Седмичен хороскоп за 27 юни-3 юли

Седмичен хороскоп за 27 юни-3 юли

Вижте какви сполуки и премеждия ви очакват според хороскопа през следващите седем дни!

Овен 21 март – 20 април

Съобщенията от 27-и ще се отразят негативно на връзките ви. На 28-и Марс навлиза в знака на трона си Овена, а Луната ще му бъде в опозиция от знака на Везните. Ще поставите ултимативни условия и в следващите дни ще си гоните интереса до дупка. На 30-и проблемите ще са повече за родените около 15 април. На 1-ви започнете ремонт. На 2-ри постигате максималното, а на трети дарявайте от сърце. На 27-и до обед имате повече свобода на действие, но това не значи да я превърнете в свободия. До вечерта на личния ви и семеен хоризонт се задават тъмни облаци. На 28-и денят започва с компроматна атака. Нещо скривано и покривано ще се разбере и ще влоши отношенията ви с партньори. На 29-и денят започва с претенции на близките у дома, с тежки преговори и неуредици на работното място. До вечерта ще се намесят и някои странични фактори, които ще влошат нещата дори и да са имали намерение да ви подкрепят. На 30-и до обед може да станете обект на изкушения и измами. Бъдете скромни, не започвайте амбициозни начинания и не критикувайте тези, които биха ви се притекли на помощ. На 1-ви сте близо до таен източник на енергия, подкрепа и сила. Може да получите чаканото финансиране и да бъде включени в спонсорски програми. 2-ри е високо енергиен ден. Ще постигнете напредък на всички нива. Сключените договори ще са дълготрайни и перспективни. Не чакайте пасивно някой друг да ви свърши работата и да се грижи за нуждите ви. 3-ти е ден на сърцето и сърдечните работи.

Телец 21 април – 20 май

Родените в третата декада навлизат в стабилизиращ период, който ще им осигури престижни позиции в работата и ще ги освободи от неприятни отговорности. Сатурн се връща в знака на хармоничния ви Козирог и заедно с Юпитер и Плутон ще ви зареждат с активност и енергия за постигане на амбициозните ви цели. Може да спечелите дело и да ви повишат на 1-2-ри. На 27-и до обед водете преговори с чужбина. До вечерта ще убедите някого да ви съдейства, а друг да финансира проектите ви. На 28-и денят е зареден с предизвикателства и тенденция към агресивни прояви. Ще бъдете свидетели на остри битки за разпределение на територии и сфери на влияние. На 29-и важните и отговорни срещи и разговори проведете до обед. Може да привлечете стари клиенти и да потърсите среща с бивши работодатели. На 30-и бъдете внимателни с документи и договори. Родените в първата декада да не поемат излишни финансови рискове. На 1-ви залагаме основите на едно ново бъдеще. Някой подготвя преместване и заминаване, но още не е убедил близките да го последват. 2-ри е ден на високите енергии, амбиции и цели. Енергията Кундалини си пробива път нагоре по гръбначния стълб. Дайте всичко от себе си, пасивността ще ви разболее и навреди. 3-ти е ден за анализ на изминалия път. Помогнете на тези, които ви отправят някаква молба и вашите молби ще бъдат чути.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 27-и, както и да постъпите, ще сбъркате и ще се ядосвате. Не се намесвайте в споровете на другите и в неделя. 29-и има своята светла и тъмна половина. На 30-и вечерта ще се похвалите с победа. С действията си на 1-ви ще се окопаете на сигурна позиция. На 2-ри ви очакват любовни разочарования и конфликти на работното място. 3-ти повдига неудобни въпроси и изисква отдаденост. На 27-и сте поставени в трудна позиция на избор, може би нищо не бива да избирате, да решавате и признавате. Ще ви бият с вашите камъни по вашата глава. На 28-и до обед си пожелайте нещо и до вечерта може да го имате. Внимавайте къде оставяте компрометиращи материали и документи. 29-и е Петровден. Внимавайте с гостуванията тази вечер. До обед свършете важната работа за деня. На 30-и до края на работното време не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Нека другите се изкажат и представят доводите и офертите си. 1-ви е ден на реформи и реорганизации, които ще са важни и за страната ни. Сатурн се връща в знака на Козирога и задвижва съвпада на Юпитер и Плутон към промени в законодателството и личната ни политика. На 2-ри не се разсейвайте с любовни истории, за да не изпуснете нишката в работата. Луната застава в опозиция на Венера от вашия знак. На 3-ти не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Днес е важно да докажеш любовта и предаността си, да подадеш ръка, да разбереш чуждата гледна точка и да направиш каквото можеш за облекчаване живота на близките.


