Седмичен хороскоп за 26 декември-1 януари

Седмичен хороскоп за 26 декември-1 януари

Вижте какво вещаят за вас звездите от 26 декември до 1 януари и имайте предвид съветите им. Това ще ви помогне да вземете правилните решения.

Овен 21 март – 20 април

До обед на 26-и е време за жестове на внимание към свои и чужди. Посетете близките, обгрижете някой изпаднал в нужда и сами ще получите подкрепата, от която се нуждаете. На 27-и до обед отделете време за личната си визия, създайте си настроение. Вечерта предстоят семейни и приятелски сбирки. Навлизаме в период, благоприятен за делови и професионални срещи, на които ще се взимат важни решения за бъдещето. 28-и е ден на тръбача, който свири сбор. За всеки е важно да намери своята среда, да се ангажира с хора от неговата черга и да потърси контакти със съмишленици в областите, в които смята да се развива, да твори и действа. На 29-и всеки е тръгнал с торба от желания, които трудно ще изпълни и реализира. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции на работното място. На 30-и природата се стреми към хармония в желанието да запази статуквото на отминаващото пълнолуние. Не взимайте крайни решения, не влизайте в непримирими отношения и двубои. 31-ви е тежък и рисков ден. Може да изживеете стресови предновогодишни моменти. Внимавайте да не се скарате с тези, с които смятате да посрещнете 2021 г. 1-ви изисква повече обективност и отказ от илюзиите. Всеки ще получи това, което е заслужил и за което се е постарал. Не се препоръчват много контакти.

Телец 21 април – 20 май


26-и изисква първо да дадеш, а после да поискаш и претендираш. Помислете към кого имате дълг, посетете тези, които ви обичат и очакват. Ден за благотворителност. На 27-и всеки има своя Стефан, Стефания и Стоян, да са ни живи и здрави. До обед се подгответе за празника, за посещенията и срещите, които ви предстоят. На 28-и е добре до 15 ч. да проведете събранията и деловите срещи, които ще дадат нови насоки за бъдещата ви съвместна дейност, ще разпределят роли и отговорности. 29-и започва с конфликт, ако не си знаем мярата и мярката. Всеки претендира и настоява другите да се съобразят с неговите желания и програми. Ако не се направят взаимни компромиси, ще изживеете болезнени моменти и на 1-ви може да останете сами или някой да си тръгне. 30-и е ден на равнопоставеност. Постарайте се да огреете навсякъде и разпределете екстрите поравно. Ограничете до минимум конфликтите и контактите с хора, които винаги ви предизвикват. Последният ден на тази толкова тежка година пък може да ви донесе чаканото предложение. Ден на виното и камбаната. Всеки ще има своя повод да почерпи. Получаваме заслужени подаръци. На 1-ви родените в първата декада са в рискова позиция. Луната от Лъв, заедно с Юпитер и Сатурн от Водолей, образуват кармичен кръст с Уран и с рожденото ви Слънце. Не пътувайте, ако не се налага.


Близнаци 21 май - 21 юни

До обед на 26-и правите избор повече със сърцето, но след това увеличавате дистанциите и планирате един неделен ден, посветен на личните си нужди и желания. Проблемът е, че си правите едни сметки и планове, а съдбата има други спрямо вас. На 27-и Луната навлиза в Близнаци и до вечерта застава в опозиция на Венера от Стрелец и в пречупващ аспект с Нептун от Риби. Очертават се конфликти, които може да донесат пробив в отношенията поради странични връзки. 28-и е благоприятен за работа в екип, стига да не подходите егоистично. Съобразете се с мненията на участниците в разговорите, които провеждате. Не взимайте еднолични решения и не изневерявайте. 29-и носи краткотрайни победи и удоволствия, които ще бъдат последвани от дълги дни на разочарования. Нищо да не се прави на всяка цена.

30-и е ден на богинята на човешката душа Психея, която често е изобразявана като пеперуда. Постарайте се поне в някои моменти настроението ви да е пеперудено, гледайте по-лежерно на проблемите и не отивайте в крайности. 31-ви отприщва насъбраните с месеци чувства и страсти. Веселието може да премине в открито буйство. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите. 1-ви е ден на кривите огледала. Нищо не е такова каквото изглежда. Действителността отрезвява, а навън времето е синхронно с това, което става в душите ни.

