Седмичен хороскоп за 27 февруари - 5 март

Седмичен хороскоп за 27 февруари - 5 март

Какво ви вещаят звездите за седмицата....

Овен 21 март – 20 април

На 27-и с всеки може да се разберете. 28-и идва с новини, за които може да почерпите.1-и вледенява някои отношения, а на 2-и не се обвързвайте с никого за нищо. На 3-4-и правите важни крачки напред, подписвате нови договори и влизате в подходящата среда. Пътувайте, на място уточнете важните делови въпроси. На 5-и не се препоръчва работа в екип. Ден на фатално привличане.

Не се дръжте безцеремонно и ултимативно, постарайте се да изслушвате околните и да разберете мотивацията, която ги движи. Нека да не ви напуска чувството за мярка. Ограничете сбирките в рамките на допустимото, но си доставете моменти на радост и веселие. Трудно е да разбереш другата гледна точка. Интересите ви ще се сблъскат челно, може да си размените взимни обвинения и думи, които нараняват. Съветът е да не се обвързвате с никого за нищо, да не подписвате нови договори и да не влизате в съмнителни връзки и отношения.

Ще преодолеете препятствията и до вечерта ще получите каквото ви е нужно. Преди заспиване си поръчайте сън.

Ще се справите поне с един проблем и ще се радвате на разбиране, приемане и придобивки. Явете се на изпити и конкурси.

Телец 21 април – 20 май

Един от най-благоприятните уекенди за сключване на брак в тази година. Връзките ви ще бъдат покровителствани от висшата любов, ще бъдат успешни и дълготрайни. 1-и идва с двойнственост и задкулисни игри. На 2-и ограничете контактите в социалните мрежи до минимум. На 3-4-и ще има много прегради по пътя ви, но с всичко ще се справите. Наученото на 5-и ще ви потрябва скоро.

Почистете дома, разчистете и в градината на личните отношения. Сега е момента да направите предложение и да дочакате такова. Пътувайте, гостувайте, не се изолирайте.

Печелят дипломатичните хора.

Трудно ще получите желаната подкрепа и още по трудно ще я дадете. Оформят се лагерите на влияние.

Поръчаното няма да пристигне или няма да отговаря на очакванията ви.

Пестете енергии и чувства, не ги изразходвайте за хора, които не оценяват жестовете ви. Поемайте умерени рискове, но е по-добре да се преместите на място, където няма да имате такова натоварване или конфликти. Време е да поемете в нова посока и да подкрепите децата в пътя им.

Намерете време, уредете отношенията си с НАП. Всичко, което проучите и научите ще ви влезе в работа и ще ви спести пари.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 27-28-и мислете повече за любов, работата ще зацикли. Ще срещате обединена опозиция. Конкурентите ви се прегрупират. На 1-и лесно ще отделите своите от чуждите. На 2-и оплитате в мрежите на амбицията важни за бъдещето ви хора. Ден на Паяка, дано знаете какво искате, от кого и как да го постигнете. 3-4-и ви носят късмет и предимства. На 5-и печелят добре информираните.

Ще си проличат дипломатите и тези, които знаят как да използват силата на тълпата.

Направете нужната инвентаризация на връзките и наличностите. Утре ще получите по заслуги.

Лесно може да се оплетете в мрежи от лъжи или да изпаднете в нежелани зависимости. Не сключвайте нови договори и по възможност отложете срещи, които ви притесняват и носят опасност от заробване по един или друг начин. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Всяка ваша слабост ще бъде използвана. Може да се постигнат лични рекорди и да се осъществят полезни връзки. Не оставайте безучастни. Печелят добре информираните в бизнес план. Стартирайте нова съвместна дейност.

Рак 22 юни – 21 юли

27-28-и са най-добрите дни в този месец за сключване на договори и брак. Направете предложение и чакайте такова. 1-2-и обръщат палачинката. Очертават се трудни моменти в отношенията, проблеми на работното място и тенденция да бъдете използвани и оплетени в интриги. 3-4-и носят придобивки и възможност за подновяване на договори. 5-и е ден за регистрации.

Не си нарушавайте вътрешния комфорт.

От основно значение е да знаеш докъде може да стигнеш и къде вече трябва да спреш не само в думите и обещанията, а и в общуването, в хапването и пийването. Спазвайте разпоредбите. Златната среда е за препоръчване.

Емоциите са хубаво нещо, но в този ден реалностите изпъкват с особена сила и трябва да се съобразим с тях. Не бива да се правят компромиси, за които в бъдеще ще се плаща с лихвите. Вземете обмислено и отговорно решение.

Четете дребния шрифт и по възможност нищо важно не започвайте. Концентрирайте се само над едно важно нещо.

Очаквайте печалби. Проучете изоснови това, което ви интересува. Не отивайте неподготвени на изпити и събрания. Подгответе различни сценарии и варианти, които да използвате, ако ситуацията неочаквано се промени.

