Седмичен хороскоп за 26 септември-2 октомври

Седмичен хороскоп за 26 септември-2 октомври

Вижте какво вещаят за вас звездите за следващата седмица.

Овен 21 март – 20 април

26-и започва с тежка програма. Родените в третата декада са в особено неблагоприятна позиция. Може да се очаква агресия дори и от страна на хората, с които имате перфектни отношения. 27-28-и позволяват постигане на високи цели. Меркурий навлиза в Скорпион и вече няма да ви гледа в опозиция. Ще може да се разберете дори и с тези, с които до момента работата не върви и са възникнали спорове за имоти и пари. На 28-и всяка цел и лесно постижима, стига да си се подготвил с нужните документи и средства, да си привлякъл доверени последователи и партньори. 29-и е ден за благотворителност. Обърнете повече внимание на близките и децата. Направете желан подарък и изненадайте любимите с нещо направено. 30-и носи нови идеи и творчески предложения. Облечете се различно, опитайте да привлечете погледите, да бъдете в крак с модата и с изискванията на средата. 1-ви е ден за позициониране в средата и влизане в кръга на доверените хора. Подпишете нови договори. 2-ри е зареден с прекалена емоционалност, конфликтност и агресия. Луната бърза на среща с Марс във вашия знак.

Телец 21 април – 20 май

26-и е зареден с агресия. Родените около 1 май са в рискова и конфликтна позиция. Запазете самообладание, не споделяйте излишно и не позволявайте навлизане на странични хора в личната ви територия. 27-и изисква да изберете място и база за бъдещите инициативи. Сондирайте мнение с партньорите и децата. Не действайте на своя глава. Не правете компромиси и на 28-и, когато ще се правят опити за елиминиране и надцакване. Енергията ни търси поле за изява. Напират страсти, бушуват чувства. На 29-и вземете участие в благотворителни дейности. Сега е моментът да се обадите на родителите и децата, да видите кой от какво има нужда и да подкрепите близките си в личните им начинания. 30-и е ден на преобразяването. Един вдъхновен и артистичен ден. Постарайте се да изглеждате на ниво. Ден на пръстена и колелото. 1-ви дава предимство на екипната работа. Активизирайте се, рекламирайте се, впуснете се в нови начинания. Денят е благоприятен за организиране на събрания. 2-ри запалва свещени войни. Този ден вади на показ скритите апетити, показва това, което преди усърдно сме прикривали.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 26-и са възможни измами и изкушения. Нищо ново да не се започва. Налягат ви мрачни мисли, но до вечерта едно посещение ще ви оправи настроението. На 27-и намирате таен или явен източник на сила, възможности и пари. Ден на съзиданието и градежа, на възможността да се започнат строителни и ремонтни дейности, които ще подобрят в бъдеще качеството ви на работа и живот. На 28-ми един изкачва връх в кариерата, друг пада от високо. Не се претоварвайте и не правете нищо на всяка цена. Може да платите висока цена. На 29-30-и Луна и Нептун са в конфликтна позиция със Слънцето ви. Не се противопоставяйте на авторитетите. Тръгващият директно Сатурн изисква всеки да си поеме задълженията, да се върне към работата и ангажиментите, които не търпят отлагане. Очертават се конфликти в средата и в колектива, в който се изявявате. Не слушайте кой какво ви съветва. 1-ви носи успех. Денят е благоприятен за срещи на екипа, за събрания и провеждане на консултации. На 2-ри Венера навлиза в нехармоничната ви Дева. Очертава се труден период за личните ви връзки.

Рак 22 юни – 21 юли

26-и е ден за опипване на почвата, но всичко се прави на сляпо. Важно е да контролирате играта на чувствата, да не издавате намерения и делови проекти. 27-ми ви дава възможност да се внедрите на по-добро място за работа и живот. Направете нужните огледи, преговаряйте. 28-ми е ден на високите енергии и цели. Един от най-мощните дни в лунния цикъл. Навлизате в силен период, в който може да направите важни разкрития и стъпки към целта. Премествате се или променяте средата. На 29-и получавате нужната ви порция любов и обгрижване. Събуждате се с чудесна идея и с намерението да стопите дистанциите с нужните ви хора. Сложете край на една стара вражда. 30-и променя намерения и визия. Някой може да направи или да дочака предложение. На 1-ви сключете нов договор, привлечете спонсор. Родените в първата декада ще трябва да направят болезнен избор. Може да ви откажат достъп или обещаната материална подкрепа. 2-ри е рисков и опасен. В трудна позиция ще се окажат предимно родените около 10-15 юли. Препоръчва се пасивност и максимална изолация.

