Седмичен хороскоп за 25 април - 1 май

Седмичен хороскоп за 25 април - 1 май

Вижте какво вещаят за вас звездите за седмицата от 25 април до 1 май.

Овен 21 март – 20 април

25-и не е ден за съвместни инициативи. Съветът е нищо сериозно да не предприемате, да не се обвързвате с никого за нищо и да не насрочвате първа среща. В неделя всичко върви по план, късметът ви работи, срещате  важни за бъдещето ви хора. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Водете принципна политика. 27-и разширява личните ви хоризонти, очаквайте обаждане от чужбина. Получавате някакво прозрение и озарение за истински важните неща, към които трябва да насочите вниманието и амбициите си. 28 и 29-и са дни с повишен риск. Ще се чуят неадекватни и ненавременни коментари по важни за всички въпроси. Много внимателно пресявайте думите си. На 29-и се освободете от греховете и притесненията. От обед на 30-и навлизате в успешен и печеливш период. Ориентирйте се към ремонти и преустройства. Някой се връща на старата си работа до дни. На първи май до обед се въздържайте от инициативи, особено такива, които носят противопоставяне между стари и нови партньори.

Телец  21 април – 20 май

В събота избягвайте случайните срещи. Прекарайте деня в уединение и в тихи семейни занимания. На 26-и ще имате прозрение за бъдещето. Слънцето и Уран са в съвпад в знака на Телеца, а това положение ще ви дари с неочаквано прозрение за бъдещата ви работа и лична връзка. На 27-и Меркурий навлиза в Телец. Бизнесът ви живва, обаждат ви се с предложения и от чужбина. На 28-и се очертават провокации на всички нива. По незначителни поводи може да избухнат конфликти.  Не коментирайте своя и чуждия живот и избор, за да не обтегнете отношенията си с близки и колеги. На 29-и отвявате конкуренцията. Подновете контакти и изгладете различия, особено ако ви предстои съвместна работа и съжителство. 30-и е конфликтен и рисков ден. Движете се с повишено внимание и не провокирайте околните. На 1-ви е време да се започне начисто в отношенията. Очертават се неприятни разговори, след които някой ще си тръгне, а друг ще се примири и ще остане.

Близнаци  21 май – 21 юни

До 27-и Луната е в Близнаци в съвпад с Венера. Аспектът ще отпуши стаени чувства и страсти и ще ни срещне с любовта на тайни или на явни места. 25-и носи предателства и фатално привличане. Не планирайте първа среща  и не променяйте плановете си под нечие въздействие. На 26-и се настройте творчески. Бъдете максимално активни и ще постигнете каквото сте намислили. Тази вечер Луна и Венера светят заедно в нощното небе. На 27-и е ден за пътувания и командировки доколкото ситуацията позволява и генерала разрешава. Не е време за хленчене и оплакване. 28-и провокира конфликти и негативни изказвания. Ден на остри битки за територии на влияние, пари и власт. Внимавайте с изказванията, ще ви провокират не само враговете, но и приятелите. На 29-и стопявате дистанциите. Ден на помирение и опити за възстановяване на стари връзки, договорености и приятелства. На 30-и не започвайте нищо важно. Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Може да се окаже, че в нещо бъркате или не сте достатъчно информирани. На 1-ви намирате правилния път. 

Рак 22 юни – 21 юли 

Проблемите в тези дни ще дойдат от прекалената ви емоционална нагласа и от тенденцията към неравностойни връзки. За 25-и не планирайте работа в екип. Съвпадът на Венера и Луна в следващите два дни ви поставя пред дилемата да си верен или да изневериш. Меркурий навлиза в Телец и стимулира бизнеса. На 26-и е време да се върнем назад, да подновим бизнес контактите и деловите връзки. На 27-и започваме да излизаме от периода на изолация. Засилват се телепатичните контакти и ако мислим за някого той ще ни се обади. 28 и 29-и са дни на тежки конкурентни битки. Луната е в Рак. Стимулират се семейните връзки. Време е да помислите и за подновяване на семейния бизнес. 29-и е тежък ден за родените в третата декада. Очертават се пътувания и командировки, които ще настроят негативно партньорите ви. 30-и и 1-и променят правилата. Нищо важно не започвайте, особено с непроверени хора. Някой ще ви приложи стария номер, на който отново може да се хванете. На 1-и контролирайте емоциите и не отговаряйте на провокации до обед. В организма ни се включват енергии на финно ниво.