Лъв 22 юли – 22 август

27-и е ден на дипломатичната игра. Не се сърдете и не се карайте с никого. 28-и носи предложения и важни новини. Внимавайте с алкохола. 1-и поставя връзките на изпитание, разобличават се лъжи. 2-и е ден на опасно зарибяване. Ограничете контактите в социалните мрежи. На 3-и губите енергия в дреболии и напразни спорове. 4-и идва с тежка конкурентна битка, но 5-и ви носи нови договори.

С каквото можете помогнете. Лесно може да преиграете, да предозирате отношенията и да разочаровате тези, които искате да спечелите. Бъдете отговорни. Прекъснете вредни връзки.

Нещата ще се влошат, ако си позволите да зависите от чужда работа и желания. Движете нещата едно по едно и се концентрирайте върху най-неотложното. Не играйте хазартно.

Ако направите ход без да сте проучили нещата ще сбъркате и ще плащате с лихвите. Добре е да си осигурите приятелска подкрепа, да влезете в нова група или отбор и да разчитате на странично финансиране. Кандидатствайте по европейски проекти.

Дева 23 август – 22 септември

През уикенда Луната е в Дева. Пътувайте, намерете приятно и релаксиращо място и се постарайте да изгладите отношенията с близките и децата. 1-и е ден на прозрения, а 2-и носи опасност от обсебване и въздействие. 3-и ви зарежда с енергия и сила, а на 4-и правите стабилизираща крачка в бизнеса и подписвате нови договори. 5-и е ден за среща с учителите. Опитайте да влезте в нов екип и отбор.

Посетете тези, които ви обичат и на които може да се доверите. Създайте си радост и настроение доколкото обстановката го позволява.

Време е да разчистите терена на възките, да се освободите от хората, които само ви използват. Очертават се болезнени разговори. Всичко се вижда изкривено.

Неблагоприятно за сключване на брак и за делово обвързване. Със сигурност вие ще теглите хомота, ще работите извънредно и ще се грижите, без да получавате нужното внимание и признание. Отложете подписването на новите договори за следващите дни. Нищо да не се приема на доверие.

Не позволявайте да ви отклоняват тези, които не могат да си вършат работата и вечно разчитат на вас. Отхвърлете всички съмнения и направете решителна крачка напред към целта.

Водете преговори. Време е за революционно преустройство в начина ви на работа и живот. Уредете имотни и наследствени дела.

Четете дребния шрифт при сключване на договори и се консултирайте със специалисти в областа на личната ви амбиция.

Везни 23 септември – 22 октомври

27-и е синхронен с вашата природа. Препоръчва се умереност. 28-и идва с пътувания и предложения, на които е трудно да откажете. 1-и налага нови правила по трудния начин. Всеки ще получи по заслуги. На 2-и печелите от нечие предоверяване и неточна преценка на ситуацията. Не се съюзявайте с никого. На 3-и ви предстои бягане с препятствия. 4-5-и носят късмет и подписвате на нови договори. Скандалите и виковете разболяват. Окажете подкрепа. Някъде е вероятно да се стигне до прекалявания и ексцесии в отношенията и поведението. Бъдете внимателни в употребата на стимуланти и алкохол. Контролирайте се, не отивайте в крайности и всичко ще бъде наред. Приятелските редици може и да оредеят, но ще остане само качественото, нужното и вярното.

Младото се привлича от старото и подсигуреното, а умного е принудено до остане с глупавото по различни причини. Сега а момента да се спуснете върху набелязаните цели и да постигнете планираното. Не се отказвайте, опитайте пак, ако нещо не се получи веднага. Ще попаднете в благоприятна среда и ситуация. Изисквайте повече, поставете условията си, преговоряйте по болните въпроси.

Някой се готви да прехвърли и собственост при изгодни за него условия. По един или друг начин вдигате нивото.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

27-и е ден за прочистване на тялото, душата и връзките. Не влизайте в конфликти. В неделя е време за веселба и за среща с приятели. Спазвайте правилата. 1-и е денят на кривите огледала и кривите сметки, а на 2-и не се обвързвайте с никого независимо изгодата, която ви се предлага. На 3-и не теглете кредити, а на 4-и направете своя добре обмислен ход. Подпишете нови договори на 4-5-и. Ако се налага нещо да се дели, нека е поравно, а не според заслугите. Има време за уроци. Повеселете се, излезте с приятели, но ако загубите чувството си за мярка може да отидете или да се озовете не там, където би ви се искало и бихте се чувствали добре.

Тенденцията е всеки да си получи уроците и това, което е заслужил в миналите дни на старание или незаинтересованост и безгрижие. Движете си нещата сами, не се ангажирайте с работа и любов на чуждо.

Не взимайте и не давайте заеми, не уреждайте имотни и наследствени делби. Концентрирайте се над най-важната задача и не се разпилявайте с погледи встрани от пътя. Ще се охарчите в желанието да помогнете на друг или да придобиете нещо, за което отдавна мечтате. Евтиното ще ви излезе скъпо. Преговаряйте за условията по договори, но по възможност утре сключете сделката и подпишете договорите осигуряващи ви права и пълномощия. Мрас вече няма да ви гледа в опозиция. Изчезва една агресия.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не пропускайте да се обвържете в брак в този уикенд. Връзките ще са покровителствани от висшата любов. Предстоят кармични срещи. 1-и разкрепостява душите, но сковава връзките. 2-и идва с предупреждение за манипулации и обсебване. На 3-4-и преградите падат, вървите към успешни договори и съюзи. Планирайте пътувания и сделки с имот. На 5-и регистриайте фирми и съюзи.