Рак 22 юни – 21 юли

27-и е ден на двойнствени сигнали. Първите обаждания ще са по-важни и актуални. От 28-и Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от Овен. В живота ви ще се появи неприятен дразнител до няколко дни. До 30-и на обед не предприемайте несъгласувани инициативи. 30-и и 1-ви променят закони и отношения. Очертават се битки. На 2-ри гоните далечни цели, а на 3-ти мислете за близките. На 27-и осъществете връзка със спонсори и покровители до обед, споделете нуждите си. Ще изживеете някакво приключение, което ще ви заведе на неочаквано място тази вечер. На 28-и и следващия ден в хороскопа ви се задвижва кръст на планетни сили. Вървите към приключвания, раздели и личностна инвентаризация. На 29-и по някакъв начин си превишавате правата на едно място, а на друго оставяте интересите си незащитени. 30-и е ден на измами и всевъзможни изкушения. Някой търси слабото ви място, а и вие открито споделяте неща, които не са за споделяне. От 1-ви и Сатурн ще ви гледа в опозиция от Козирог заедно с Юпитер и Плутон. Отношенията между професионалните и домашни задължения се изострят. На 2-ри може да спечелите дело и да постигнете напредък при преговори. Явете се на състезания и конкурси, кандидатствайте по спонсорски програми. 3-ти е ден за прояви на състрадание и любов. Не оставяйте близките си без внимание и утеха.


Лъв 22 юли – 22 август

Навлизате в трансформиращ период, който ще ви зареди с енергия за справяне с конкуренцията. От 28-и Марс ще ви гледа в стимулиращ аспект от Овена, а от 1-ви Сатурн вече няма да ви бъде в опозиция. 2-3-ти ще ви донесат заслужена награда и нужните пълномощия за започване на престижна работа и дейност. Планирайте купуване или прехвърляне на имот. Поемете нови ангажименти. На 27-и се събуждате с прозрение за нужните действия с партньори и клиенти от чужбина. Вечерта ви снасят важна информация хора, решили да изпъкнат и да се покажат на ниво. На 28-и важното свършете следобед. Сутринта е натоварена с грижи, с промени в настроенията на близките и децата. 29-и е ден за пътувания, командировки и преход на ново работно място. Влезте в нова среда и направете крачка към нови дейности. 30-и е денят е с потискаща и негативна енергетика. Налягат ви мрачни мисли. Пазете се от измами. На 1-ви правете всичко по традиционния начин. Не е време за експерименти, за използване на нови технологични и технически средства. На 2-ри може да постигнете много, да направите крачка, която ще донесе в бъдеще придобивки и възможности да подредите по нов начин живота и бизнеса си. 3-ти е ден за прояви на благотворителност. Включете се в спонсорски дейности. Кандидатствайте по европейски проекти.


Дева 23 август – 22 септември

27-и е ден на заблуди и компроматни игри. От обед в неделя ще намерите нов път и ще решите как да постъпите в трудна ситуация. 29-и носи смяна на караула. До обед имате пропуск и допуск, но след това една врата ще се затвори. Вечерта на 30-и постигате примирие и уреждате сделка. Родените в първата декада ще имат успех на 1-ви, но на 2-ри ще плащат чужди сметки. На 3-ти смирете амбицията. На 27-и е важно да не говориш много и да не споделяш излишно. В желанието да бъдете приети в определена среда и доверен кръг сте склонни да разкриете свои и чужди тайни. На 28-и до обед не провеждайте необмислени разговори. От нещо дребно може да започне конфликт. На 29-и до обед проведете нужните преговори и делови разговори. Уточнете детайли по договори и не изпускайте изгодни сделки. В момента с лекота може да уредите имотни отношения и да спечелите дело. На 30-и Юпитер и Плутон са в точен съвпад. Родените след 10 септември ще имат своя шанс в делови и юридически план. От 1-ви може да започнат размествания, които ще се отразят благоприятно на личните ви планове и амбиции. На 2-ри по-внимателно с желанията и амбициите. Днес може да влезете в преразход, да разкриете картите си на неподходящото място и пред неточните хора. 3-ти е ден на сърцето и сърдечните работи. Не е време да проявяваш амбиция, да се блъскаш с лакти и да препречваш пътя на някого.


