Овен 21 март – 20 април

В събота внимавайте с кого се обвързвате и за какво, за да не страдате в бъдеще и да не ангажирате неприятно децата с проблемите си.

Неблагоприятен ден за сключване на брак и за приемане на каквито и да било оферти. В неделя лесно ще прекрачите препятствията и ще постигнете целта си. Всеки проведен разговор ще носи ползи и защити. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. 29-и е може би един от най-добрите дни за уреждане на фирмени отношения и регистрации на патенти в тази година. Проблемите ще са повече за родените в първата декада, особено ако действат с посредници и подставени лица, които ще се облагодетелстват от парите и възможностите им. Не упълномощавайте непроверени хора да вършат делата важни за семейството ви. На 30-и всичко научено и проучено ще ви влезе в работа. Печели този който държи ключът към важни срещи и информации. Не споделяйте всичко, за да не дадете шанс на конкуренцията. 31-и е свързан с преследването и изгнанието. Ако в този ден уредите документи или заминете за чужбина дълго няма да се върнете. Отварят се огромни апетити, постигат се недостижими в миналото цели, но на висока цена. 1-и е ден за реформи, за приемане и внедряване на нови закони и разпоредби. Ден и на мечешките услуги. Вършете си работата сами и сами си харчете парите. В петък е важно да се приключва, а не да се започват нови дейности.

Телец 21 април - 20 май

27-и е ден, в който умелите играчи на пазара си плетат мрежите и ловят наивници. Ловим се като мухи на всякакви реклами. Денят носи опасност от духовни измами и раздвоение на съзнанието. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Може да ви бъде наложена нечия воля, ако в даден момент не мислите трезво. Чудесно е тази вечер да поседите край огън и мислено да изгорите в пламъците му всичко негативно в живота си. В неделя ще се случват събития позволяващи да вдигнете нивото, да се освободите от неприятности и тежести и да постигнете целите си. Преследвайте най-важната си цел, не се разпилявайте. За 29-и планирайте сключване на нов договор, уреждане на патенти и разрешителни. Узаконете дейността си, излезте от сивата икономика, ако не искате да си имате неприятности. Може да се очакват проверки от данъчни или други контролни органи по линия на дейността, която упражнявате. На 30-и проучете документи и предписания, за да излезете с чест от всеки проблем. На 31-и старото се руши, ден на коренната реформа, на желанието да зарежеш всичко и да заминеш към нови места за работа и живот. Конкуренцията е безмилостна, но пътят ви е свободен. Меркурий вече не ви гледа в опозиция. 1-и е ден за включване на резервите в името на целта, която искате да постигнете. На 2-и ще постигнете поне една цел и ще се стабилизирате.

Близнаци 21 май – 21 юни

През уикенда Луната е във вашия знак, очертават се пътувания. В събота лесно ще попадате под странични влияния и въздействия. Някой ще се опитва да свърши своята работа чрез вашите ръце, ум и действия. Бъдете особено внимателни, не влизайте в коалиции, не работете в екип, не правете предложение за брак и не се обвързвайте с никого независимо екстрите, които ви предлага и обещава. В неделя всяка цел е достижима, преградите се преодоляват, връщате си една близост и любов. Ще отхвърлите съмненията и в професионален план и за понеделник ще планирате важен ход. Каквото се подпише на 29-и ще обезпечи бъдещето на дейността, на търговската ви и лична инициатива. Узаконете фирми, уредете патенти, заверете книжки, подновете стопирана дейност, платете глоби до края на месеца, защото от 31-и планетата на бизнеса Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Трудно ще гоните далечни цели, ако не сте постигнали близките такива. 30-и ще ви даде възможност да получите достъп до средства и информации за контрол на хора и ситуации. Но на 31-и вече ще ви удрят през пръстите, ако посегнете където има забрани. На 1-и влизате в нов режим, залагате здрав фундамент за бъдещето, възраждате стопирана дейност, връзка или работа. На 2-и изчакайте, не започвайте нищо ново и важно преди да приключите с обещаното.

