Седмичен хороскоп за 25 – 31 юли

Седмичен хороскоп за 25 – 31 юли

Вижте какво вещаят за вас звездите за следващата седмица.

Овен 21 март – 20 април

Очертава се тежък уикенд. В съботната вечер Марс от Овен е в опозиция на Луната. Контролирайте емоциите не влизайте в конфликти. За неделя не планирайте рискови изяви, пътувания и голямо натоварване. Каквото се развали трудно ще се оправи. В понеделник до обед не споделяйте намеренията си, не засягайте болни за околните теми и не давайте непоискани съвети. сяка информация ще се раздува и афишира, ще се подправя с пикантни подробности и открити лъжи. На 28-и важното свършете до обед. Ден за прошка и взаимни отстъпки в името на семейния и професионален мир. В организма ни се включват в действие енергии на фино ниво. Следващият ден обаче е ден с негативна енергетика. Прочистете мислите и съзнанието. Не предприемайте нищо важно, не отстоявайте мнението си на всяка цена. На 30-и всеки може да намери своя таен или явен източник на сила и ресурси. Може да ви предложат изгодна сделка. В петък важното уредете до обед. Следобед не се претоварвайте. Пасивността е вредна, но нищо сериозно да не се подхваща.

Телец 21 април – 20 май

Чудесен съботен ден с приятелски срещи, купони и обаждания от чужбина. В неделя Луната навлиза в знака на опозицията ви Телеца. Ще направите излишни разходи и то за ненужни и даже вредни неща. На 27-и Луната навлиза в знака на Скорпиона и до вечерта застава в опозиция на Уран от вашия знак и в квадратура със Слънцето от Лъв. Внимавайте и не се противопоставяйте на авторитетите в живота си. На следващия ден ще спечелят хората с дипломатичен подход, тези които ще приласкаят и похвалят, ще започнат с молбите отдалече и както се казва „ще ни вадят душите с памук”. До 29-и на обед се движете много внимателно и подбирайте средата си. Самият ден е зареден с агресивност и подмолни действия. Нищо ново да не се започва, ако не искате друг да се възползва от усилията и парите ви. На 30-и залагате нова база за бъдещето с нови договори и контакти. Препоръчва се медитация над личната карма и нуждите на момента. На 31-ви правите силен ход в бизнеса. Предстоят вълнуващи срещи, които ще променят живота и личните ви връзки и може да ви изпратят в нова житейска орбита.

Близнаци 21 май – 21 юни

Очертава се чудесен уикенд с възможности за пътуване и сближаване с подходящите хора. На път сте и към важно делово и лично обвързване, което ще действа като щит в бъдеще. В съботният ден не пренебрегвайте покани за гостувания. В неделя до обед осъществете разговор с чужбина или вземете решение и пътувайте към важни за вас места и хора. На 27-и до обед нищо не споделяйте и не участвайте в преговори. Изчакайте действията на конкуренцията. Ден на Феникса, възраждат се стари връзки и се зараждат нови съюзи. На 28-и почти до края на работното време доминирате и успешно реализирате намеренията си. Подновете стари договори и връзки. На 29-и, с навлизането на Луната в знака на опозицията ви Стрелеца навлизате в рисков и противопоставящ период, в който нищо няма да става така както сте го намислили и планирали. На 30-и се оградете със свои хора, сплотете семейството и подкрепете бизнеса на роднините, с които ще работите в бъдеще. Следващият ден може и да не започне по правилата, но със сигурност ще завърши по вашите. Действайте активно в посока на личните си интереси.

Рак 22 юни – 21 юли

Предстои тежък и натоварен с проблеми уикенд. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. В събота натрупаното през седмицата напрежение ще ескалира в семейни конфликти. В неделя влизате в противоречие с роднини и приятели. Сватбените тържества протичат с неприятни инциденти. Внимавайте в приказките. 27 и 28-и ще ви донесат повече възможности и шансове за лична и професионална изява. Подпишете нови договори, уредете имотни и наследствени отношения. Може да направите успешна крачка в бизнеса и да си осигурите нужната подкрепа и финансиране. 29-и е ден с тежко излъчване, с вероятности за инциденти и скандали. Не се предоверявайте. Проверявайте по странични канали всяка информация. На 30 и 31-ви стъпвате на нова база на развитие. Предприетото в първия ден носи ползи и пари. До петък на обед късметът ви ще работи на пълен капацитет. След това ще следват два дни на тежести и необмислени рискове. За уикенда не планирайте рискови инициативи и участия в екстремни спортове. Не замествайте колега.