Лъв 22 юли – 22 август

На 26-и преградите пред вас са на всяка крачка. Ден на всевъзможни изкушения, които ще ви вкарат в ограбващи и застрашаващи имиджа и здравето ви програми. 27-и изисква грижа за дома и нуждите на близките. Заемете се с неотложните ремонти. Не сърдете партньорите си. На 28-и влизате в преразход на сили, средства и чувства. Луна и Венера са в пречупващи аспекти спрямо Слънцето ви. Лесно може да ви спретнат компромат и да ви препънат по пътя към голямата ви амбиция. На 29-и дайте преди да поискате. Участвайте в спонсорски инициативи и ще привлечете за съюз качествени партньори и благодетели. 30-и сменя ролите. Очертават се рокади на работното място. Наблюдавайте внимателно играта и бъдете готови да се намесите и наместите царствено в удобния момент. На 1-ви стартирайте нови проекти. Денят е благоприятен за работа в екип, на когото вие сте спонсор, ръководител, треньор или шеф като цяло. На 2-и доказвате, че сте лъв. Очертават се тежки разговори с хората, с които сте пред скъсване или раздяла. Днес е трудно да преглътнеш гнева и всичко, което вече не ти изнася.

Дева 23 август – 22 септември

26-и носи обрати в чувствата. Нещо започнало добре ще се обърка. Дори и най-близките веднага ще ви стоварят част от своите задължения, без да се интересуват от нуждите ви. На 27-и не е без значение на каква база ще стъпиш. Добре е да се преговоря по имотни и наследствени дела и въпроси. 28-и идва с намерение да се постигнат високи цели. Днес е важно да се държите изправено, да не свеждате глава пред забрани или наредби, които не ви изнасят или ви се струват безсмислени и ограбващи труда ви. На 29-и се поспрете и помогнете някому. Този ден изисква да смирим амбицията и желанието за печалба на всяка цена и да обърнем внимание на тези, които се нуждаят от подкрепа и закрила. 30-и изисква създаване на нов имидж и визия. Заемете се със себе си, посетете център за разкрасяване, променете прическата и изберете нов тоалет. На 1-и сключете нови договори, влезте в нова среда и привлечете нужните ви хора. От 2-и Венера навлиза в Дева и ви носи любов. Вървите към промяна в отношенията и начина си на живот. Не се задоволявайте с малко.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 26-и лъсват комплексите на родените след 12 октомври. Тази сутрин Луна, Сатурн и Марс са в рискови аспекти спрямо Слънцето на родените в третата декада. 27-и ви води към нови източници на сила, любов и енергия. Не отклонявайте предложения. На 28-и постигате важна цел. Един от най-мощните дни в месеца. Смирете амбицията. Не прекалявайте в исканията и се съобразете с условията на средата. Направете поне едно добро дело или дарение на 29-и. Ден за любов, милост и състрадание към околните и нуждите на другите. Всяко добро дело ще помогне да уредите проблемите. 30-и ви помага да влезете във форма. Заемете се с разкрасяващи и лечебни процедури. До вечерта ще намерите изход от лична криза. На 1-и влизате в нова среда. Не се противопоставяйте открито на авторитетите, които претендират и искат да ви водят. Бъдещето ще покаже кой е шефът. 2-и е зареден с агресия, с опасни и рискови моменти. Един от най-рисковите ви дни. Контропирайте емоциите, не провокирайте околните с лични забележки и критика. Не поемайте рискове на пътя и на работното място.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

26-28-и са три дни на конфликти и битки на интереси. Внимавайте при пътувания, не се намесвайте в чуждия избор и не позволявайте намеси в своя. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. На 27-и се погрижете за дома, за личната си база, за нуждите на близките и децата. На 28-и проблемите ще са повече за родените в третата декада. Вероятни са емоционални и любовни кризи. Препоръчва се пасивност. Не влизайте в опасни връзки. 29-и идва с подарък, а и нещо ще се промени във ваша полза. И в любовта няма да се излъжете. Участвайте в благотворителни срещи и прояви. 30-и и 1-и носят печалби и възможности за нови договори. Всичко да се проверява. Не се осланяйте на чуждо мнение или реклама. На 1-ви проведете важните делови разговори и преговори. Подпишете нови партньорски договори и изберете позицията, която ви удовлетворява. 2-ри е рисков ден. Проблемът е, че за всичко получено днес ще се плаща утре. Сънищата ви подсказват как е добре да си решите проблема. Апетитите са огромни, всеки иска голямото парче от общата баница.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

