Новата седмица идва и с нова година...

Овен 21 март – 20 април

Бъдете с най-близките в събота. 29-и е даден за пътуване, за срещи с приятели и за нови запознанства. Ако на 30-31-и заминете за чужбина дълго ще останете там. На 1-и не ставайте рано, за да избегнете конфликтите и извънредната работа. Ще усетите първата конкурентна атака на 2-и. Мислете за регистрации и пререгистрации на фирми. Уредете патенти и разрешителни на 2-3-и.

28-и. Добре е днес да ограничите контактите и да не излизате от кръга на пряката си дейност.

29-и. Луна и Венера са в съвпад, а това положение помага на приятелските връзки да добият малко по-емоционална и сексуална окраска. 30-и. Ден за представителни срещи, за преговори с работодатели или фирми от чужбина. 31-и. До обед ще намерите начин да излезете от неудобно и неприятно положение.1-и. Който си поспи повече ще си спести доста неудобства и работа. 2-и. Луната навлиза във вашия знак и сключва пречупващ аспект с Меркурий, Юпитер и Слънце. 3-и. До обед ще се излъжете в преценката и може да направите грешен ход.

Телец 21 април – 20 май

През уикенда контролирайте желанието за изневери. Луна и Венера са в пречупващ аспект с Уран от вашия знак. Отделете повече внимание на храната. До 30-и на обед не се пълнее, но после изкушенията ще са повече. Идват покани в последния момент. Променете програмата си, ако може да си осигурите повече екстри. 2-и е първият чудесен ден за регистрации на фирми и патенти.

28-и ще донесе объркване и намеси в живота на родените до 1 май. На 29-и колкото и да изядете няма да напълнеете. Ако 30-и започнете деня с лъжа до вечерта тя може да се превърне в истина и да ви донесе доста главоболия. 31-и е ден на пророчествата. На 3-и до обед очаквайте агресивни намеси.

Близнаци 21 май – 21 юни

До 30-и на обед изживявате приятни и зареждащи моменти, влюбвате се, правят ви предложение, играете определяща роля в живота на околните. Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от Водолей. Ще объркате приятелството с любовта в следващите дни. 31-и и 1-и носят голямо натоварване и тежки отговорности. На 1-2-и още със ставането ще говорите за работа и бизнес.

На 28-и ще бъдете лесно изкушени, на 29 разгръщате с пълна сила творческата си активност, на 30 продължавате по инерция. На 31 лесно се влиза в конфликти и то по незначителни поводи. На 1-и непредвидени и трудни моменти за родените в третата декада. Втори е благоприятен за заверка на документи, а на 3 до обед се въртите в омагьосан кръг от неразбиране и некомпетентност.

Рак 22 юни – 21 юли

28-и е ден на фатално привличане, но в неделя късметът ще е с вас, където и да отидете. 30-31-и предлагат пътувания, приятни моменти с приятели и близки. Всичко има тенденция да се развие по най-добрия за вас начин. На 1-и се събуждате с вдъхновение и творческа идея, която е добре да реализирате. На 2-3-и влизате в конфликти по незаничителни поводи. Вдигате кръвното. Пътувайте, не отклонявайте покани за гостувания и приятелски сбирки по празниците. Чакайте вести и гости от чужбина. Интуицията ви се изостря. Ще доловите с някакво шесто чувство нещо, за което не сте си давали сметка. Не се свивайте и изолирайте. Пътувайте, гостувайте, търсете начин да се изявите, да покажете дарби и таланти. Тази вечер си пожелайте нещо. Не водете преговори за продажби, не се съгласявайте на неизгодни офети. Ще сбъркате ако затворите фирмата си или я прехвърлите на друг. Каквото отложите за на 3 следобед ще донесе късмет и ползи. Включва се каналът на кармичната родова памет. Може да тръгнете в посоката, в която и ваш прародител е вървял, творил и работил.

