Овен 21 март – 20 април

Навлизаме в период на бляскави инициативи. Венера навлиза в Лъв на 28-и, а Меркурий тръгва в директна посока от 1-и. Започват да се организират важни събития и представяния. Всеки се рекламира както може. Бизнесът се съживява, тръгват нови начинания, модният живот се освежава, а политическият съвсем увяхва. В събота не предприемайте нищо съществено. Каквото приключите ще носи ползи. Сега е момента да достигнете целта или дестинацията, която отдавна преследвате.

В неделя стойте далече от места с шумна и провокативна насоченост. Не се събирайте с хора от друго тесто. Организирайте премесване и пътуване в понеделник. Направете проучвания на нови места и терени. На 30-и финализирайте имотна сделка или капарирайте жилище. На 31-и не бързайте да стартирате нови инициативи. Очертават се намеси и засилена конкурентна атака. Злите сили се активизират преди новолунието. На 1-и ще се събудите с вярното чувство за промените, които трябва да направите. Бързо реализирайте хрумванията си. Доставете си и си сгответе това, което ви се дояде. Вечерта е заредена с емоции и любов. Може да направите бебето. Лесно се зачева около точните фази на Луната. На 2-и бъдете максимално активни и си гонете интереса. Не планирайте за 3-и съвместни инициативи. Бъдете сигурни, че друг ще овладее ситуацията, ще се разпорежда и нарежда. Ще се изнервите.

Телец 21 април – 20 май

27-и е ден за прочистване от шлаката, както на духовно, така и на физическо ниво. Луната напуска вашия знак, напуснете и вие места и терени, където само влагате пари и усилия и нищо съществено не получавате. Денят е благоприятен за достигане на крайни цели. Поставете точка в губещи отношения. В неделя вашата управляваща планета Венера навлиза в Лъв. Ориентирате се повече към лукса, удобствата и пищните празненства вместо към скучната работа. Дано партньорити ви ги осигурят. На 29-и прокарвате път дори и през джунглата на неуредените отношения. Ще получите одобрението на шефове и колеги, поне една цел ще бъде достигната. Подновете стопирани сделки. На 30-и планирайте сбирка на екипа и уточняване на стартовите положения в следващите дни, когато Меркурий вече ще тръгне в директна посока. На 31-и не се изкушавайте да започнете прибързано каквото и да било. Денят е подвластен на тъмни сили и скрити намерения. Някой ще се опита да яхне личния ви ентусиазъм. На 1-и действайте изключително дипломатично. Ще се събудите с точното усещане за рисковете, които не бива да поемате. Оставете конкуренцията да направи своя ход, а вашия планирайте за уикенда. На 2-и е важно да организирате защитата преди нападението и атаката на новите позиции. Сформирайте свой екип или влезте в нова печеливша среда.

Близнаци 21 май – 21 юни

Луната навлиза в Близнаци, където ще остане до 29-и на обед. Пътувайте, преговаряйте и проучвайте възможните варианти за бъдещите ви инициативи. В събота не започвайте нищо важно, но е добре да обмените мнение, да уточните възможности и оферти. В неделния ден лесно може да влезем в конфликти. Никой не отстъпва от позициите си. Желателно е да се срещнете с капацитет в интересуващата ви област и да потърсите компетентно мнение преди да вземете каквото и да било решение. На 29-и преградите са лесно преодолими, но тактиката е различна. Един ще мине направо, разрушавайки всичко по пътя си, без да се съобразява с желанията и амбициите на околните. Друг ще заобиколи и ще си остави вратичка за измъкване или за връщане в бъдеще. Предвиждайте за всичко резервни варианти. На 30-и преговаряйте по имотни и брокерски сделки. На 31-и нищо съществено да не се предприема. Стартът на новите инициативи отложете за 1-и, когато Меркурий ще тръгне в директна посока, а Луната ще бъде в прегръдките на Венера. Съчетайте работа и удоволствията. Доверете на усещанията си. Ще получите едно приятно чувство, когато мислите за важните и нужни за вас неща и неприятно усещане, когато мислите за нещата, от които трябва да се откажете. На 2-и пасивният човек ще претърпи поражение. Действайте.