Рак 22 юни – 21 юли

27-и е ден на мрежата, на капана, в който лесно ще попаднат тези, които не контролират пороците си, които тази вечер ще злоупотребят с алкохола и стимулантите и ще бъдат лесно манипулируеми. Денят е неблагоприятен за сключване на договори и брак, както и за всякакъв тип обвързване. Неделният ден е удачен за всяка инициатива, която ще ви вдигне нивото и разшири кръга на изява и компетентност. 29-и е ден за уреждане на права и предимства, за прехвърляне собственост на децата, за уреждане на семейни и фирмени отношения. Родените в първата декада може да прекратят стара дейност, но и да стартират нови производства с нова собственост и при нови условия по договори. Всичко, което научите и проучите на 30-и ще ви влезе в работа. Започнете нов учебен и квалификационен курс, извадете хобито и работата си на по-висока позиция, учете езици. 31-и ви вкарва в неприятни отношения, срещате конкуренти и забрани. В тялото и душата се отварят стари рани. Не си режете ноктите и не планирайте хирургични интервенции, особено по отношение на кръвоносната система и сърцето. На 1-и на всички нива започват реформи и промени. Ще се събудите с откровение за важното, което трябва да се направи и начините да се постигне целта. На 2-и нищо да не се започва. Приключете с обещаните проекти, дейности и стари програми.

Лъв 22 юли – 22 август

На 27-и няма друга роля освен тази на паяка или на мухата. Лесно се попада в схеми и измамни положения. Сами може да създадете такива или да попаднете в тях. В такъв момент не е препоръчително да се свързвате във важни за бъдещето ви отношения с когото и да било. Най-лошият ден за сключване на брак в този месец. Единият ще бъде вечно използван и връзката няма да е равностойна. В неделя хоризонтите пред вас се отварят, преодоляват се лесно всякакви препятствия и още по-лесно се печелят състезания и конкурси. В понеделник проблемите ще са повече за родените в края на зодията, особено ако не са уредили юридическите въпроси по отношение на бизнеса си. Това е важен ден за уреждане на патенти и разрешителни, за подновяване на фирмена дейност и пренасочване на средства. Явете се на търгове, кандидатствайте за финансиране. 30-и изисква обмен на информации, ровене в справочници и специализирана литература, за да си в час с изискванията на момента. 31-и дава възможност на родените в първата декада окончателно да елиминират конкурент от играта. За грешка няма прошка. На 1-и заложете новите фундаменти, представете новите си оферти, редактирайте старите в изгодна за вас посока. На 2-и бавно и полека достигате до целта и получавате награда за добре свършената работа.

Дева 23 август – 22 септември

Съветът към вас в съботния ден е да не се обвързвате с никого, да не поемате ангажименти, които могат да объркат добре подредената ви програма и да ви направят донор и средство за уреждане на нечии сметки. Лесно се попада в капаните на мошеници в мрежата от връзки. В неделя ще се налага да преодолявате всякакви препятствия. Срещите се объркват. Не забравяйте, че се сменя лятното със зимното часово време. Избягвайте излишното натоварване, не се преуморявайте, концентрирайте се само над най-важното и не поемайте допълнителни ангажименти. В понеделник е време да се направи важен ход в бизнеса, да се стартира нова търговска дейност или инициатива, да се направят заверки на фирми и патенти. Уредете данъци и такси. Родените в последните дни на зодията може да получат много изгодно делово предложение. На 30-и започнете нов квалификационен курс, тръгнете на уроци по език и се опитайте да влезете по-дълбоко във фирмените тайни, ако искате да станете важна част от екипа. Може да получите повече права и пълномощия в работата си. 31-и е ден на огромните апетити. Стойте отстрани, когато големите се бият за кокала. Отложеното за 1-и ще ви даде повече шансове и възможност да стъпите на здрава основа. Сключете нови договори, подновете старите. 2-и е ден на награди и постижения. Постигате важна цел.