Лъв 22 юли – 22 август

Започвате с три дни на предизвикателства и проблеми, особено в чувствата и интимните връзки. Луна, Венера, Марс и Уран образуват кармични аспекти със Слънцето ви. Внимавайте с изневерите във всякакъв план. На 31-и и 1-и се очертават пътувания и промени в плана. От 1-и се активизирайте максимално, планирайте още на 2-3-и уреждане на юридически дела и регистрации.

Играта на чувствата ще ви свари неподготвени. Не изневерявайте и не се обвързвайте с никого по никакъв начин. Не нарушавайте дадената дума, спазвайте обещанията си и направените преди време уговорки. Може да плачете на сън или на яве. Смирете проявите на недоволство и агресия. Ако се държите спокойно и дипломатично ще разберете нещо, което в миналото ви е убягвало. Някой ще дочака и гости от далече. Всичко казано и пожелано до утре на обед ще се изпълни.

На прага сте на важни промени в работата и в бизнеса. По най-бързия начин уредете регистрации и пререгистрации на фирми, разрешителни и патенти. На 2-и важните срещи уредете до обед. Не пропускайте благоприятната възможност да стопите дистаниците и да се помирите с някой, с когото в миналите дни сте кръстосали шпагите. Пазарете се за цени на стоки, услуги и за личното си възнаграждение. В момента започвате градежа на нещо ново в живота си.

Дева 23 август – 22 септември

Предстои емоционален уикенд, който ще ви постави пред дилемата с кого да бъдете по празниците и кого да оставите като резерва. До 30-и свършете последните важни задачи. На 31-и и 1-и ще ви се иска едно, но ще става друго. Ще се налагат промени в плана, неудобни гостувания и покани в последния момент. Родените в първата декада ще имат късмет с нови договори и поръчки още на 2-и.

Не правете никакъв избор. Може и двата предложени варианта да не водят към нищо добро и полезно за вас и за съвместните ви начинания.Не се ограничавайте и в любовта. Само не обърквайте Ще се наложи разместване в плана за празниците. Ще се появи неочаквана възможност за гостуване. Не споделяйте идеи и намерения, особено в неподходяща и конкурентна компания. На 31-и не е време за недоволство. Помислете за подновяване на стопирана дейност. Планирайте важни преговори за следващите дни. Включва се каналът на кармичната памет. Ще ви търсят тези, които по някакъв начин ви дължат услуга. Може да се намери лекарство за тежка болест. Ще се разсеят мислите, които ви тежат. Пътувайте, преговаряйте.

Везни 23 септември – 22 октомври

През уикенда пътувайте към места за релакс и към тези, които обичате и ви обичат. До понеделник на обед Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Водолея. На 31-1-и ще се наложи да се съобразявате с доста хора. Идеите ви няма да се приемат или реализират както бихте искали. 2-и идва с проблеми за родените в първата декада. Пригответе се да плащате сметки за нарушения. Старайте се да не взимате окончателни решения. Дайте шанс на връзките ви да се развият. Тази вечер направете разбор, а в утрешния ден вземете решение с кого да бъдете и да продължите.

Бъдете сигурни, че нарушенията ви ще се забележат, отчетат и санкционират. Но в любовта късметът ще ви следва и може би затова ще се движите доста разсеяно. За родените във втората декада се очертават чувствени преживявания и много любов. Чакайте покани и обаждене от чужбина. Някой вече пътува, а друг ще ви доведе нечакани гости. Бъдете много внимателни в думи и пожелания, защото ще се сбъднат и после няма да има връщане назад. Не правете услуги и не търсете такива. Може да попаднете в изнудващи и задлъжняващи положения. Ако колата не запали от първия път, значи едно пътуване или срещите ви е добре да се отложат. Още няколко такива подсещания ще ви помогнат да се ориентирате в каква посока да продължите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До понеделник на обед се очертават проблеми в семейните и роднински връзки, особено ако закъснеете след служебен купон. Луна и Венера ви облъчват негативно от знака на Водолея, а това положение обърква приятелството с любовта, носи емоционални недоразумения и конфликти. 31-и и 1-и са заредени с вдъхновение и радост. На 2-3-и се задействайте бързо в посока на важните задачи.