Рак 22 юни – 21 юли

На 26-и може да получите неочакван и непредвиден подарък, който ще окаже въздействие върху плановете и намеренията ви. Срещите ви са белязани с нови надежди за бъдещето. На 27-и започнете с прочистващи тялото и душата процедури. Погрижете се за визията си, особено ако вечерта ви чака среща с близки на сърцето ви хора. На 28-и до 15 ч. и 30 мин. свиквайте събрания и срещи на екипа, проведете разговорите, които ще очертаят новата насока за развитие на бизнеса и личната ви инициатива в новата година. За вечерта не планирайте преговори и делови ангажименти. 29-и стимулира склонност към насилие и агресивни прояви по незначителни поводи. Не е добре за преговори по важни сделки и покупко-продажби. За 30-и съветът за деня е да не нарушавате хармонията и установения ред, да се стремите към балансирани действия и компромиси. Опитайте да разделите неделимото преди. 31-ви носи рискове, особено ако отидете в крайности и си позволите непремерени и ексцентрични действия. Внимавайте с алкохола. На 1-ви не тръгвайте рано на път. Ще влезете в преразход на средства и сили. Поспете до обед и ще избегнете неприятните реакции и положения. Днес маските падат.

Лъв 22 юли – 22 август

На 26-и се включва космическият канал на любовта и състраданието. Който не е милостив, сам ще се лиши от милост. 27-и е ден за релакс и подготовка за посещенията и изявите ви вечерта. Стефановден, приятелите черпят. Символ на деня са пръстенът и колелото. 28-и е време за събрания, за участия в обсъждания и съвместни делови начинания. Ден на призив, който събира хора с еднакви разбирания, търсения и идеи.

29-и е ден на лъвските апетити. Всеки се стреми да вземе по-голямото парче от общата баница. Не правете компромиси и не очаквайте да ви направят такива. 30-и изисква смирение. Опитайте да влезете в положението на другите и да разберете тяхната гледна точка. 31-ви е ден на виното и камбаната. Отива си една страшна, тежка и рискова година, която донесе много болка и загуба и от която ще останат само горчиви спомени. На 1-ви Луната от Лъв сключва рискови аспекти с Уран, Юпитер и Сатурн. Внимавайте с техника и транспорт. По възможност не пътувайте, особено ако не сте изтрезнели от купона или от случилото ви се тази вечер.

Дева 23 август – 22 септември


На 26-и е добре да посетите и да се видите с близки и приятели, с които няма да може да бъдете по празниците. Където и да отидете, носете подарък. На 27-и останете у дома, проведете релаксиращи процедури или посетете център за разкрасяване. Сега е моментът да се погрижите за външния си вид. На 28-и Луна, Венера и Нептун образуват кръст със Слънцето на родените във втората декада. Ако се скарате с някого, ще е за дълго. На 29-и ревност и тормозещи чувства подклаждат и у вас огъня на съпротивата и конфликта. Влизате в разправии с важни за бъдещето и за работата ви хора. Апетитите за власт и пари са неустоими. На 30-и разпределете по братски отговорности и придобивки. Разберете се с близки и приятели кой какво ще приготви за празничната трапеза. 31-ви е ден на виното и камбаната, която отброява последните часове на тази година, която всички искаме бързо да забравим. 1-ви е ден с тежки звездни аспекти. Студенината нахлува в сърцата. По различни поводи се чувстваме забравени, недооценени или отхвърлени. Ден на леденото сърце. Бъдете отзивчиви.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 26-и разменяме поздравления и жестове на внимание. Може би те са по-ценни от един ненужен подарък в тези дни. Помислете кого сте пропуснали и се обадете. 27-и е ден на пръстена и колелото. Една среща и приятелско посещение може да промени живота на мнозина. Нещо се оправя, друго се разваля, но като цяло случващото се в този ден затваря вратата към миналото и отваря пред всеки от нас нови възможности и варианти. На 28-и е последният благоприятен ден в тази година за събрания, за съвещания и срещи на екипа. Може да се вземат важни решения за обществото и за живота ви като цяло. От 29-и Луната от знака на нехармоничния ви Рак ще задвижи тежки аспекти. Не планирайте рискови инициативи и по възможност си останете у дома. Този ден подпалва опасни страсти и амбиции. 30-и е чист и светъл ден, природата се стреми към баланс и хармония, направете го и вие. Противопоказно е да се предизвикват скандали и да се казват груби думи. На 31-ви родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Нещо в плановете ви може да се обърка. 1-ви противопоставя близките ви, родени в началото на Лъва, Телеца и Водолея. Старайте се да играете ролята на буфер, а не да подсилвате конфликтите с лични забележки и критика.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември


26-и е ден за взаимопомощ в труден момент. Колкото дадете, двойно ще получите. На 27-и съдбата завърта своето колело. Някой, който е бил зле и се е чувствал притеснен, изплува от тъмнината, а друг, който е неглижирал опасността и проблемите, затъва в тях. 28-и е ден на тръбача, който свири за сбор. Последният благоприятен ден в тази година за събрания, за делови и фирмени срещи, за преговори с работодатели, снабдители и бизнес партньори. На 29-и котелът от емоции, претенции и амбиции ври и кипи. Очертават се опасни рикошети и кризи в живота на родените около равноденствията и слънцестоянията. На 30-и духовете се успокояват. Тенденцията е да се намери път към всяко сърце и да се реши нерешимото преди. Може да се разберете по спорни имотни и наследствени въпроси. На 31-ви може да получите дългоочаквана вест, за която един ще почерпи, а друг ще започне да се суети в колебанията си как да постъпи, кое да откаже и кое да приеме. На 1-ви бъдете особено внимателни и се движете по линията на най-малкото съпротивление. Поспете, не пътувайте рано и не планирайте участие в екстремни инициативи.


