне една цел ще бъде постигната. Концентрирайте се върху най-важното за момента и го следвайте. Опитайте да привлечете подкрепа и да си осигурите финансиране. Препятствията са лесно преодолими.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

28-и е ден на изневери и нестандартни връзки, които ще ви вкарат в непредвидени разходи и интриги. Ще плащате свои и чужди сметки, обещаното няма да се получи и случи. 29-и е ден на огромните апетити и претенции, които трудно ще задоволите, колкото и да се стараете. Спазвайте диета. На 30-и всичко може да се постигне с компромис, с умение да се преговаря и да се стимулират настроенията на околните. 1-и е ден на благоприятни обрати в работата и деловите връзки. Чакайте обаждане, което ще ви обнадежди и ще постави на нова база работата и отношенията ви с партньорите. Не бива да се прекалява в нищо и за нищо. Контролирайте се максимално, не пийте, ако ще водите важни делови разговори. На 2-и си гоните интереса, без да обръщате внимание на претенциите на околните. В този ден всеки ще получи по заслуги, а вие ще си върнете загубени позиции в работата и в любовта. На 3-и сте в ролята на рибаря, който може да улови своята златна рибка. Възползвайте се максимално от предложените изгодни варианти. На 4-и важното свършете в първите часове на работното време. Не планирайте пътувания късно вечерта.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

28-и е благоприятен за нови начинания, за приятелски и роднински срещи, за преговори с партньори и за търсене на нови възможности за развитие на личния ви бизнес. На 29-и всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на отстъпки и компромиси. Това ще се окаже вредно за връзките ви, ще увеличи дистанциите и ще върне преговорите в изходната точка. На 30-и се очертават раздели. Близък, когото сте неглижирали, ще ви създаде проблеми и допълнителни разходи. 1-и носи нови варианти за работа, за съвместни дейности и сделки. До няколко дни може да се уредите с нова работа и със солиден делови ангажимент. 2-и е ден на заключените врати и сърца. Ограничете контактите, разчитайте само на най-близките си хора. 3-и е ден на мрежата, на желанието да използваш и манипулираш, да продадеш нередовна стока на висока цена и да прецакаш ближния. Не взимайте и не давайте заеми, не се женете и не давайте големи обещания. 4-и дава възможност да постигнете поне една важна за вас цел. Чакайте положително развитие на водените преговори и дела. Ще се появи проблем, който бързо ще разрешите и в следващите дни ще привлечете благоприятни връзки.

Козирог 22 декември – 20 януари

28-и е добър ден за представителни срещи, за рекламни кампании и подбор на кадри. Не отклонявайте покани, не оставайте сами вечерта. 29-и е ден на ненаситните апетити. Спазвайте диета, ограничете контактите и не се поддавайте на съблазни. 30-и-денят изисква и налага смирение. Не роптайте срещу живота си и не влизайте в конфликти. В първият ден на месеца е добре да направите и първа крачка към важен проект, работа или дейност. Може да получите изгодно предложение и да станете част от печеливш отбор. На 2-и е добре да направите разбор на връзките, да отсеете приятелите от враговете и да не поглеждате повече встрани от семейната пътека. Неравностойните ви връзки носят загуби и болка. На 3-и хитрата сврака ще падне в капана с двата крака. Може да пренебрегнете пословичната си предпазивост и да се решите на ход, който със сигурност ще е губещ. Не е ден за запознанства, за годежи и брак. 4-и може да предложи различни варианти, но за вас е важен само един. Открийте го и насочете усилията си само в тази посока. Сутринта сте в изолация и изпитвате притеснения, но до вечерта ще се похвалите с придобивка.


Водолей 21 януари – 19 февруари

На 28-и конкуренцията ви се обединява и търси нови варианти за печалба. Очертава се навлизане в личната ви територия на работа и влияние. Отложете пътувания, не рискувайте, не правете големи инвестиции. 29-и е един от най-трудните ви дни за месеца. Препоръчва се максимална изолация. Ще ви се обаждат хора с огромни апетити и неустоими желания. Трудно ще откажете и в каквато и работа да се включите ще бъдете използвани и употребени. На 30-и ще успеете да постигнете компромис, да намерите верния подход и решението, което ще устройва вас и околните. 1-и е ден на представителни срещи. Очертават се изгодни предложения и поръчки. На 2-и всеки се свива в своя периметър на работа и действие и не е склонен да допуска чужда намеса. Само най-добрите приятели ще ви отворят вратите си и ще ви окажат съдействие. На 3-и рекламите са навсякъде. Подложени сме на масирана атака за пазаруване. Останете си у дома, планирайте за утре големия пазар. Ще попаднете на нещо фалшиво и нетрайно. Очертават се неизгодни предложения, които ще ви вкарат в задлъжняваща програма. На 4-и важното за деня свършете до обед. Преградите са лесно преодолими.


Риби 20 февруари – 20 март

28-и е ден на тръбача. Организирайте събрания, делови и приятелски срещи и обсъдете неотложните задачи. Време е да се търси странично финансиране, нови източници на сила и ресурси. На 29-и всеки иска много и ако може веднага. Ограничете контактите, отложете срещи, които ще ви натоварят бюджета. На 30-и в живота и отношенията ви се появява сянка. Следете знаците на съдбата, не правете точно сега избор между двама, между две дейности и начинания. На 1-и някой може да измъкне килимчето под краката ви, ако не сте в час с изисканията на момента, с нуждите на близки и колеги и с претенциите на партньора. На 2-и е добре да мислите първо за себе си, за нуждите на дома, децата и професионалните си задължения. Давайте заето за тези, които биха спекулирали при среща и разговор с вас. На 3-и дърпате конците, привличате нужните ви спонсори и инвестиции. Може да продадете непродаваемото до момента. И чуждата реклама ще действа във ваш интерес. На 4-и до обед доминирате във връзките и на пазара. Добре е да се подпишат нови договори, да се финализират сделки и да се направят допълнителни уговорки за сроковете и задачите на бъдещата работа.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.