Вероятни са изневери, но не само на партньора, а и на собствения ви стил на поведение и начин на живот. Бъдете отговорни, спазвайте принципите си, не изневерявайте на партньора. Една лъжа до два дни ще се превърне в истина, от която и други хора ще ги заболи. Не съвместявайте приятелството и любовта с желанието за притежания и пари.

Край с колебанията и съмненията. Навлизате в стабилизиращ период с навлизането на Луната в хармоничните ви Риби. Ако мислите за някого, той ще ви се обади, дори и да е много далече от вас. Ще получите залпово вдъхновение и ще се събудите с чудесна идея, която е добре да реализирате още в следващите дни. Каквото си пожелаете ще се сбъдне, но да си знаете, че ще се сбъдват само благите пожелания.

Съгласувайте позиции и мнения в посока на бъдещи ангажименти.

Подновете и стопирани производства. В момента печелят тези, които не губят време и изпреварват действията на конкуренцията. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Следобед е време за преговори, за подписване на нови договори и за преход в нова среда. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Ако случайно наберете нечий номер, обадете се, има защо. Вечерта ще сънувате пророчески сън.

Стрелец 12 ноември – 21 декември

Пътувайте в събота и в неделя до обед. На 29-и Меркурий напуска вашия знак. Добре е да приключите с професионалните ангажименти, да се отдадете на любов и заслужена почивка. Пътувайте на 30-и. На 31-и и 1-и намалете натоварването до минимум. За 2-и планирайте уреждане на фирмени документи и регистрации. На 3-и навлизащият Марс в Стрелец ви активизира за нови начинания.

Не се съгласявайте с чужди препоръки и мнения. Десет пъти помислете преди да вземете каквото и да било решение. Най-добре е да не взимате окончателни решения, особено под натиск. Ако нещо ви привлича тръгнете към него. Важното е да водите принципна политика, да не лъжете нито себе си, нито някой друг. Защитете интересите на тези, които обичате и цените. Някой ще посрещне приятели и близки от чужбина, а друг вече стяга куфарите за път. Не се оплаквайте, ако нещата не стават точно по план и график. Пазете си телефона. Ще се води компроматна война. Ще се влезе в излишни спорове. И старата ви алергия ще се активизира, ако сте прекалили с пикантериите. Време е да изтрезнеете и да потърсите адекватно решение на проблема. Ще ви се обаждат стари и нови партньори. Може да вземете решение за съвместна дейност или за подновяване на стопирани в миналото бинес отношения. Вие сте на ход. На 3-и Марс навлиза в Стрелец. Активността ви нараства, а на места даже избива в агресивност, ако нещата не стават така както го планирате и желаете.

Козирог 22 декември – 20 януари

В първите три дни на периода сложете в ред емоционалните си връзки и си дайте сметка кого наистина обичате и цените. Луната е в прегръдките на Венера, а този аспект ще помогне да се съберете и разберете и по най-мъчителните въпроси. 31-1-и носят озарение и вдъхновение, приятни зареждащи и релаксиращи моменти. Но на 2-3-и грижите, болките и проблемите няма да ви подминат.

Противопоказна е екипната работа. Бъдете сигурни, че ще ви стоварят повечето отговорности. Намерете начин да да се съберете и уточните проблемите. Водете принципна политика, не мерете с различен аршин своите и чуждите дела и действия. В момента сте склонни повече да оправдавате себе си и да критикувате другите.

Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на фини енергии от космоса. Пътувайте, не оставайте да ви чакат тези, които обичате и ви обичат. Намалете претенциите. Бъдете внимателни в приказките, не правете забележки и смирете желанието да контролирате всичко и всички във всеки момент. Внимателно подбирайте думите си. Признайте честно поне пред себе си греховете. Опитайте да ги изчистите. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно и разболяващо, както и негативните си мисли и усещания. Действайте самостоятелно и не разчитайте на подкрепа от лаици. Правото е във вашите ръце.

Водолей 21 януари – 19 февруари

До 30-и на обед Луната е във вашия знак. Пътувайте на 29-30-и, а на 28-и внимавайте и спазвайте правилата и установените норми във всичко. 30-и е ден на преход, на важни срещи и контакти с приятели от близо и далече. На 31-и вечерта чакайте посещение на личната си муза. На 1-и се събуждате с чудесна идея, която е добре да реализирате. 2-3-и ви дават повече пълномощия.

Може да се излъжете в любовта и връзките и да платите висока цена за неща, които другите получават даром и то от същите хора, с които контактувате или имате някаква по близка връзка. Уредете си срещи с почитатели и спонсори, участвайте в изложби, концерти, конкурси и представяния, на които може да блеснат личните ви дарби и таланти. Тенденцията е по-далечни и дори непознати хора да ви оценяват повече от близките.

Всичко може да се развие успешно за вас. Чакайте покани и предложения от чужбина. Спазвайте диета, прочистете и връзките си от всичко вредно и разболяващо. Амбициите ви може да бъдат използвани за прокарване на чужди интереси. Продължете и през уикенда промените, които ще ви улеснят в бъдещата работа и творческа дейност.

Риби 20 февруари – 20 март

В настоящият период за вас няма негативни аспекти, но това не значи, че не може сами да си докарате проблем. 28-30-и са заредени с любовна магия и дано си я отнесете в къщи, а не на служебния купон. На 31-и и 1-и Луната е в съвпад с Нептун в Риби. Заредени сте с вдъхновение, което ще помогне да изживеете вълнуващи моменти. На 2-3-и предстои изтрезняване, работата ви притиска. Случайността ще отвори една врата и ще затвори друга. Разкриват се дълго пазени тайни. Меркурий вече ви гледа в хармоничен аспект от знака на Козирога. Съчетайте работата с удоволствията. Уреждате пътуване и гостуване. Някой стяга куфарите за задгранична почивка. Дистанциите се стопяват, всичко си идва на мястото, каещите се грешници се прибират у дома и всички сядаме на трапезата. Трудно е да удържите младите, те ще са на площада и заедно ще се веселят. Не планирайте за утре ранно ставане, ще си спестите разправии. Добре е да спортувате и да погладувате. Пътувайте, посетете близки и роднини, съчетайте отговорностите с радостите от живота. Направете си сами нужното лекарство. Конкуренцията прави силен ход, на който трябва да противопоставите цялата си амбиция и ентусиазъм. Не оставайте нещата да се развиват според чуждите правила. Навлизате в стабилизираш период.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Шон Пен открива център за изследване за COVID-19

Шон Пен ще открие временен център за изследване за коронавирус. Това съобщиха от управата на града Лос Анджелис, като уточниха, че ще се колаборират с носителя на „Оскар“ за проекта.

Теди Александрова: Това, което се случва, не е случайно

Чалга пеперудката Теди Александрова заяви, че спазва изискванията за социална изолация заради пандемията от новия коронавирус и прекарва времето си у дома. Певицата не пропусна да изсаже своето мнение за ситуацията.

Михаела Маринова прави „Стъпка напред“ под карантина

Тя е от онази порода артисти, които и вицове разказват в причудлив хибрид от тананикане и смях. За Михаела Маринова въпросът „Какво правиш, когато не пееш?“ не съществува. Обича музиката и музиката се движи с нея като невидим защитен плащ, под който не могат да проникнат нито лоши очи, нито вирус със корона.