Рак 22 юни – 21 юли

В събота се пазете от случайни контакти и не тръгвайте в нова посока. Намерете тихо и спокойно място, обмислете живота си. Благоприятен момент за диети и прочистващи процедури. В неделя Венера напуска вашия знак, предстои ви любовно отрезвяване. Очертават се проблеми във връзките, особено ако планирате колективни мероприятия. Нещо скривано ще се разбере, скрити връзки ще се афишират. Затваряйте си устата и не коментирайте живота на приятелите си. В понеделник действайте едновременно в две посоки. Все някъде ще направите пробив и ще получите това, към което отдавна се стремите. Луната навлиза в Рак. Близо до вода ще получите неочаквано позрение и творческо вдъхновение. Дано сте на морето или до ромолящ поток. Ако сте в офиса поставете на бюрото си чаша с вода и работата ви ще потръгне. За 30-и планирайте брокерски срещи, финализирайте сделки. На 31-и стойте мирни и нищо съществено не предприемайте. Добре опечете и сварете храната си. На 1-и ще се събудите с вярното усещане за това, което е полезно или вредно за вас и близките. Не предприемайте нищо, което ви настройва агресивно, а ако нещо ви привлича неудържимо тръгнете в тази посока. В петък е време за активни и творчески дейстивя, за емоционален натиск там, където сухите служебни думи не действат.

Лъв 22 юли - 22 август

Не бързайте в съботния ден. Предприетото до обед ще ви вкара в разходи, в преразход на сили, чувства и енергия. Следобед постигате важни цели или пристигате на приятно място. В неделя ограничете контактите. Където се съберат много хора ще има крясъци и викове, емоциите трудно ще се контролират. Ще се натоварите излишно вместо да си починете. Венера навлиза в Лъв, а това ще стимулира светския живот, ще даде повече лустро и блясковост на личните ви и творчески изяви и нужната представителност на срещите, които планирате. Очертават се магнетични привличания. В понеделник ще намерите нужния вариант за работа и ще излезете с чест от всяко положение. Ще успеете да обедините в своя полза ресурсите и интересите на околните. 30-и е ден за финализиране на имотни сделки. Някой прехвърля жилище на децата си, а друг се урежда със свое. На 31-и властват тъмни сили. В деня преди новолунието липсва енергия. Всичко предприето ще тръгне накриво и в бъдеще ще трябва да се преправя. На 1-и още от сутринта усещате накъде ще задуха вятъра на промяната и бързо се преориентирате към печелившата страна. Родените в първата декада срещат любовта. На 2-и емоциите взимат връх над разумната преценка. Печелите, ако уцелите някого в подходящо настроение или успеете да запалите любопитството му.

Дева 23 август – 22 септември

Не планирайте срещи с много хора през уикенда. Работете самостоятелно и на свой терен. Отложете пътувания, ако усещате неприятни намеси и опасност от конфликти. Не проявявайте излишна активност и спазвайте закона. И в неделя е нужна избирателност в контактите. Срещнете се с хора способни да ви консултират или съветват в избора на посока и цел. Обсъдете развитието на важна за вас дейност. В понеделник ще започнете с проблем и неприятности, но към обед ще се справите с положението и ще дръпнете напред. Това е ден, в който общите усилия и целенасочени действия печелят. Работете в екип и съобразно изискванията на средата, в която се намирате. 30-и е ден с блага пречистваща и прочистваща енергитика. Ще се прочистите от замисли, които нямат бъдеще. Ще излезат на преден план наистина важните начинания. Ден на духовно прозрение. Може да намерите базата за бъдещия си живот и професионално развитие. 31-и е рисков и обсебващ ден. Нищо отговорно да не се започва. Прикриват се грешки и опасни намерения. Предприетото ще тръгне накриво и ще обслужва чужди интереси. На 1-и личния ви живот се активизира, общественият също. Появяват се нови варианти. Доверете се на сетивата, може да се направят верни диагностики както в здравословен, така и в партньорски план. На 2-и влизате в първата важна битка.

