Седмичен хороскоп за 25-31 май

Седмичен хороскоп за 25-31 май

Овен 21 март – 20 април

Очертава се прекрасен съботен ден, с възможности за пътувания, приятни посещения, изгодни покупки, радостни срещи и събития. Някой ще постави своя личен рекорд, ще привлече приятелска или треньорска подкрепа. В такъв ден възрастните правят своята доброволна жертва в името на бъдещето на децата.

В неделя е време за учене и подготовка за изпити. Ще запаметите лесно всичко прочетено. Умът ви действа активно. В понеделник апетитите се изострят, лесно влизате в разправии и конфликти. Не е добре да се работи и действа екипно. Тълпата е провокируема. Ще се подхвърят опасни мисли и идеи. Не се подавайте на гнева и не си режете ноктите. 28-и изисква взимане на важни решения. Не позволявайте въздействие. Вечерта не оставайте в компанията на хора, които може да ви наложат забрани, личното си мнение, изисквания и претенции. На 29-30-и Луната е в Овен. В сряда не започвайте нови инициативи и не подписвайте нови договори. Постарайте се да изпълните обещаното и да приключите с поставените преди задачи. За четвъртък не си определяйте съвместни делови срещи и не преговаряйте екипно. Каквото уредите на четири очи ще е успешно. Където се съберат много хора работа няма да се върши, разговорите ще зациклят и тръгнат в странична посока. В петък тенденцията е да се постигат важни цели, да се уредят документи и да се тръгне в нова посока. Ще намерите и нужното ви финансиране.

Телец 21 април – 20 май

25-и за вас е ден на доброволната жерта в името на близките и децата. Направите ги щастливи, изпълнете дадените обещания. Ще се наложи да се откажете от нещо важно лично за вас. В неделя проведете консултации и срещи с хора, способни да ви помогнат в избора, който ви предстои. Лесно се усвояват знания и кармични уроци. 27-и е зареден с агресия. Не очаквайте да ви направят компромис, а и вие няма да се съобразите с чуждите желания и мнения. Тълпата е неуправляема. Не е добре да се провеждат събрания, особено ако на тях ще се разпределят задължения и заплащане. Нищо ново да не се започва, за да не се наложат корекции и допълнителни вложения. 28-и е ден за реформи и реорганизации целящи да си улесните работата. Правете всичко здраво. Не е все едно на каква база ще стъпите. Може да подпишете стабилизиращи договори. На 29-и е противопоказно да се бърза. До края на деня бавно и полека ще получите това, към което се стремите, но ако пришпорвате нещата и предизвиквате околните ще плащате повече за всичко. На 30-и проведете среща с покровител и спонсор. Желателна е и среща с треньорите и преподавателите на децата. 31-и идва с възможност за голяма печалба, особено за родените в първата декада. Чака ви любовен уикенд, но и добра работа ще свършите и ще си осигурите допълнителни печалби.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота всичко при вас върви по план и по правилата. Дори и неудобствата и изключенията ще ви заведат на приятно място и ще ви запознаят с хора важни за бъдещето ви. В неделя е добре нещо да се научи и проучи и да се обърне внимание на детайлите в работата, която предстои в следващите дни. 27-и е ден на вдъхновените идеи, но за вас това ще е ден на прибързани действия, на промени, които не са наложителни и може да са част от една ваша фикс идея, която ще ви вкара в преразход на сили и средства. Родените във втората декада този път не мислят реалистичмно, а си позволяват емоционални преценки и забележки. На 28-и проблемите ще се повече за родените след 10 юни. Съветът е да не започвате нищо ново, а да приключвате с поетите до момента ангажименти. Бавно и полека ще стигнете до целта, но ако прибързате може да загубите много. Не си променяйте плановете. 30-и е ден за консултации със знаещите и можещите. Сами може да спечелите от такава дейност. Не е ден за събрания, ще се влиза в разправии и няма да се вземат необходимите за всички решения. 31-и отваря нови врати, позволява да направите силен ход в бизнеса и кариерата и да осъществите намеренията си. Преградите са лесно преодолими. Планирайте пътувания, уредете документи и разрешителни, освободете се от неприятен ангажимент.

