Жежка седмица за зодиите (ХОРОСКОПЪТ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 168 ЧАСА)

Седмичен хороскоп за 26 юни-2 юли

Жежка седмица за зодиите (ХОРОСКОПЪТ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 168 ЧАСА)

Овен 21 март – 20 април

Родените в третата декада да не влизат в конфликти на 26-и. Не давайте воля на емоцията контролирайте апетитите и агресията и не влизайте в разправии с близките и децата. 27-и не дава шанс на комплексарите. Венера навлиза в Лъв и в любовта от вас ще се изисква повече. На този ден може да получите важни лични и делови предложения. Най-добрият ден за сключване на брак в този месец. На 28-и се получава по заслуги, а на 29-и може да влезете в обвързващи и обсебващи връзки. Съветът е да не сключвате нови договори, да не се обвързвате по никакъв повод и да не давате никому излишни пълномощия или права за ползване на ваши терени и сметки. На 30-и се събуждате с чудесна идея, а на 1-и вече може да я реализирате успешно. Добре е да подпишете новите си договори на 1-2-и. 1-и е ден на бляскавите инициативи. Всичко може да потръгне успешно и да ви изкачи на върха на славата и постиженията. Уредете си срещи, подпишете нови договори. На 2-и всяка получена информация е ценна, особено ако я научите от първоизточника. Печелят осведомените и тези, които са на точното място в точното време. Запишете се за нов учебен курс.

Телец 21 април – 20 май

На 26-и до обед може да разрешите всеки спор и проблем. След това до вечерта си създавате нови грижи. Може да намерите нужното финансиране или да уредите имотен и наследствен спор. Не си позволявайте да повишавате тон. Всичко може да се постигне с усмивка и мил жест на внимание. От 27-и Венера ще ви облъчва в конфликтен аспект от знака на Лъва. Трудно ще се справите с конкуренцията. Родените в първата декада ще се изправят пред непредвидени препятствия в личните връзки и в любовта. 28-и е рисков за родените в третата декада. В този ден за вас действа поговорката „каквото повикало, такова се и обадило”. Ден на леденото сърце и на студенината в отношенията. На 29-и наивниците са в мрежата. Не взимайте и не давайте заеми, не участвайте в съвместни инициативи, особено такива които нямат регламент и не се знае кой пие и кой после ще плаща. 30-и задава нова насока и програма. На този ден може да изкачите висок връх в кариерата. На 1-и постигате максималното. Подпишете нови договори до петък. На 2-и се опитайте да влезете в нова творческа среда или група по интереси. Ден за проучване в интересуващата ви област.

Близнаци 21 май – 21 юни

26-и е ден за почистване и пречистване. Спазвайте диета, отложете тежки, затрудняващи и вредни дейности. Днес сексът е противопоказен. 27-и е най-благоприятният ден за сключване на брак в този месец. Внимавайте при пътувания, не предприемайте рискови финансови операции и не взимайте важни решения. 28-и дава възможност да си получите наградата за старанията в миналото. Ден и на грешния избор в партньорските връзки и в любовта. Някой ще се изплъзне от контрола на половинката и ще си прекара приятно, но утре със сигурност ще се окаже в капан. 29-и е рисков и критичен. Не се обвързвайте, не си определяйте първа среща и не сключвайте нови договори. На 30-и губите, ако се заемете с много различни дела. Концентрирайте се над най-важната цел и след като я постигнете, тогава започнете нещо друго. Не се отклонявайте от приетета съвместна програма. Пазете очите, не се претоварвайте с работа на компютъра. 1-2-и дават възможност за влизане в нова среда. 2-и е ден на тайното знание. В миналото на този ден се е предавало устно това, което не е трябвало да се записва в книгите. Не изкривявайте получената и подадена информация. Бумерангът ще се върне и ще изпаднете от касациите.

Рак 22 юни – 21 юли

26-и носи конфликти в любовта. Нещо ще се дели, нещо ще се предлага или отнема и половинката ви няма да е съгласна с порциона. Не преговаряйте с роднини по наследствени дела. Разпределете задължения и екстри поравно. От 27-и Венера напуска вашия знак и ви оставя да ближете рани в емоционален план. На прага сте на нов професионален избор, от който ще зависи бъдещето ви. Овладейте емоциите, не отивайте в крайности. Постарайте се да прикриете страховете си и да направите правилния избор. 28-и насочва погледите към нови задачи. Не продавайте талантите си за жълти стотинки. До вечерта в живота ви може да се появи благодетел. Добре е да приемете получените предложения и нищо важно да не оставяте за утре, когато лесно се попада в капани. Срещите на 29-и може да ви вкарат в губещи отношения, нищо важно не започвайте. Работете самостоятелно, със свои средства и на свой терен. Зад всяка предложена идея се крие уловка, която трябва да разгадаете. На 30-и постигате важна цел и сключвате успешен договор. Не се разпилявайте в подробности, насочете мислите си към най-важното, преговоряйте, гонете си интереса.1-2-и отварят нова страница във връзките.

