Седмичен хороскоп за 27 април – 3 май

Седмичен хороскоп за 27 април – 3 май

Овен 21 март – 20 април

В събота лесно се усвояват нови умения и знания. Боядисваме яйцата. Някой се учи да меси козунаци, друг да бъде представителен и неотразим. На Великден ограничете контактите и бъдете сред свои. Не се препоръчват събирания на големи групи хора. Очертават се провокации. Нищо ново да не се започва.

Денят е неблагоприятен за сключване на брак, а в целия период до 6 май не се препоръчват раждания със секцио около 21ч. 29-и е ден на революционни промени. Ще се събудите с някакво откровение, което ще ви насочи към важни за бъдещето ви начинания и проекти. Добре е да се натоварите физически. 30-и ви вдъхновява с артистичните идеи и хрумвания. Всеки може да дочака своята муза. Денят е благоприятен за достигане на крайни цели, а не за започване на нещо ново. 1-и май е ден на хаотнични движения. Всеки манифестира своите чувства и разбирания, няма синхрон в отношенията, особено там, където се събират много хора. Много ще се изговори, нищо няма да се промени след това. Ден на жабешкия хор в блатото на живота. На 2-и тенденцията е всичко да тръгне като по вода. Чудесен ден за старт на нови търговски инициативи, за откриване и подновяване на търговска дейност. Обновете магазина и офиса. Търсете нови клиенти. На 3-и сключете нов договор, купете жилище и имот, капарирайте недвижимост, която ви е харесала. За събота не планирайте нищо съществено и важно.

Телец 21 април – 20 май

Родените във втората декада ще имат трудна събота, а на Великден проблемите ще са повече за родените в третата декада. 27-и е ден за усвояване на уроци и опитности. В неделя е добре да сте сред свои, да не се събират големи тълпи на едно място и празникът да мине без излишни помпозности. Окадете дома. 29-и изисква старт на нова програма, но тази нагласа ще изисква и нова база. Всичко, което правите или започнете трябва да е поставено на здрава основа, за да издържи проверката на времето. На 30-и не бързайте за нищо и за никъде. До края на деня приключете работата, която сте обещали, но нищо ново не започвайте. Пазете се от случайни контакти и се прочистете от шлаката както на физическо, така и на духовно ниво. Може да се събудите със страхотна идея, която е добре да реализирате напред във времето. На 1-и всеки се хвали с постиженията си и не е склонен да похвали другия. Лесно се отива към скандали и се влиза в преразход на енергия. Всичко предприето ще тръгне накриво и няма да донесе чаканите ползи. Не казвайте големи думи, защото след тях едва ли ще последват големи дела. На 2-и нищо не може да ви спре и ограничи, всяка цел е достижима. Стартирайте нов бизнес проект. Денят е благоприятен за отваряне на нов офис и заведение. Подновете стопирана дейност. В петък е време за нови начинания и за сключване на нови договори.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота апетитите са огромни, някой нарушава не само дълго спазваната диета, но и обещанията си. Ще попаднете в особено изкушаващи положения и в любовта. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре, но едва ли ще се изолирате от светския шум. Този Великден едва ли ще е мирен и тих. Тълпата е лесно провокируема. Добре е за 29-30-и да не планирате важни начинания и участия в публични изяви. Ако обстоятелствата позволяват изолирайте се от всичко, което ви разбалансира и вреди. За 29-и не планирайте старт на нови дейности. Подредете приоритетите, вижте какви резерви може да се използват за важните ви начинания в следващите дни. Разчистете терените, на които ще развивате важни дейности. На 30-и е важно да се приключат преговори и да си постигне цел удовлетворяваща всички. Противопоказно е да се бърза. Не приемайте нови членове в екипа си. Не проявявайте излишна активност. Оставете другите да ви търсят, а не вие тях. 1-и минава в спорове и разправии, всеки се стреми да доказва тезата си и не слуша другите. Важните начинания отложете за 2-3-и. В тези дни всичко ще тръгне според очакванията ви. На 2-и ще намерите верния път към целта, ще преодолеете с лекота всяко препятствие, а в петък ще намерите мястото и терена, на който да се развивате и живеете в бъдеще.