26-и е ден на неравностойните връзки. На едно място се чувствате на мястото си, но на друго сте вън от играта. Не се опитвайте да блеснете, ще си създадете само проблеми. 27-и дава шанс да се окопаете на нова територия. Ден на фонтана от преливаща енергия, която е добре да канализирате и насочите към най-важното, което сте отлагали до момента. 28-и е благоприятен за обвързване. Ден на високите енергии и дано те обслужват високи цели в личния ви и професионален живот. Не се разпилявайте в подробности. На 29-и обгрижете някого и за вас съдбата ще се погрижи. Отнасяйте се внимателно към всяка идея и предложение. На 30-и работете в екип. Така ще се извъртят нещата, че ще трябва да се съобразите с мненията на околните и с шефските разпоредби. 1-и е ден на призив. Сега е моментът да се внедрите в благоприятната и желана от вас среда. Не отклонявайте предложения за съвместна работа и дейност. На 2-ри властват хищниците. Всеки се опитва да получи най-доброто в ситуацията, дори и с цената на нечестни битки. Назряват конфликти, които трудно ще се избегнат.

Козирог 22 декември – 20 януари

Сънищата от 26-и да се приемат с резерви. В този ден получаваме тежки и неприятни знаци. 27-28-и дават шанс за развихряне на личния ви потенциал. Ще свършите много добра работа у дома и на работното място. В следващите дни представете и готовите служебни проекти, за да претендирате за повишение. Уредете наемни и наследствени отношения. Добре е да се започне прочистваща и отслабваща диета до пълнолунието. 29-и изисква грижа за другите. Не приказвайте и не обещавайте много, а уредете нещата и улеснете партньорите си, без да искате награда или да претендирате за нещо. 30-и носи промени в излъчването и в подхода. Ден за реклама и самореклама. Постарайте се да привлечете погледите не само с ум, но и с визия иначе трудно ще победите конкуренцията. На 1-и се очакват сблъсъци на авторитети и позиции. Няма да може да продължите постарому. Край с двойнствените отношения. Време е за избор. На 2-и родените около 15-и да се смирят и да изчакат. Ден на ненаситните апетити, на желанието да вземеш всичко за себе си, стига да ти се отвори такава възможност.

Водолей 21 януари – 19 февруари

До 28-и Луната е във вашия знак. Аспектите за 26-и са конфликтни и рискови. Внимавайте с техника и транспорт. На 27-и работете и се веселете на свой терен. В желанието от нещо да икономисате ще платите повече. Посъветвайте се с майстори, за да не си създадете допълнителни ядове и разходи. 28-и налага нови правила в партньорските връзки. Ако работата ви напредва, в любовта ще имате проблеми и обратното. Не можете на никого да угодите, най вече на себе си. 29-и е ден на взаимната помощ. Вашата управляваща планета Сатурн тръгва в директна посока и на 17 декември ще навлезе във Водолей. До тогава си поемете отговорностите и задълженията. На 30-и купете нов тоалет и изпробвайте нова козметика. Подгответе се за 1-и, когато може да победите в конкурси и състезания. Намерете мястото си и ще се почувствате по-добре. Не оставайте сами. 2-и е зареден с агресия. Днес амбицията и желанието за печалба водят до остри сблъсъци на интереси. Конфликтите са неизбежни, ако решите на всяка цена да се борите за престижни позиции.

Риби 20 февруари 20 март

26-и е ден на притеснения и отхвърляне. Комплексите ви провалят и издават. Днес е важно да сложите в ред личните и делови отношения. Опитайте да постигнете примирие по важните въпроси. От 27-и Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Бързо ще уредите имотни и наследствени дела. Имате шанс да стъпите на стабилна основа, на която ще се развивате в бъдеще. 28-и е благоприятен за делово и лично обвързване. Активизирайте се, явете се на конкурси и прослушвания. На 29-и ще получите помощ и материална подкрепа. Ако имате възможност подкрепете не само морално, но и материално нечия инициатива. Всеки жест ще носи ползи. 30-и идва с промени и нови идеи. Съдбата завърта колелото и ви помага да изплувате от лични или професионални кризи. Ще се случват събития, които ще ви вадят от застоя, ще помагат да уредите важни дела. На 1-и тръгвате в нова посока. Може да стартирате проект, над който дълго сте работили. Не отказвайте покани. 2-ри е рисков. Не е ден за преговори. Не очаквайте да ви направят отстъпки от цени на стоки и услуги.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.