Стрелец 23 ноември – 21 декември


На 26-и всеки мил жест на внимание ще се приеме и оцени по достойнство. Опитайте да стопите ледовете с близки и приятели, защото в следващите дни ще ви залее вълна от конфликти и конфронтации. На 27-и ограничете контактите, особено с хора, които биха объркали семейния ви живот и деловите ви отношения. За родените във втората декада пък 28-и е зареден с конфликти у дома и на работното място. Конкуренцията ви се обединява. Нищо важно да не се предприема в началото на работното време на 29-и. Сутринта е заредена с агресия, претенции и конфликти, особено за родените в последните дни на зодията. 30-и е тих и спокоен ден. Природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Постарайте се и вие да запазите добрия тон в отношенията, да изгладите недоразуменията и конфликтите и да направите нужните взаимни компромиси. На 31-ви с лекота придобиваме една особена вътрешна разкрепостеност и свобода на мисълта. Повеселете се в рамките на допустимото. Всичко ще е наред, ако не губим чувството си за мярка. 1-ви е ден на леденото сърце. Всеки се е свил в черупката си и не е склонен да помогне на изпадналите в нужда, а със сигурност ще има такива около вас.


Козирог 22 декември – 20 януари


На 26-и длъжници ви се издължават. За родените в третата декада ще има приятни моменти на удовлетворение от добре свършената работа и от осъществените полезни връзки. 27-и е време за релакс и оздравителни процедури. Направете го в център за рехабилитация или у дома. 28-и е ден за обсъждане и приемане на нови програми за работа при новите условия. Събираме се в групи по интереси и занимания. Не се опитвайте да пробивате в несвойствена среда. 29-и е ден на ненаситните апетити. Лакомията ще задави тези, които се опитват да взимат от другите, без да дават нищо от себе си. На 30-и се старайте да делите отговорности и придобивки поравно. На 31-ви родените в третата декада да не отиват в крайности, да внимават с алкохола и стимулантите и да са готови на компромиси спрямо близките и любими хора. На 1-ви обърнете повече внимание на близките си, родени в началото на Лъв, Телец и Скорпион, които в днешния ден са в нестабилна и рискова позиция. Старайте се да туширате конфликтите в зародиш. Днес маските падат.

Водолей 21 януари – 19 февруари

26-и стимулира спонсорската политика. Ще се наложи да помагате на доста хора, дано и за вас някой се погрижи. Не взимайте заеми, не изпадайте във финансова зависимост. 27-и е ден за пътувания и семейни срещи. Облечете новите дрехи, дори и да нямате планове. 28-и е силен в делово отношение. Проведете отдавна планираните разговори с екипа, с шефовете и с партньорите, с които работите. На 29-и не планирайте важни инициативи. Днес всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на отстъпки. Ще ви притискат от различни страни и ако поддадете, ще продължат с агресията. На 30-и всичко на пръв поглед изглежда хармонично и спокойно, но под фасадата на усмивките бушуват страсти и желания, които е трудно да се удържат. 31-ви е ден за пътувания и срещи, някои от които не сте планирали. Идват вести, за които ще почерпите. Ще ви зарадват обажданията на приятели от чужбина. 1-ви е критичен ден за родените в първата декада. Луна и Уран сключват конфликтни аспекти със съвпада на Слънце, Юпитер и Сатурн от Водолей. По закона на Мърфи нещо ще се развали в най-неподходящия за това момент.

Риби 20 февруари – 20 март


26-и е ден на сърцето. В момента е важно не само да подкрепиш някого материално, но и да се опиташ да разбереш болките, притесненията и проблемите на околните и да реагираш по правилния начин. На 27-и и 28-и Луна и Венера сключват пречупващи аспекти с Нептун от вашия знак. Аспектът провокира фикс идеи и фобии, особено по отношение на личните ни връзки. На 28-и открито показвате предпочитанията си, избирате с кого ще бъдете по празниците, отхвърляте един и се насочвате към друг в партньорските и служебни връзки. Добре преценете ситуацията. На 29-и агресията е повсеместна. Трудно е да останеш на дистанция, когато от всички страни те притискат. На 30-и коледният дух завладява сърцата. Ще се почувства някакво облекчение и ведрина в отношенията. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. 31-ви е ден на закъснели предложения, на обаждане, което ще ви стопли и може да стимулира бъдещи съвместни инициативи. Символи на деня са лозата, виното и камбаната. На 1-ви всеки се оглежда в своето огледало. За един то е криво, за друг правилно отразява реалностите. След празненствата отношенията вече са поохладнели, реалностите ни връхлитат, сваляме грима и лъсва голата истина.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.