Лъв 22 юли – 22 август

Този уикенд ще ви осигури лъвската хапка поради проблемите, невниманието и грешките на другите. Печелите от кавгата между двама, взимате и нещо определено за друг. В събота може и да не е на бял кон, но работата ви ще потръгне, ще получите желаните оферти и ще се напаснете на изискванията на момента. В неделя се събуждате с някакво озарение и прозрение за бъдещето или как да се постъпи в една трудна ситуация. Откривате третия вариант, който до момента не сте забелязвали. На 27 и 28-и ще се налага да лавирате и да стъпвате внимателно в жаравата от нажежени отношения, конфликти и претенции. Добре е да се покриете и да действате зад кадър. От 29-и на обед навлизате в силен период. Ще се наложат промени, които първо ще ви ядосат, но след това ще откриете личната полза за вас, за работата и семейството ви. 30-и е ден на фонтана от преливаща енергия, осигуряваща ни лична и професионална самостоятелност. Ще намерите източник на сила и ресурси, ще осъществите връзка с хора на високи позиции. На 31-ви се дръжте изправено, независимо какво се случва наоколо.

Дева 23 август – 22 септември

Съботният ден е ден за представителни срещи, за публични изяви и социални контакти. Старайте се да водите принципна политика и като кажете нещо, не се отмятайте после. В неделя тръгвате добре, но следобед се губите в спорове. Лесно може да избухнат нежелани конфликти и да се скарате за дълго с близки и приятели. До обед на 27-и не се включвайте в разправиите на работното място. След това до сряда на обед подпишете важните договори. Пътувайте, уредете срещи на място. На 28-и лесно се влиза в зависимости, от които после няма измъкване. Стойте настрана от спорове и конфликти, не подписвайте нови договори, ако условията са неясни или не ви удовлетворяват. На 29-и не взимайте прибързани решения. Навлизате в труден тридневен период. Луна, Нептун и Венера образуват неблагоприятни аспекти. На 30 и 31-и ще ви притискат с изисквания. Следвайте своите, а не чуждите намерения и мечти. В момента е важно да не предавате базата, на която сте стъпили, да не променяте планове и договорни отношения във връзка с ремонти и довършителни работи.

Везни 23 септември – 22 октомври

През уикенда в хороскопа ви се задвижва кръст на планетни сили. Очертават се тежки моменти на избор, на непредвидени отсъствия и на нежелани присъствия. В събота ще откриете истинския смисъл на една своя връзка, ще разберете кой и доколко държи на вас. Неделята е ден на телепатичните контакти. Следобед са възможни провокативни намеси. Не е ден за гостуване. От 27-и на обед намирате правилния път и решението на проблема. Съчетайте полезното с приятното. Започнете оздравителни и лечебни процедури. Вечерта на 28-и не правете нов избор и в любовта. Денят руши стените, издигнати в миналото с невнимание или агресия. Водете преговори. На 29-и бъдете внимателни и избирателни в контактите. Почти до края на работното време може да се очакват провокации и намеси в личното ви пространство. 30 и 31-и ви дават възможност да получите най-добрите оферти. Първият ден е добър за сключване на нови договори, за старт на нова програма в бизнеса и деловите връзки. В петък свършете важното до обед, приключете с обещаните задачи и поръчки. Следобед навлизате в рисков период.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

През уикенда ще бъдете арбитър между спорещи или враждуващи страни. Не правете излишни коментари. В събота се доверете на предчувствията си, обадете се на тези, които непрекъснато са в ума ви. В неделя бъдете внимателни с наставленията и забележките, за да не предизвикате нежелани реакции. В живота ви ще се появи неприятен дразнител след едно гостуване. На 27-и до обед са възможни всякакви провокации. Луната навлиза във вашия знак и вечерта е в опозиция на Уран от Телец. Внимавайте с инвестициите в рискови обекти и дейности. 28-и ви среща с приятели. Грешките се прощават, намира се път към всяко самотно сърце и начин да се преодолее кризата. На 29-и обаче предоверяването ще ви изиграе лоша шега. В този ден да не се взимат решения по имотни и наследствени въпроси. На 30-и усещате накъде да тръгнете, как да уредите имотни и наследствени отношения, какво да купите или продадете. На 31-ви пасивността е нежелателна, но и прекалената активност ще бъде подозрителна и ще настрои колеги и близки негативно.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