Време е да се взимат отговорни решения. Стопете дистанциите, смирете се и опитайте да разберете другата гледна точка. Скандалите разболяват. В критични моменти опитайте да обърнете ситуацията на майтап. Не влизайте в противоречие с родители и деца. Дайте шанс на доверието и любовта. Търсете уловката във всички съобщения, които получавате. Работете самостоятелно, не давайте и не взимайте заеми. Спазвайте правилата и водете принципна политика. Платете данъци и такси. Пострайте се да излезете от сивата икономика и да се застраховате по един или друг начин. Може да получите разрешение за строеж или друга инвестиция. Отпадат някои ограничителни положения и бизнесът живва.

Козирог 22 декември – 20 януари

27-и позволява да стопите дистанциите да се помирите и разберете с близки и партньори. На 28-и отношенията ви навлизат в нова фаза, привличате съюзници. Чакайте покани за съвместна работа. 1-и дава заслужените награди. На 2-и не позволявайте намеси, не търсете и не приемайте съвети. 2-и е ден за лечения и стъпки напред. 3-4-и идват с предложения. На 5-и уредете данъци и такси. Не се дръжте ултимативно, дарявайте любов и нежност. Подновете договори и връзки, потърсете тези, с които сте имали приятни и продуктивни срещи в миналото. Много неща са се променили и са останали в миналото. Отношенията са изкривени през призмата на нереалистичните ни очаквания. Едно искате и желаете, а съвсем друго получавате.

Не предприемайте важни стъпки, независимо изкушенията. Лесно се попада в капани. И вие сте на път да прецакате конкуренцията. Не се отказвайте, в момента сте подложени на тест по пригодност. Явете се на изпити и конкурси. Дайте си сметка коя е най-важната за вас цел и посока и я следвайте, без да се отклонявате. Добре е да се сключват нови договори, да се подновява фирмена дейност, да се уреждат разрешителни и застраховки. Време е да се плащат задължения и да се търсят пропуснатите ползи.

Водолей 21 януари – 19 февруари

27-28-и са благоприятни за годежи и сключване на брак. Не протакайте, ако вече сте намерили своята половинка. 1-и идва с преглед на отношения и наличности, чакайте постъпление в бюджета. На 2-и тече прогрома за обсебване, не се обвързвайте с договори и обещания. 3-и ви поставя на кръста на изпитанията, но на 4-и вече окончателно избирате посоката. 5-и носи нови договори и делови контакти. Скандалите вредят и разболяват. Може да се намери решението на всеки спорен въпрос и да се тръгне в желаната посока. Някъде може да се отиде в крайности, които да развалят магията на щастието. За друг опитите да излезе от черупката може да се окажат неуспешни. Един преиграва, друг нищо не решава. Не давайте обещания и ограничете контактите в социалните мрежи. Плагиатите дебнат, съюзяват се със задкулисието в желанието да използват потенциала на околните. Печелят общите усилия на колекитва, в който работите и се изявявате. Ще успеете, ако имате подкрепата на близки и колеги. Обединете и синхронизирайте действията си с техните амбиции и желания. Индвидуалистите ще останат извън играта. Търсете съюзници на всички нива, сключете съвместни партньорски договори, рекламирайте се.

Пътувайте, направете огледи на терени и имоти, пазарете се и не се отказвайте от желаното.

Риби 20 февруари – 20 март

През уикенда Луната ви гледа в опозиция от знака на Девата. Налагат се пътувания в затрудняваща ви посока, трудно реализирате замислите си. 1-и изисква трезва оценка на реолностите, а не емоционален подход. На 2-и върви зарибяваща програма, но на 3-4-и ще направите силен ход и ще спечелите много повече от очакваното. Сключете нови договори, а на 5-и регистрирайте нова фирма.

Ще се окажете в патова ситуация, ще трябва да направите труден избор и може би губещ на пръв поглед ход. Някой жертва ергенлъка, а друг личното си спокойствие в името на семейството и интимността. Уловете мига.

Случващото се ще промени отношенията, ще покаже къде бъркате и къде ви е мястото. Не оставайте друг да прави избора вместо вас. Вложете всички сили в една важна за бъдещето ви посока. Няма значение кой и какво иска от вас, важното е вие какви намерения имате, какво искате и накъде смятате да вървите. Пазарете се, не се давайте без бой, но позволете и на другия да спечели и да остане доволен от връзката. Влезте в нов екип, участвайте в съвместни творчески инициативи. Може да получите напомняния за неплатени сметки и нередовни документи. Уредете кредити и фирмени задължения, подайте данъчни декларации и се застраховайте срещу инвентаризации и проверки. Заемете се с проучвания в нужната посока. Ден на поверителните информации.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.