Лъв 22 юли - 22 август

На 26-и с всеки може да се разберете. Може да постигнете желаната цел, но „со кротце и со благо”. От 27-и Венера навлиза във вашия знак и стимулира играта на чувствата. Предстоят ви бляскави артистични и публични изяви. На 27-и попадате в стресираща ситуация, притесняват ви хора с комплекси. Проблемите ще са за тези, които не посмеят да се хванат на хорото, не отговорят на предложения и очаквания за съвместен живот или работа. 28-и показва на кого може да разчитате и на кого не. Вечерта може да ви се обадят с предложение, което е добре да се приеме. На 29-и внимавайте с публикациите в мрежата. Не се доверявайте на никого и си пазете личните данни. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите. Във всеки момент трябва да мислите и действате трезво, за да парирате провокации и нападки. На 30-и постигате важна цел. Направете важна крачка напред и за следващите дни планирайте и организирайте настъпателни действия. На 1-2-и подпишете договори. На 1-ви представете личните си проекти и произведения и участвайте в конкурси. Някой ще срещне любовта там, където се опитва да спечели публиката или да се внедри на ново работно място. Всичко предприето ще има успех.

Дева 23 август – 22 септември

26-и стопява дистанциите и помага да се справите с всеки проблем. Опитайте да разберете другата гледна точка, обединете усилията си в една взаимно изгодна посока. На 27-и печелят готовите да рискуват. Предлагат ви да се откажете от едно, за да имате друго. На 28-и всеки ще получи по заслуги това, за което в миналото се е постарал, което е уредил и направил с много усилия, лишения и жертви. Предстои преобразяване. На 29-и лесно може да бъдете заробени с неравностоен договор и да изпаднете под чуждо влияние. Най-лошият ден в месеца за сключване на договори и брак. Ако на 30-и се разпилявате с много задачи, ще го свършите като кучето на нивата. Преградите са на всяка крачка. Отделете си за всичко повече време отколкото сте сметнали и определили. Родените в третата декада може да станат жертва и на нелоялна реклама. Внимавайте. 1-2-и носят подем, нови договори и финансов успех.1-и е ден за пътувания, за делови и приятелски срещи, за огледи на имоти и терени. Преговаряйте на място и без посредници. На 2-и ще спечелите от консултантски услуги. Търсете допълнителна работа, свързана с обучение на кадри.

Везни 23 септември - 22 октомври

На 26-и не влизайте в конфликти и разправии, ще ви се отрази негативно на здравето. Денят е тежък, особено за родените в третата декада. Във всеки момент се старайте да поддържате дипломатични разговори и да не влизате в излишни пререкания. На 27-и всичко може да се разреши и уреди. Това е и най-благоприятният ден за сключване на брак в този месец. 28-и носи предимства за родените след 11-и октомври. Чакайте вести, за които ще почерпите. Маските падат, виждате някого в истинската му светлина и това ще помогне да се сближите или окончателно да се разделите. На 29-и лесно се влиза в капани, но и сами може да уловите някой наивник. Не сключвайте нови договори и не се обвързвайте. 30-и задава нова посока. Предприетото днес ще тръгне по правилата, ще донесе ползи и ще разшири сферата ви на влияние. Имате възможност да вдигнете нивото и да се изкачите на по-висока позиция в бизнеса и в партньорските връзки с нов договор. На 1-и уредете пътувания, преговори и нови договори. Ще се наложат премествания, които не сте очаквали или за които не сте подготвени. 2-и е ден за учене. Кооперирайте сили и знания с доверени партньори. Влезте в нов екип или създайте такъв.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 26-и опитайте да се сближите с тези, с които сте били в конфликт. Концентрирайте важните си действия и усилия в часовете до обед. С всеки може да се разберете и спогодите. 27-28-и са рисковите ви дни, след които няма връщане назад. Промените тогава ще изграждат стени в отношения и връзки. На 27-и се очертава кризи в отношенията. Вървите към изневери и неприятни разкрития, които ще накърняват самочувствието ви и ще провокират агресия. Старайте се да овладявате гнева. 29-и дава възможност да привлечете спонсор. Нищо не бива да се прави с тенденция за използване, ако искате да има перспектива. Доверчивите губят по всички линии. Денят се свързва с нравствената чистота и честната политика, които гледаме през крив макарон. На 30-и подпишете нови договори. Един от най-благоприятните ви и силни дни. Сега е моментът да разгърнете дарби и таланти, да се изявите на сцената, да се явите на конкурси и модни дефилета и да се опитате да блеснете в светлините на прожекторите. 1-2-и са дни за преговори и пътувания. 1-и е благоприятен за преместване, за големи сделки, за покупко-продажби и предприемаческа дейност.