Рак 22 юни – 21 юли

В събота е време за обмен на информации, за уточняване на дейности и отговорности в следващите дни. Нищо да не се прави без нужното внимание. Опитайте да стигнете до корена на проблема, който трябва да се реши. В неделя ограничете контактите, бъдете сред свои, контролирайте амбицията и апетите, особено ако от доста време сте спазвали диета. Не се впускайте в нови връзки и запознанства. На всички нива е полезна физическата и духовна диета. Но няма как, Великден е, масата е отрупана, важното е да не прекаляваш. 29-и идва с нови идеи и някакъв особен ентусиазъм за смяна на един вид труд с друг. Вечерта ще ви посети личната ви муза и на 30-и ще се събудите с готовото решение на важен за бъдещето ви проект. Опитайте да реализирате всяко свое хрумване, но не го споделяйте с хора, които могат да се почувстват засегнати или да се възползват от ситуацията. На 30-и нищо важно не бива да се започва, но с успех ще приключите всичко, на което вече му е дошло времето. Ще оберете плодовете на дълъг труд. 1-и идва с излишно бърборене, с обещания, които няма да се изпълнят и с конфликти там, където се съберат много хора. На 2-и ще водите тежки битки, не само за парите, но и за любовта си. В хороскопа ви се задейства кръст на планетни сили. 3-и ви носи едно ново начало, но по болезнен начин.

Лъв 22 юли – 22 август

27-и е ден за усвояване на полезни информации и уроци. Постарайте се да възприемете това, което някой ви обяснява. Очертават се срещи с полезни за работата и намеренията ви хора. Проблемът е, че не всеки ще ви хареса, а това ще попречи да разберете мотивацията му. Този Великден идва с тенденция за противопоставяне. Отношенията с роднини са опънати. Положете усилия да стопите дистанциите. 28-и ще бъде ден на големите апетити. Всеки ще се опитва да захапе другия уж на майтап, но ще се казват болезнени истини, от които залъкът ни ще се вгорчи. 29-и е ден с огромна преобразуваща сила. Ще се залагат основите на нови отношения и връзки, ще се работи върху фундаментални задачи и дейности, така че постарайте се да сте в час с предложенията и поканите, които получавате. Включете духовните си и физически резерви на пълна мощност. На 30-и е важно да се стигне до края, да се приключва и да се отива към финала на работа, която ще донесе печалби. На 1-и ще се говори и обещава много, особено преди обед. Тенденцията е към обсебване и използване силата на тълпата. Следобед навлизате в силен период и в следващите два дни ще постигнете много. На 2-и всяка преграда ще бъде преодоляна. Близо до вода ще получите неочаквано вдъхнование. В петък може да уредите имотна сделка. Всеки старт ще е успешен.

Дева 23 август – 22 септември

В събота влизате едновременно в ролята на ученик и учител. Всичко лесно се усвоява. Добре е да се смени идин вид труд с друг. Животът ще ви предложи нови радости, но и нови отговорности. 28-и идва с огромни апетити, с желание да се промени статуквото, да се правят по различен начин дори и общоприетите неща. Един Великден слагащ началото на реформи не само във вашия живот. На 29-30-и Луна и Нептун ви гладат в опозиция и задено с Юпитер и Марс образуват кръст с вашето Слънце. Отнасяйте се много внимателно към новите идеи и предложения. Тенденцията е някой да се опита да използва личния ви потенциал и да ви вкара в източваща силите ви схема. Връзките няма да са равностойни. На 29-и не влизайте с пари и идеи в чужда игра. Ако на 30-и стартирате нещо ново няма да сте титуляра или нещата ще се провалят. В този ден е важно да се приключва и да се разпределят печалбите. На 1-и проблемите ще са повече за родените след 10 септември, които може да попаднат в конфликтна ситуация. Желателна е среща с учителите. На 2-и всичко при вас ще тръгне като по вода. Ще получите изгодно делово предложение и може да подпишете перспективен договор. Не се отказвайте от нищо предложено. Правите голяма крачка и в любовта. 3-и е най-добрият ден в месеца за уреждане на имотни отношения. Някой се урежда и с жилище.