Везни 23 септември – 22 октомври

27-и е ден за постигане на крайни цели, за приключване на работа и пристигане на приятно място. Вероятни са срещи с хора, с който в последствие ще се разминете, но взаимно ще сте променили бъдещето си. В неделя маските падат. Ще се случват събития, които ще ви покажат истинското положение на връзките ви. Старайте се да мислите обективно, а не емоционално. Сложете край на безперспективни отношения и разчистете терена. В понеделник гонете далечни цели, дори и да се наложи да правите някои временни отстъпки. Заложени са прегради, които са повече тест за личната ви интелигентност, отколкото действителни ограничения. Следобед в живота ви се появява неприятен дразнител, който противопоставя работата на личните ви отношения. На 30-и се занимавайте повече с нуждите на семейстото, а не с работата, която така и няма да потръгне ако странични хора дърпат конците. 31-и може би ще бъде най-неблагоприятният ви и рисков ден за периода. Не вдигайте тежко, не казвайте тежки думи и не тръгвайте с голямата кошница на преговори. От 1-и Меркурий тръгва директно и активизира бизнеса. Тръгнете в посоката, която ви привлича, а не в тази, която някой ви препоръчва или налага. В петък всеки избор е важен и не бива да се отлага. За събота не планирайте съвместни инициативи и участие в рискови състезания.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота поспете, не тръгвайте рано на път, ако искате да избегнете проблемите. Търсете уединено място за почивка и ралаксация. Не планирайте срещи с много хора и за неделния ден. Нужно ви е време за размисъл преди старта на новите инициатниви в началото на август. В понеделник всичко изостанало с успех може да се придвижи и да приключи. Ден за постигане на крайни цели. поставете всяко нещо на мястото му, подгответе се за предстоящите инициативи. Символ е реката, която събира силите си от различни поточета. Слушайте кой какво ви приказва, но пречупвайте всяка информация през призмата на личните си стремежи. 30-и е ден за среща с брокери, за огледи на терени и имоти, на които да се внедрите в бъдеще. Подсигурете и бъдещето на децата. Добре е да се направи освещаване на мястото и базата, на която ще развивате новата си дейност, ще живеете и ще работите семейно. На 31-и не позволявайте намеси и не давайте непоискани съвети. Каквото и да ви предложат ще съдържа само част от истината. Активизират се тъмни сили и тъмни намерения. На 1-и ще се събудите с точното усещане за полезното и вредното в живота ви. Предчувствията ви ще се окажат верни, така че направете избора си съобразно вътрешното си усещане за нещата. На 2-и конкуренцията атакува първа, но до вечерта вие печелите предимства.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

До понеделник на обед Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Близнаците и ще сключва негативни аспекти с Нептун и Юпитер. И независимо другите стимулиращи аспекти в тези дни ще бъдете поставени пред невъзможен избор. Ще се отлагат пътувания, ще се налага да правите нежелани компромиси, за да удовлетворите желанията на близките и партньора. Работата ви ще се стопира. Може би е добре да зарежете всичко и да почивате на приятно място. 27-и е ден за пристигане на крайната дестинация, а за неделя е добре да ограничите до минимум контактите. Където се съберат много хора ще има конфликти, неприятни изненади и случайности. Важното за понеделник насрочете за следобед, когато вече ще сте се ориентирали спрямо основните цели и изисквания на работата, която трябва да се върши. Случващото се на 30-и ви доближава да отдавна търсените за бъдещата ви работа места, терени и хора. Направете нужните огледи, не се доверявайте на посредници, привлечете съюзници. На 31-и запазете неутралитет независимо какво ви предлагат. И най-изгодното ще се окаже губещо, ще ви вкарва в излишни разходи, а печалбите ще се окажат химера. На 1-и се поставят нови репери и ориентири, които ще ви насочат в правилната посока. В петък действайте активно, ако искате да спечелите предимство пред конкуренцията.