Стрелец 23 ноемви – 21 декември

26-и е успешен и творчески, може да разделите неделимото преди. Вечерта някой ще плаче на рамото ви, а и вие може да направите своята лична изповед. В такъв момент връзките се задълбочават или се късат окончателно. От 27-и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Лъва и ще ви носи късмет във връзките. В този ден ще спечелят тези, които се чувстват уверени и са настроени за победа. Овладейте страховете от миналото. На 28-и в живота ви ще се появи истински покровител. Престанете да мислите негативно за предстоящите задачи и изяви. Каквото е в душата ви такова ще е и времето навън и такива хора ще срещате. 29-и е рисков и опасен, не се препоръчва обвързване. Смирете амбицията, ако не искате да плащате за чужди екстри и желания. Внимавайте с контактите в социалните мрежи. 30-и залага нови правила, ще трябва да се съобразите с нечии искания. Ще срещате ловки мошеници и хора, които ще се опитват да вадят кестените от огъня с вашите ръце. Проверявайте всичко, което ви казват и предлагат. Концентрирайте се над най-важната цел. На 1-2-и късметът работи във ваш интерес. 1-ви е добър за пътуване, за съвместни действия и за старт на нови проекти.

Козирог 22 декември – 20 януари

26-и изисква умереност в отношенията. Важно да си знаеш мярата, да не навлизаш в чужда територия, да се съобразяваш с желанията и нуждите на близките. На 27-и, който наведе глава после ще трябва и да коленичи пред авторитетите. Може да получите обаждане, което ще ви изстреля към върха на постиженията и славата или ще донесе надежди, че всичко в отношенията ви ще се оправи. Късметът ще работи повече за тези, които са надвили личните си комплекси и страхове. 28-и внася повече студенина и дистанцираност, не очаквайте да ви направят безплатни услуги. Всичко се изкривява под въздействието на егоизма и желанието за печалба независимо споразуменията. 29-и слага край на една илюзия. По всички направления управлява манипулацията и лъжата. 30-и е ден на откровение. Постарайте се да привлечете съюзници, уредете важния си проблем. Не изпускайте инициативата, гонете си интереса и ще се похвалите с победа. На 1-2-и тръгнете редом със силните, ако искате да спечелите. На 1-и не отваряйте болни теми за разговор. На 2-и родените във втората декада ще изживеят неприятни и рискови моменти в общуването. Пазете свои и чужди тайни.

Водолей 21 януари – 19 февруари

26-и е ден за разчистване и прочистване на отношения и терени. Опитайте да предразположите към споделяне и доверие тези, с които днес ще влезете в контакти и ще водите преговори. На 27-и родените в първата декада са на прага на рисков и опасен ход. Очертава се криза във връзките, проблеми при пътувания и невъзможност да се постигне съгласие и за най-дребните неща. Липсва ви самочувствие, мъчат ви комплексите. 28-и затваря една болезнена страница от живота ви, вечерта идва с обещания за нещо ново. Някой ви мъти водата на работното място, а и в любовта вървите към изневери или разбирате за такива. Ще видите живота без маска и грим, а хората около себе си без приятелското лустро. 29-и носи опасно прилепване и тенденция да бъдете използвани и употребени. Работете самостоятелно, движете си нещата без да използвате посредници и парламентьори. Не правете и не искайте услуги. Лесно се изпада в зависимости. На 30-и постигате поне една цел, а на 1-2-и вървите към успешни сделки. На 2-и печелят тези, които са в крак с изискванията на момента и са добре информирани за нуждите на тези, с които ще влязат в контакт.

Риби 20 февруари – 20 март

26-и е ден на задушевните разговори. Опитайте да предразположите опонентите си. Водете приятелски и дипломатични разговори и влезте под кожата на тези, с които искате да вървите заедно напред. 27-и отсява хората с комлекси от тези, които вярват, борят се и не се страхуват да рискуват. 28-и показва всеки в истинската му светлина, амбиция и желания. Ден на изтрезняване от еуфорията на големите очаквания. Предстои приземяване. Научават се неприятни уроци. На 29-и разчитайте само на себе си и не се обвързвайте. Не навреждайте никому. Не взимайте и не давайте заеми и не се поставайте в услуга на хора, които не познавате добре. На 30-и ще преодолеете всяка преграда и ще получите каквото искате. Ден за нови инициативи, за приятелски срещи, за подписване на нови договори и започване на нови дейности. 1-и носи нови договори, предложения и покани. Пътувайте, направете огледи на имоти и терени, водете преговорите лично, без посредници и ненужни свидетели. Може да се поемат умерени рискове. На 2-и привличате спонсори. Може да намерите работа като учител и консултант или като доверено лице за някой на отговорна работа и пост.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.