Везни 23 септември - 22 октомври

27-и започва с откровение, на което едва ли ще се доверите. На 28-и Луната от Везни е в опозиция на навлизащия Марс в Овен. В живота ви ще се появи агресия и някои ограничения. На 29-и ще имате и юридически затруднения. Внимавайте с документи и договори. На 30-и нищо отговорно не започвайте. 1-ви идва с нови дейности и ръководства, а на 2-ри нещо изгодно ще се предложи. 3-ти носи любов. На 27-и до обед получавате важни сигнали. Дано се съобразите и им отговорите положително. На 28-и родените в първата декада ще изживеят тежък ден. Навлизащият Марс в Овен изостря напрежението и възбужда агресията ви. На 29-и до обед имате повече степени на свобода и лична инициатива. Преговаряйте, стопете дистанциите, обадете се на партньори и спонсори. На 30-и съвпадът на Юпитер и Плутон в Козирог ще се отрази негативно на родените около 15 октомври. От 1-ви до 17 декември и Сатурн ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Козирога. За родените в третата декада идват времена на тежък избор, на трудни отношения у дома и на работното място. На 2-ри пасивният човек ще претърпи поражение. Колкото и да сте притеснени с работа, намерете време за близките, решете проблемите на родители и деца. На 3-ти, ако не помогнете на някой нуждаещ се, утре сами ще се нуждаете и няма да се намери кой да ви подкрепи. Животът ни подлага на тест по човечност.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

27-и е ден за подчинително сътрудничество. На едно място сте на подчинение, а на друго подчинявате околните. 28-и започва с провокации, след които са нужни извинения. 29-и започва добре, но завършва с конфликт. 30-и е ден на изпитания за родените в първата декада. От 1-ви поне една грижа се маха от главата ви. На 2-ри постигате важна цел, а на 3-ти помагате на друг да постигне своята. 27-и е ден на преговори с бъдещи и настоящи партньори от страната и от чужбина. Ще се наложи да приемете условия, които не са ви съвсем изгодни. На 28-и още със ставането си пожелайте нещо и до два дни ще го имате. На 29-и станете рано, до обед уредете важните си дела и разговори. Ще получите отстъпки и ще затвърдите уговорките, направени преди. На 30-и нищо не върви по план, но това не значи, че няма да ви донесе придобивки. Луната навлиза в Скорпион и застава в опозиция на Уран от Телец. На 1-ви Сатурн вече ви хвърля благосклонни погледи. Ще спечелите доверието на тези, с които до вчера трудно сте комуникирали. На 2-ри е най-мощният ден в месеца, но с енергиите и въздействията трябва да се внимава. На 3-ти смирете амбицията. Днес е важно да се огледаш и да подкрепиш тези, които трудно вървят или изостават в делата си.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

27-и е рисков за родените в третата декада. Навлизащият на 28-и Марс в Овен тонизира жизнената ви сила и енергия. На 29-и до обед уреждате важни срещи и договори. На 30-и започват промени в условията ви на работа и живот. 1-ви чертае нова програма за страната ни с навлизането на Сатурн в Козирог. На 2-ри е важно да вземеш страна, а на 3-ти да дадеш подкрепа. На 27-и може да очаквате опити за използване и налагане на чужди интереси в личната ви или съвместна работа и дейност. Трудно ще устоите на изкушенията, а и манипулации може да се очакват. На 28-и навлизащият Марс в Овен налива живителни сили в сърцата и душите на огнените знаци. Може да се разберете по особено болезнени лични и професионални въпроси. 29-и е ден за пътуване, командировки и преместване на по-добро място. До обед уредете важните си дела и срещите, които не търпят отлагане. На 30-и денят залага промени в законов план, които няма да бъдат приети добре и може да възбудят духовете. Налягат ви мрачни мисли. На 1-ви се заземявате на стабилно и престижно място с подновен договор и с по-добри условия на работа и живот. Ден на съзиданието и градежа. На 2-ри Луната навлиза в Стрелец и застава в опозиция на Венера. Както и да постъпите, няма да се разберете или да получите одобрението на половинката. На 3-ти всичко, което направите, водени от болезнена амбиция и желание за печалба, ще зацикли и няма да ви донесе нужните приходи и придобивки.


