Седмичен хороскоп за 27 март - 2 април

Седмичен хороскоп за 27 март - 2 април

Ето какво вещаят звездите на всеки зодиакален знак през следващите седем дни!

Овен 21 март – 20 април

На 27-и е ден за делови срещи. Изпробвайте възможностите си за внедряване в нова работна среда и се включете в роднински бизнес. Ще имат успех всякакви инициативи и възможности, на които до момента не сте обръщали достатъчно внимание. На 28-и въвеждаме лятното часово време, а за вас е време да въведете ограничителни мерки спрямо хората, които ви притесняват с работа или с други ангажименти и изисквания в почивния ден. Луната навлиза в знака на опозицията ви Везните. В следващите два дни ще срещате противопоставяне и натиск.

29-и задвижва тежки аспекти, очертават се конфликти. Важно е да поддържате баланса и хармонията в отношенията. 30-и е ден на вдъхновение, но и конкуренцията ще е голяма. Реагирайте на всяко предложение. На 31-ви получавате нещо дължимо, както и нужното лечение. Дайте си сметка кое е важното за вас и от кое е време да се откажете. На 1-ви внимавайте с общуването в мрежата. Всяко невнимание ще се наказва. На 2-ри подпишете нови договори. Ден и за духовно прозрение за пътя напред. Тази вечер може да си поръчате сън, който да ви подскаже правилната посока и избор.

Телец 21 април – 20 май

27-и е един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Действайте активно по всички посоки. Не отклонявайте възможности за връзка и работа. Няма значение с какво сте се занимавали досега. На 28-и агресията е повсеместна, останете си у дома. Днес всеки иска и претендира и не е склонен на компромиси. Вземете каквото ви се предлага. Ще водите тежки битки и за това, което не ви се дава, а по право ви принадлежи или ви се полага. 29-и е ден на равнопоставеност. Постарайте се и вие да балансирате отношенията си с колеги, близки и приятели. Не изказвайте крайно мнение и не се намесвайте грубо в отношенията на други двама. 30-и е рисков за родените в първата декада. Луна и Сатурн са в конфликт с Уран от вашия знак. Внимавайте с техника и транспорт. Не се вкарвайте в интриги и агресивни ситуации. На 31-ви и другите ще се поизпотят. Днес всички сме с маски, но не само външни, а и такива в душата.

На 1-ви ограничете страничните връзки, лесно ще ви оплетат в интриги, конфликти и манипулации. Не правете поръчки на хора, които не познавате. На 2-ри стартирайте нови дейности. Всичко предприето има тенденция да се развива успешно и да ви донесе ползи.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 27-и четири планети образуват тежки аспекти в хороскопа ви. Конкуренцията се обединява. Ще се окажете в притеснително положение. Някои от важните за вас и бъдещето ви хора предпочитат друга връзка или противниковия лагер. На 28-и битката за влияние е безкомпромисна. Властват огромни апетити и ограбващи инстинкти. Не давайте на нищо и на никого излишно предимство. За 29-и планирайте балансиращ ход. Нужна ви е любов и дано я получите. Днес и утре са най-добрите дни в месеца за годежи и сключване на брак. На 30-и нека не ви напуска чувството за мяра и мярка. За родените във втората декада днес действат рискови аспекти. Внимавайте със стимулаторите, с комбинацията на лекарства и алкохол. Ще се чувствате употребени и зависими в отношения на неравностойна база. На 31-ви ви защитава законът независимо в каква ситуация ще попаднете. Стойте далече от тези, които се опитват да влизат в личната ви територия. 1-ви ви вкарва в губеща игра. Ден на мрежата, която може да компрометира не една връзка, избор и начин на живот. На 2-ри преградите са на всяка крачка. Не обещавайте нещо, което може да ви затрудни и извади от равновесие.

Рак 22 юни – 21 юли

27-и е ден за срещи на екипа, за семейни и роднински сбирки, на които ще решавате важни задачи. Самостоятелните ви начинания ще срещат организиран отпор, така че е добре и вие да концентрирате и организирате силите и ресурсите, с които разполагате. 28-и е рисков и агресивен. До два дни ще ви въздействат неблагоприятни аспекти. Семейните проблеми не бива да излизат извън семейството. Подложени сте на изкушения и любовни съблазни. 29-и изисква балансиране на силите. Връща се старата ви алергия и непоносимост към някого и нещо. 30-и е ден на рокади и изненадващи предложения. Сутринта е рискова и проблемна, но с напредването на деня идват предложения, на които е добре да реагирате и да се включите в предлаганите инициативи. 31-ви увеличава дистанциите. Може да загубите позиция на едно място, но да се уредите с работа и договор на друго. 1-ви идва с опити за намеса в дела и отношения. Ограничете контактите в мрежата. Контролирайте се максимално. Отложеното за 2-ри ще донесе награди. Важно е да се концентрирате върху основните си ангажименти и дейности и да не обръщате внимание на разсейващите фактори.