Везни 23 септември – 22 октомври

За вас се очертават приятни празнични дни. В събота всеки устоновен контакт ще ви е от полза. Това е ден, в който може да се стигне до корена на нещата и да се разбере нещо, за което не сте си давали сметка. Получавате достъп до тайни ресурси и знания. Великден е ден за покаяние и прошка. Не искайте много и много ще получите. Всичко, което предприемете и приключите ще ви донесе почести и слава в бъдеще. 29-и размества пластовете в отношенията, дава стимул за действие в нова посока, но изисква да се заложи стабилен фундамент на всичко, което ще се предприема. Преговаряйте за нужната ви подкрепа и ресурси. Използвайте активно деня и за укрепване на здравето си. На 30-и продължете и се опитайте да стигнете до края на преговорите. Ден за релизиране на цели, за които отдавна се борите и влагате усилия. Пазете се от случайни контакти. Не започвайте нищо ново независимо кой и с какво ви изкушава. На 1-и до обед владеете положението, но след това навлизате в рисков и нестабилен период. На 2-и се очертават проблеми във връзките. Някой си тръгва, друг завива в странична посока. Ден на разминаване в желания и амбиции. 3-и дава шанс за старт на нов бизнес, в който няма да сте титуляра независимо как тръгват нещата. Дайте ход на амбициите на децата. Финализирайте сделка с имот. Търсете нова база за развитие.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 27-и искате или не, но ще усвоите болезнени уроци. Внимавайте при работа с техника. Не тръгвайте на път с неизправна кола. В желанието да покажете ниво може да си докарате неприятности. И на Великден ограничете връзките, намалете натоварването, не се нагърбвайте с цялата подготовка за празника. За вас истинският празник ще е на 29-и когато ще си починете на място, където ще се чувствате добре. Обърнете внимание на здаравето си, релаксирайте. Добре е да се правят огледи и да се търси нова база за лично и професионално развитие. За вас това ще е ден на градежа, на новата база и фундамента в живота ви. Всичко предприето ще ви носи стабилност в дейности и лични връзки. На 30-и е време да се сложи точка, да се пресече финалната права и всичко да е „пито-платено”. На 1-и до обед е добре да се срещнете с капацитет в новата област, в която ще работите. Разговорите да се провеждат на четири очи. Където се съберат много хора ще настане суматоха. Всеки слуша само себе си, а така работа не се върши. На 2-и получавате някакво озарение за пътя напред. Постойте близо до вода, медетирайте. Предприето в петък ще носи късмет. Уредете наследствени дела, капарирайте имот. Всичко, което се посади и стартира ще даде богата реколта. За събота не поемайте никакви излишни рискове. Внимавайте при пътувания.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота получавате и давате ценни свети, а това ще помогне да осъществите и полезни за бъдещето ви връзки. Лесно се усвояват нови умения. С лекота ще свършите и работа, за която се изисква определена квалификация. Навлизате в ново поле на опитност, което може да ви донесе в бъдеще печеливши ангажименти. На Великден не планирайте посещение на места, където се събират много хора. Прекарайте празника в тесен семеен и приятелски кръг. Следващите два дни ще поднесат неприятни изненади и допълнителни отговорности, които ще развалят добре подредената ви програма. 29-и ще изисква влагане на пари и ресурси в нова база, на ново място и в нова работна програма. Внимавайте кой с какво се опитва да ви привлече, а може би и да ви зариби. Не подписавйте нови договори до 30-и. Този вторник ви носи изкушения, на които трудно ще устоите. Следвайте неотклонно избраната преди посока. Гонете си целта, без да се отклонявате, независимо кой какви екстри ви предлага. На 1-и до обед рисковете са повече за родените след 11-и декември. Влизате в преразход на сили, чувства и средства. Следобед проведете някои консултации. 2-3-и ще ви донесат късмет, шансове за нова работа, възможност да намерите и нови терени, на които да развивате дейноста си. Действайте активно. Късметът ще е с вас, ще постигнете максималното в ситуацията.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 27-и подхождайте добросъвестно към всяка работа, с която се захващате. Всичко точно да се изпълнява. Може да намерите нови източници на сила, а може би и новото си хоби, което в бъдеще ще носи и добри доходи. На Великден се отварят и големите апетити след дългата диета. Ще доминира и желанието да изпъкнеш и да се покажеш. Лесно може да пламнат скандали. Смирете амбициите, не се подавайте на провокациите на околните. Нека този ден мине мирно и тихо. Отложете пътуването за понеделник. Прощавайте грешките на другите. На 29-и на всички нива започват реорганизации и реформи. Това, за което сте се разбрали преди може да се отложи за друг път. Погрижете се за здравето си проведете някои лечебни процедури. 30-и променя вътрешното ни усещане и неща, които не са били актуални излизат на преден план. Следвайте вътрешното си усещане, вложете сили и емоции в нови дейности и нови връзки. На 1-и до обед тенденцията при вас е срещите да минават гладко, но след това навлизате в неблагоприятен период. Не планирайте публични изяви и участия в съвместни начинания. Вечерта вървите към изневери или разбирате за такива. Луна, Венера и Меркурий ви гледат в пречупващ аспект от знака на Овена. Емоциите взимат връх. Може да отмените съвместна дейност. На 3-и вече вървите в нова посока и намирате ново място за живот.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 27-28-и Луната е във вашия знак. В събота пътувайте и гостувайте. Всичко, което научите и проучите ще ви влезе в работа. Някой ще получи и отдавна търсена информация. Може да намерите бъдещите си учители и хората, които ще ви помогнат в дадена инициатива. На Великден предстоят неочаквани промени. Желанията трудно се контрилират. Ще ви се иска да отмените една среща и гостуване, заради друго посещение. Контролирайте гнева. Не се занимавайте с тежка работа. Идете на лечебно за вас място. 29-и е ден на коренната промяна. Много от казаното и обещаното няма да се изпълни. Не се сърдете на тези, които си тръгват рано или отменят срещи. В този ден е важно да си там, където смяташ да се установиш и да заложиш основата на бъдещата си връзка и работа. Ден на фундамента, всичко да се прави здраво. Включете в действие резервите. На 30-и ще постигнете поне една важна цел и ще осъществите нужните връзки. Пазете се от случайни контакти. Не се отклонявайте от целта, която гоните. На 1-и да не се провеждат делови срещи. Вниманието ще е разконцентрирано, нищо от това, което ви казват и обещават няма да се случи и получи. Но на 2-и с лекота ще постигнете целите си, ще се справите с всяко ограничение и проблем. 3-и е ден на духовно прозрение. Някой намира новата си работа и новият си дом.