Козирог 22 декември – 20 януари

Предстои знаменателна седмица. На 1-ви Сатурн ще се върне в Козирог, където ще остане до 17 декември. Това ще бъде време за преосмисляне на дейности и връзки. 27-и очертава нови посоки и варианти. 28-29-и отхвърлят старото мислене, а на 30-и може да се уредите с недвижим имот и да спечелите дело. 2-ри е ден за постигане на важни цели. На 3-ти мислете и действайте със сърцето. На 27-и може да осъществите полезни контакти с близки и партньори в чужбина. Чакайте изгодни предложения, които може да променят начина ви на работа и живот. 28-и е рисков ден за родените до 1 януари. Луна и Марс са в пречупващ аспект със Слънцето ви. Вероятно е да попаднете под агресивен колегиален обстрел. На 29-и родените в третата декада ще имат успех, ако подкрепят колективната инициатива, без да стават част от нея. Дипломатичността ви е подложена на изпитание. На 30-и е точният съвпад на Юпитер и Плутон в знака на Козирога. За родените в третата декада ще има повече ползи и екстри. На 1-ви Сатурн навлиза в знака на трона си Козирога, където носи само заслужените награди. Чакайте назначение и повишение. На 2-ри си струва да си направите труда, да положите усилия в нужната посока и да поставите ново начало в работата и в живота. Действайте комплексно. 3-ти е ден на сърцето, включваме се към космическия канал на любовта във всичките й измерения и направления. Сега е моментът да покажете истинските си чувства, стремежи и намерения.


Водолей 21 януари – 19 февруари

На 1-ви Сатурн ще напусне вашия знак, ще ви даде отсрочка и време за размисъл до 17 декември, когато окончателно ще се завърне за повече от две години във Водолея. В настоящия период е време да направите личностна инвентаризация, да подготвите нужните документи за нова работа или учене или да оттеглите някои кандидатури и чувства от местата, където вече не виждате перспектива. На 27-и до обед късметът ви е свързан с преговори и разговори с близки или шефове от чужбина. Споделеното вечерта ще стане повод за скандали и претенции и може да ви откаже от намеренията. На 28-и, ако поспите или не си определяте срещи до обед, ще си спестите някои грижи и допълнително натоварване. На 29-и приключвайте с обещаното и със старите ангажименти. Днес е добре да се работи на парче, да не се залагат базисни проекти и начинания, които ще изискват време. На 30-и Луна и Уран са в квадратура със Слънцето на родените в първата декада. Както и да постъпите до 16 ч., ще сбъркате, ще си докарате големи неприятности и ще привлечете нелоялна и опасна конкуренция. На 1-ви навлизащият в Козирог Сатурн ще подейства дисциплиниращо и отрезвяващо на тези, които до момента са претупвали работата си. За вас ще има глътка въздух. 2-ри е ден за срещи, пътувания, огледи и съвместни инициативи. Търсеното от един ще се окаже ненужно за друг и сделката ще стане. На 3-ти ще ви се обаждат потенциални спонсори. Може да получите покани и заявки, които ще донесат престижна работа и извънредни пари в бъдеще.


Риби 20 февруари – 20 март

На 27-и е добре да си мълчиш като риба, за да не си докараш неприятности. На 28-и Марс напуска вашия знак. Отива си един дразнител, но може да си тръгне и един покровител. 29-и има своята светла и тъмна половина. 30-и и 1-ви дават шанс за задвижване на юридически дела и имотни процедури. Уреждате собственост и за децата. На 2-3-ти се очертават проблеми в любовта и връзките. На 27-и с пълна сила действа магията на словото. По-добре замълчете, вместо да кажете нещо, за което после трябва да се извинявате. На 28-и денят може да започне с разправии, но до вечерта ще ви олекне, ще се разберете по спорните въпроси и ще направите крачка към мирното съвместно съществуване. На 29-и е добре сутринта да подновите някои връзки и отношения, които прибързано сте прекратили. Стопете дистанциите, покажете желание за примирие, за лично и професионално сближаване. 30-и е ден с негативна енергетика. Налягат ви мрачни мисли, вървите към приключване на връзки, които не са издържали проверката на времето. На 1-ви предприетото ще е важно за бъдещето ви, ще стане база за перспективни дейности и начинания и ще ви осигури стабилност в тези кризисни времена. 2-ри е тежък ден за родените в първата декада. Очертават се проблеми във връзките и чувствата. Луна и Венера ви гледат в пречупващи аспекти. На 3-ти чакайте подкрепа и прояви на състрадание в труден за вас момент. Навлизаме в деня на сърцето, включва се космическият канал на любовта.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.