Рак 22 юни – 21 юли

25-и е ден за пътувания, за покупко-продажби и предприемаческа дейност. Тенденцията е лесно да се постига непостижимото преди. Където не може да успеете директно ще заобиколите проблема и ще продължите в посоката, която ви е на сърце. Не се самоограничавайте. В тези дни и най-малката река ще стигне до морето и най-дребното начинание ще донесе разширение, късмет и придобивки в бъдеще. В неделя е време за подготовка, за учене, обмисляне и планиране. Ще се появи верен съюзник. Не е все едно с кого се свързвате и общувате. На 27-и Луната е в съвпад с Нептун в хармоничния ви знак на Рибите. Това положение ще ви дари с прозрение за бъдещето, с някаква печеливша идея как да се излезе от проблемите и задълженията и дано се стигне до изгодни договори и печалби. Проблемът е, че споделеното ще ви бъде откраднато като идея и реализирано от друг. Не се предоверявайте, в този ден силните ограбват слабите и тези, които зависят от тях. На 28-и старото се руши, нужен е нов подход в новата ситуация. Сключете нови договори и си осигурете нова база за развитие. На 29-и стигате до финала на измъчващи ви връзки, отдъхвате си и на 30-и правите нови планове и се срещате със съответните специалисти. 31-и е ден на печалби, на изгодни инвестиции и придобивки. Късметът е с вас. Излезте на пазара, рекламирайте се.

Лъв 22 юли – 22 август 

25-и ще бъде за вас ден на предизвикателства. Едно пътуване ще ви насочи в неочаквана посока и ще ви срещне с хора, с които може да тествате личните си възможности и амбиции. Внимавайте какви рискове поемате. Денят може да донесе революционно преустройство в начина ви на работа и живот. В неделя е време за проучване и преговор на уроците. Предстои седмица на представителни и отговорни срещи. Не може да отидеш неподготвен и да не знаеш какво точно искаш. 27-и е ден на огромните и ненаситни апетити. Всеки е тръгнал с голямата кошница и няма да се посвени да я напълни от чуждата. Очертават се кражби на идеи, агресивно и манипулативно отнашение на работното място и кризи в дейности, които изискват доверие и съвместна работа. На 28-и се събуждате решени на генерални промени в работата и в живота. Старото вече се руши, не може да се продължава по същия начин и със същите хора. На 29-и ще видите резултата от дългите си усилия, ще постигнете поне една важна цел и ще се разберете за неща, за които дълго са водени дела и спорове. Всичко да се прави бавно и методично и да не се променят плановете в движение. На 30-и само ще се спори, а работа няма да се върши където се съберат хора с различни интереси. Затова уредете си срещи на четири очи. В петък ще се наложи повече да давате и да обслужвате чужди интереси. 

Дева 23 август – 22 септември

Уплътнете максимално времето си в съботния ден, в който всичко може да постигнете и да изживеете приятни моменти. Пътувайте, уредете приятелски и делови срещи, направете важни визити и покупки. В следващите три дни ще се печете на бавен огън. Ситуацията при вас ще се промени, ще срещате активно вмешателство в личната ви и семейна програма и неочаквани фактори ще утежняват работата и планираните дейности. В неделя намерете време за лична и физическа подготовка. Постарйте се да не отивате неподготвени в понеделник на местата, където ще се водят тежки житейски битки. 27-и е ден на огромните апетити, на играта от позиция на силата и на желанието да преметнеш и ограбиш другия. Ако споделите идеите си в суров вид ще ги видите още утре реализирани от някой друг преди вас. Каквото загубите трудно ще възстановите. Очертава се пробив в личните ви и професионални връзки. 28-и е ден на разрушение. Старото си отива, разчистете терена за новото, което ще дойде до края на седмицата и ще ви вдигне нивото. На 29-и е време да оберете плодовете на дълъг труд и да се разплатите. Не оставайте нищо неразрешено, потърсете длъжниците си и сами се издължете. 30-и е ден за среща с учителите и с тези, които могат да ви насочат в правилната посока. В петък ще извадите късмет, ще спечелите и ще се радвате на успехи.