Риби 20 февруари – 20 март

На 27-и усвояваме нови знания, но и нови уроци. Бабите и внуците взаимно се обучават и предават опита и знанията си. Средното поколение се прескача или отсъства от сцената. Предават се секрети и тайни. Очертава се труден Великден, в който апетитите трудно ще бъдат задоволени. Трупаме храни на масата, а сърцето е гневно. Туширайте неприятностите в зародиш, идете на спокойно и лечебно място, ограничете контактите с хора, които ви натоварват. Не водете проговори за нови начинания и не подхващайте теми за нова работа. 29-и отприщва желанието за промени и реформи. Това, на което вече му е дошло времето ще остане в миналото и ще приключи. В този ден е важно да заложиш нова база, да намериш нов предмет на дейност и да тръгнеш в нова посока. Не може да се задържи статуквото. На 30-и избягвайте пренапрежението и бурните емоции. И ако сте тръгнали за някъде не се отклонявайте докато не стигнете целта и не изпълнете обещаното. На 1 май е важно да получите някаква консултация, особено ако в следващите дни ще стартирате нов бизнес или нова търговска дейност. Отворете ново заведение на 2-и и подпишенте нов договор. В петък ще намерите начин да се разширите и да обновите дома. Ще немерите и нужното ви кредитиране. Най-добрият ден за имотна придобивка и покупка на жилище.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.