25-и идва с приятни срещи и важни разговори. В неделя до обед всичко се подрежда, а след това до понеделник на обед очаквайте провокативни намеси. През уикенда доставете радост на близки и любими с посещения на приятни и релаксиращи места. От неделя на обед до понеделник на обед дозирайте емоциите и внимавайте в приказките. След това навлизате в балансиран период. Насрочете важните срещи и подписването на нови договори до края на работното време или за утре. 28-и е един успешен ден, в който може да направите пробив в кариерата и да подновите стопирани в миналото делови връзки. От 29-и Луната е в Стрелец. Очертават се промени в плановете и в курса, който следвате. Ден с негативна енергетика. Тенденцията е към прекаляване и предозиране, към намеса в работата на околните и към дистанциране с хората, които са ви нужни. 30-и е благоприятен за строителни и ремонтни дейности, за преместване в нов дом или на нова работна позиция. На 31-ви внимавайте в играта на чувствата, не закъснявайте тази вечер и не си позволявайте изневери.

Козирог 22 декември – 20 януари

За вас се очертава тежък и рисков уикенд, в който може да влезете в преразход на сили, енергия и пари и да се изпокарате с роднини. До понеделник на обед се движете на пръсти. В събота родените около 10 октомври може да изживеят стресови моменти и да попаднат в неприятни положения. В неделя не планирайте среща с хора, с които винаги влизате в конфликти и разправии. 28-и ви дава предимства при кандидатстване за работа и уреждане на имотни сделки. Дава се и прошка, подновяват се стопирани в миналото отношения и контакти. На 29-и пипайте с кадифени ръкавици и не провокирайте околните. Не се предоверявайте, проверявайте всичко по различни канали и начини. Не се опитвайте да доказвате на никого нищо. 30 и 31-и отварят нови посоки в работата и бизнеса. Да обед на петъчния ден се движете активно и се опитайте да постигнете това, което по право и закон ви се полага. На 31-и станете рано и действайте по задачите. Каквото уредите до обед ще ви осигури стабилност, пари и предимства. Енергията ви се активизира, не се самоограничавайте, а дайте всичко от себе си в посока на големите си амбиции.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Чудесен уикенд с посещения и приятни моменти с близки и приятели. Уговаряте важни за вас мероприятия и правите изгодна сделка. Някой готви заминаване в чужбина. В следващите три дни ще се печете на бавен огън, ще работите извънредно, ще се натоварите с проблемите на родители и деца. Плановете ви се променят. На 27-и навлизате в провокативен период. Тази вечер Луната от Скорпион и Уран от Телец са в нехармонични аспекти спрямо Слънцето на родените около 1 февруари. Внимавайте в интимните връзки. На 28-и, въпреки че е трудно да се признаят прегрешения и грешки, ще ви се наложи, ако искате за запазите мира в отношенията. На 29-и обирате негативите от поведението си в миналите дни. Може да попаднете в доброволна или принудителна изолация. 30 и 31-и обаче идват с покани и шансове да се постигнат високи цели и позиции. Сега е моментът да направите първа копка на нов терен, да се преместите на ново място. Енергията ви блика и търси поле за изява. Може да се натоварите повече физически. Ще намерите лек за стара болежка. Контролирайте се във всеки момент.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота правите връзка с нужните за работата и личния ви живот хора. Доверете се на интуицията и няма да сбъркате в подбора. Пътувайте на 26-и, но към места и хора, които няма да ви напрегнат и дотежат. 27-и започва с конфликт, но до обед и най-неблагоприятната ситуация ще се обърне във ваш интерес. Ден на стиковки и сближаване, което ще ви осигури нужната сила. Уредете имотен спор. 28-и е един от силните ви и успешни дни за месеца. Ледовете в отношенията се топят. Намирате на кого да се опрете и решавате важен семеен проблем. На следващия ден е важно да приключите с обещаната поръчка и доставка, за да не попречите на някой друг да си върши работата. Родените в първата декада ще усетят първи някои липси и негативни промени. 30 и 31-и са рискови дни. Всичко, което си спестите като усилие, вложение и средства ще провали нещата и така проектите ви ще излязат много по-скъпи. Не се претоварвайте, грижете се за близките и тази вечер се приберете с подарък. Планирайте за утре участие в благотворителни проекти и изяви.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.