Везни 23 септември - 22 октомври

Очертава се успешен и вдъхновен съботен ден. Символ е колесницата на победата. Ще доминирате в средата си, а това ще помогне да си уредите някои екстри. Пътувайте, водете преговори, търсете ново място за развитие и възможности за нов начин на живот. Не се стопирайте и ограничавайте. Този ден ви е даден за личен пробив в желаната от вас посока. 26-и изисква преосмисляне на позиции, предложения и покани и подготовка на бъдещите действия. В понеделник конкуренцията ще се опита да сложи път в колелата на късмета ви и да се възползва от всяка ваша грешка. Не споделяйте нищо важно, не се доверявайте никому. Вероятни са инциденти и сблъсъци, където се съберат много хора с амбиции, искания или големи претенции. Още на 28-и ще се наложат промени, пренареждане на програмата и приемане на допълнителни ангажименти, които ще ви дотежат, но ще ви донесат и някои допълнителни защити. На 29-30-и в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. 29-и е ден, в който не е препоръчително да поглеждате встрани и да променяте плановете си. Не се отклонявайте от целта, за да си нямате неприятности. Нищо ново да не се предприема Отложете за петък сключването на новите договори. На 30-и ще се работи хаотично, ще се влиза в преразход на сили и средства. Не участвайте в конфликти. 31-и ви носи победи.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 25-и родените в третата декада ще опитат и от жилото и от меда, ще се впуснат в рискови връзки и ще дадат повод за компроматна атака. Увеличете самоконтрола и ограничете страничните контакти. Може да направите скок в нова посока, но и да развалите отношения градени с години. В неделя направете разбор на предстоящите работи и дейности. Лесно се усвояват нови знания и умения. Потърсете нови учители и треньори. Този ден ни носи така нужното преориентиране и избор на нова посока. На 27-и вие определяте правилата и налагате мнението си. Тенденцията е околните да се свиват и да приемат амбициозните ви идеи дори и да не са съгласни с тях. Енергията тече от слабите към силните, екстри и отговорности не се разпределят по правилата. 28-и ще заложи нова основа за бъдещето. Денят е благоприятен за реформи и внедряване на новости в пряката ви дейност. Ще получите някакво откровение. Включете всички сили и резерви в новите си начинания. На 29-и е добре да се довършва обещаното, а не да се поемат нови ангажименти независимо изкушенията. На 30-и ще се случват събития, които ще вредят на колективната игра и на поетите до момента ангажименти. Всеки ще дърпа чергата към себе си. В петък ще се наложи да давате, ще търпите загуби и може да направите неизгодна инвестиция в бизнеса и в любовта.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Силна, успешна и творческа събота особено за родените в третата декада. Организирайте срещи и пътувания, водете преговори, направете важни покупки и инвестиции, търсете майстори и се рекламирайте като такива. Ще се споразумеете по цени на стоки и услуги, ще купите и продадете нещо на сметка. В неделя се започва с конфликт в момент, когато трябва да се положат усилия за съвместна работа в посока на общия семеен и професионален интерес. Залегнете над задачите и проектите, които трябва да защитавате утре. Проведете някои консултации. В понеделник очаквайте да ви настъпят по мазола. Конкуренцията обединява сили и ресурси и се опитва да навлезе в личната ви територия на работа и влияние. Не се подавайте на съблазни, не приемайте на гола вяра чуждите идеи. На 28-и може да се откажете от едно за сметка на друго. Време е за преустройство и промяна в начина ви на работа и живот. В този ден нещо може да се срине до основи, за да се започне на чисто. Старайте се да заложите стабилна база за бъдещето. Не пестете труд и материали. Евтиното ще ви излезе скъпо. На 29-и ще има опити да ви отклонят от пътя. Не сменяйте посоката. Отложете за следващити дни преговорите и подписването на нови договори. 30-и е ден за среща с учителите, а 31-и може да ви срещне с нова любов. В този ден всичко ще тръгне по вода и ще донесе придобивки.