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота се заемете с творческа дейност, но на свой терен, със свои средства и без да привличате някого към работата и проектите си. Всичко, което направите със собствени сили и средства ще ви донесе късмет и ползи. Да не се работи в екип. Не допускайте чужди хора в кухнята на бизнеса и семейните си отношения. Пътувайте в неделя, уредете си срещи на място, не се съмнявайте, че ще преодолеете преградите и ще разрешите всеки проблем. С действията си в този ден се издигате на нова навивка в работата и в живота. 29-и ще е труден за родените в първата декада. Ще се наложи да тичате по инстанции, да уреждате документи, да си търсите правата и парите по договори. Ще е трудно, но без битка няма да имате победа. Побързайте, уредете новите си договори, защото във вторник проблемите ви ще никнат като гъби и може да изпаднете от една класация. Ако на 30-и заминете за чужбина дълго няма да се върнете. Не се включвайте в колективни инициативи. Стойте настрана от битките, които се водят. Може опасно да ви засегнат, конкуренцията е безмилостна. Ден на невъзвращенците. 1-и дава възможност да стъпите на нова база, да си осигурите нужната протекция и финансиране, да уредите нови договори и поръчки. На 2-и се движете към старата цел, не си поставяйте нови цели и не приемайте нови ангажименти.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Настоящият период ще ви даде огромни шансове, пълномощия и предимства. Ще печелите в момент когато другите губят позиции, отказват се от играта или просто биват надиграни от хора като вас, които в момента са в особено силна позиция. Планетата на бизнес контактите, търговията и комуникациите Меркурий ще напусне вашия знак на 31-и и ще отиде да помага в работите на Стрелеца. На 8 ноември и големият покровител Юпитер ще напусне Скорпиона, така че в момента вие се намирате в зоната на есента на вашите възможности и обирате реколтата на дългогодишните си старания, работа и активни действия. Поставете ултиматуми на 27-и към хората, които се опитват да се измъкнат от някаква отговорност към вас. В неделя уредете срещите си за понеделник. Имайте предвид, че 29-и е изключително мощен ден, особено за родените в третата декада, които може да постигнат максимума при сделки и договаряния, да спечелят дела и да стартират нова фирмена дейност. 30-и е ден за проучване на пазара и на възможностите на тези, с които смятате да работите. Търсете поверителна информация. На 31-и може да загубите някои пълномощия. Вратата на късмета започва да се затваря, една връзка и ангажимент приключват. На 1-и предстои преструктуриране. Влезте в час с новите изисквания и в петък се опитайте да стигнете до финала на обещаната работа.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще сбъркате, ако на 27-и се обвържете с някого за каквото и да било. Очертава се опасност от зарибявания и за децата. Не се препоръчват нови срещи и запознанства. Сключените в този ден бракове ще са неравностойни и губещи. Ограничете до минимум контактите с непознати. Не изневерявайте, но може да ви изневерят. В неделя опитайте да се отървете от илюзии и фикс идеи. Този ден може да ви помогне да постигнете важна за вас цел, но на всяка крачка ще срещате спънки и препятствия. Не се разпилявайте. 29-и ще отвори нова страница в живота и професионалните ви възможности. Чудесен ден за подписване на нови договори, за старт на нова лична и бизнес програма, за вадене на патенти и разрешителни за работа или за старт на нова фирмена дейност. Започва да просветлява пред вас, виждате ясно целта. На 31-и планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий ще навлезе във вашия знак, а това ще повиши личната ви конкурентоспособност. Тава е денят на големите апетити. Внимавайте, конкуренцията е безмилостна, но шансовете са на ваша страна. 1-и ще ви даде възможност за подписване на нови договори и старт на нова работа. На 2-и приключете със старите дейности, изпълнете дадените обещания и се освободете за новото, което напира да влезе в живота ви. Ще има сълзи, старото не иска да ви пусне и изпусне.

Козирог 22 декември – 20 януари

27-и е ден на двойнствени игри и на желанието да се използва чуждия потенциал, да се получава без да се отдава енергия, подкрепа и любов. Помагайте в рамките на семейството с каквото можете, но ограничете до минимум контактите със странични хора. Не позволявайте на пари, чувства и подкрепа да изтичат извън семейството и дома. В неделя постигате максималното независимо преградите по пътя. На 29-и ви предстоят битки за пълномощия и права. Нищо няма да ви се даде даром. Вадете документи и разрешителни, които ще помогнат да се справите с нарастващата конкуренция. Трудно ще спечелите конкурс. Положете повече усилия и на 30-и, когато трябва да се търсят нови варианти и възможности и да се създават нови съюзи. Всичко, което научите и проучите в този ден ще ви влезе в работа. Започнете нов курс по език или за друго лично и физическо усъвършенстване. 31-и е ден свързан с насилието, с разрушението, с коренната реформа, която се опитваме да проведем на всички нива. Някой ще бъде изхвърлен от играта тук и ще се опита да замине за чужбина. Не се включвайте в масовки, не ходете по митинги и събрания, не се подавайте на съблазни и провокации. 1-и ще ви даде нови насоки и възможност за подписване на нови договори. Влезте в нова среда, започнете нова работа. На 2-и приключете обещаното преди и ще си получите наградите и парите.