Козирог 22 декември – 20 януари

Девизът на съботния ден е „бързай бавно” и се оглеждай. Не предприемайте нови инициативи преди да сте довършили старите и да сте пристигнали на финала. В неделя конфликтите са там, където се съберат много хора с разностранни интереси, мнения и намерения. Хубавото е, че от този ден Венера вече няма да ви гледа в опозиция, а това ще помогне да подредите връзките, да се сдобрите и помирите и да тръгнете заедно напред. На 29-и преградите са само в ума ни. Денят е благоприятен за пътувания и за поглед върху проблемите от друг ъгъл и различна гледна точка. Бъдете сигурни, че всяко раздалечаване ще помогне да вземете правилно решение и още повече да се сближите. 30-и е ден за уреждане на имотни и наследствени дела, за сделка с недвижима собственост и за търсене на подходяща база за професионално развитие. На 31-и проблемите ще са повече за родените в третата декада, особено ако избързат и стартират на висока цена важни начинания. Каквото отложите за следващите два дни ще ви донесе успех и ще помогне да влезете в нова среда. Меркурий тръгва директно на 1-и, но до 11 август ще ви гледа в опозиция от знака на Рака, ще ви създава семейни и професионални неудобства. В петък ще ви бъде оказван натиск, но след това вие ще определяте правилата. За събота не планирайте работа в екип.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Очертава се чудесен уикенд, в който и работата и отношенията ви ще излязат от зоната на дискомфорт. Пътувайте, посетете приятни места, преговаряйте, търсете странични варианти за работа и печалба. От 28-и Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Ще се наложат разходи за участие в представителни мероприятия не само за вас, но и за близките и децата. Родените в третата декада ще имат повече шансове в понеделник, ще попадат на точните хора и ще свършат планирната работа. Не бързайте да поемате нови ангажименти, обезпечете и подредете мястото, където ще развивате новата си или паралелна дейност. 30-и може да ви донесе имотна придобивка или възможност да ползвате съседни имоти на изгодна цена. На 31-и енергията е на кота нула. Не се претоварвайте, не искайте много и от околните, не си режете ноктите и не планирайте срещи с хора не от вашето тесто. Не замръквайте на непознати места и не оставайте да спите при приятели. Тази вечер носи провокации във връзките и в любовта. Слънце, Луна и Венера ви гледат в опозиция на това новолуние. Родените в първата декада ще попаднат в стресови ситуации на 1-и. Следвайте интуитивните си усещания. В петък ви предстоят битки за защита на места и позиции. Конкуренцията се активизира и ви предизвиква по неприятен начин.

Риби 20 февруари – 20 март

Луната навлиза в Близнаци на 27-и и активизира кръст на планетни сили в хороскопа ви. Всичко при вас ще става мъчително и трудно. Ще се разправяте за дреболии, а едрите неща ще предизвикват семейни конфликти. Чистете се от шлаката на физическо и духовно ниво, избягвайте пренапрежението. В неделя бъдете избирателни във връзките. Откажете посещение, което усещате, че ще ви натовари не само финансово, но и емоционално. 29-и може да не започне по правилата, но със сигурност ще завърши по вашите. Близо до вода ще имате неочаквано прозрение и ще намерите изход от всяко положение. Проведете и водни процедури. Родените в първата декеда ще извлекат ползи от чуждото колебание. Привлечете съмишленици за работата, с която сами не можете да се справите. За някои от вас 30-и ще донесе имот, жилище или нова база за развитие. Добре е да се заземите в местата, където ви харесва да живеете, където имате приятели и лични интереси. 31-и е ден на тъмните сили и тъмните намерения. Уговорките няма да се спазват. Вероятни са опити за намеса в работата и в личния ви избор. На 1-и ще се събудите с чудесна идея и план, които е добре да следвате и реализирате. Яжте само това, което ви се дояде. На 2-и сложете край на изчаквателната политика и действайте активно по всички фронтове на работата и живота.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

„Златните“ саундтраци на Sony превзели „Златните Глобуси“

"1917"


Сам Мендес, носителят на „Оскар“ режисьор на „Американски прелести“, и две ленти от поредицата за агент 007 - „Скайфол“ и „Спектър“, представи своя епичен прочит на Първата световна война във филма „1917“ - един от основните претенденти да обере Oскарите на тазгодишната церемония идния месец.

Фенове стартираха петиция против Бри Ларсън в „Капитан Марвел 2“

Бри Ларсън да бъде уволнена от „Марвел“ - с такова искане фенове стартираха онлайн петиция преди дни. Актрисата, която дебютира във филмовата вселена на компанията през 2019 г. в ролята на Карол Данвърс (Капитан Марвел), си е навлякла гнева на повече от 30 хиляди зрители, сочат данни на We Got This Covered. Именно толкова са подписите в петицията.