Лъв 22 юли – 22 август

На 27-и съберете екипа и семейния съвет, уточнете задачите за новата седмица. Тази вечер не оставайте сами, посетете и близък, който е в потиснато настроение или има проблеми. На 28-и всеки за нещо претендира, иска и поставя условия. Нищо няма да става и да ви се дава по лесния начин. Скандалите са лош знак, вредят и разболяват. На 29-и лесно решавате спорове, уреждате проблеми и водите успешни преговори. Отбелязваме този ден с равновесие между астралното и физическото тяло. Вървете по пътя на компромиса и няма да сбъркате. 30-31-ви са рискови, бъдете внимателни с техника и транспорт. Ще трябва да се откажете от нещо, за да имате друго. Няма да може да опазите и вълка, и агнето, и да не засегнете нечии интереси. Не очаквайте подкрепа, даже напротив. Кой както може ще ви утежнява живота. Ще чакате по опашки, ще качвате кръвното и адреналина и ще срещате ледени сърца. 1-ви е ден на мрежата, която може би вие сте заложили пред някого. Очертават се опити за измама и навлизане в личната ни територия на работа и интимни връзки. На 2-ри правите важна стъпка в нова посока. Ще получите изгодни оферти и може да сключите перспективни договори.

Дева 23 август – 22 септември

На 27-и направете компромис, за да влезете в нов екип и отбор. Не ви е писано да сте голямото началство, но пък няма по-прецизен и стриктен изпълнител на възложените задачи от вас. 28-и е конфликтен, не слагайте сол в старите рани. Очертават се конфликти у дома и проблем при разпределяне на роли и задължения. В любовен план днешният ден носи кратко удоволствие, за което ще се плаща с лихвите. 29-и ще донесе помирение доколкото може да си го позволите. В момента сте лесно провокируеми. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. 30-и идва с вести, насочващи към нова работа. Родените около 10 септември днес ще бъдат заслепени от една идея или провокирани от нечия публична изява. На 31-ви се получава по заслуги. Дайте си сметка къде сте на прав път и къде бъркате. На 1-ви взаимно се лъжем и мамим. Пазете си личните данни и багажа. Действайте без посредници, ако се наложат големи покупки. 2-ри носи успехи. Още от сутринта попадате в задръстване, влизате в конфликти с близки и колеги и срещате прегради на всяка крачка.

Везни 23 септември – 22 октомври

27-и е благоприятен за делови и лични сбирки и за преговори доколкото условията го позволяват. Всеки трябва да намери своето място. Не влизайте и в неравностойни любовни връзки. 28-и ни събужда с провокации и конфликти. Очертават се битки на интереси. Не очаквайте да ви оценят и направят компромис, но и вие няма да направите такъв. 29-30-и са дни за обвързване и годежи. Ще се наложи да се откажете от едно, за да имате друго. Мислете и действайте в перспектива. 30-и е добър за подписване на споразумения и договори. Разстоянията нямат значение. Ще имате повод да почерпите, да се похвалите и да оправдаете направените до момента разходи. На 31-ви ще видите доколко и на колко ви оценяват труда и грижите. Ще се наложи да се разделите с един и да приемете друг човек или вариант в живота и работата си. Не позволявайте на егото да пречи на точната ви преценка. 1-ви е рисков, а 2-ри очертава нова посока. Връзките се неравностойни, информацията е преиначена и представена в изгоден само за някого вид. Движете се активно в избраната посока. Не напрягайте очите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 27-и осъществявате полезни връзки и се включвате в престижни мероприятия. Рекламирайте се на всички нива. Явете се на конкурси и прослушвания. На 28-и всеки е тръгнал с голямата кошница. Влизате в скандали и сблъсъци на интереси. Никой на никого не прави път, независимо какво декларира. 29-и носи помирение. Разпределете честно и отговорно задачите и парите. Опитайте да разберете другата гледна точка и да влезе в положението на близки и колеги. На 30-31-ви Луната е във вашия знак. Спазвайте закона, пътувайте, подпишете нови договори, водете преговори. Бъдете внимателни, особено ако усещате, че се движите по ръба на ресурсите и възможностите си. Не пренебрегвайте правилата за безопасност при пътувания и дейности с машини. Чакайте изгодно делово предложение, обаждане от чужбина и финансиране. На 1-ви се залагат мрежи за наивници. Ще се пускат слухове, ще ни заливат лъжливи новини.