Водолей 21 януари – 19 февруари

27-и ви носи полет на творческата фантазия. Ден на паяка, но и на човека-паяк, който ще работи за защита на другите от злото. Правете каквото трябва, пък да става каквото ще. Не афиширайте дейността си, не ви трябват фанфари за нещата, които вършите в името на общата полза. На 28-и ще изживеете приятни моменти. Пътувайте, отхвърлете съмненията, вземете важно решение, което ще помогне да вдигнете нивото, да се изкачите по пътя на личното си и духовно развитие. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. На 29-и тичайте по инстанции, вършете важната работа, която ще ви осигури нови възможности и шансове за бъдеща активност, дейност и бизнес. Всяка среща ще е от значение и ще ви носи ползи. Ден на неудържимо движение напред и нагоре. Родените в третата декада ще имат по-натоварена програма, ще трябва да уреждат документи и разрешителни. 30-и изисква да се задълбочите и да потърсите повече информация за предстоящите ви творчески и семейни инициативи. 31-и ще бъде тежък ден за родените в първата декада, които може да се откажат от битките на местен терен и да се насочат към чужбина. Ден на за силна конкуренция, на натиск, на който малцина ще издържат. Печелят хората с хищнически заложби. Ако не сте от тази порода нямате шанс. На 1-и започнете с реформите, а на 2-и довършете ангажиментите си.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота лесно се попада в плен на чужди мисли, амбиции, емоции и желания. Родените в първата декада са в по-тежка позиция. Заблудените рибки ще бъдат изловени в мрежата на рибари-изкусители. Не се обвързвайте с никого на никаква цена. Лесно се прилепва към порока. Не тръгвайте на път с хора, които не познавате добре. Лош ден за сключване на брак. Енергията на връзките тече само в една посока и единият със сигурност ще бъде ощетен. В неделя преградите пред вас са трудно преодолими. Само, който ви обича ще ви помогне, другите постоянно ще ви затрудняват с изисквания. До вечерта поне една цел ще бъде постигната, но с големи трудности. Но на 29-и отпушвате клапи и тапи, стартирате нова дейност, отваряте нова фирма или уреждате документите свързани със старта на новите ви дейности и новия ви начин на живот. Родените в края на зодията ще получат максимални екстри и поръчки. На 30-и може да бъдете допуснати до таен кръг, до много ценна информация и да станете част от доверените хора в нечия дейност и работа. Насочете усилията си в нова посока на опитност, започнете нов квалификационен курс, нова работа и връзка. На 31-и стойте настрана от битките на силните. Окадете дома си, проведете прочистващи процедури. На 1-и сключете нови договори. На 2-и приключвайте, но нищо важно не започвайте.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Седмичен хороскоп за 20-26 април

Овен 21 март – 20 април

20-и е ден на огромните апетити. Всеки иска най-доброто за себе си, за празника и за близките си. Очертават се сблъсъци на интереси, внимавайте и на пътя. Венера навлиза в Овен, а Слънцето го напуска. Тази рокада ще ви донесе любовна емоция, която може да обърка живота и деловите ви връзки.

Искрен Тончев-Искрата: Смехът също подлежи на авторско право

Хитмейкърът Искрен Тончев-Искрата прекрачи отново прага на класната стая. Повод за това му даде кампанията „В час по интелектуална собственост“, на която той бе специален гост в рамките на нейното „издание“ в Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография.

Тиери Фремо: Скорсезе искаше да представи „Ирландецът“ в Кан

Мартин Скорсезе е искал да представи най-новия си филм „Ирландецът“, в който участват Робърт де Ниро и Ал Пачино, извън конкурсната програма на фестивала в Кан. Това обяви артистичният директор на перстижния кинофорум Тиери Фремо ден, след като бе обявена по-голямата част от програмата.