Лъв 22 юли – 22 август

25-и е ден за уединение и размисъл, не взимайте прибързани решения. Отложеното за неделя ще донесе късмет и щастливи мигове в любовта. 26-и е ден за веселие, песни и танци, за делови и приятелски срещи. 27-и идва с вести от чужбина, които променят плановете ви в бизнеса. Тази нощ беше белязана от съвпада на Луна и Венера. Това е ден на прозрение. 28-и е провокативен, конкуренцията готви удар. Ще сбъркате, ако реагирате първосигнално и не овладеете импулсите за влизане в спорове. 29-и променя правилата във ваша полза. Днес ще спечелят хората с вроден дипломатичен подход и усет за нуждите и стремежите на другите. Опитайте да стопите ледовете, а не да задълбочавате кризата. На 30-и важното уредете до обед. За родените в първата декада съдбата е подготвила рискови случайности и неочаквани обрати, които ще ви изправят пред тежки преговори, изпитания и проблеми. До 1-и на обед приключвайте, но нищо не започвайте. Ден на съзиданието и градежа. Намерете начин да съхраните старото, като го обградите с нещо ново и стабилизиращо.

Дева  23 август – 22 септември 

До 27-и Луна и Венера ви облъчват в пречупващ аспект от знака на Близнаците. Не е изключено да влезете в двойнствени връзки, да изневерите или да направите прибързан избор в чувствата. Ограничете контактите на 25-и. Не е време за работа в екип и за поемане на колективна отговорност. На 26-и проблемите ще са повече за родените във втората декада. Луна и Венера са в пречупващ аспект спрямо Слънцето ви, а Нептун от Риби налива допълнително масло в огъня на изкушаващи емоции. На 27-и родените в третата декада да не взимат прибързано решение за заминаване на работа в чужбина. 28-и идва с конфликти и неприятни обяснения. Очертават се провокации и удари в гръб. Внимавайте какво споделяте и пред кого. На 29-и се измъквате от едно неудобство, но до петък влизате в друго. На 30-и нищо ново и важно не започвайте без подготовка и уговорка с партньора, а на 1-и до обед довършете започнатото и не поемайте нови ангажименти. Денят се свързва с фонтана от преливаща енергия осигуряващи ви и духовна самостоятелност.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 25-и внимавайте с обещанията. Съдбата може да срещне богатото с бедното, старото с младото и умното с глупавото в различните му варианти. Не поглеждайте встрани от пътя, по който сте поели. 26 и 27-и носят изненади в интимността. Луна, Венера и Марс ви облъчват в брилянтни аспекти. Ще получите долгоочаквани предложения и възможности за среща с личната си половинка в емоционален план. На 28 и 29-и сте в конфликт със себе си и средата. Бъдете отговорни в думи и дела. По незначителни поводи може да влезете в конфликти. На 29-и родените в третата декада са в рискова здравословна и професионална позиция.  Представете си ярко и с подробности това, което искате да постигнете в днешния ден. 30-и започва добре, но може да завърши с фиаско. Разделяте на два лагера хората, с които ще общувате. С някои се дистанцирате, а с други си ставате по-близки.  В петък вечер всичко си идва на мястото. Добре е да планирате старт на нови дейности, на ремонти и строителни работи, които ще ви осигурят самостоятелен живот и работа в бъдеще.

Скорпион  23 октомври – 22 ноември

През уикенда се разсейвате с любовни емоции. Деловитостта остава на заден план. На 25-и може да попаднете в рискови отношения и контакти, които в бъдеще ще ви поставят в неприятни зависимости. 26-и е денят да се действа, да се водят преговори, да се правят посещения на добра воля и да се търсят съюзници. Водете принципна политика и не лъжете, за да не ви излъжат. От 27-и Меркурий ще ви гледа в опозиция. Ще се наложи да помислите за нова работа или за допълнителни дейности. На 27-и от сутринта се съсредоточете в мислите си към някого и той може да ви се обади. На 28-и тенденцията е да решите голяма част от семейните проблеми. В професионален план ще имате повече неприятни изненади. На 29-и печелят хората с дипломатичен подход. Време е да се прощават греховете, да се търси разбиране и съдействие от най-близките, които винаги ще ни подкрепят. На 30-и активизирайте се в първите часове на работното време. Лесно ще уредите проблемни отношения и  ще получите това, от което се нуждаете. 1-и е ден с негативна енергетика. Помолете се за съдействие. 