Козирог 22 декември – 20 януари

25-и е ден, в който може да разтворим крилата на амбицията си за полет в нова среда, за постигане на важни цели и пътувания към места на сила и пресперитет. Ден за подвизи и поставяне на лични рекорди. Няма значение в каква посока ще се тръгне, важното е да преодолеете страховете си и да действате. В неделя е време да се вземат някои допълнителни уроци. Уредете срещи с евентуални треньори и учители. Потърсете ново методическо въководство за работата, с която се захващате. В понеделник ще се действа активно, с настървение и амбиция по всички фронтове на живота. Не очаквайте да ви направят компромис. Някои маймуни ще изпаднат от клона, ако не си защитават позицията. Апетитите са огромни, никой на никого няма да направи компромис. Не се включвайте в митинги и демонстрации на сила. Не приемайте чуждите идеи и не споделяйте своите и на 28-и, когато всеки залага нов фундамент за бъдещето и се стреми да завладее и узакони нови позиции. Използвайте деня и за укрепване на здравето си. И сексуалната ви енергия се активизира. 29-и 30-и носят проблеми и кризи. Не вадете зъб, освен ако няма накъде. Неблагоприятно и за лицева хирургия. Отношенията с родители и деца се обтягат. И на работното място конфликтите са неизбежни. Погрижете се за здравето си. В петък очаквайте придобивки, късмет и повишение.

Водолей 21 януари – 19 февруари 

25-и носи късмет, покани, пътувания, приятни разговори както в делови, така и в личен план и уреждане на важни за вас проблеми. Преговаряйте, пазарете се за цени на стоки и услуги и не се отказвайте от намеренията си, дори и да получите отказ първоначално. Проблемите ще са повече в интимните връзки, вероятни са изневери. В неделя лесно се усвояват нови знания и умения. Ще ви търсят и като специалисти във вашата област, но и вие е добре да си уредите среща с капацитет по проблемите, които ви вълнуват. 27-и активизира огромни апетити. Не очаквайте да ви направят компромиси, а и сами ще действате агресивно и авторитарно. Денят изисква нов подход и революционни преустройства на всички нива съобразно новите изисквания на средата. Ако в този ден заминете за чужбина дълго няма да се върнете. Ден на изгнаниците, на тези, които ще обърнат гръб на близките и на любовта в търсене на по-добър живот. Приключете всичко, което няма перспектива. Обърнете внимание на здравето си. 28-и изисква реформи, дава възможност да се стартират нови проекти на чиято база ще се развивате в бъдеще. 29-и ви носи награда и постигане на важна цел. Пазете се от случайни конаткти. На 30-и бъдете избирателни във връзките и проведете консултации с доверени хора. На 31-и ще ви трябва много енергия за да пробиете ограниченията.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота може да се решите на крачка, от която сте се притеснявали. Ден за лични рекорди, за участия в състезания и конкурси. Подновете стари връзки и създайте нови. Може да намерите лечебно място и лек поне за една болежка. В неделя Луната навлиза в Риби и бърза на среща с Нептун. Аспектът ще стимулира творческото ви вдихновение, ще ви осени с идеи, от които може много да се спечели в бъдеще. Проявете щедрост, натрупвайте знания опреснете наученото, особено ако в следващите дни ще се явявате на конкурси и професионални тестове. 27-и е ден на огромните апетити. Печелят тези, които се държат доминиращо и агресивно. Конкуренцията е убийствена, но по неприятното е, че няма равнопоставеност и законите се нарушават. Кой каквото може да отмъкне от общата трапеза ще го направи. Не споделяйте идеите си. Опитайте да ги реализирате сами. 28-и е ден на фундамента, на изискването да се започне отначало, да се промени статуквото и да се даде нов шанс на тези, които са били ощетени. 29-и е ден на пасивност. Не променяйте плановете си, движете се по предварително заложената и приета програма. На 30-и не участвайте в съвместни инициативи и демонстрации на сила. Стойте далече от агресивната тълпа. В петък ще уредите нови договори и ще постигнете целите си. Чакат ви придобивки и повишение. Действайте активно.

 

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.