Отложеното за 2-ри ще мине делово и успешно. Концентрирайте се над най-важната си цел и задача и я следвайте неотклонно.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще съжалявате и ще плащате с лихвите, ако на 27-и влезете в несвойствена и рискова среда. Сдържайте импулсите, старайте се да не влизате в конфликти и точно днес да не разисквате болни за вас и за близките ви теми. На 28-и ограничете контактите, ще се действа от позиция на силата. Действа максимата ”разделяй и владей”. За някой ще има вратичка в полето, а за друг преграда на магистралата от възможности.

29-и носи хармония, правят се желаните уговорки. С лекота ще разрешите споровете и проблемите от миналото и може да влезете в изгодни делови и партньорски отношения. 30-и идва с предложение, за което ще почерпите. Отпадат някои забрани и ограничения, разкрепостяваме се и в личните връзки и си позволяваме позабравен лукс. На 31-ви сърбате каквото сте надробили. Както и да постъпите, ще се окаже, че работите за чужд интерес. Печели задкулисието, всичко е нагласено. 1-ви идва с манипулиращи и неточни информации, но на 2-ри печелите и правите важна крачка напред. Подвластни сме на измами и лесно може да станем жертва на манипулация.

Козирог 22 декември – 20 януари

27-и може да се окаже най-силният ви и успешен ден за периода. Ще се направят важни съюзи и връзки за бъдещето. Ще се подновяват участия в курсове и групи, ще се търсят съмишленици и ще се води активна политика за привличане на клиенти и симпатизанти. 28-и е ден на големите амбиции и апетити. Този ден обръща палачинката. Слънце, Луна и Венера сключват неблагоприятни аспекти със Слънцето ви. 29-и дава възможност да седнете на масата за преговори и да се разберете. Смирете амбицията, намерете компромисните и устройващи всички страни варианти. На 30-и идват покани от чужбина. Ще имате повод за радост. Не бързайте да се хвалите предварително. Печелят тези, които умеят да дозират нещата и да не пресоляват манджата.

На 31-ви срещате ледени сърца и души, които не ви приемат и оценяват. В този ден всеки ще получи това, за което в миналото се е потрудил и постарал. 1-ви идва с лъжи на всяка крачка. И в любовта сте на път към неравностойни и нереалистични връзки. Този ден среща старото и богатото с младото и бедното. На 2-ри целта е достижима с много нерви. Не се захващайте с много задачи. Важното и належащото да има приоритет, а за другото, ако остане време.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 27-и всеки е добре да намери мястото си в някаква група по интереси. Направете първи стъпки в подходящата за вас, за дарбите и стремежите ви среда. 28-и минава при засилена конкуренция, но вие ще се справите. Ден на изкушения, на които е трудно да устоиш. Контролирайте апетитите в хапването и в пийването, за да не изпуснете любовта. На 29-и сключвате равностойни договори и привличате хармонични и приятелски връзки. Постъпете дипломатично и тактично и в най-обърканите отношения и всичко ще си дойде на мястото. На 30-и проблемите ще са повече за родените до 1 февруари. Ден на нестандартни връзки и отношения, които само един Водолей може да създаде и привлече. 31-ви обърква плановете ви, а на 1-ви вие обърквате чуждите. Отношенията ви навлизат в критична фаза, която може да доведе до скъсвания и раздели. Край с един маскарад, който продължава вече дълго време. Целта оправдава средствата. Не споделяйте нищо дори и с приятели. Не се знае кой на кого и за какво е длъжник. 2-ри носи успех и придобивки. Преследвайте най-важната си цел, не позволявайте да ви разсейват странични хора и фактори.

Риби 20 февруари – 20 март

27-и е проблемен за тези, които не са си на мястото. Не бива да оставате сами тази вечер. Залива ви меланхолията на приближаващото пълнолуние. Очертават се проблеми със стомаха. 28-и подклажда конфликти, засилва болезнени амбиции и желания. Не се обвързвайте с никого за нищо. Не давайте и не взимайте кредити и стойте далече от тези, които и друг път са ви използвали или вкарвали в губещи сделки и отношения. На 29-и не отивайте в крайности, не критикувайте чуждия избор. Ден с хармонична енергетика. Прекарайте го на спокойно и лечебно място в компанията на доказани приятели и близки, които няма да ви натоварват с проблемите си. 30-и носи предложения. Обхваща ви творческо вдъхновение. Съзнанието ви работи на високо енергийно ниво, но на физическото сте доста невнимателни и не са изключени травми. На 31-ви подредете живота си без повече компромиси. Един от дните, в който се получава по заслуги. Прочистете съзнанието от негативните мисли. 1-ви е ден на опасно зарибяване, ограничете контактите в социалните мрежи. Родените в първата декада са на път да направят грешен ход и избор. 2-ри е ден на болезнено откровение. Пресявайте връзките си през ситното сито.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.