Стрелец  23 ноември – 21 декември

Навлизате в тридневен рисков период, особено в посока на личните и любовни връзки. На 25-и може да налетите на рискови връзки и да се обвържете с хора, които дълго ще ви използват или изнудват. На 26-и стари кармични взаимодействия ще вгорчават живота ви. Склонни сте към изневери, към прекалявания. До 27-и по възможност не се обвързвайте. Днес може да откриете истинския смисъл на отношенята си с някого. Намерете тихо и спокойно място и добре обмислете ситуацията, в който се намирате. На 28-и ще разберете кой ви мъти водата и вие ще му я размътите. . От една накриво казана дума може да пламнат свещенни войни. 29-и сплотява редиците и ви свързва с точните хора. Започнете деня с признание за направените грешки. На 30-и 1-и може да получите повече от другите, ако водите правилната политика с точните хора. Време е за нови договори и съюзи. Заемете се с благоустройството на дома и офиса, предстои промяна в начина ви на работа и живот, която ще изисква и разместване на подредбата в отношенията и обстановката наоколо.

Козирог  22 декември  -  20 януари

Днес лесно може да нагазите в тресавището на неравностойните и вредни връзки. Търсете скрит смисъл и мотив зад всичко. От 26-и Плутон тръгва ретроградно във вашия знак и ни връща към старите ни кармични задължения. Съвпадът на Слънце и Уран от Телец ще ви облъчва с гениални прозрения за бъдещите действия и за нуждите на момента. От 27-и и Меркурий ще навлезе в Телец и ще отприщи бизнеса. Бързо трябва да се пренастроите в работата си. 28-29-и носят противопоставяне. Ще срещате мълчалива, но упорита съпротива и работата ви трудно ще върви. Съветът е да се смирите, да си простите взаимно грешките и увлеченията и да постигнете съгласие по важните семейни и професионални въпроси.  На 30-и важното свършете до обед. Ще намерите нужните ви лекарства и хората, които може да ви помогнат да излекувате отдавна куцащия си бизнес. На 1-и нищо ново и важно да не се започва до обед. Следете знаците на съдбата. Планирайте ремонти, строителни и възстановителни дейности през уикенда. Стартирайте нова работа и нова бизнес инициатива.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В първите три дни на периода Луна и Венера ви облъчват с любовна и артистична енергия от знака на Близнаците. Ще доминирате в средата си, а някой ще срещне и своята половинка. На 25-и не си позволявайте прибързана реакция, не теглете и не давайте заеми. На 26-и отворете се към света и към другите. Ден за срещи и моменти на радост с близки и приятели. Приемете предлаганите оферти. На 27-и за родените в третата декада ще има повече екстри и възможности за измъкване от кризата, от проблемите в работата и в личните връзки. На 28-и печелят хората с дар слово. Не лъжете. Казаното днес много скоро ще стане истина. Ще имат успех справедливите искания. На 29-и подновете стари контакти, помислете как отново да задвижите и съживите съвместния бизнес и да си бъдете максимално полезни един на друг. Ще имат успех тези, които добре са си научили урока. На 30-и и 1-и Луната е в опозиция на Марс от вашия знак, а това ви води към прибързана и прекалено емоционална реакция. Градусът на напрежението непрекъснато ще нараства, особено ако ви предстои среща с хора, които винаги ви предизвикнават и провокират.

Риби  20 февруари – 20 март

В първите три дни на периода ще имате проблеми в любовта и в партньорските връзки. Луна и Венера от знака на двойнствените Близнаци ще бъдат в квадратури с Нептун от Риби. Илюзията ще замъглява погледа ви, ще виждате всеки срещнат като търсения принц или принцеса. Не давайте дума, не се обвързвайте, останете където сте. На 26-и нарушавате личните си обещания и правила, движите се фриволно и в отсъствие на чувство за отговорност. На 27-и рибешката ви интуиция работи на пълни обороти и това може да ви помогне да се измъкнете от неприятните положения и лични кризи. 28 и 29-и носят утрезвяване и спасителен изход в кризата. Лесно може да прокарате идеите си и да привлечете съмишленици. Отворете се към тези, с които в миналото добре сте живели и взаимно си простете прегрешенията. На 30-и и 1-и стабилизират връзките и работата ви. Може да получите неприятни вести. Контролирайте чувствата, не бива да се действа първосигнално. В петък необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. До обед сте пракалено самонадеяни, а това ще ви даде някои уроци.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.